Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 26
  1. משתמש מנוסה
    שם: ישראל?
    טוב, כרגע תפסתי את הו-או ועכשיו אני בדרכי לליגה ( אני לא מצרף את או-הו לצוות)
    אני דיי בטוח שהרמות של הפוקימונים שלי יספיקו לליגה הראשונה, אבל יכול להיות שאני טועה.
    אז הינה הפרטים שלהם כרגע-
    פירו רמה 52
    טבע בודד (lonely)
    מתקפות-
    Drill peck
    Aerial ace
    Secret power
    Facade

אני יודע שהסט לא מגוון בכלל, אבל הוא לא למד כמעט מתקפות טובות דרך עליית רמות אז נאלצתי להסתפק במה שיש, למרות שאני בטוח שהסט הזה ישתנה, אם יש לכם הצעות תמיעו P:

מגנטו רמה 52
    טבע צנוע (modest)
    מתקפות-
    Tri attack
    Thunderbolt
    Flash cannon
    Sparks

אני מעוניין להחליף את המתקפה sparks במתקפה אחרת, אבל אין לי רעיונות לאיזו מתקפה, אז אם יש לכם תציעו P:

פוליטואד רמה 54
    טבע צנוע (modest)
    מתקפות-
    Ice beam
    Surf
    Hyper voice
    Bubblebeam

אין לי מושג באיזו מתקפה להחליף את קרן הבועות אז השארתי את זה, אם יש לכם רעיון למתקפה יותר טובה אל תהססו לציע XD

נינטיילס רמה 54
    טבע צנוע (Modest)
    מתקפות-
    Flamethrower
    Energy ball
    Extrasensory
    Dark pulse

ו..זהו XD
    לדעתי אני אהיה קצת בבעיה נגד האליט פור של פוקימוני האופל, אין לי אף מתקפת חרק או לחימה בשישייה, אני מניח שאני אסתדר בלי זה.
    בכל מקרה, האם לדעתכם אני מוכן לליגה? וכדאי לי לשנות את הסטים של הפוקימונים שלי? אם כן את מה להעיף ואת מה להכניס במקום?

2. משתמש מנוסה
    איפה הפוקימון ההתחלתי?

3. משתמש מנוסה
    אני לא משתמש בפוקימון ההתחלתי שלי מתוך בחירה, חוץ מזה כבר יש לי פוקימון מים אז אין לי צורך בטוטודייל.

4. משתמש מנוסה
    שם: עופרי
    לא הבנתי אם הכנסת את הו-הו לרשימה כי רשמת "תפסתי את הו-הו ואני בדרכי לליגה"
    אם כן אז לא אמורה להיות לך בעיה
    אם לא אז גם לא אמורה להיות לך בעיה עם קצת תרופות וrevives
    Heart Gold - 2064 3557 0921

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אם יהיה לך הו-או ברביעייה הזו זה יהיה כפל סוגים כפול של הואו ונייטלקס ומעופף הואו ופירו.

6. משתמש מנוסה
    לא הוספתי אותו לצוות כי כבר יש לי גם םוקימון מעופף וגם פוקימון אש בצוות, חות מזה שהוא גם משתייך לטייר Uber אז אני לא מעוניין להשתמש בו.
    פשוט ציינתי את זה כי זה הדבר האחרון שבעיקרון אמורים לעשות לפני שאפשר ללכת לליגה XD
    בכ"מיש לי כמה Revive שקניתי לקרב עם או-הו, אבל בסוף לא הייתי צריך להשתמש בהם אז אני שומר אותם לליגה, אז כל מה שאני צריך לעשות זה לקנות כמה תרופות וזהו?

אדון פריון-
    אני יודע, בגלל זה לא הוספתי אותו לצוות, אם תשים לב לא הוספתי את הפרטים עליו כשהצגתי את השישייה שלי.

7. משתמש מנוסה
    שים למגנטון magnet rise\explosion

לפוליטוד שים היפנוזה, תמיד שימושי

8. משתמש מנוסה
    אני חושב שאני אתן למגנטון magnet rise, שיהיה לו מה לעשות נגד פוקימוני אדמה..
    החולשה שלו למתקפות אדמה הוכיחה את עצמה לבעיה בקרב נגד ג'ובאני S:
    בקשר לפוליטאוד, נראה לי שהיפנוזה באמת יכול לעזור, הבעיה היא בדיוק הנמוך של המתקפה.
    בכל מקרה, בשביל להשיג את 2 המתקפות האלה אני צריך 2 Heart scale אבל אין לי אפילו 1 XD

9. משתמש מנוסה
    ועל זה נאמר - פוקיטלון

[יש מדריך שאני הכנתי בלינקיה]

10. with great power comes great responsibility
    אתה בבעיה נגד האליט פור של האופל ויש לך רק מתקפת קרח אחת נגד לאנס.
    ופירו?wtf
    בקשר למתקפות-מה שחיים אמר Xd
    מבחינת רמות אתה סבבה.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    גם לדעתי רבעיה לא מספיקה... שים הרקרוס הוא אחד המומלצים של הדור ואיזה פוקימון אדמה נחמד..

12. משתמש מנוסה
    just haim-
    שכחת? אני לא מכניס פוקימונים מהטייר OU לשישייה שלי אז הראקרוס הוא לא אופציה.
    אבל בעיקרון אתה דיי צודק, אני חשהתי להוסיף פוקימון לחימה או פוקימון בעל מתקפות לחימה שיעזור לי נגד סנורלאקס של אש והאליט פור אופל (מה השם שלה בכלל XD?)
    ובקשר לפוקיטלון, אף פעם לא השתתפתי בפוקיטלון אז אין לי מושג מה רמת הקושי ואיך משיגים משם דברים.

sexstyle-
    נכון, יש לי רק מתקפת קרח 1 נגד לאנס, אבל אתה לא חושב שזה יספיק? ךאף אחד מהדראגונייטים שלו לא יהיה סיכוי נגד זה, צ'אריזארד שלו לא ישרוד surf ואירודקטייל שלו..בכלל בבכיה נגד פוליטאוד.
    היחיד שיכול לעשות לי בעיות אצל לאנס הוא גרידוס, אבל בשביל זה יש לי את מגנטון P:
    בקשר לאליט פור אופל, אני מודע לבעיה וגם כתבתי אותה בנושא, וכמו שאמרתי לחיים אני מעוניין לצרף פוקימון מסוג לחימה או פוקימון בעל מתקפות לחימה שלא משתייך לטייר אובר או OU.
    יש לך הצעות?
    ומה רע בפירו? הוא פוקימון מעופף מאוד חזק ומהיר.
    נכון שיש מעופפים טובים יותר כמו דראגונייט, אבל אני לא משתמש בהם כי הם משתייכים לטייר OU.

13. משתמש מנוסה
    תוסיף victreebel ו espeon שני פוקמונים טובים וחזקים לא יהיה כפל סוגים או פוקימון בou ואין פוקימון מסוג לחימה אחרים חוץ מ poliwrath שיוצר כפל סוגים וmachamp שהוא בou שאפשר להשיג לפני הליגה .
    נערך לאחרונה על ידי hamos, 07-24-2010 בשעה 07:49 PM

14. משתמש מנוסה
    תאמין לי פוקיטלון זה דבר ממש כיפי שיצא עם המשחקים האלה... קצת חידוש לא פגע באף אחד

זה בסך הכל תחרויות ספורט לפוקימונים שאתה שולט עליהם עם המסך מגע...

אתה משיג נקודות - וקונה בחנות חפצים שווים כמו אבני פיתוח וקשקש לב וכו'

15. משתמש מנוסה
    hamos-
    בעיקרון אני לא חייב שיהיה אפשר להשיג לפני הליגה, אני משחק בDS אז אני יכול להעביר לעצמי פוקימונים P:
    אבל אני לא רוצה להעביר כמה פוקימונים רמות 100 ולסיים את המשחק איתם, זה לא יהיה כיף ככה.
    אז אני מעדיף להעביר את התת מפותחים ברמה 1 או בתור ביצה, אבל בעיקרון אנ יכול להשיג כל פוקימון אפשרי בלי בעיה XD

just haim-
    אני רק מקווה שלא צריך להשתמש בסיילוס או משהו כי אם כן ייקח לי זמן להעביר את בעיקרון ולהצליח להשיג נקודות XD
    אבל בעיקרון רוב קהל היעד של המשחקים האלה הוא ילדים, אז זה לא אמור להיות קשה, נכון?
    למרות שעדיין לדעתי במשחקי הDPPT היה יותר קל להשיג הארט סקאל, פשוט חופרים קצת וזה הכל XD

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •