Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 150

נושא: PoKeMoN- The One!

1. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    פרק יפה מאוד ואני מסכים מאוד עם תגובתו של NiGhtShiFt.
    הייתי כותב תגובה יותר ארוכה אבל אין לי דבר כלשהו מיוחד להעיר
    עליו כי לפי דעתי כל הפרק טוב.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

2. מנהל ראשי
    שם: אדם
    נו? מוכנים לפרק של המכון? זה הולך להיות מגניב... אני אפילו במתח!

3. וואו כל כך אין לי מושג
    אני לא מאמין שאתה יותר מתוח ממני, עוד שניה אני אשתחרר כמו קפיץ.
    מוכנים ועוד איך.

תודה שהתייחסתם, דוד

4. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    מוכנים בהחלט!
    האם אתה רוצה שעשה לך את הרשימה של הפרקים?

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

5. מנהל ראשי
    אני אשמח אחי!, זה יעזור לי מאוד.

6. משתמש מנוסה

קרדיט לטל על החתימה!

7. מנהל ראשי
    פרק ט"ו: !!!The strategy brings confidence! Battle starts here! GYM Battle

״אתה מוכן כבר?״ שאל כריס בפעם העשירית את הווארד, הוא זרק לעברו כרית בעצבים ״ההסעה מטעם המכון תהיה פה עוד חמש דקות!״
    ״תירגע,״ ניגב הווארד את פניו הרטובות ואת ידיו באיטיות מעצבנת להפליא ״מי אמר לך?״
    ״קרציה!״ צעק כריס והצביע על האייפון שלו ״התקשר הנהג לפני שנייה!״
    ״טוב נו אני מוכן.״ אמר הווארד באדישות ״זה פשוט המכון הראשון שלך אז אתה נורא לחוץ.״
    ״יופי ואתה קול (cool) לתפארת המלכה!״ קרא כריס ויצא מהמכון בריצה כשנשמע צופר ההסעה. הווארד ירד במדרגות לאט, יצא מהדלת וחיפש מזוזה להקדיש עליה מספר נשיקות טובות.
    ״אז תספר לי קצת על המכון של תג העוצמה שבליברפול?״ שאל כריס את הווארד כשסוף סוף עלה על הרכב, ההסעה החלה לנסוע וליבו של כריס פעם בהתרגשות.
    ״מאמין שזה יהיה כמו שם, נלחמנו נגד כל המאמנים והמנצח, שזה היה אני כמובן, נלחם מול מנהיג המכון נגד ארבעה פוקימונים בעלי התקפות חזקות במיוחד, הוא השקיע מאוד ביכולת ההתקפה של הפוקימונים שלו.״ ענה הווארד בגאווה.
    ״אתה מתכוון שזה בעצם המשמעות של תג העוצמה?״ שאל כריס והביט לעבר החלון של הרכב, הערב החל לרדת.
    ״תראה, אני מאמין שגם במכון הזה למנהיג המכון יש פוקימונים בעלי התקפות חזקות במיוחד, אבל בכל אחד מהמכונים שברחבי הממלכה המאוחדת, יש דגש על צורת לחימה מסויימת, כמו למשל ״תג ההגנה״ או ״תג התעופה״. מה שבאמת חשוב זה לבחון את יכולתו של המאמן להתמודד עם כל סוגי האסטרטגיות. יש דבר נוסף, כל מנהיג מכון ממש מלמד את אחד הפוקימונים שלך התקפה מסויימת שבלטה במהלך הקרב שלכם.״ הסביר הווארד ״אני מאמין שאם אתה תילחם כמו שנלחמת מולי, יהיו לך סיכויים גדולים לנצח את מנהיג המכון.״
    ״סביר להניח שאתה תנצח אותי קודם.״ מילמל כריס בעצב ״אתה מאמן טוב.״
    ״אז מה? אז במכון הזה אני אנצח ובמכון הבא אתה תנצח. אנחנו נשארים יחד.״ אמר הווארד בנחישות.
