המצב הוא 2-2 לא?
מצב:
דנג'ר-3
ניר-2
אני לא יודע למי להצביע כרגע, אני לא הבנתי גם את הרמזים ואיך לפתור אותם, אי אפשר ללכת לכיוון מסויים איכשהו כשאני לא מבין שום דבר, וגם דנג'ר וגם ניר נראים לי חשודים לאור מה שקורה כאן.
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
שקד לא מאפיונר???
בכ"מ אני בטוח שניר מאפיונר,רשמתי את הסיבות בתגובות הקודמות שלי.
הוא מתנהג כמו מאפיונר ושולח לי בפרטי הודעה בסגנון של:"בוא אתה לא תאשים אותי ואני לא יאשים אותך".
הייתי מצטט אותה אם מטאגרוס היה מרשה לי...
מצביע לניר.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
המצב הוא 4-3 נדמה לי.
תקנו אותי אם אני טועה
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אנחנו 11 אז צריך 6 ללינץ',7 זה כשיש 13.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
I want to play a game
תודה לOdin Borson
הלינץי!
תושבי העיר החליטו כמעט פה אחד להרוג את ניר,הם לקחו אותו לכיכר העיר,וסקלו אותו באבנים,-כל תושב זרק אבן בתורו עד שניר מת,ולאחר חקירה קצרה התגלה שניר היה............................................... .................................................. .................................................. .................................................. ................................................מא פיונר!,כן-כן,תושבי העיר עשו זאת שוב והרגו מאפיונר נוסף,ועכשיו מצב המשחק הוא שיש 3 מאפיונרים,ו-7 אנשים שהם לא מאפיונרים!
עכשיו לילה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)