Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. משתמש מנוסה
    שם: איפשהו...לא זוכר
    Pokemon-מחוז האופל

מדריך דמיות:
    ברד-
    רקע:נער צעיר בן 11 שעומד להתחיל את מסעו.מטרתו של ברד היא להיות האלוף ולנקום בצוות B המרושע שלקחו את אביו.
    פוקימונים:
    לירדר
    מתקפות:להביור,שריטה.

הופיעה לרשואונה בפרק: 1-התחלה חדשה!

דרטו
    מתקפות:פיצצת רפש,דחיפה.
    הופיעה לרששואנה בפרק:2-אני התפוס אותך!

דן-
    רקע:חברו הטוב של ברד שגם עומד להתחיל את מסעו.מטרתו של דן הוא להיות המאמן החזק ביותר.
    פוקימונים:
    פלרקו
    מתקפות:עלי טער,דחיפה.

הופיעה לרשואונה בפרק:1-התחלה חדשה!

פלווקס
    מתקפות:להביור,מהירות.
    הופיעה לרשואנה בפרק:3-יער הרוחות

לור-
    רקע:לור הוא הפרופסור של המחוז,וא מחלק לכל המאמנים את הפוקימונים ההתחלתאים שלהם.ללור יש ידע רב בפוקימונים המשונים שיש על האי ובדרך כלל הוא חוקר המון.
    פוקימונים:
    אין

מדריך פרקים:
    פרק 1:התחלה חדשה!-ברד ודן עומדים לצאאת למסע שלהם אך הוריקן אדיר שואב אותם עליו ומעיף אותם למחוז בשם מחוז האפלה שם הם פוגשים את לור שמסביר להם על המחוז ונותן להם את הפוקימונים ההתחלתאים שלהם.

פרק 2:אני התפוס אותך!-ברד ודן ממשכים במסעם בזמן שהם עדיין מופתעים מכל מה שקרה.לאחר מכן פוקימון קטן קופץ על רואשם של דן וברד וברד מחליט לתפוס אותו.שברד נילחם נגד דרטו בפעם הרישאונה הוא מפסיד וברד לוקח את זה קשה.לאחר שברד ודן מרפאים את לירדר במרכז הפוקימונים הם שומעים פיצוץ חזק בין העצים ורואים שצייד מנסה לתפוס את דרטו.שנהם מוצאים את הפוקימונים שלהם ומנסים להפיל את הפוקימון שהוציא הצייד.לאחר המון מתקפות הפוקימון נופל ולירדר ופלרקו מעפים את הצייד.לאחר מכן ברד נילחם נגד דרטו מנצח ותופס אותו.

פרק 3:יער הרוחות-ברד ודן ממשכים במסע שלהם אך יער מוזר מופיע במרחק דיי קרוב בעד שלפי המפה אין יער.ברד ודן נכנסים לתוך היער וכמה פוקימוני רוח תוקפים אותם ותופסים אותם.בסוףדן וברד מצלחים להישתחרר מכל פוקימוני הרוח ואז פוקימון אש קטן עוזר להם לברוח מהם.לאחר מכן דן שואל את פלווקס אם הוא רוצה להצטרף עליו ופלווקס מסכים.