    ״אנחנו נמשיך את המסע ביחד?״ שאל כריס בהפתעה, הוא לא חשב שהווארד ירצה.
    ״אם לא אז אנחנו רשמית יריבים.״ ענה הווארד ״אבל אל תשכח שכדי להיכנס לליגה צריך להביס שמונה מכונים, זה יהפך להיות קשה יותר כי יחד, נצתרך להביס שישה עשר מנהיגי מכון.״
    ״אבל לפחות נישאר יחד, נמשיך להתאמן ונביס את כולם!״
    ״מסכים?״
    ״בהחלט!״
    הרכב נעצר סמוך לכניסת המכון, מאמנים רבים ששהו עד כה במרכז הפוקימונים ירדו מהרכב, כולם נראו מאמנים רציניים ומנוסים. כריס בלע את רוקו וירד מהרכב בדממה, הם נכנסו אל תוך המכון ושלט כסוף הורה להם להיכנס אל תוך מסדרון שקירותיו היו צבועים שחור, שהוביל לחדר קטן שהיו שם ספסלים לבנים. מאמנים רבים החלו להתארגן לקראת הקרבות, מסך פלאזמה גדול נדלק ודרכו היה ניתן לראות את הקריין מבשר את תחילת הקרבות.
    ״קבלו בבקשה חברים יקרים את עשרים המתמודדים להערב, הקרבות יהיו אחד על אחד כדי לחמם את האוירה לסינון מהיר, ואז נמשיך את הקרבות הרציניות!״ קרא הקריין בקול. היו ליחשושים ודיבורים בהתלהבות ובהתרגשות, מאמנת אחת, לבושה אדום בעלת שיער אדום, החלה לבכות ולצווח בקול גבוה שאיים לקרוע לכריס את עור התוף.
    ״חשבתי שכל הקרבות הם ארבע על ארבע.״ אמר הווארד בלחץ ״מסתבר שנצתרך להיות קשוחים על ההתחלה.״
    ״אז אנחנו מתחילים, הקרב על תג האסטרטגיה של מכון מנצ׳סטר שבבעלות חברת GYM מתחיל עכשיו, קבלו את הווארד אוסטר ואת ג׳מה בראון!״ קרא הקריין למתמודדים הראשונים. ״קרבות המכון להערב משודרות בחסות ״כח הפרי״ המשווקת פירות ומוצרים אורגניים לפוקימונים שלך, קרב טוב מתחיל ב״כח פרי״!״ הפרסומת הדהדה ברחבי הזירה. הווארד הוציא מהחגורה שלו פוקדור אחד ורץ לעבר המשך הפרוזדור, זורק ׳ביי׳ קצר ועצבני לכריס.
    ״סקווירטל, אני בוחרת בך!״ קראה ג׳מה, נערה גבוהה עם שיער ועיניים בצבע תכול, הווארד נראה שליו, טריקו יצא לזירה ומבטו נראה שליו כשל הווארד.
    ״סקווירטל מכת גולגולת בבקשה!״ קראה ג׳מה בקול עדין.
    ״טריקו מתקפת זרעים!״ פקד הווארד, טריקו זינק קדימה.
    סקווירטל עף במהירות לעבר טריקו, טריקו חמק בקלילות והסתובב במתקפת זרעים חזקה, סקווירטל המופתע הועף אל תוך אחד הקירות שבזירה, שבר קל בקיר העיד על חוזק ההתקפה, סקווירטל התרומם בקול כאב מוכן לקרב, אך לפתע ג׳מה החזירה את סקווירטל לפוקדור להפתעת הקהל. הווארד זעם מכעס.
    ״החזירי אותו לקרב, לא סיימנו!״ צעק הווארד ״סקווירטל מסוגל להילחם!״
    ״מבחינתי אני ניצחתי.״ אמרה בקול מעצבן. ״אני פשוט פורשת כי הקרב לא לרמה שלי, אני לא רוצה להביך אותך.״
    ״מה?״ קרא הווארד בזעם ״את צוחקת עלי?״
    ג׳מה פשוט הסתובבה ויצאה מהיציאה הראשית, השופט פסל אותה והווארד הוכרז כמנצח.
    ״חברים, כעת קבלו בבקשה את רוב גרין נגד שון קינגסטון!״ קרא הקריין, הווארד חזר לחדר הסמוך כולו רועש וגועש והתיישב ליד כריס.
    ״הנה רוב!״ קרא כריס בכעס ״חושב את עצמו מלך העולם!״
    ״עאלק לא לרמה שלה! חוצפנית...״ הווארד היה שקוע בשלו.

