Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 150

נושא: PoKeMoN- The One!

1. The eternal hunters
    שם: אילן
    יש בזה משהו וכן אני יודע שפיגי לומד מערבולת פשוט מבחינה אסטרטגית לא כדאי לו אולי מתקפת ניקור מתאימה לו יותר
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

2. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    פרקים סופר מעולים!!אהבתי במיוחד את הפרטים המפורטים שלך על כל דבר ודבר תמשיך מהרררר!!!!!!!!!!!!!

3. משתמש מנוסה
    שם: ליאם
    --------------------------------------------------------------------------------

שלום,אני ליאם,ואני חדש כאן.
    אשמח אם אולי תשלב את דור 5 בסיפור,כמו שאני עושה בסיפור שלי.אבל אם אתה לא יכול לשלב אותם בגלל שעלילה כבר קבועה,אז אל תשלב.אגב,אשמח אם תגיב בסיפור שלי,כי אני מתכנן לפרסם פרק אחד בכל יום,אך אני לא יכול לפרסם פרק בלי שיגיבו לי עליו,כי אז אני עושה דבאל פוסט,לכן אשמח שתגיב לי.

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    שלום ליאם. אני מקווה שאתה נהנה בפורום ספרות ואני בטוח שהסיפור שלך יהיה יוצא דופן.
    אין לך בעיה לפרסם פרק נוסף אפילו אם זה דאבל פוסט. זה חוק ידוע בספרות, פרק מותר לשחרר תמיד.

המשך להיות פעיל.
    את פרק 5 איני יכול לשלב כל כך, לפחות לא בינתיים. איני יודע איך קוראים להם בכלל...

5. משתמש מנוסה
    אהבתי נורא,אני מקווה שאהיה לי יותר זמן לעקוב עם הסיפור.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. מנהל ראשי
    פרק י״ז: Fire vs Fire!!!

״אנדרו, אם אדבר אחרת מאמני החדש יתקוף אותי ויפגע בי, נתפסתי על ידי המאמן הרע הזה ומאז אני מכונת מלחמה. אנא הילחם בי בכח ונצח אותי, לא אוכל לתת לך לעשות זאת בקלות אך אנסה להקל. תתחיל עכשיו!״ סינן לפתע מבין שיניו במהירות, כשהוא מצמיד את ראשו ממש קרוב לראשי, כאילו נושך אותי. הוא כן מזהה אותי, אך נוצר מצב קשה, איאלץ להילחם נגד הפוקימון שאני הכי אוהב בעולם.
    ״צ׳ארמנדר להביור!״ פקד כריס. עצמתי עיניים והחלטתי להקשיב לגראולייט, תקפתי בלהביור חזק אך גראולייט היה מוכן עם להביור חזק משלו. שתי ההתקפות יצרו פיצוץ חזק שהעיף אותי ואת גראולייט מעט אחורה. הבטתי במאמן שלו, הוא היה נראה רע לב, אחד שמחפש לפגוע בפוקימונים, בדיוק כמו... כמו הוריי.*
    ״צ׳ארמנדר שריטות!״ פקד כריס, רצתי לעבר גראולייט ושרטתי אותו, כשציפורניי בוהקות בלבן. נראה כי גראולייט נחלש מעט, אך הוא חבט בי בראשו בכל הכוח ואני הועפתי לצד הזירה. הקהל הריע בקול ואני הרמתי את מבטי בכעס, רצתי לעבר גראולייט במטרה לפגוע בו, לפגוע במאמנו שפגע בו כל כך וזנבי בהק באור לבן, זינקתי לעברו ועשיתי מעין גילגול באויר, חובט בגראולייט בעוצמה, גראולייט הועף כמה מטרים אחורה, נראה שההתקפה פגעה בו מאוד.
    ״גראולייט, נשיכה!״ קרא טום בוי ״אל תהסס לשבור עצמות!״
    ״צ׳ארמנדר, כל הכבוד על זנב הברזל! פעם נוספת צא!״ קרא כריס.
    ״סליחה חבר!״ קרא גראולייט והאיץ את ריצתו, הוא נפל עלי בהפתעה ונשך אותי בכל הכח, צרחתי בכאב! לא יכולתי לתאר אפילו עד כמה השיניים שלו הכאיבו לי. ראיתי דמעות בעיניו של גראולייט וידעתי ישר לסלוח לו.
    ״צ׳ארמנדר חזור!״ קרא כריס המודאג ״ראלטס אני בוחר בך!״
    הקרב בין גראולייט לראלטס נמשך כמה דקות ספורות, גראולייט הוריד אותו במערבולת אש אחת. אינני מאמין שחברי הטוב היה צריך לנשוך אותי ככה, אך דמעות עיניו הוכיחו לי, כי ליבו זך וטוב, אפילו שמראהו תוקפן ומאמנו מכריח אותו לתקוף כך. יכולתי להילחם, אני נאמן לכריס ואני לא אתן לו להפסיד את הקרב הזה. פיג׳י יצא החוצה לזירה, אך החלטתי לשחרר את אחיזת הפוקדור, זאת היתה משימה פשוטה למדי, שלחתי שתי ידיים לעבר הפתח הנעול ויצרתי מגע בכפתור הכסוף, הפוקדור נפתח במהירות ומצאתי את עצמי על הזירה, בדיוק איפה שרציתי להיות.*
    ״אתה לא נלחם צ׳ארמנדר, חזור!״ קרא כריס בכעס ״שלא תעיז לצאת שוב!״
    ״לא!״ קראתי בכעס, הלייזר האדום שאב אותי פנימה, אך לא נכנעתי ויצאתי החוצה שוב. ״אני נלחם מולו ויהי מה! אני אראה למאמן הזה מה זה לגרום לגראולייט לתקוף ברעות מאמנים ופוקימונים, כל חיי הורגלתי שבני אדם שולטים בפוקימונים וכעת אני יודע שזה לא צודק, אני לא מוכן שהמאמן הזה יאמן את גראולייט! אני אדאג לשיחרורו!״
    כריס הביט בי בהבנה, מכניס את הפוקדור חזרה לחגורתו. ״אין לי מושג על מה אתה מדבר בשפה הפוקימונית שלך אבל אני מבין שהקרב חשוב לך מאוד. שמור עצמך וצא, תקוף בלהביור פעם נוספת! פיג׳י חזור!״
    ״תודה לאל!״ אמרנו גם אני וגם פיג׳י גם יחד, גראולייט עמד שם בהפתעה, הוא הבין את דברי ועיניו נצצו. נכנסתי לזירה והוא נידרך.*
    ״אני מבין שאין דרך אחרת אלא להילחם גראולייט ואני גם הולך לנצח אותך, אני החלטתי לשחרר אותך מהמאמן העלוב הזה שלך.״ קרא צ׳ארמנדר בכעס, אני לא אתן לאף אדם להזיק לפוקימונים, בטח לא כשמדובר בחבר הכי טוב שלי!״
    וזה היה הרגע שבו קפצתי לעבר גראולייט ותקעתי בבטנו את מלא עוצמת זנבי, מעוצמת המכה גראולייט עף במהירות על טום בוי והתעלף. ניצחתי.
    הקהל הריע בקול, ההתלהבות היתה עוצרת נשימה והלב פיעם בצער, עלי לשחרר את גראולייט מהמצב שבו הוא נמצא.

