טוב שיהיה
טוב שיהיה
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
לא זוכר בעצם XD
אביב
עבר זמן
אני ספאמר<u><span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'>.</span></span></u>
המון זמן
אביב
מזל טוב לך!
מזל טוב
אלכס היא נכנסה לכיתה ואמרתי לה מרווה מרווה, רציתי להגיד לה בוקר טוב! אבל כאטילו התעלמה!
ואחר כך שכל כיתה ז' יצאו לטיול ועמדו בשער, תומר מז' ניסה ללחוץ לי תיץ בכוח ואמרתי "יותר חזק יותר חזק" כי הוא לחץ חלש, ואת מהבנות שם עשתה כאילו שאנחנו הומואים ואני חושב משרווה צחקה...הקיצר בא לי למות
אביב
קיצר, אתה מפחד.
מקזזסימום לא היא אז מישהי אחרת...
אני נשבעל ך שאני חושב עליה כל הזזזזזזמן זה מטורף
אביב
"חזק יותר, חזק יותר!!!... הו, זה טוב..." XDOriginally posted by Admin@Mar 17 2008, 02:24 AM
מזל טוב
אלכס היא נכנסה לכיתה ואמרתי לה מרווה מרווה, רציתי להגיד לה בוקר טוב! אבל כאטילו התעלמה!
ואחר כך שכל כיתה ז' יצאו לטיול ועמדו בשער, תומר מז' ניסה ללחוץ לי תיץ בכוח ואמרתי "יותר חזק יותר חזק" כי הוא לחץ חלש, ואת מהבנות שם עשתה כאילו שאנחנו הומואים ואני חושב משרווה צחקה...הקיצר בא לי למות
משמו היה פה 3>
פיס
זורו מראה לנו את ההעדפות המניות שלו!Originally posted by Zoro@Mar 17 2008, 04:13 AM
"חזק יותר, חזק יותר!!!... הו, זה טוב..." XD
אל תעלב, אבל אתה כל כך לא מחיק...Originally posted by stichman@Mar 17 2008, 02:24 AM
זורו מראה לנו את ההעדפות המניות שלו!
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
הוא לא מחיק אבל בהחלט מצחיק
אביב
מה שתגיד..
<span style=\'color:red\'>בברכה, אנדר, מנהל פורום משחקי פוקימון באתר הפוקימון הישראלי הגדול והטוב ביותר שיש.</span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)