״ג׳יאודוד דחיפה נוספת!״ קרא רוב לעבר הג׳ירפריק של שון, ג׳יאודוד פשוט עילף אותו במהירות.
    שני זוגות קרב נוספות גרמו לכריס לקבל מעט ביטחון, הוא יכול לסמוך על הפוקימונים שלו, הצצה קטנה באייפון על כל פוקימון שהיה בזירה העידה כי הפוקימונים שלו ברמה המתאימה לקרבות, הוא סמך על צ׳ארמנדר שלו, ועל הלהביור החדש.
    ״וכעת הזוג האחרון הסינון הראשון! כריס מיילס וטס גולד!״ קרא הקריין, כריס נרעד, הוא המשיך לעבר הפרוזדור כשמישהו הצביע לו ולטס לעמוד במעין מעליות בצבע אפור בהיר, המעליות עלו לאט לאט וכריס נחשף לזירה גדולה מבטון אפור ומוצק.
    ״טס בהצלחה!״ קרא כריס ברעד, היתה זו הילדה שצווחה קודם בחדר המאמנים, היא נראתה חסרת ביטחון לחלוטין, היא הנהנה בתודה ושלחה לו ברכת הצלחה בחיוך, נראה שזה עזר לה מאוד.
    ״אתן לך קרב טוב כריס!״ קראה טס במצב רוח מרומם יותר ״מיאו אני בוחרת בך!״
    ״צ׳ארמנדר אני זקוק לעזרתך, בוא והילחם!״ קרא כריס בנחישות, האנדרנלין פעם בדמו ומחשבתו היתה צלולה, כשפעימות לב קטנות הורגשו.

יצאתי החוצה לקרב הגדול שלי, ראיתי את מיאו היריב שלי, פעם אחרונה שראיתי את הפוקימון הזה היה כשהייתי ילד, מביט בי בעצב מתחת לאחד המכוניות מבקש עזרה. כעת אני פה כדי להעניק לו קרב. התחממתי.
    ״צ׳ארמנדר להביור!״ קרא כריס, קפצתי קדימה.
    ״מיאו תחמוק!״ קראה טס בקול רועד, מיאו נדרך.
    יריתי להביור חזק מלווה באיוושה לעבר מיאו, מיאו זינק. הצידה וחמק מרוב ההתקפה כששיערות זנבו חרכו מעט.
    ״מיאו מתקפת זעם!״ קראה טס, מיאו רץ לעברי במבט כועס ושרט אותי בפנים מספר פעמים, זה כאב בצורה יוצאת דופן, זה ממש שרף לי!
    ״צ׳ארמנדר להביור פעם נוספת, עכשיו כשהוא קרוב זאת ההזדמנות!״ קרא כריס.
    החלטתי לבטא את כאבי בלהביור אמיתי. הוא היה די קרוב אלי כשיריתי לעברו להביור לוהט. פגיעה ישירה העיפה אותו באוויר, הותירה אותו מעולף על הזירה. ניצחתי.

״אני לא מאמין!״ קרא כריס והחזיר את צ׳ארמנדר לפוקדור ״ניצחתי בסיבוב הראשון!״
    ״תודה רבה לך על קרב טוב!״ אמרה טס, ״אני אנסה חודש הבא. אני מאוד מעריכה אותך, גרמת לי להאמין בעצמי, ולו רק בגלל שידעת לאחל לי הצלחה אפילו שהייתי יריבתך.״
    ״תודה רבה לך!״ חייך כריס בבושה, סומק עלה על לחייו ומחשבות התרוצצו לו.
    ״אז אלו היו להם המתמודדים של הסיבוב הראשון, כעת יעלו על המסך הזוגות שילחמו ארבע על ארבע. שימו לב, בסיבוב זה עליכם להקפיד על אסטרטגיה, אתם לא נלחמים רק נגד יריבכם אלא גם בזוגות שסביבכם, הזוג שהאסטרטגיה שלהם לא תהיה מספקת ייפסלו. גם המנצח!״ הכריז הקריין.
    ״לא הבנתי,״ שאל כריס ״גם מי שניצח את יריבו יפסיד במכון?״
    ״זה קורה בכל מכון. הרי כעת יש עשרה מתמודדים, צריך לסלק שישה כדי להגיע לאיזון זוגי. אז המכון קובע גם את רמת הקרב של הזוגות.״ הסביר כריס. ״אגב, אני ממליץ לך לראות נגד מי את נלחם ואת הפרטים שלו באייפון.״
    כריס הביט על המסך, הוא גילה שהוא נלחם נגד ילד בשם ״טום בוי״ הוא פתח את האייפון שלו בתקווה לדלות קצת מידע עליו. טום בוי היה כעצם כינוי לילד בשם ארנולד פווז׳, היו לו ארבעה פוקימונים רשומים, פרימפלאפ גראולייט סנוראנט וגרבלר. הוא מאמן מהעיר מנצ׳סטר והעובדה שהיה לו פרימפלאפ מוכיח שהוא מאמן יותר משנה. הוא גם ניסה להילחם במכון בעבר אך נפסל מהתחרות בגין רמאות.
    ״נפלתי חזק!״ קרא כריס בייאוש ״יש לו פרימפלאפ! צ׳ארמנדר לא יוכל לו!״
    ״תגיד לי?״ קרא הווארד בכעס ״אתה תפסת רק צ׳ארמנדר?״
    ״יש לי את שינקס.״ מילמל כריס ״אני מקווה שאנצח אותו, הברנש ניסה לנצח במכון בעבר, הוא ניפסל בגין רמאות!״
    ״אז מה?״ עודד הווארד ״מי יותר חזק, האמת או השקר? התאמנו, הוצאנו את המיטב, תאמין ביכולותיך וביכולות הפוקימונים שלך!״
    ״הזוג הראשון הם כריס מיילס וטום בוי!״ קרא הקריין, כריס רץ לעבר הפרוזדור ועמד על אחד המעליות. כשטום בוי עמד על המעלית השניה עיניו של כריס חשכו, הטום בוי הזה, נראה כמו בריון מסוכן! הוא חייך חיוך מפחיד כזה, שגרם לכריס לרצות לרדת מהמעלית.
    ״אני אכסח את העצמות של הפוקימונים שלך, ואגרום להם לסבל בלתי הפיך, אני ממליץ לך לפרוש בזה הרגע.״ אמר טום בוי בקול צרוד. כריס נבהל נורא, הוא הבין שזה התכסיס שלו בעצם, הוא לא מאמן את הפוקימונים שלו לטוב, אלא כי להזיק. איש לא היה שם כדי לשמוע את האיום הזה, הוא רתם כל טיפה של אומץ שהיה לו וענה לו: ״אני לא מפחד מבריונים חסרי אופי שכמותך! אני אנצח אותך ואוכיח לך שהפוקימונים שלך לא למטרת צורכיך האישיים.״
    ״אנחנו עוד נראה, פרינפלאפ קרן בועות!״ קרא טום בוי, הוא שלך את הפוקדור ופרינפלאפ קפץ החוצה שולח קרן בועות לעבר כריס
    ״שינקס אני בוחר בך!״ קרא כריס ״אני זקוק לעזרתך! חמוק מקרן הבועות ותקוף בניבי חשמל!״
    שינקס יצא מהפוקדור והבין שהקרן כלל לא מכוונת כלפיו, הוא קפץ לעבר קרן הבועות והגן על כריס בגופו.
    ״מצויין.״ קרא טום בוי ״נאמנות זאת החולשה הכי גדולה!״
    ״שינקס!״ נבהל כריס, הוא נדהם ממיומנותו של שינקס ומנחישותו להגן עליו. שינקס הזדקף ועיניו בהקו בצהוב, ניכר כי הוא כעס מאוד.
    ״שינקס ניבי חשמל! צא!״ קרא כריס, אך טום בוי פקד לתקוף את כריס ישירות, שינקס שינה כיון והגן על כריס בגופו וספג פגיעה ישירה בפעם השנייה ברציפות.
    ״חה חה חה!״ צחק טום בוי בזילזול ״חלש!״
    שינקס קם ברגליים כושלות, הוא לא וויתר ורץ לעבר פרינפלאפ, אך טום בוי פקד שוב על פרינפלאפ את אותה ההתקפה, הפעם, נראה ששינקס היסס.

המשך יבוא...

8. משתמש מנוסה
    פרק מעולה!
    דיי לא יכול לחכות.... מתי פרק הבא???

