הנה החדש
![]()
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שם משתמש (ואל תכתבו לי "קשה להסתכל למעלה" וכאלו!) : dorXsceptile
שם (שאני לא אפנה אליכם כל הזמן בכינוי כי יש כינויים ארוכים שיהיה מסובך לכתוב אותם שוב ושוב) : דור
מה אתם רוצים ללמוד (מתקפות/ שינוי ספרייטים...) : את הכל
יש לכם זמן פנוי? (מי שלא יהיה לו זמן פנוי להכין שיעורי בית שלא ירשם כיוון שבכל שיעור יש שיעורים ומי שלא יגיש שלוש עבודות ברצף יצא.) : מספיק זמן לעשות הכל
מדריך 2 למתקפות מים.
משאבת הידרו
אוקיי, חלקכם בטח ראיתם, שבחלק מהזיופים שלי אני שם בלסטוייז שיורה מין אקדח מים.
זוהי בעצם משאבת הידרו, וכאן אלמד איך לצייר כזו!
כל תמונה זה שלב
1. ביחרו פוקימון מים בתנוחה בה נראה כי הוא יורה משהו מפיו/ דבר שמשמש את אותו פוקימון להתקפה (נגיד בלסטוייז- התותחים)
2. הכינו טבלת צבעים (לא מהצבעים של הפוקימון!!!)
3. השתמשו בצבע הכהה ביותר וצבעו קו תואם למקום הירייה (קינגדרה- הפה/אף, בלסטוייז-תותחים)
הגדלה לשלבים הבאים-
4. אוקיי, עכשיו צבעו בהתאמה לפי סדר הצבעים את הקווים הבאים
5. אחרי זה הרבה עושים טעות וחוזרים לצבע הכהה. לא! תחזרו על הסדר ההפוך (כהה-->בהיר-->כהה) (--> כלומר בהדרגתיות).
6. חזרו על הפעולה מספר פעמים.
7. עכשיו תציבו מטרה. אני שמתי צ'אריזרד אבל לא חייב!
לאחר שתוודאו שההתקפה פוגעת במטרה, צבעו עם כל צבע כמה פיקסלים בודדים. (הרי המים יפגעו ואז יתפזרו.)
נ.ב.- מי שלא מבין את החלק של "לצבוע קווים בהתאמה לפה" שיסתכל על צורת בפה של קינגדרה ואז על הצבע הבהיר ביותר במשאבת ההידרו. הם באותה צורה ( נגיד שצורת הפה היא ) גם צורת הקווים היא ) )
מי שעדיין לא הבין, הנה הגדלה-
הימני (השחור) זה הגדלה של הפה. השמאלי (הכחול) זה הגדלה של קו מההתקפה. תראו הם מתאימים אחד לשני בדיוק.
תוצר סופי-
שיעורי בית-
להכין זיוף בו פוקימון מים שאינו קינגדרה (כי אני עשיתי אותו) יורה משאבת הידרו במטרה מסויימת, לאו דווקא פוקימון.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)