פוזון,תחשוב-בירוק עלה ואדום אש גארי היה אלוף הליגה!
פוזון,תחשוב-בירוק עלה ואדום אש גארי היה אלוף הליגה!
NYO HO HO BITCH
~Lior Dragon~
התגים שלך פשוט יצאו חבל על הזמן, תמשיך ככה בסוף כל התגים יהיו מוכנים.
Plasma Boy
אז תעשה את הנערה צעירה אבל שתהיה פריקית כזו תעשה אותה עם מעיל כזה ושיהיה לך מן עגיל בולט, שתראה פריקית גוטית כזו.
אני יכול לעשות לה תסרוקת אימואית במקום עגיל?
NYO HO HO BITCH
הודעה חשובה לכל משתתפי הפרויקט, כמו שאמרתי שבוע הבא מתחילים פייקים, ואני רוצה לעשות מדריך שיסביר לכם טוב להכין פייקם העניין הוא שאני לא יודע את הרמות שלכם בהכנת פייקים, אז מה שאני העשה זה ככה, אני אתן לכם הזמנה מהמפעל של הפייקים ואתם תכינו אותה, גם אם בחיים לא עשיתם פייקים תנסו להכין את ההזמנה ולא משנה כמה גרוע או טובה היא תהיה תפרסמו אותה פה, זה חושב כדי שאני אבנה לכם מדריך טוב, אבל בתכלס המדריך הכי טוב זה להתאמן הרבה.
אז הינה ההזמנה שתכינו:
שם הפייק: סאנדיטו
החיה או הפריט שעליו הוא מבוסס: דיטו , חול וסאנדמן מספיידרמן
תיאור הפייק (כלל הצבעים של כל דבר שיש לו בגוף): הוא דומה לדיטו אבל משנה את צורתו עם החול שממנו הוא נוצר , צבע גופו הוא חום זהוב.
הוא גר במדבר ומשלה אנשים להאמין שהוא נווה מדבר (אם צריך Flavour Text אז זה התיאור שלו)
סוג הפייק: אדמה
בקשות מיוחדות: שיהיה דומה לדיטו אבל לא כל כך אני לא רוצה שהצורה שלו תהיה על בסיס דיטו אולי משהוא יותר כדורי
את הפייק אפשר להגיש עד מחר בערב, כי ביום שישי בלילה אני רוצה להכין את המדריך שיהיה מוכן לשבת.
וחוק חשוב מאוד, את הפייק אתם חייבים לצייר לבד בלי לקחת חלקים מפוקימונים, אבל אפשר לקחת צבעים מפוקימונים.
אמממ.... איך זה-
הוא ממש בין הראשונים שלי...אז...
ה-FC שלי בY:
3454-1752-8365
pokedor
הכנתי את תג הלהבה (למכון האש)-
ו-Pokedor-
ההצללה לא משהו, משהו לא מסתדר לי בידדים שלו, והעיניים שלו, הלבן מוזר... הסתכלתי עליו וקיבלתי כאב עיניים כי זה זז לי מפיקסל לפיקסלבדרך כלל יש פיקסל לבן אחד או שתיים בטור
pokedor
יצא נחמד מאוד.
~Lior Dragon~
התגים שעשיתה עד עכשיו מדהימים אבל התג אש מזכיר לי פרח ולא להבה.
ובקשר לפייק, גם אם בחיים לא עשיתה אני רוצה שתעשה ותפרסם פה את הפייק, אני רוצה שגם אתה תלמד, אל תוותר לעצמך אתה יכול ללמוד אתה זה כי אתה תותח בתחום
אני מבטיח שאתה תלמד פייקים, תאמין לי אני בהתחלה הייתי גרוע רצח, אבל למדתי רק בעזרת תירגול, זה מתחיל לא טוב ורק משתפר, הכל אפשר ללמוד הכל זה כוח רצון, ותאמין לי שעד שבת הבא אתה תלמד להכין פייקים ברמה מקצועית
טוב ניסיתי :/
אני יודע שהוא נראה כמו דיטו מעוך או משהו כזה אבל אני ציירתי אותו. הוא 100% שלי...
לא הכי טוב :/
לא צריך עוד תגים?זה כזה קל*-*
מסן:Niniball@walla.com
סקייפ:Rahumrape
~Lior Dragon~
דווקא יצא מגניב מאוד, אחלה של הצללה, להתחלה זה מצויין.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)