פרק 1:התחלה חדשה!
    "האאאאא,היי דן תיטעורר!" אומר ברד בעד שהוא זורק כרית על רואשו של דן."כמה פעמים אני צריך להגיד לך תפסיק לזרוק עלי כריות שאני יושן!"."מצטאר דן,פשוט אני מתרגש! תזכור שהיום אנחנו מתחלים את המסע שלנו!"."כן זה באמת מרגש!" אומר דן וקם מין המיטה במהירות."ילדים באו,ארוחת בוקר" אומרת אימו של ברד בעד שנהם יורדים."היי ברד שמעת מה אמרו אתמול בחדשות?"."לא,מה אמרו?"."אמרו בחדשות שכמה מדענים גילו אי חדש בגודל של מחוז וכמה מהם חושבים שאולי יש יצורים חיים על האי אבל איאפשר לדעת בגלל שסביב האי יש ערפל"."ילדים קודם אוכלים ואחרי זה מדברים!" אומרת אימו של ברד."כן,גברתי!" אומר דן קצת בלחץ."טוב ביי אימא נדבר!"."בסדר שהיה לך בהצלחה ואל תשכח להיתקשר עליי!" אומרת אימו של ברד."פוו,סוף סוף אנחנו מתחילים את המסע שלנו האא?" אומר דן בהיתרגשות."כן" אומר ברד."ואוו איזה רוח חזקה!" אומר ברד העד שהרוח מקשה עליהם להתקדם."דן תגיד,בחדשות אמרו שיש רוח כל כך חזקה?"."לא,אבל אמרו שהיה הוריקן!" אומר דן."הוריקן?! למה לא אמרתה?"."מצטאר ברד אין לי זיכרון טוב! תיזהר!" אומר דן בעד שהוריקן אדיר שואב את שנהם עליו."האאאא,איפה אני... דן איפה אתה?"."אני כאן ברד,תגיד אתה יודע איפה אנחנו?"."לא אבל לא נראה לי שאנחנו עדיין במחוז סינו"."היי אתם! מאתם עושים פה?!" שואל איש אחד ."אנחנו נשעבנו להורקין והגענו לכאן" אומר דן."טוב באו איתי!" אומר האיש."שמי לור,ואני הפרופסור של המחוז הזה,מי אתם?"."אנחנו מאמנים צערים שעומדים להתחיל מסע" אומר ברד בלחץ."אם ככה תצטרכו התחיל את המסע במחוז האפלה!" אומר לור."מחוז האפלה? למה קוראים לזה מחוז האפלה?"."טוב בגלל שיש במקום המון פוקימונים מרושעים! חלק מהם לא יכולים להשטלט על עצמם והם תוקפים אחרים! בגלל זה קוראים למחוז מחוז האפלה! טוב תיכנסו לפה!" אומר לור בעד שנהם נכנסים למעבדה."איפה אנחנו?" שואל דן."אתם במעבדה שלי כאן תבחרו את הפוקימון הרשאון שלכם,אבל בגלל שנשארו לי רק שני פוקימונים אני הביא לכל אחד פוקימון בלי שתבחרו! אוקי דן אתה תקבל את פלרקו פוקימון העשב ואתה ברד תקבל את לירדר פוקימון האש "."מגניב! אף פעם לא ראתי פוקימונים כאלה!" אומר ברד בהיתרגשות."טוב תפסו! אלה הפקדורים שלכם והפקדוע שיתן לכם מידע על כל פוקימון חדש שתיפגשו על האי הזה!" אומר לור וזורק להם את החפצים."שהיה לכם בהצלחה!" אומר לור בעד שנהם יוצאים החוצה."ואוו זה היתה התחלה הרבה יותר שונה מי מה שחשבתי שתהיה!" אומר ברד ומצחקק בעד הוא מלטף את לירדר.
    נערך לאחרונה על ידי Scizor, 07-24-2010 בשעה 09:03 PM
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    חחחחח איזה מחוז יפה,מחכה לפרק הבא
    וד"א יפה שבנית את הסיפור ע"פ המשחקים קולוסאום ואקס-די חחח
    ואני מכיר כבר את הפוקימונים האלה חחח D:

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    סיפור יפה ומקורי
    מחכה לפרק הבא
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    סיפור יפה! מגניב שזה בסגנון של כולסאופ ואקס די כמו שאדם אמר... P:
    מחכה להמשך! ^_^
    סתם,כי בא לי לדבר
    -------------------------
    הזיופים שלי:

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

עוד בהמשך!

5. משתמש פעיל
    העלילה נחמדה אבל יש לך הרבה שגיאות כתיב.

6. משתמש מנוסה
    פרק 2:אני התפוס אותך!
    "האאאא,אני לא מאמין שזה באמת קרה!" אומר ברד."כן גם אני לא מאמין! חשבתי שזה היה סתם חלום,טוב אם אנחנו תוקעים פה לפחות בוא נעבוד על כל המטרות שלנו כאן! בטוח יש כאן מכונים והכל!" אומר דן."כן,אתה בטח צודק!" אומר ברד וקם.פיתאום רעש מוזר נשמע מבין השיחים."היי דן אתה שומע משהו?" שואל ברד."אני לא שומע כלום! בטח אתה סתם מדמיין" אומר דן.פיתאום פוקימון מוזר קופץ על הראש של שנהם ומפיל אותם."היי מי זה הפוקימון הזה?" שואל דן ובודק בפוקדע."דרתו פוקימון שועל העשב.דרתו חיי ביערות ואוהב להציק למאמנים ולצחוק איתם.שדרתו חש בסכנה הוא הופך להיות בלתי נראה"."מעניין! כנראה זה הפוקימון הרשאון שנראה על המחוז הזה הא?" אומר דן בהיתרגשות."כן,והוא גם היה הפוקימון הראשון שאני התפוס! לירדר צא!" אומר ברד בעד שלירדר שלו יוצא מין הפכדור וומחייך."הוא לירדר השתמש בלהביור!" אומר ברד בעד שדרתו מתחמק במהירות ומעיף את לירדר אם פיצצת רפש."ואוו הוא חזק! טוב אנחנו לא נוותר! לירדר שריטה עכשיו!" אומר ברד בלחץ בעד שלידר פוגע בחוזקה בדרטו.לפתע דרטו משתמש בדחיפה שפוגעת בחוזקה בלירדר."תיזהר לירדר!" אומר ברד בעד שדרטו יורה לכיונו פיצצת רפש עוצמטית שמחסלת את לירדר."אני לא מאמין שהפסדתי!" אומר ברד בעד דרטו הקטן הולך מין המקום."אל תקח את זה קשה ברד,תזכור זה היה הקרב הרשאון שלך!"."כן,אולי אתה צודק" אומר ברד ומכניס את לירדר לפכדור."בוא נלך למרכז הפוקימונים" אומר ברד."הפוקימון שלך מרופא" אומרת האחות ג'וי בעד שלירדר יוצא מין הפוקדור וקופץ על רואשו של של ברד."אני מבין שלך לא מפריגע שהפסדנו הא?"."טוב ברד אתה בא להתאמן קצת?" שואל דן בעד הוא מוציא את פלרקו."בסדר".פיתאום נשמע רעש פיצוץ מין היער."מזה הרעש הזה?" שואל דן בלחץ."לא יודע אבל כדי שנדבדוק מה קורה שם!" אומר ברד ורץ לכיון הרעש.פיתאום הם רואים איש שדומה לציד מנסה להכניס את דרטו לתוך כלוב."היי! עזוב את דרטו במנוחה!" אומר ברד בכעס."נו באמת?! עד צוצקים שרוצים לעצור אותי? טוב זה אומר שצריך ללמד אותך לקח! צא דסקלורט ,אוקי דסקרולט תשמש בנשיפת דרקון על הנודניקים הקטנים!" אומר הצייד בעד שנשיפת האש האדמה של דסקלורט מעיפה את דן וברד לאחור."אני לא התן לך לפגוע בדרטו! אוקי לירדר צא! השתמש בלהביור!"."גם אני לא אתן לך לפוגע בדרטו! של פלרקו השתמש בעלי טער!" אומרים דן וברד בעד ששני המתקפות פוגעת בדסקרלוט אך לא מזיזות לא."חזק יותר לירדר!"."קדימה פלרקו אני יודע שאתה יכול!".פיתאום דסקרלוט כבר לא מצליח לספוג את המתקפות ונופל."מה?! אני לא מאמין!" אומר הצייד בלחץ."האא כן? אז כדי שתאמין לזה! לירדר תעיף אותו מכן!"."גם אתה פלרקו!" אומרים דן וברד בעד ששני המתקפות פוגעת בציד ומעיפות אותו."כן! כל הכבוד! לירדר!"."כן גם אתה פלרקו! ההיתם גדולים!" אומרים דן וברד.לפתע דרטו יוצא מין הכלוב מפוחד ומחייך על עבר ברד ונראה כיאלו הוא רצה לעשות קרב חוזר."אם ככה! לרידר להביור עכשיו!" אומר ברד בעד שהלביור של לירדר פוגע בחוזקה בדרטו.לפתע דרטו משתמש בדחיפה שמעיפה את לרדר לאחור."על תוותר לירדר! תשתמש בשריטה עכשיו!" אומר ברד בעד שהשרטה בפוגעת ברגליו של דרטו והוא מתחיל להאט.לאחר מכן דרטו משתשמ בפיצצת רפש עוצמטתי שמתקדמת לעבר לירדר."קדימה לירדר תיתחמק ואז להביור!" אומר ברד בעד שהלביור החזק של לירדר כמעט ומעלף את דרטו."אוקי צא פכדור!" אומר ברד בלחץ בעד שהפכדור מתנדנד לצד לצד."תין" משמיע הפכדור ומפסיק להתנדנד."כן! תפסתי דרטו!"."כל הכבוד ברד! זה הפוקימון הרשאון שתפסתה!" אומר דן."כן! כל הכבוד לידר ההיתה גדול!" אומר ברד בעד דן וברד ממשכים בדרכם על העיר הבאה לקרב המכון של דן וברד...
    Spoiler ספוילר

