משהו פה הזמין שלשיית עורבים הינה הם, ההתפתחות האחרונה בקרוב
![]()
מה ם ההזמנות שלי?
קרדיט ענק לרועי!
האא יצא יפה תודה
שם הפייק:דחלילה
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס:דחליל
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף): הוא נראה כמו דחליל הצבעים שלו הם צהוב כהה כחול בשער וירוק במקל הוא נראה כמו דחליל רגיל אבל שבמקל למטה יש לו שני רגליים שדומות לסנפירים ובצוור יש לו זימים קטנים מאוד
סוג הפייק:מים ועשב
בקשות מיוחדות:אין
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
שם הפייק:קלוטורו
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס:זחל
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף):זחל בצבע סגול צהוב,יש לו המון קוצים חשמליים על הגב והרגלים שלו כמו הדקרנים רק קטנים יותר.
סוג הפייק:חרק וחשמל.
בקשות מיוחדות: שהיו לו על הראש כמו שניים קרנים חשמליות.
התפתחות:
שם הפייק:פלטריו
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס:גולם.
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף):בצע ורוד סגול כהה.שהיו לו שכבות של כמו קשקשים חשמליים ועל הגוף שלו הרבה דוקרנים.
סוג הפייק:חשמל וחרק.
בקשות מיוחדות:שהיו לו עניים גדלות.
ההתפתחות:
שם הפייק:טרינרו.
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס:דבורה.
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף):צבעים סגול כהה צהוב וכמה פסים שחורים.כנפיים גדלות בצע שחור.שעל הפנים שלו היה משהו כמו מסכה כך שיראו לו רק עיין אחת ושהיה לו שני קרניים כאלה על הראש שהיו חשמליות.שהיה לא כמו זנב אם עוצץ חשמלי.ושכל גופו היה עשוי מסוג של קשקשים חשמלים.
סוג הפייק:חשמל וחרק.
בקשות מיוחדות:שהיו לא רגליים וידים קוצניים.שכל גופו ירה כמו דבורה חוץ מהחלק שהוא הוא כמו זנב שהיה פשוט דק יותר.
כיוון שפוזון שכח מהפרויקט הזה החלטתתי לקח את הפרויקט לידיים אני עדיין מתחיל אבל נראה לי שעשיתי אותו טוב
ICEBEER:
*
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
אם כל הכבוד אתה לא יכול לגנוב את הפרויקט של מישהוו אחר ותכין שם פו פו זון יעשה מה שהוא רוצה והוא גם עוזר לאחרים בהכנת פייקים הוא עסוק אתה לא יכול לגנוב לו הוא עתחיל במקרה שלא היה מתחיל הייתה יכול אבל אחי למה להרוס?
הוא לא משקיע ואני לא גונב אני רק לוקח עבודה אחת לידיים זה הכל פוזון שכח לגמרי מהפרויקט
אפשר לעשות אותה יותר טוב
מי אמר ששחכתי מהפרויקט העכבר שלי נדפק ואני לא יכול לצייר פייקים עד שאני אקנה חדש, חשבתי שמשתמשים יעזרו אבל הם לא, בקשר לפייק שלך, יש לך עוד הרבה ללמוד לפני שתתחיל להכין של אחרים, הפייקים שלך חד מימדים בקושי מוצללים ונראים מזעזע לפני שאתה מתחיל עם דבר כזה אתה צריך להתאמן הרבה ולהיות טוב בפייקים
גיל גם אם הוא היה עוזב את הפרויקט תחשוב אולי קרא לו משהו? חס וחלילה אולי יש לו בעיה וגם אם לא היה לו זה לא נותן לך זכות להשתלט לו על הפרויקט תפתח פרויקט חדש ניראה איך הוא יצליח ופו זון תחדש על העכבר גם שלי נדפק אבל החלפתי דרך אגב סתכל על העבודה ששלחתי לך אותה כן גונב זה כמו שתלך לבנק תגנוב 100 שקל גנבתי רק 100 לו מיליון נו מה 0_0 ודרך אגב פו זון סליחה על הספאם אני יפסיק לירשום הודעות שלא קשורות בנושא המשך יום נעים לכולם הסלבי של הפורום עומר :p
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)