Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 41
  1. משתמש מנוסה
    שם: איתי
    הערה: המדריך עובד במשחקים יהלום, פנינה ופלאטינום - בלי הבדל (ההבדלים היחידים הם ברמה של דארקראי, בסט של דארקראי, בסט של שאימין ובחפץ שמשנה את צורתו של Rotom)

נתחיל קודם כל במדריך איך להפעיל את הקודים, הנה מדריך טוב לזה: http://pokemons.co.il/forum/showthre...EE%E3%F8%E9%EA

אחרי שאתם יודעים איך להוסיף את הקוד, תשימו אותו, ותכנסו לחנות מכולת (Pokemart).

לחצו על L + R (לא המקשים במקלדת, אלא במשחק. אפשר להסתכל איפה זה במקשים) ותצאו מהמכולת. תכנסו בחזרה ויהיה איש בחולצה ירוקה שמה. דברו איתו והוא ייתן לכם את ה-Key Item הדרוש. חשוב להכניס את הקודים לפני ההגעה למקום.הנה הדגמה (שמתי את הקוד לביצת מאנאפי, לחצו על התמונה להגדלה):

• אירוע Hall of Origin (היכל המקור):
    פוקימון שניתן להשיג: Arceus (ארסאוס)

חפץ שדרוש: Azure Flute (חליל תכול)

איך להגיע?

לכו לעיר Hearthome. תוודאו גם שיש לכם פוקימונים שיודעים Rock Climb, Strength, Rock Smash, Surf. בנוסף גם תצטרכו פוקימון שיודע Fly או Dig, או שיהיה לכם בתיק Escape Rope. תקנו 15 דאסק בולים (Dusk Ball - יעילים x3.5 בלילה או במערה) ותכוונו את השעה ל-20:00 לכל הפחות ו-04:00 לכל היותר. בנוסף, חובה פוקימון ברמה 60 ומעלה. אם הוא ברמה 60 אז שיהיה לוחם (לוחם משפיע על ארסאוס x2).

לכו ליציאה שמאלה (לכוון דרך 208) ומשם תלכו שמאלה עד שתגיעו להר קורונט, זה יראה ככה:

תשתמשו בשבירת אבנים ואז שחייה ואז טיפוס אבנים (אפשר להבין לפי התמונה) והמשיכו לחדר A, ותהיה כאן:

עכשיו יש לכם שתי יציאות, לכו ליציאה B ומשם זה לא יהיה בעייה להגיע ליציאה הבאה.
    הנה מפה של כל ההר:

בסופו של דבר תצטרכו לצאת מיציאה E, משם להשתמש בטיפוס אבנים וללכת קצת כדי להגיע ליציאה H, מ-H להגיע ל-I, משם עוד פעם טיפוס אבנים ועוד קצת ללכת כדי להגיע ל-K ומ-K הדרך קצרה עד ל-Spear Pillar (איפה שהייתה הכניסה לעולם ההפוך שבו שוכן גיראטינה). אין בהר קורונט יותר מדי חידות, רק להשתמש בארבעצ ה-HMים שאמרתי קודם (HM03, 04, 06, 08).

כשתגיעו לפסגת ההר המשחק ישאל אותכם אם להשתמש בחפץ האיוונט שברשותכם. תגידו כן ויתחיל להיות רעש מסויים ומדרגות חדשות יפתחו. דאגו לשמור ממש בסוף המדרות, למקרה שתביסו את ארסאוס או שהוא יביס אותכם.

הוא יהיה במצב הרגיל שלו, ברמה 80, כשהוא יודע את המתקפות:
    - Hyper Beam (חזקה מאוד - 150 כח, 100% דיוק, מקבלת סטאב, אבל צריך לנוח אחר-כך)
    - Recover (מעלה לארסאוס עד ל-50% מה-HP שלו)
    - Future Sight (די חזקה - 80 כח, 90% דיוק, על חושי - חזק על לוחם חרק ורעל, תוקף רק אחרי שני תורות)
    - Refresh (מחלים אותו מהשפעות סטאטוס)

איך אני תפסתי אותו:
    השתמשתי נגדו במטאגרוס (רמה 80), כששתי המתפות של ארסאוס שעושות נזק בקושי משפיעות עליו (בגלל הסוג שלו, פלדה/על חושי, הוא סופג מתקפות מסוגי רגיל ומסוגי על חושי).
    בפעמיים הראשונות הרגתי אותו (השתמשתי במתקפת הפלדה שלו, Meteor Mash, שבצעת הרבה נזק - 100 כח + סטאב + הכח הגדול מאוד של מטאגרוס).
    בפעם השלישית הצלחתי להשאיר אותו עם בערך 5HP, ובדאסק בול השני לכדתי אותו. בקיצור, פוקימון פלדה אמור לעשות את העבודה.

טיפים לארסאוס:
    אפשר להחליף את הסוג שלו לפי ה-Plate שהוא מחזיק. ברמה 100 הוא לומד את המתקפה Judgment שמשתנה גם היא לפי הצלחת (Plate) שהוא מחזיק, הכח שלה הוא 100 אבל בגלל שכל צלחת מגבירה ב-20% את ההתקפות של הסוג, הכח שלה תמיד יהיה 120 וייתן לארסאוס סטאב (שמחזק את המתקפה ב-50%), כלומר הכח יהיה 100+100x0.2+100x0.5 = 100+20+50 = 170. אפשר להשיג את הצלחות במקומות ספציפיים, הנה רשימה של כל המקומות: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Plate

הקוד לחפץ האוונט:
    94000130 FCFF0000
    B2101D40 00000000
    0000B5D4 0000000A
    D2000000 00000000

אל תגיבו - יש המשך
    נערך לאחרונה על ידי iTai, 07-29-2010 בשעה 12:35 AM

2. משתמש מנוסה
    • אירוע Flower Paradise (גן עדן הפרחים):
    פוקימון שניתן להשיג: Shaymin (שאימין)

חפץ שדרוש: Oak's Letter (המכתב של אוק)

איך להגיע?

ראשית לכו לליגה, ודאו שיש עליכם פוקימון חלש יחסית (בסביבות רמה 30) וגם פוקימונים שיודעים Surf, Rock Smash, Strengh, Waterfall, Rock Climb.

לכו ליציאה הצפונית של מערת הנצחון ולא תצטרכו ללכת הרבה (זה לא סיפור גדול להגיע לשם) עד שתיהיו איפה שהילד השמן חסם את המערה, ועכשיו כבר זז.

תחבור אליכם שמה מארלי, מאמנת שצריכה לעבור את המקום. היא תלחם איתכם בקרבות זוגיים ותרפא את הפוקימונים שלכם. יש לה ארקניין ברמה 59 שיודע את המתקפות Fire Fang, ExtremeSpeed, Helping Hand, Agility.
    בנוסף, האיזור יהיה עם ערפל (מומלץ לקחת פוקימון שיודע DeFog, אבל לא חובה) וניתן לתפוס בוא פוקימונים ברמות 50~, וביניהם גאבייט ולאפרס (בשחייה).

לאחר שתעברו את האיזור (זה לא בעייה גדולה) תגיעו לדרך 224.

זה לא בעייה להגיע לקצה של הדרך, רק לפנות למעלה, ימינה ולמעלה. אפשר גם לחקור את המקום ולגלות כי יש שם כמה חפצים שימושיים.

לאחר שתגיעו לקצה (כשיש ברשותכם את המכתב של אוק), פתאום יגיע אוק ויעצור אותכם. תצטרף אליו מארלי ופתאום גם שאימין יופיע. יפתח מעבר ל-Seabreak Path, שמומלץ לשמור ממש בסיומו.

לאחר שתלכו במעבר תגיעו לגן עדן הפרחים (Flower Paradise), שבו תמצאו את שאימין.

הוא יהיה ברמה 30 ובצורתו הרגילה (Land Form - צורת יבשה) ויהיו לו את המתקפות האלו:
    - Magical Leaf (מתקפה עשב בינונית יחסית, 60 כח, 100% דיוק, מקבל סטאב)
    - Synthesis (מתקפת סטאטוס שמרפאת חצי מה-HP שלו)
    - Leech Seed (מתקפת סטאטוס שכל תור לוקחת קצת חיים מהיריב ונותנת את זה לו)
    - Growth (מעלה את ההתקפה המיוחדת שלו, בפלאטינום) / Defence Curl (מעלה את ההגנה שלו, ביהלום ופנינה)

איך אני לכדתי אותו:
    השתמשתי נגדו בסקייתר הישן שלי (חרק/מעופף, רמה 30) והשתמשתי פעמיים במתקפות מעופף (אפקטיבי x2 נגדו) כדי להוריד אותו לאדום. הוא ריפה את עצמו קצת והשתמשתי במתקפת חרק (אפקטיבי x0.5 נגדו) חלשה כדי להוריד לו ממש קצת חיים. תפסתי אותו על הדאסק בול הראשון.

טיפים לשאימין:
    ניתן לשנות את צורתו מצורת היבשה שלו (עשב) לצורת המעופף שלו (עשב/מעופף), ע"י ביקור בעיר Floaroma ודיבור קצר עם האישה שעומדת ליד מרפאת הפוקימונים. היא תתן לך חפץ מסויים (Gracidea) שמשנה את הצורה של שאימין לצורת המעופף שלו. שים לב, שאימין יכול להיות בצורת המעופף שלו רק בשעות היום (04:01-19:59), ולאחר מכן תצטרך לתת לו שוב את החפץ. הערה: אפשר לשנות לו את הצורה רק בפלאטינום

הקוד לחפץ האוונט:
    94000130 FCFF0000
    B2101D40 00000000
    0000B5D4 00000009
    D2000000 00000000

אל תגיבו - יש המשך
    נערך לאחרונה על ידי iTai, 07-29-2010 בשעה 03:23 AM

3. משתמש מנוסה
    • אירוע NewMoon Island (אי הירח החדש)
    פוקימון שניתן להשיג: Darkrai (דארקראי)

חפץ שדרוש: Member Card (כרטיס חבר)

איך להגיע?

ראשית עליכם להשיג את החפץ Lunar Wing מהמשימה של קרסלייה. כדי להשיג אותו, ראשית יש להשיג את הנשיונל דקס, לאחר מכן ללכת לספינה שבעיר קאנאלב ולשוט ל-FullMoon Island (אי הירח המלא). כשתהיו שם תפגשו את קרסלייה וכשתנסו להלחם מולו הוא יברח, אך ישאיר מאחוריו את ה-Lunar Wing. חזרו לעיר קאנאלב וכנסו לבית של המלח ורפאו את ילדו.
    כעת לכו לעיר Canalave ומשם לכו לבית הצפוני ביותר, בחלק הימני של העיר, ממש מעל מרפאת הפוקימונים. קודם לכן הכניסה לא תינתן, אבל כשברשותכם שני החפצים יהיה ניתן להכנס פנימה.

כנסו לשם ואוטומטית תועברו לאי הירח החדש, ומשם זה כבר לא יהיה בעיה ללכת למקום שבו שוכן דארקראי. תזכרו שאי אפשר לצאת מהמקום בגלל שאתם כביכול בתוך סיוט, לכן תתארגנו מראש מבחינת פוקימונים.

דארקראי יהיה ברמה 50 בפלאטינום וברמה 40 ביהלום ופנינה, וידע את המתקפות האלה:
    - Hypnosis (מרדים את היריב)
    - Faint Atack (מתקפת אופל די חלשה, עם 60 כח, שאף פעם לא מפספסת את היריב ונותן סטאב, בפלאטינה) / Pursit (מתקפת אופל חלשה, עם 40 כח, כמעט ולא מפספסת - 100% פגיעה, נותנת סטאב. אם אתה בדיוק מחליף את הפוקימון שלך בתור הזה, המתקפה תוכפל לכח של 80 ותפגע לפני שהיריב יחליף את הפוקימון, ביהלום ופנינה)
    - Nightmare (עובד רק כשהיריב ישן, ובסיום כל תור מוריד ליריב רבע מה-HP המקסימאלי שלו. מתקפה מאוד מסוכנת, אך לא משפיעה על פוקימונים מסוג רגיל)
    - Double Team (מגביר את המהירות שלו, בפלאטינה) / Quick Attack (מתקפה חלשה מסוג רגיל, עם 40 כח, שכמעט תמיד תפגע ראשונה - אלא אם אתה גם משתמש במתקפה שכמעט תמיד תפגע ראשונה, ואתה יותר מהיר ממנו, ביהלום ופנינה)

מומלץ להשתמש נגדו בפוקימון לחימה, אופל או פלדה (שיכול לספוג את ה-Faint Attack שלו ביעילות) כאשר אם פערי הרמות אינם גדולים או אפילו הפוקימון ברמה יותר נמוכה מדארקראי, מומלץ פוקימון לוחם שאפקטיבי x2 עליו. בנוסף, פוקימון מסוג רגיל יכול להיות יעיל בכך שהוא לא יכול לספוג את מתקפת האופל של דארקראי.
    ניתן גם להשתמש בפוקימון שלא ניתן להרדימו, כגון: http://bulbapedia.bulbagarden.net/wi...omnia_(ability) או פוקימון שיודע Sleep Talk או Snore - שמאפשרים לפוקימון לתקוף כשהוא ישן.

הקוד לחפץ האוונט:
    94000130 FCFF0000
    B2101D40 00000000
    0000B5D4 00000008
    D2000000 00000000

• קודים לאירועים מיוחדים נוספים:
    - Secret Key
    מאפשר להחליף בין הצורות של Rotom (עובד רק בפוקימון פלאטינום).

כדי להחליף את הצורות של רוטום, יש לפעול לפי המדריך הקטן שאני הכנתי בתמונות (משמאל לימית, לפי שורות. לחצו על התמונה להגדלה).

ובמילים: צריך לעוף לעיר Eterana כיש לך בשישייה פוקימון שיודע HM01 Cut ובנוסף Rotom (אפשר להשיג אותו ביער אטראנה, ממש ליד העיר, כשמדברים עם הטלוויזיה באחד החדרים). הולכים לבניין של צוות גלאקטיק (כשחותכים את השיחים בכניסה) והולכים לפינה הכי צפון-מערבית בקומה הראשונה (הכי למעלה והכי ימינה), ממש ליד הטלוויזיה. תדברו עם הקיר ויפתח חדר. לאחר מכן תראו 5 פסלים (תנור - אש, מכונת כביסה - מים, מקרר - קרח, מאוורר - מעופף, מכסחת דשא - עשב), שכל אחד מהם מסמל סוג אחר. תדברו עם פסל מסויים והוא ילמד את הפוקימון מתקפה מהסוג הזה (אני בחרתי סתם במקרר, ולמדתי Blizzard - מתקפת קרח). תבחרו מתקפה שתרצו לוותר עליה והיא "תשוריין" למצב המסויים של Rotom שתבחרו. ניתן להחליף בין המצבים ע"י בחירה בפסל אחר. חשוב לזכור שלא מקבלים סטאב על המתקפות. לאחר שתבחרו מתקפה יבוא אליכם פרופסור רואן (הפרופסור של הדור הרביעי) וידבר איתכם קצת - ולאחר מכן ילך.

חשוב לציין שכאשר רוטום נמצא בצורה שונה (אחת מ-5 הצורות הנ"ל), כל הנתונים שלו גדלים (חוץ מה-HP שלו), ולפיכך הוא הרבה יותר חזק מאשר רוטום בצורה רגילה. להלן המתקפות שהצורות השונות של Rotom יכולות ללמוד:
    אש: Overheat, כח 140.
    עשב: Leaf Storm, כח 140.
    מים: Hydro Pump, כח 120.
    קרח: Blizzard, כח 120.
    מעופף: Air Slash, כח 75.
    מכיוון שרוטום הוא תוקף מיוחד, גם כל המתקפות שלמעלה הן מתקפות מיוחדות. אני אישית ממליץ על צורת הקרח שלו, אבן זה רק אני.

הקוד:
    94000130 FCFF0000
    B2101D40 00000000
    0000B5D4 0000000C
    D2000000 00000000

- Manaphy Egg
    מקבלים ביצה מיוחדת שממנה יבקע מאנאפי, שממנו, דרך אגב, אפשר להוליד Phione.

הקוד:
    94000130 FCFF0000
    B2101D40 00000000
    0000B5D4 00000007
    D2000000 00000000

מקור: http://bulbapedia.bulbagarden.net.
    תמונות: http://bulbapedia.bulbagarden.net, http://www.psypokes.com, אני.

*הערות: בשביל האירועים של דארקראי ושל שאימין אתם זקוקים לנשיונל דקס, ובשביל האירוע של ארכאוס צריך לנצח את האלייט פור.

אפשר להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי iTai, 07-29-2010 בשעה 01:24 AM

4. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    תודה רבה על המדריך וח"ח על ההשקעה

קרדיט לניר!
    איזה חופש משעמם!
    בשר זה טעים רצח!!!

חוקים
    Spoiler ספוילר

[size=14]גם אני רוצה שיחזירו את רומה כי חברים לא שוכחים(: -לא נשכח אותך ואתה אף פעם לא תעלם מההקדשות שלנו!

2623-4422-6669 ה fc המטורף שלי בפלטינה
    [YOUTUBE]
    [/YOUTUBE]
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=82SOe...eature=related
    [/YOUTUBE]

אני רוצה! להחזיר את הפורום הקודם!
    כל מי שמפליץ בלי בושה משריחים שיעתיק את זה לחטימה!

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    מה אם מאנפי איך אפשר לקבל אותו?
    ומה עם הקוד לסקרט קיי
    היה צריך מדריך כזה עוד מזמן ממש מועיל כאשר אני יעבור את הליגה אני ישתמש בו
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    מה אם מאנפי איך אפשר לקבל אותו?
    ומה עם הקוד לסקרט קיי
    היה צריך מדריך כזה עוד מזמן ממש מועיל כאשר אני יעבור את הליגה אני ישתמש בו
    במקרה שלהם אתה פשוט בא למכולת והאיש ייתן לך את המשלוח.
    כדי לקבל את ה-Manaphy Egg צריך רק שיהיה מקום פנוי בשישייה.

7. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי pokedex צפה בהודעה
    במקרה שלהם אתה פשוט בא למכולת והאיש ייתן לך את המשלוח.
    כדי לקבל את ה-Manaphy Egg צריך רק שיהיה מקום פנוי בשישייה.
    אתה לא מבין השאלה שלי היא איפה הקוד?

8. משתמש מנוסה
    אתה לא מבין השאלה שלי היא איפה הקוד?
    חחחחח שכחתי, עכשיו ערכתי את זה, תודה. :P

9. The eternal hunters
    חחחחח שכחתי, עכשיו ערכתי את זה, תודה. :P
    תודה רבה המדריך מאוד מפורט אבל האגדיים האלה ממש מעצבנים יש להם RECOVER עד שמורידים להם HP הם מעלים ועוד הם אגדיים (3 CATCH RATE)
    הם גם רמות גבוהות עוד מכשול בשביל לתפוס אותם לארכאוס אני ילך אחרון עם מסטארבל וגמרנו
    לאייטם של שיימן זה HOLD ITEM או שזה אייטם חד פעמי?

אבל הייתי רוצה שתרחיב קצת על מאנפי אני יודע שהולכים לחנות אבל אחרים לא
    גם על רוטום לא הרבה יודעים איפה מוצאים את המקום הזה
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 07-27-2010 בשעה 12:37 AM

10. משתמש סופר ספאמר
    אני לא מצליח להיכנס לבית שבאירוע של דארקראי
    אתה יכול לעזור לי

11. The eternal hunters
    ליגאל: כתוב שאתה צריך ללחוץ כמה מקשים L ו R או משהו כזה

12. משתמש סופר ספאמר
    ליגאל: כתוב שאתה צריך ללחוץ כמה מקשים L ו R או משהו כזה
    לחצתי וקיבלתי את החפץ אבל אני לא מצליח להיכנס

13. משתמש מנוסה
    תודה רבה המדריך מאוד מפורט אבל האגדיים האלה ממש מעצבנים יש להם RECOVER עד שמורידים להם HP הם מעלים ועוד הם אגדיים (3 CATCH RATE)
    הם גם רמות גבוהות עוד מכשול בשביל לתפוס אותם לארכאוס אני ילך אחרון עם מסטארבל וגמרנו
    לאייטם של שיימן זה HOLD ITEM או שזה אייטם חד פעמי?

אבל הייתי רוצה שתרחיב קצת על מאנפי אני יודע שהולכים לחנות אבל אחרים לא
    גם על רוטום לא הרבה יודעים איפה מוצאים את המקום הזה
    זה לא חד פעמי (כמו פירות) ולא HOLD ITEM (כמו של גיראטינה למשל), זה Key Item שנותנים לו פעם ביום (אפשר להגיד "משקים אותו", כי הוא בנוי על פרח) - בשעות היום.

אני משום מה הצלחתי לתפוס את ארסאוס, דיאלגה, פאלקיה, היטארן, שאיים, והציפורים פחות או יותר בקלות - ואצל דארקראי בפעמיים הראשונות הרגתי אותו בטעות אחרי איזה 30 כדורים אבל בפעם השלישית הצלחתי ממש מהר.

לשני ששאל - תוודא קודם כל שיש לך את ה-Member Card בתיק. אם באמת יש לך, אז תדע שאתה חייב גם לפגוש את קרסלייה ולקבל את ה-Lunar Wing, שנמצא ממש מאחורי קרסלייה. כדי לפגוש את קרסלייה ולקחת את החפץ, צריך להשיג קודם כל את הנשיונל דקס.
    נערך לאחרונה על ידי iTai, 07-27-2010 בשעה 12:44 AM

14. משתמש סופר ספאמר
    זה לא חד פעמי (כמו פירות) ולא HOLD ITEM (כמו של גיראטינה למשל), זה Key Item שנותנים לו פעם ביום (אפשר להגיד "משקים אותו", כי הוא בנוי על פרח) - בשעות היום.

אני משום מה הצלחתי לתפוס את ארסאוס, דיאלגה, פאלקיה, היטארן, שאיים, והציפורים פחות או יותר בקלות - ואצל דארקראי בפעמיים הראשונות הרגתי אותו בטעות אחרי איזה 30 כדורים אבל בפעם השלישית הצלחתי ממש מהר.

לשני ששאל - תוודא קודם כל שיש לך את ה-Member Card בתיק.
    יש לי אותו בתיק

15. משתמש מנוסה
    טוב תשמע
    על דברים כאלה צריך הערכה
    לנעו מיד!
    כל הכבוד,ח"ח

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •