I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
תן לי לענות לך את זה פה בפורום ולא במסן.
הכל התחיל בהודעה פרטית ששלחת לי ,
הראתי התעניינות ואפילו הוספתי אותך למסן (והרבה פה יגידו שלקח להם כמה חודשים עד שהם קיבלו ממני מסן.)
לאחר מכן הגבתי לך בנושאים עם כמה ביקורות וחוות דעת.
לאחר מכן היו לי איתך יומיים של שיחות במסן על העיצובים שלך ונתתי לך חוות דעת וביקורות גם במסן..
אחרי זה היה יום שישי שבת , לא'דע מה הלך פה בפורום.... בלאגן עם ציור ממוחשב והנושא במשוב.
הסכמתי לפתוח פורום בחשיבה שזה בשביל הצגה של העבודות ולא בשביל משחק תפקידים...
ואז פניתי אליך למסן בשביל לדבר מה נסגר..
--
הייתי חולה כמה ימים.....
--
ואז התברר לי שזה בשביל משחק תפקידים ונסיתי להסביר לך במסן למה אני לא חושב שמגיע לזה פורום בנפרד.
באמצע השיחה נעלמת לי ונפתח פה נושא עם היטמן.
אחרי הנושא עם היטמן פניתי אליך במסן ופתחתי לך פורום בשביל הפרוייקט שלך למרות כל מה שאני חושב...
ואמרתי לך "תסלח לי אם לא באמת מעניין אותי משחקי תפקידים..." או משו בסגנון.
ועכשיו אתה אומר לי מה שאתה אומר....
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
שלא יציג הכל אפילו נינטנדו לא עושה את זה אבל להסתיר וכל זה תוך כמה זמן תיגמור את זה אבל גם לא מסתירה הכל כאשר נינטנדו הציגה את זוזורא לכך כמה זמן להציג את ההתחלתיים אבל אחר כך הוצגו עוד 5 ועוד 10 ועוד 8 עכשיו יש איזה 30
תציג משהו כבר יש פה כמה שלא יהיו כל כך אקטיביים אחרי ספטמבר עכשיו חופש
פתחו לך פורום פתחת נושא בוכים הבאים סבבה עכשיו לעבודה
די לריב פה תציג משהו
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אז כניראה שאתה חמור.
פתחתי שתי תחרויות אחת של ציור ממוחשב בכל התחומים, אחת של הכנת פייקים מצלליות.
הכנתי שתי מדריכים, להכנת שילובים , ולהכנת פייקים.
הכנתי לוח זמנים לפורום ציור ממוחשב לילה הלבן, עזרתי לאנשים להשתפר בציור ממוחשב, לי לפחות אפכת מפורום ציור ממוחשב, אני עושה דברים למען הפורום לא למען עצמי, אני חושב שהפרויט של ישראמן הוא בעל פוטנציאל, אבל הוא עושה מלא מלא רעש על 6 פוקימונים שהוא הכין, תעשה בשקט, הוא מספים חופשי, עושה מה שבא לו.
ומה ההנהלה יכולה לעזור לו חוץ מלהביע תמיכה או ניגודיות?
תן לו הזדמות לעזאזל..
מלא תומכים בו אז זה אומר שההנהלה צריכה לשים על זה ז** והיא זו שאם היא בסדר עם הכל
אם כן משהו דפוק, תראה מה הוא עשה כל הפייקים האלה הם כל אחד מהם השקעה עצומה בפני עצמו.. מי עוד עשה כזה דבר?!
בדיוק! אף אחד לא עשה! כי אף אחד לא משקיע מעצמו כמו שהוא משקיע, תנו לבן אדם הזדמנות!
חמוף
http://pokemons.co.il/forum/showthread.php?t=25184
סגור וגמור..
ולפותח ההודעה- מהלך נורא נורא מלוכלך עשית פה.. זה לא מהלך של מנהל, זה מהלך של ילד קטן ששומר טינה..
(למה עשיתם לי דברים בפורום בלי הסכמתי, למה אתם לא אומרים לי כלום, למה למה למה..)
אף אחד לא שם ז** על כלום,תרגע, לי זה ממש לא נראה שעם 6 פייקים הוא ייפתח פורום
גם כל הריבים האלה הוא בעצמו אמר שמעכבים אותו,אז שיעזוב את העיניין של הפורום לכמה זמן,יעבוד על המשחק,יסיים אותו,שיביא לנו לראות ואז אם זה מתאים ואני מאמין שכשהוא יסיים זה יתאים,אז נשמח לפתוח פורום,אבל כרגע לא.
I want to play a game
תודה לOdin Borson
פתחת תחרות ביג דיל..
כל משתמש יכול לבוא לפתוח תחרות ולהגיד הנה השקעתי..
הכנת מדריכים, מדריך לשילובים יש מדריך לפייקים דרך תמונה של חיה זה הדבר הכי לא נוח שיש לידיעתך..
לוח זמנים זה חרא טהור.. אז כתבת כמה מילים על יום חמישי אז מה?!
רותם אני לא אומר שזה פורום למשחק התפקידים שלו אבל גם לא שהוא צריך לחשוף הכל בפניכם, עד עכשיו כל מה שהוא הראה מושקע מאוד אז אין טעם בכלל להתווכח אם מגיע או לא..
חמוף
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)