קרדיט לטל על החתימה!

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    פרק ממש טוב ^^
    אני עדיין לא מבין למה אתה קורא למכון מכון ולמרכז פוקימונים מכון :s
    הפרק עצמו טוב כתמיד^^
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. וואו כל כך אין לי מושג
    פרק ממש טוב.

תודה שהתייחסתם, דוד

11. מנהל ראשי
    פרק ט"ז: Friands Batlle!

קרן הבועות התקרבה יותר ויותר לעבר כריס. שינקס היסס אך מיד החל לרוץ לעבר קרן הבועות, אך כשל. בדיוק שנראה שהקרן תפגע בכריס היא נעלמה בהבזק חשמלי צהוב, כריס פקח את עיניו וראה את שינקס, עומד יציב וכועס, מנפץ את קרן הבועות בעזרת מכת ברק.
    ״מצויין שינקס!״ קרא כריס, ״כעת מכת ברק לעבר פרינפלאפ!״
    שינקס טען חשמל בלחייו הצהובות כשעיניו בהקו באור צהוב, הוא תקף במכת ברק ישירות לעבר פרינפלאפ המופתע, שכרע ברך בעייפות, ההתקפה השפיע עליו מאוד. הקהל החל להריע לכריס ולשינקס.
    ״אני לא מאמין!״ קרא טום בוי בהלם ״פרינפלאפ השתמש במתקפת הידרו!״
    ״שינקס תחמוק ורכז את כל הזעם שלך במתקפת ניבי חשמל!״
    שינקס תפס תאוצה והחל לדהור לעבר פרימפלאפ ששלח מתקפת הידרו חזקה, שינקס זינק מעל זרם המים וירד בנחיתה בפנתרית לצד הזירה, ממשיך לרוץ לעבר פרינפלאפ וקפץ עליו, נועץ את שיניו הבוהקות בכל הכח, כשזרמי חשמל בוקעים מגופו של פרינפלאפ המעולף.
    ״מצויין שינקס קרב טוב!״ קרא כריס. שינקס חייך וישב בעייפות. ״רואה טום בוי? קרבות הן הרבה מעבר לכח.״
    ״אנחנו בתחילת הקרב. פרינפלאפ חזור, אכזבה.״ ענה טום בוי ״גרוואלר אני פוקד עליך, זריקת סלעים לעבר המאמן!״
    ״שינקס מכת ברק לעבר הסלעים!״ פקד כריס במהירות, אך בדיוק כמו שינקס כריס ידע שמכת חשמל לא תעזור, הוא מיהר לעמוד לצד כריס ובניבי חשמל ניפץ סלע אחד בעוד שאת השני ספג בגופו, שינקס קרס והתעלף.
    ״אתה הגזמת! ראלטס צא!״ קרא כריס ״מתקפה על חושית, הרם את גראוולר גבוה באוויר ושחרר!״
    ״גראוולר התקשחות!״ פקד טום בוי, גראוולר הורם באוויר ונפל על רגליו, כשגופו נוצץ בהתקשחות.
    ״זריקת אבנים גראוולר!״ גראוולר מיהר לציית, אך כריס פקד בהתקפה על חושית שוב, ובבילבול קצר גראוולר התעלף, לאחר שריסק על ראשו כמה סלעים טובים. הקהל השתולל באהדה.
    ״גראוולר חזור!״ קרא טום בוי בזעם. הוא היה אדום וגופו רעד. ״סנוראנט צא! קרן קרח!״
    ״קרן על חושית!״ פקד כריס בתגובה, שני ההתקפות פגעו זה בזה ויצרו מראה מרהיב, הקרח יצר בעין בדולח ובעזרת ההתקפה העל חושית, מעין חלקקי קרח ריחפו בפנים.
    ״ראלטס חזור!״ פקד כריס, הוא זכר שיש לטום בוי גם גראולייט, הוא החליט לשמור את ראלטס למקרה הצורך. ״צ׳ארמנדר להביור!״

נדרכתי ישר, הקשבתי לכל מהלך הקרב וידעתי היטב עם מי יש לנו עסק, כל כך קיוויתי שכריס יקרא לי כבר כדי להראות לברנש הזה שעם פוקימונים לא מתעסקים. יריתי להביור בכל הכח לעבר סנוראנט ששלח בתגובה קרן קרח שפשוט נעלמה, סנוראנט חטף התקפה ישירה והתעלף. התחממתי, למיטב ידיעתי יש עוד פוקימון אחד. לא משנה איזה פוקימון זה יהיה, אני אדאג לנצח אותו.
    ״גראולייט, אומנם חדש אבל טוב שנשמרת לסוף!״ קרא טום בוי. הלב שלי קפא בהלם, קיוויתי שעיני אינן צודקות, היה זה גראולייט שהציל אותי בעבר מספר פעמים, היה זה חברי הראשון והפוקימון הראשון שהאמנתי בו. הוא הביט בי מופתע, ואז חייך לעצמו בעיניים עצומות.
    ״גראולייט איך אוכל להילחם בך?״ שאלתי בחשש ״אנחנו חברים זוכר?״
    ״איני מכיר אותך, אולפתי לנצח בכח הכח פוקימונים שמאמני דורש ממני לנצח, אין לי חברים, אין דבר כזה חברות. יש קרב ניצחון או הפסד.״
    ״למה אתה מדבר ככה?״ שאלתי בהלם, כל כך רציתי לשמוח על שפגשתי אותו שוב, אך מן הרגשה עמומה הוכיחה לי כי הוא השתנה. הוא החל את הקרב ודחף אותי בכח, נפלתי על הרצפה והשתטחתי על גבי בהלם, הקרב הקשה ביותר בחיי מתחיל כעת, הקרב, נגד החבר הכי טוב שלי.

המשך יבוא...

12. משתמש מנוסה
    יאיו!
    פרק מהמם, באמת שאתה מציג את אנדרו בצורה כל כך אנושית ו"פוקמונית" כאחד, שזה פשוט מדהים!

פרק ט"ו: !!!The strategy brings confidence! Battle starts here! GYM Battle

פרק ט"ז: Friends Batlle!

דרך אגב יש לך עות בכותרת של הפרק, תשנה

קרדיט לטל על החתימה!

13. וואו כל כך אין לי מושג
    פרק יפה.
    איזה רעיון יפה שהוא צריך להילחם נגד החבר שלו.

תודה שהתייחסתם, דוד

14. The eternal hunters
    שם: אילן
    תראה בנתיים קראתי עד פרק י"ב הכל מסופר מאוד טוב בהכל אבל תיאור המתקפות והכל פשוט לא נכון חבטת זנב פשוט לא גורמת נזק זה סתם מחליש הגנות היטמונלי לא לומד להביור ובעיטת ברק פשוט לא קיימת
    אתה צריך להיתבסס על מהלכים אמיתיים ועל אסטרטגייה נכונה של משחקי הדור הרביעי כמו הפיצול פיזי, מיוחד
    היטמונלי לא תוקף מיוחד אם כבר אז אקרוף חשמל שזה כן קיים תראה בסרביי מה כל פוקימון לומד ובאיזה רמה זה עלול לעזור לך למצוא מתקפות מתאימות תנסה גם לבסס על סטטים בסיסיים למשל צארמנדר הוא תוקף מיוחד לכן גחלת מתחימה לו
    אבל פיגי הוא תוקף פיזי לכן מערבות לא מתאימה לו תנסה שהוא ישים לו מתקפות כמו תעופה או אס אווירי
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

15. מנהל ראשי
    תראה, העניין בסיפור משלך הוא שאתה בוחר מה אתה רוצה לעשות. אני לא צריך להתבסס על עובדות מהמשחקים, במיוחד לאור העובדה שהסדרה נתנה אור ירוק לעניין הזה (אני זוכר פרק ישן שבו סטארמי תקף במכת ברק! ורק בזכות ריקוד.)
    אני יכול לגרום לצ'ארמנדר לתקוף באקדח מים אם בא לי! כי זה סיפור שלי, עם עלילה שלי.
    מה שצ'ארמנדר תוקף זה זנב ברזל, לא סתם מכת זנב. ופיג'י כן אמור לדעת מערבולת רוח! היה זאת בפרק הראשון של הסדרה אפילו!
    בקיצור, הסיפור שלי לא אמור להיות כפוף לחוקי המשחקים ואי אפשר להגיד שזה "לא נכון"...

עמוד 7 מתוך 10 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •