Pokemon-מחוז האופל
מדריך דמיות:
ברד-
רקע:נער צעיר בן 11 שעומד להתחיל את מסעו.מטרתו של ברד היא להיות האלוף ולנקום בצוות B המרושע שלקחו את אביו.
פוקימונים:
לירדר
מתקפות:להביור,שריטה.
הופיעה לרשואונה בפרק: 1-התחלה חדשה!
דרטו
מתקפות:פיצצת רפש,דחיפה.
הופיעה לרששואנה בפרק:2-אני התפוס אותך!
דן-
רקע:חברו הטוב של ברד שגם עומד להתחיל את מסעו.מטרתו של דן הוא להיות המאמן החזק ביותר.
פוקימונים:
פלרקו
מתקפות:עלי טער,דחיפה.
הופיעה לרשואונה בפרק:1-התחלה חדשה!
פלווקס
מתקפות:להביור,מהירות.
הופיעה לרשואנה בפרק:3-יער הרוחות
לור-
רקע:לור הוא הפרופסור של המחוז,וא מחלק לכל המאמנים את הפוקימונים ההתחלתאים שלהם.ללור יש ידע רב בפוקימונים המשונים שיש על האי ובדרך כלל הוא חוקר המון.
פוקימונים:
אין
מדריך פרקים:
פרק 1:התחלה חדשה!-ברד ודן עומדים לצאאת למסע שלהם אך הוריקן אדיר שואב אותם עליו ומעיף אותם למחוז בשם מחוז האפלה שם הם פוגשים את לור שמסביר להם על המחוז ונותן להם את הפוקימונים ההתחלתאים שלהם.
פרק 2:אני התפוס אותך!-ברד ודן ממשכים במסעם בזמן שהם עדיין מופתעים מכל מה שקרה.לאחר מכן פוקימון קטן קופץ על רואשם של דן וברד וברד מחליט לתפוס אותו.שברד נילחם נגד דרטו בפעם הרישאונה הוא מפסיד וברד לוקח את זה קשה.לאחר שברד ודן מרפאים את לירדר במרכז הפוקימונים הם שומעים פיצוץ חזק בין העצים ורואים שצייד מנסה לתפוס את דרטו.שנהם מוצאים את הפוקימונים שלהם ומנסים להפיל את הפוקימון שהוציא הצייד.לאחר המון מתקפות הפוקימון נופל ולירדר ופלרקו מעפים את הצייד.לאחר מכן ברד נילחם נגד דרטו מנצח ותופס אותו.
פרק 3:יער הרוחות-ברד ודן ממשכים במסע שלהם אך יער מוזר מופיע במרחק דיי קרוב בעד שלפי המפה אין יער.ברד ודן נכנסים לתוך היער וכמה פוקימוני רוח תוקפים אותם ותופסים אותם.בסוףדן וברד מצלחים להישתחרר מכל פוקימוני הרוח ואז פוקימון אש קטן עוזר להם לברוח מהם.לאחר מכן דן שואל את פלווקס אם הוא רוצה להצטרף עליו ופלווקס מסכים.
פרק 1:התחלה חדשה!
"האאאאא,היי דן תיטעורר!" אומר ברד בעד שהוא זורק כרית על רואשו של דן."כמה פעמים אני צריך להגיד לך תפסיק לזרוק עלי כריות שאני יושן!"."מצטאר דן,פשוט אני מתרגש! תזכור שהיום אנחנו מתחלים את המסע שלנו!"."כן זה באמת מרגש!" אומר דן וקם מין המיטה במהירות."ילדים באו,ארוחת בוקר" אומרת אימו של ברד בעד שנהם יורדים."היי ברד שמעת מה אמרו אתמול בחדשות?"."לא,מה אמרו?"."אמרו בחדשות שכמה מדענים גילו אי חדש בגודל של מחוז וכמה מהם חושבים שאולי יש יצורים חיים על האי אבל איאפשר לדעת בגלל שסביב האי יש ערפל"."ילדים קודם אוכלים ואחרי זה מדברים!" אומרת אימו של ברד."כן,גברתי!" אומר דן קצת בלחץ."טוב ביי אימא נדבר!"."בסדר שהיה לך בהצלחה ואל תשכח להיתקשר עליי!" אומרת אימו של ברד."פוו,סוף סוף אנחנו מתחילים את המסע שלנו האא?" אומר דן בהיתרגשות."כן" אומר ברד."ואוו איזה רוח חזקה!" אומר ברד העד שהרוח מקשה עליהם להתקדם."דן תגיד,בחדשות אמרו שיש רוח כל כך חזקה?"."לא,אבל אמרו שהיה הוריקן!" אומר דן."הוריקן?! למה לא אמרתה?"."מצטאר ברד אין לי זיכרון טוב! תיזהר!" אומר דן בעד שהוריקן אדיר שואב את שנהם עליו."האאאא,איפה אני... דן איפה אתה?"."אני כאן ברד,תגיד אתה יודע איפה אנחנו?"."לא אבל לא נראה לי שאנחנו עדיין במחוז סינו"."היי אתם! מאתם עושים פה?!" שואל איש אחד."אנחנו נשעבנו להורקין והגענו לכאן" אומר דן."טוב באו איתי!" אומר האיש."שמי לור,ואני הפרופסור של המחוז הזה,מי אתם?"."אנחנו מאמנים צערים שעומדים להתחיל מסע" אומר ברד בלחץ."אם ככה תצטרכו התחיל את המסע במחוז האפלה!" אומר לור."מחוז האפלה? למה קוראים לזה מחוז האפלה?"."טוב בגלל שיש במקום המון פוקימונים מרושעים! חלק מהם לא יכולים להשטלט על עצמם והם תוקפים אחרים! בגלל זה קוראים למחוז מחוז האפלה! טוב תיכנסו לפה!" אומר לור בעד שנהם נכנסים למעבדה."איפה אנחנו?" שואל דן."אתם במעבדה שלי כאן תבחרו את הפוקימון הרשאון שלכם,אבל בגלל שנשארו לי רק שני פוקימונים אני הביא לכל אחד פוקימון בלי שתבחרו! אוקי דן אתה תקבל את פלרקו פוקימון העשב
ואתה ברד תקבל את לירדר פוקימון האש
"."מגניב! אף פעם לא ראתי פוקימונים כאלה!" אומר ברד בהיתרגשות."טוב תפסו! אלה הפקדורים שלכם והפקדוע שיתן לכם מידע על כל פוקימון חדש שתיפגשו על האי הזה!" אומר לור וזורק להם את החפצים."שהיה לכם בהצלחה!" אומר לור בעד שנהם יוצאים החוצה."ואוו זה היתה התחלה הרבה יותר שונה מי מה שחשבתי שתהיה!" אומר ברד ומצחקק בעד הוא מלטף את לירדר.