7. משתמש פעיל
    העלילה מענינת אך יש כמה בעיות:
    א. בקטע שהם הלכו למרכז הפוקמונים קפצת סצינה בלי מעבר מוצדק, רק כתבת שאחד מציע שילכו ומשפט אחרי האחות אומרת שריפאו אותם. זה ממש לא סדיר ומבלבל.
    ב. אתה עדיין רושם עם מספר שגיאות כתיב, ובחלק מהמילים אתה מבלבל אותיות. (עצה ממני: קרא את הפרק לעצמך לפני שאתה מפרסם אותו, זה ממש עוזר.)
    ג. כשאתה רושם בזמן הווה התחושה בסיפור היא שאדם מתאר את מה שהוא רואה ולא שהוא מספר סיפור.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    פרק נפלא אך איך שני פוקימונים מתחילים הביסו פםוקימון יותר חזק מהם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    פרק 3:יער הרוחות
    "בוקר טוב ברד"."בוקר טוב כולם!" אומר ברד בעד הוא מלטף את טרדו ולירדר."טוב פלרקו הגיעה הזמן לאכול!"."כן גם שנכם צרכים לאכול" אומרים דן וברד ונותנים לשלושתם אוכל."היי ברד לפי המפה אנחנו עומדים להגיעה לעיר קולגורה וכתוב שבעיר יש מכון!" אומר דן בהיתרגשות."קודם כל תצטרך לתפוס עד פוקימון ורק אז תוכל להתמודד במכון" אומר ברד."כן,יש משהו במה שאתה אומר" אומר דן ומצחקק."טוב צריך להתקדם" אומר ברד ומכניס את טרדו ולרידר."טוב אתה צודק! כנס פלרקו"."היי תגיד כתוב במפה שיש יער לפני העיר?" שואל ברד."לא למה?"."כי עכשיו אני רואה כאן יער"."מה?! אבל זה לא כתוב במפה!" אומר דן בלחץ."טוב מזה משנה רק עוברים דרך איזה יער,זה לא כזה סיפור"."כן אתה צודק" אומר דן בעד ששנהם נכנסים לתוך היער."תגיד שמעתה משהו?" אומר דן בלחץ."אני לא שמעתי כלום"."בפעם האחרונה שאתה אמרתה ששמעתה משהו קפץ לך טרדו על הראש ולא בה לי שאיזה פוקימון יקפוץ לי על הראש" אומר דן בלחץ."אני מבין שאתה דיי לחוץ" אומר ברד."אני לא לחוץ!!" צועק דן בזעם."אוקי,אולי אני קצת לחוץ" אומר דן בשקט."קצת לחוץ?! עד שניה ההיתה הורס לי את השמיעה" אומר ברד ומחייך."הווו הוו הוו הוו הוווווווו"."אוקי את ההו הו הו הזה אני שמעתי" אומר ברד.פיתאום פוקימון מוזר קופץ לכיון של ברד ודן ומפיל אותם."מי זה הפוקימון הזה?!" שואל דן בלחץ."לא יודע אבל כתוב בפוקדע שקוראים לו הינדו!" אומר ברד ומוציא את לירדר ואת דרטו."דרטו פיצצת רפש! לירדר להביור עכשיו!" אומר ברד בעד ששני המתקפות מתקדמות במהירות על עבר הינדו.לפתע הוא משתמש בכדור צל שהורס את שני המתקפות.לאחר מכן הוא משתמש באגרוף ממוקד שמחסל את שנהם."אני לא מאמין! הוא ניצח את שנהם במכה אחת!" אומר ברד בלחץ בעד שעד כמה הינדרו מקפים את דן ואת ברד."אני חושב שהם רוצים שנלך איתם" אומר דן והולך אחרי אחד ההינדרו.לפתע ההינדרו מובלים אותם ללחורשה מוזרה."היי מזה המקום הזה?" שואל את עצמו דן בעד שפוקימון רוח מוזר מסתכל עליהם ."איזה פוקימון זה?" שואל ברד בבילבול."לפי הפוקדע קוראים לה קוראיה" אומר דן בלחץ ומנסה להוציא את פלרקו בלי שהם ישמו לב."פלרקו צא! השתמש בעלי טער!" אומר דן בעד שעליי הטער פוגעים בכל ההינדרו ומבלבלים אותם."קדימה ברד בוא נזוז!"."אני בה!" אומר ברד בעד ששנהם ברוחים בשיא המהירות מכל פוקימוני הרוח.לפתע פוקימון אש קטן מסמן להם לבוא לכיון שלו."ואוו ממש תודה לך!" אומר דן בעד שברד מסתכל על ההינדרו המבולבלים שעדיין מחפשים אותם."היי לפי הפוקדע קוראים לו פלווקס!" אומר דן."היי פלווקס רוצה להיות איתי ואם פלרקו? אני מבטיח שאנחנו נהיה חברים טובים!" אומר דן ומחזיק פכדור ביד.פלווקס מחייך ונכנס לתוך הפכדור."יש תפסתי פלווקס הפוקימון הרשאון שלי!" אומר דן בהיתרגשות."כל הכבוד דן! היי תראה הינה היציאה!" אומר ברד בד הוא תופס ורץ על עבר היציאה."סוף סוף יצאו מהיער הזה!" אומר דן. ומסתכל על הפקדור של פלווקס.
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    סיפור נחמד רק כל פרק קצר וקשה לקרוא אותו

11. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    סיפור נחמד מאוד.
    המלצה שלי מבחינת העיצוב זה, אל תכניס תמונות באמצע הפרק, זה מפריע לקריאה. תעשה בסוף כל פרק מן פוקידע עם התמונות והשמות של הפייקים שהופיעו בפרק.
    אני רוצה להזכיר לך שיש חוק שמחייב ציון קרדיט, אז תערוך את ההודעה הראשית ותוסיף קרדיט למקור של הפייקים
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •