Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 10 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 150

נושא: PoKeMoN- The One!

1. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    פרק טוב מחכה לפרק הבא!

2. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    פרק מצוין, תמשיך לפרסם! ומהר יותר!
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

3. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    פרק טוב מאוד קדימה
    עוד אחד

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    אחלה פרק תמשיך

5. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    טוב תוציא עוד פרקים

6. משתמש מנוסה
    אדם קראתי הכל .. פשוט הדפסתי את הכל וקראתי הכל וזה פשוט עננקק ..
    תוציא עוד פרקים אחייי

7. מנהל ראשי
    שם: אדם
    פרק ט': "The battle that broke the camel's back"

״מה אתה עושה?״ קראתי בפחד, הרגשתי את גופו של סוויפר עוטף אותי ומתחיל להתהדק סביבי יותר ויותר, כאב חד בצידי גופי בישר לי כי הוא מנסה לחנוק אותי, חיפשתי מוצא והדבר היחיד שעלה על דעתי זה לנשוך אותו, תקפתי בכל מתקפה שהכרתי, וגחלת לא ממש השפיעה על גופו החזק. צעקתי בכל כוחי, זה היה מפחיד. פשוט הייתי חסר אונים להתקפותיו.
    ״עזוב אותו!״ שמעתי קול מוכר, היה זה שינקס שבטח שמע את צעקותי, יכולתי לראות את עיניו הצהובות בוהקות מבין הערפל, הוא קפץ עליו ונשך אותו חזק, סוויפר צעק בכאב והרפה את אחיזתו.
    ״אז אתה רוצה לשחק משחקי שיניים, מה?״ קרא סוויפר ברוע, שיניו בהקו באור סגול ומיד נשך את שינקס בכל הכח, שינקס המופתע בהק באור סגול, הוא צרח מכאב והתעלף מיד.
    ״מה עשית לו?״ צעקתי בכעס ״שינקס!״ אך שינקס שכב שם מעולף ומורעל, מצבו לא היה טוב.
    ״אתה צריך להתבייש בעצמך!״ צרחתי, גופי התחמם, הרגשתי לפתע שאני חייב לשחרר את הכמות האדירה של החום שהיה בתוכי, זנבי פלט בכל הכח להבה שהיתה כפולה מגודלי. ״שינקס בא להציל אותי ובמקום אתה באת ותקפת אותו, אגרום לך לשלם!״ רצתי לעברו, מתעלם מהערפל שהיה באיזור, פלטתי להביור חם וחזק לעבר סוויפר, והעשן התלקח ויצר פיצוץ, סוויפר עף והותיר אחריו שובל של אש.
    ״אגרום לך לסבול על מה שעשית לשינקס!״ צרחתי בכל הכח, הלהבה בזנבי התעצמה, לפתע הבנתי מה היתה הטעות האיומה שאליה הורגלתי כל ימי חיי, פוקימונים אינם חיים כדי לשרת את בני האדם, אלא כדי שיהיו להם שותפים, פוקימונים יקריבו את חייהם כדי להציל ולהגן על חבריהם, שינקס הסתכן כשעזר לי. יצרתי כדור אש ענק בפי וכשלא הצלחתי להחזיק אותו בפי יותר שלחתי אותו לעבר סוויפר, מה שגרם לזעם גדול בגופי, ואש אדירה נשלחה לעברו בעקבות הכדור, לא התמהמהתי ורצתי לעבר סוויפר בכעס, וחבטתי בו בראשי. סוויפר המופתע התעלף. הבטתי בו בזעם, רציתי כל כך להמשיך ולתקוף אותו אך לא היה שום צורך, כעסתי ויריתי להביור לשמיים, כעסתי כל כך והגוף שלי לא רצה להתקרר, יריתי שוב ושוב להביורים והתחלתי לבכות, דאגתי לשינקס ולא רציתי שיקרה לו משהו, בכלל התיסכול של ההבנה שסוויפר תקף אותי מבלי סיבה הגיונית בכלל, וההבנה כי הגישה שלי לפוקימונים היתה מוטעית לחלוטין, גרם לאיזה שהוא פקק שבתוכי להשתחרר, המשכתי לפלוט עוד ועוד מתקפות אש חזקות, ובכיתי בכי נקי, כזה שלא היה בו שום אינטרס, איש לא יכל לראות אותי בוכה ולא ידע, דאגתי, לא הבנתי על איזה כאוס דיבר סלבי ואיך זה קשור אלי, והתגעגעתי בכל ליבי לכריס.
    ״צ׳ארמנדר זה אתה?״ שמעתי לפתע את כריס, הוא הגיע למקום וראה אותי ממרר בבכי, הלהבה שבקצה זנבי בוערת בעוצמה ויורה להביור לכל עבר ואת שינקס המעולף על הרצפה וסוויפר פראי מעולף.
    ״מה קרה לך צ׳ארמנדר?״ נבהל כריס ״מה קרה פה?״
    ״כפי שזה נראה סוויפר תקף את שינקס, צ׳ארמנדר הציל את שינקס הורעל והאפקט של זעם הדרקון הופעל אצלו, כיון שצ׳ארמנדר ברמה די נמוכה עדיין הוא לא רגיל למתקפות חזקות כל כך, הוא מרוגש ומפוחד וגם קרוב לודאי שגם מותש. שינקס חייב להגיע למרכז הפוקימונים בדחיפות.״ הופיע ג׳אם משום מקום, והניח את ידו המרגיעה על כתפי, הסתובבתי לעבר כריס ורצתי לעברו, חיבקתי אותו בכל הכח, לא רציתי שיקרה לו משהו, לא רציתי שיעזוב אותי כי אני בנאדם ולא רציתי שיקרה לשינקס שום דבר. ג׳אם הוציא פוקדור ולכד את סוויפר ששכב ללא הכרה. לא נרגעתי, המשכתי למרר בבכי על מצבי הנוכחי ועד כמה דאגתי לשינקס.
    ״צ׳ארמנדר, מה קרה, למה אתה בוכה כך?״ הביט בי כריס בדאגה, גופי הצטנן מעט, זנבי חזר למצבו הרגיל ודמעותי פסקו, התביישתי נורא, לחצתי על הפוקדור שלי מהחגורה של כריס וחזרתי לבד לכדור.

״אין לי מושג מה עובר עליו ג׳אם.״ אמר כריס בדאגה, הוא לא מצליח להבין מה עובר על צ׳ארמנדר. ״זה לא מהיום.״
    ״הוא כן עבר יום קשה כריס, ואני מאמין שהוא ציפה לקבל ממך קצת יותר הבנה מסתם לעמוד שם ולשאול כל רגע ׳מה קרה?׳.״
    עקץ ג׳אם ״טוב, בוא נקפיץ אותך למרכז הפוקימונים הקרוב. אני כבר אטפל בילדים האלה, החוצפנים שומרים על זכות השתיקה, אני אראה להם מה זה זכות השתיקה״
    כריס החזיק את שינקס המעולף בידיו והלך עם ג׳אם לניידת, לאחר כמה דקות הם הגיעו למרכז הפוקימונים שבקצה השני של היטון פארק, כריס וג׳אם החליפו מספרי טלפון ונפרדו לשלום, וכריס היה בדרכו למרכז הפוקימונים.

״ראית את ההתקפות של הצ׳ארמנדר הזה?״ נשמע קול בין השיחים, שני הדמויות עמדו וצפו בקרב שהיה שם. ״זאת יכולה להיות מתנה נחמדה לאיווט.״

המשך יבוא...

8. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה

. יצרתי כדור אש ענק בפי וכשלא הצלחתי להחזיק אותו בפי יותר שלחתי אותו לעבר סוויפר
    פרק טוב תמשיך לפרסם.
    יש לי רק שאלה מזה המתקפה הזאת?

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    יופי פרק טוב

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. מורחקים
    מדהים!
    אני קארתי עכשיו את פרק 1 ו2 וזה פשוט סיפור 100מם!!

11. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    חח לא ראיתי שהמשכת :p
    הסיפור פשוט מצוין
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

12. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheBlackKnight צפה בהודעה
    פרק טוב תמשיך לפרסם.
    יש לי רק שאלה מזה המתקפה הזאת?
    ההתקפה היא זעם דרקון. יבואר על זה בפרק הבא!
    תודה לכם על התגובות אפרסם מחר עוד פרק...

13. The eternal hunters
    שם: אילן
    האפקט שהופעל אצל צארמנדר קרוב יותר לblaze מאשר שימוש בזעם דרקון (מתקפה שמורידה 40 Hp תמיד)
    לכל התחלתי אש כאשר הhp שלו הוא 1/3 או פחות מתקפות האש שלו מתחזקות ב1.5
    זה הקטע הטכני שהיה פה לא זעם דרקון אלא יכולת
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

14. מנהל ראשי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Guille צפה בהודעה
    האפקט שהופעל אצל צארמנדר קרוב יותר לblaze מאשר שימוש בזעם דרקון (מתקפה שמורידה 40 Hp תמיד)
    לכל התחלתי אש כאשר הhp שלו הוא 1/3 או פחות מתקפות האש שלו מתחזקות ב1.5
    זה הקטע הטכני שהיה פה לא זעם דרקון אלא יכולת
    אני לא מבין בזה... הרעיון היה שהוא יתקוף בזעם דרקון אפילו כשהוא רק ברמה התחלתית...

15. The eternal hunters
    שם: אילן
    חשבתי שאתה מכיר את צארמנדר כמו שבויזל שולט מכיר את בויזל

לא נורא גם זעם דרקון מתאים אבל היכולת Blaze יכולה להיות דומה לתיאורים שלך
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

עמוד 4 מתוך 10 ראשוןראשון ... 23456 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •