תצביעו לאביב ותגמרו עם זה כבר...
אם הוא יהיה מאפיונר יש לי הרגשה שהמאפיונרים הבאים יהיו מיכאל ונילאסאק,הם הגנו עליו אבל בסוג של פרופיל נמוך,וישר כשהעלו את השם של ליאור כמאפיונר הם תמכו בזה וניסו לשכנע את כולם להצביע לו.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
הלינץ'!
במהלך היום האשמות רבות הוטחו לכיוונו של אביב,אנשים ניסו למצוא עוד חשודים,אך לאט לאט שאר החשודים שאנשים חשדו בהם נעלמו,ורק אביב נשאר!,אנשי העיר תפסו את אביב,וכבלו אותו בחבלים בכדי שלא יוכל לזוז,לאחר מכן אנשי העיר לקחו את אביב אל הגיליוטינה,שם ערפו את ראשו,לאחר הלינץ' אנשי העיר גילו שאביב הוא............................................... .................................................. .................................................. .................................................. ......................................מאפיונר!,כן כן,אנשי העיר הצליחו להתמקד בכל הרמזים שניתנו להם ולהצליח להרוג מאפיונר!
לילה
אסור להגיב בלילה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)