אחד מצוות המאמנים יכול בבקשה לעשות לי את המאמנים בצורת Ds אנלא יודע איך...*
killerbee- שמע בישביל לעשות כאן דברים צריך להירשם.
אה ודרך אגב הפוקדור שעשית לא משהו..... תשנה.
הינה הפוקדור של צבעי הקשת שביקשתה-
![]()
ה-FC שלי בY:
3454-1752-8365
pokedor
הנה העיר השלישית
הוספתי כמה דברים כמו העץ של סודוודו וילד קטן וחפץ כי בלי זה היה יבש מאוד.
איך התג שלי מה אתם אומרים?
תסתכלו למעלה ^
אני לא אוהב את הערים שהם עושים
זה כזה קטן><
מסן:Niniball@walla.com
סקייפ:Rahumrape
זה כדור שחור
לא יצא לי כל כך טוב
אחי בטעות התבלבלתי בין השלישית והרבעית -_-
אעשה עכשיו את הרבעית
יצאו ערים יפות אחי כל הכבוד!
אני מאוד כועס, הלכתי לכמה דקות והתחילו פה אנשים לעשות משהם רוצים.
killerbee - בטופס ההרשמה שלך לא הגשתה עבודות, ועל פי העבודה היחידה שעשיתה פה אתה לא ברמה, יש חוקים, איך אתה רוצה שאני אדע אם להעביר אותך או לא בלי שאתה מראה לי טופס, חוקים זה חוקים,ברגע שיהיו לך עבודות רציניות תכתוב טופס ואני אראה לנכון אם לקבל אותך.
David Villa - אותו הדבר לגבך, יש חוקים, קודם תרשם, תראה עבודות, מאיפה אני יכול לדעת אם אתה מתאים אם אין לך עבודות, אני מצטער כאשר תציג טופס עם עבודות הקשורות לצוותים ואני אקבל אותך לצוות שמתאים לך.
יגאל - אתה לא קשור לפה, אז אל תגיב סתם, אני רוצה שרק מי שעובד יגיב פה, פשוט זה מלמנוע ספאם , יש לך רעיון, תכתוב לי בפרטי אני אשמח שתציע.
chapo =] - התג יפה אבל אפשר לעשות אותו יותר משופר, אני מעוניין שתראה את המדריך הזה:
http://xxsapphiregalexx.deviantart.c...lery/#/d2b9wsq
הוא יסביר לך אך לעשות תגים ברמה מקצועית
PokeStyle גם אתה, אם אתה רוצה להכין תגים באופן מקצועי, תראה את המדריך הזה, אני למדתי ממנו המון.
http://xxsapphiregalexx.deviantart.c...lery/#/d2b9wsq
pokedor - אני חייב להגיד אתה משקיען, תודה שאתה משקיע, הפוקדור של הקשת יצא מדהים.
mor15 לא יודע לא אהבתי את מאמן האש, הוא נראה כמו צביעה של מאמן אחר, הייתי מעדיף שתעשה משהו עם טיפה יורת רעיון ואם טיפה יותר השקע, לא שאני אומר שמה שאתה עושה זה לא מושקע.
ken - הפוקדור שלך יצא מגניב מאוד, לא חובה שהוא יראה כמו המקור אבל כל עוד הוא נראה דומה זה מספיק.
The Spaceman ו קיציס:-)
שתיכם עשיתם את העיר השלישית ממש ממש יפה, ואני לא יודע במי לבחור, אז אני פותח באטל שבו המשתמשים יבחרו מה הכי טוב.
שגם ספייסמן וגם קיציס יעשו מפות - מה הבעיה? חוץ מזה שאצל קיציס הפרחים צומחים על המים ואצל ספייסמן העצים צומחים על גשרים זה אחלה זיופים.
אבל אני עדיין לא מבין למה זה הכרחי, חפצים,מפות,פוקדורים (בשביל מה אתה צריכים פוקדורים? אין לכם אפילו פוקימונים!)
תתעסקו במה שחשוב, פייקים נוספים ברמה טובה (יש כאן כמה שעושים את זה כמו שצריך, אבל הרוב פשוט לא)
סיפור משחק מעניין ואולי עריכות מאמנים, כול השאר פשוט לא חשוב, פוקדורים ערוכים, נו באמת.
נערך לאחרונה על ידי TheChosenOne, 07-27-2010 בשעה 06:31 PM
*החתימה צונזרה כי עברה על החוק,פעם הבאה העונש יהיה חמור יותר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)