״זה נרשם בתור הקרב המרשים ביותר בתקופה האחרונה, הריעו לכריס מיילס הצעיר!״ קרא הקריין בקול. ״בעניין האסטרטגיה, אנחנו עומדים על 8 נקודות מצד כריס!״
    ליבו של כריס השתולל, זה נחשב לציון מעולה, וכן צ׳ארמנדר באמת פעל טוב. הוא הביט בצ׳ארמנדר, הוא לא היה נראה שמח בכלל.
    כריס הבין שמשהו לא כשורה עם הגראולייט, צ׳ארמנדר משך אותו אחרי טום ברצון שיעקוב אחריו, הם יצאו מהמכון וכריס ראה את טום בוי מכה את פרינפלאפ וגראולייט, המחזה היה מזעזע, הוא הצליף בהם בשוט עשוי עור גס, וחבט בהם במעין ברזל חלוד, סנוראנט היה נראה מעולף על הרצפה וגראוולר הביט מהצד, מבטו היה עצוב.
    ״ארנולד מה אתה חושב שאתה עושה?״ קרא כריס מזועזע, הוא רץ לעבר הפוקימונים והפריד בינם לבין מאמנם.
    ״הם ביישו אותי, זאת הפעם השנייה שבויישתי במכון הזה, לא ארשה זאת! ואתה, אתה סתם מאמן נפוח שחושב שהוא יודע הכל, תסתלק מכאן לפני שאראה לך את הצד האלים שלי!״
    צ׳ארמנדר חיבק את גראולייט הפצוע ושכב לידו, כריס חיפש את המילים המתאימות כדי לבטא את חומרת המצב.
    ״אתה מודע לעובדה שאסור להרים יד על פוקימונים? בבית הספר למדנו שזה יכול לגרום לנזק בלתי הפיך לפוקימון! תתרחק מהם מיד ותן לי לקחת אותם למרכז הפוקימונים!״
    ״אתה באמת חושב שפשוט אתן לך לעשות ממני בדיחה! תצתרך לעבור דרכי קודם!״
    צ׳ארמנדר כעס נורא, הוא רץ לעבר ארנולד ״טום בוי״ ודחף אותו בכל הכח, הפוקדורים שלו התגלגלו על הרצפה, מיהרתי לאסוף אותם וברחתי מהאיזור, ארנולד דלק אחרי בריצה ואני חיפשתי את הדרך למכון הפוקימונים, ידעתי כי להגיע לשם ברגל זה לא אפשרי.
    ״תחזיר לי את הפוקדורים שלי מיד!״ קרא ארנולד בכעס, הוא תפס את צ׳ארמנדר והצמיד אליו את הברזל החלוד באיום.
    ״עזוב אותו!״ קרא כריס בפחד, ״פיג׳י מערבולת רוח!״
    פיג׳י יצא מהפוקדור וציית, הוא יצר מערבולת רוח חזקה, אך ארנולד תפס את צ׳ארמנר ולא הירפה. גראולייט קפץ על מאמנו ודחף אותו, חושף את שיניו בסכנה.
    ״אתה לא מתבייש?״ קרא ארנולד לכריס ״גרמת לפוקימון שלי לתקוף אותי! אנקום בך אני מבטיח לך!״ הוא הצליף בצ׳ארמנדר והחבל נכרך סביבו, הוא משך את צ׳ארמנדר המופתע אליו ופשוט חטף אותו ורץ לכביש, נעלם מעין כריס ומעין גראולייט, מותיר את הפוקימונים שלו מאחור.

המשך יבוא...

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    פרק טוב.
    וואי אני בלחץ.
    מה יקרה לצ'ארמנדר?

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

8. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    מצטער, לא ראיתי, תאמין לי שהייתי מגיב....
    בכל מקרה פרק מעעולה! אתה לא מבין איך אני תחכה לפרקים שלך....
    תוסיף לרשימת פרקים,

פרק ט"ו: !!!The strategy brings confidence! Battle starts here! GYM Battle

פרק ט"ז: Friends Batlle!

פרק י״ז: Fire vs Fire!!!

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

9. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    פרק מלחיץ מה קורה עם צארמנדר המסכן??

10. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    הקרב היה מעולה ^^
    אבל שצארמנדר נכנס לזירה בלי לשאול את כריס לא נראה כמו חלק מהאסטרטגיה היית צריך להוריד לו על זה קצת יותר נקודות .
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

11. מנהל ראשי
    האסטרטגיה בסיפור בנויה על צורת הלחימה ולא כל צורת התנהלות הקרבות. מכל מקום אני מקווה שהבנת למה אנדרו (צ׳ארמנדר) עשה את זה...

12. אמאש'ך פלאפי ):
    ציטוט פורסם במקור על ידי the charmander צפה בהודעה
    האסטרטגיה בסיפור בנויה על צורת הלחימה ולא כל צורת התנהלות הקרבות. מכל מקום אני מקווה שהבנת למה אנדרו (צ׳ארמנדר) עשה את זה...
    הבנתי ^^
    אסטרטגיה זה לא רק צורת הלחימה זה גם ההתנהלות בקרב, אתה מסכים איתי שאם תילחם בפוקימון מים עם פוקימון אש יורידו לך נקודות על אסטרטגיה ?אבל אם תשתמש בחיסרון הזה נגדו אז יעלו לך.
    טוב בכל מקרה אם זה האסטרטגיה שהתכוונת לה אז זה בסדר.

13. מנהל ראשי
    פרק י״ח: The big fight! Chris Vs Rob!!!

״מה אתה עושה משוגע?!״ צעקתי על ה״טום בוי״ הזה שחטף אותי, נשכתי אותו בכל הכח ושרטתי אותו, אך היתה לו זרוע חזקה וזה לא הפריע לו, שלחתי להביור אך הוא המשיך ללכת באדישות, עוברי אורח הביטו בו בתמהון, אך הוא המשיך ללכת ואני התחלתי ממש לדאוג, אני חייב להיות שם בשביל כריס. אסור לי להיות מופרד ממנו.

״אין שום תועלת שתעמוד ותסתכל על הכביש.״ אמר הווארד בכעס, ״אני בכל אופן כרגע ניצחתי בקרב שלי, רוב עולה לזירה.״
    ״אין לי מה להילחם שם.״ מילמל כריס בעצב ״צ׳ארמנדר נחטף!״
    ״יש לך את הפוקימונים שלו בינתיים, אתה חייב לבוא ולסיים את המכון! אני אעזור לך למצוא אותו אחר כך, בינתיים סטאריביה מחפש אותו.״
    הם עמדו ככה כבר כמה דקות וליבו של כריס לא היה שקט. הוא חיכה לצ׳ארמנדר וקיווה שפתאום יופיע, הוא הבין שבאמת עליו לחזור למכון, הווארד כבר נכנס והמתין לתוצאות השופטים, כריס נכנס אף הוא בלב כבד, והבחין ברוב שניצח את המאמן השני ולא נידב לו אפילו חיוך, השופטים פסקו 8 אסטרטגיה.
    ״כעת חברים יקרים נכריז על המאמנים שעלו לגמר. מחיאות כפיים לרוב גרין ולכריס מיילס!״ קרא הקריין ״הווארד אתה מאמן מעולה, אך נקודות האסטרטגיה שלך היו נמוכות מכדי לעלות לגמר. אנו יוצאים להפסקה של שעה בערך כדי להחליף כוחות ולארגן את זירת הגמר!״*
    ״זה בסדר!״ קרא הווארד ״עכשיו באופן רשמי, אנחנו צוות. אתה חייב להשיג את התג.״
    ״אבל אני דואג לצ׳ארמנדר!״ ענה כריס ״איך אלחם מול רוב?״
    ״אתה חייב להילחם מול רוב, אתה חייב את זה לעצמך! עכשיו יש לנו קצת זמן למצוא את צ׳ארמנדר! תתכונן לקרב ואני אחפש אותו, אחזיר לך אותו לפני שתספיק להילחם מול רוב! אני מקווה...״ אמר הווארד ורץ, כריס דאג אך ניסה להעסיק את עצמו, הוא הסתובב במכון ומצא חדר שהיה בעצם זירה נוספת, הוא הוציא את שינקס פיג׳י וראלטס, ועודד אותם להתאמן. שינקס דאג לצ׳ארמנדר, הוא חיפש אותו בעיניו. כריס ידע שהוא אחראי גם על שאר הפוקימונים שלו ולכן הרגיע את שינקס בליטוף עדין, שינקס הביט בכריס בעצב, כריס רצה להרגיע אותו אך לא ידע מה לעשות.
    ״זה מפתיע, הייתי בטוח שתיפול בסיבוב הראשון.״ נשמע קול קר מאחורי עורפו של כריס. הוא הביט לעבר רוב בכעס ושב להביט בשינקס, מתעלם מרוב לחלוטין.
    ״סקווירטל נורא רוצה שאגיד לך שהוא שמח שלא הספקת לתפוס אותו, טוב שיש לך רק צ׳ארמנדר עלוב וחלש.״
    ״רוב תסתלק מכאן וניפגש בקרב.״ ענה כריס בקור ״אתה הדבר האחרון שאני צריך עכשיו.״
    ״למה יש צרות? איפה צ׳ארמנדר שלך? ברח לך?״ התגרה רוב בקול מעצבן ״מה? לא אימנת אותו לשבת בפוקדור שלו בשקט?טוב, האמת היא שאני מוכרח לציין שזה מפתיע ששאר הפוקימונים שלך עדיין כאן.״
    ״תשתוק יצור מגעיל!״ צרח כריס ״אף אחד לא ברח ממני!״
    ״אז איפה צ׳ארמי?״ שאל רוב, כריס קם לעברו ומשך אותו אל מחוץ לדלת. לא היה לו כוח מיותר לבזבזב על הקשקשן הזה, הוא כבר יסגור איתו חשבון, עם או בלי צ׳ארמנדר.

״שחרר אותי יצור מגעיל!״ כבר צרידות טיפסה לגרוני. אין לי מושג מה הוא מתכנן, אם הוא חושב שאי פעם אציית לו הוא טועה ובגדול. אני ממש לא מתכוון להיפרד מכריס. אני חושב שכבר קרבות המכון של כריס כבר החלו, בתקווה שהוא עבר לגמר, אני חשתי את האכזבה כשהבנתי שאני לא אלחם לצידו בגמר, אך העובדה שגראולייט נמצא איתו מרגיעה אותי. אפילו אם אהרג, גראולייט יהווה תחליף מספיק טוב.
    הבטתי בטום בוי הבריון, הוא נעל אותי בכלוב ברזל צמוד ומשגיח עלי ללא הפסקה. אני חייב לארגן לעצמי משהו שיחלץ אותי מהמקום הזה. היינו במעין חורשה שנמצאת בשולי המכון, קשה לנחש שאנחנו נמצאים שם, אבל מה שבטוח הוא שמי שיחלץ אותנו יעשה זאת בקלות, כל הפוקימונים שלו נמצאים אצל כריס.
    ״סטאר!״ קרא סטארביה בשמיים ״צ׳ארמנדר נמצא, צ׳ארמנדר נמצא!״ ועף מהאיזור להזעיק מישהו. אני יכול רק לנחש שהסטארביה הזה של הווארד וכריס בדרך להציל אותי. מגוחך כל העניין הזה. החלטתי לנסות שוב לפרוץ את הכלוב, ציפורניי בהקו והתחלתי לשרוט את הכלוב, אך ללא שום אפקט.
    ״אתה יכול לנסות שבוע ראש דלעת!״ ליגלגל טום בוי ״זה עשוי טיטאניום.״
    יריתי להביור חזק לעבר המנעול אך דבר לא נפגם. נשכתי וחבטתי, דבר לא שינה את המצב, הכלוב היה קשוח.
    ״אני ממליץ לך לשחרר את צ׳ארמנדר ולא אני ממש אכעס.״ שמעתי לפתע את קולו של הווארד, שמחתי, ידעתי שהוא יעזור לי לצאת מפה.
    ״עוף מפה ואל תתערב, אני רוצה את הפוקימונים שלי חזרה!״ צעק טום בוי, הוא הוציא את השוט המפחיד שלו וצעד לעבר הווארד בכעס.
    ״אני לא סיימתי איתך, צאו, היטמונליי וגלום!״ קרא הווארד, ״היטמונלי שחרר את צ׳ארמנדר בבעיטה כפולה, גלום שחרר ריח מסריח עכשיו!״
    היטמונלי זינק לעבר צ׳ארמנדר ובעט בעיטה כפולה בכלוב, עפתי הצידה וחטפתי מכה בראש, אך הכלוב היה פתוח. ברחתי משם במהירות והתחבאתי מאחורי הווארד, כשגלום שיחרר ריח מצחין שהבריח את טום בוי מהאיזור, צורח שהוא ינקום.
    ״בוא צ׳ארמנדר אנחנו חייבים להזדרז!״ קרא הווארד בזריזות.

״חברים יקרים, קרב הגמר מתחיל ממש עכשיו, הזירה החדשה מוכנה והפוקימונים רופאו. קבלו את רוב גרין וכריס מיילס ואת הזירה החדשה!״ הקריין הכריז "הקרב הוא ארבע על ארבע, ובמכון זה, מאוד חשוב להקפיד על אסטרטגיה!״
    כריס הוסיף לשלישיה שלו את גראולייט בלב כבד, הוא ראה בעיני רוחו את צ׳ארמנדר מביט בו פגוע. רוב עלה על המעלית שלו בחיוך קר, היה לכריס ברור שהוא חייב לנצח את רוב.
    המעליות החלו לעלות והזירה נפרשה בפני כריס, היתה זו זירה משולבת, אגם קטן במרכז הזירה שרצפתה היתה עשויה אבן עם נטיפים מהרצפה, עיגולים קטנים מהרצפה נראו מחשמלים, וגחלים לוהטים היו מסביב לזירה, כשגלי חום בוקעים ממנה. זירה משולבת כהלכתה.
    ״רוב, בהצלחה.״ אמר כריס בקצרה.
    ״לא אזדקק לה, אנצח ללא מאמץ.״ חייך רוב, מעט מופתע מהמחווה. ״ספירו אני בוחר בך!״
    ״פיג׳י בוא נתחיל להתחמם!״ קרא כריס בביטחון, הוא הרגיש קרב טוב בדרך. ״מערבולת רוח פיג׳י!״
    ״מערבולת רוח ספירו!״ קרא רוב, ״שליטה מלאה!״
    שני הפוקימונים יצרו שתי מערבולות והקהל הריע, כריס הבחין במד האסטרטגיה שעולה ועולה, שתי המערבולות חברו למערבולת אחת, פיג׳י וספירו נראו כאילו הם יריבים כבר שנים, פיג׳י החל להישאב לאט לאט למערבולת, אך במאמץ גדול הוא המריא שוב למעלה כשספירו החל להישאב וחוזר חלילה, מד האסטרטגיה החל לרדת. לפתע הבריק לכריס רעיון טוב.
    ״פיג׳י, צלול אל תוך המערבולת במתקפת ניקור!״ קרא כריס, הקהל נדהם ופיג׳י נראה כאילו הבין ואת הרעיון של כריס, הוא עף מעט קדימה ונשאב אל תוך המערבולת החזקה כשמקורו בוהק, ספירו חייך בסיפוק והמשיך להשגיח על המערבולת, לפתע נשמע פיצוץ רציני, וסלעים כבדים החלו לעוף אל תוך המערבולת, חלקם פוגעים ישירות בספירו המופתע, פיג׳י נסק למעלה, רואה את ספירו מתרסק על הרצפה בעוצמה.
    ״אל תוותר ספירו, מתקפת זעם!״ קרא רוב מזיע, ״קום כבר!״
    ״פיג׳י כעת דחיפה, אל תתן לו להתרומם!״ קרא כריס, הוא הביט לרגע על היד שלו לבנה, שיחרר מעט כדי שתיכנס מעט זרימת דם. פיג׳י פגע בספירו התשוש חזיתית ונוצר פיצוץ. ספירו נראה מעולף ופיג׳י התנשף, עומד ליד ספירו.
    ״חזור ספירו, נלחמת היטב.״ אמר רוב ״ג׳יאודוד צא!״*
    ״פיג׳י חזור!״ קרא כריס ״ראלטס צא להילחם! מתקפה על חושית הרם את ג׳יאודוד גבוה!״
    ״עכשיו ג׳יאודוד תקע את ידיך בקרקע ברעידת אדמה!״ אמר רוב.
    ראלטס החל להרים את ג׳יאודוד שהרעיד את האדמה וגרם לראלטס למעוד ולהפסיק את התקפתו, מד האסטרטגיה עלה לטובת רוב, ראלטס נעמד חזרה בהיכון.
    ״ראלטס השתמש בבילבול!״ פקד כריס, בעוד שרוב פקד על ג׳יאודוד להסתובב במקום. ג׳יאודוד נפגע וראשו הפך סחרחר.
    ״קרן על חושית ראלטס!״ פקד כריס, ראלטס שלח קרן על חושית לעבר ג׳יאודוד.
    ״ג׳יאודוד, השמדה עצמית!״ הגיב רוב.
    ג׳יאודוד קפץ לעבר ראלטס כשהקרן העל חושית העיפה אותו רחוק והוא התפוצץ, הרחק מראלטס הבטוח.
    ״טעות איומה!״ צרח רוב באכזבה, כשמד האסטרטגיה שלו צנח מטה. ״חזור ג׳יאודוד!, אקנס אני בוחר בך!״
    ״ראלטס בילבול!״ פתח כריס בביטחון, הוא החל להתרגל להתקפות העל חושיות האלה.
    ״אתה מנסה להפנט את הנחש?״ שאל רוב בזילזול ״לא אפקטיבי! עוקץ רעל עכשיו!״
    רוב צדק, הבילבול לא השפיע על אקנס ששלח מטר סגול של קוצי רעל, ראלטס המופתע נפגע חזיתית, וזה השפיע עליו מאוד, הוא הורעל.
    ״ראלטס קרן על חושית!״ קרא כריס בכעס, ראלטס רעד ולא הצליח להתגבר על התקפתו של אקנס.
    ״אקנס לפיתה!״ פקד רוב, כשגופו של אקנס נכרכך סביב ראלטס המפוחד, ראלטס סבל נורא ונראה כי זה מתחיל להיות מסוכן. ״שחרר עכשיו!״
    כריס הביט ברוב בהלם, הוא דאג לראלטס ולא היה מוכן שראלטס יפגע. ראלטס הסתחרר במקום והתעלף, הוא הובס, אך לפחות היה בטוח.
    ״אל תסתכל עלי ככה! לא אשמת הפוקימונים שלך שאתה מאמן גרוע.״ אמר רוב, אך קולו נסדק וכריס ראה מעין אנושיות בגוש קרח שניצב מולו.
    ״תודה.״ ענה כריס בחיוך.
    ״א.. א.. אין בעד מה, אתה מוכן להמשיך את הקרב?״ תקף רוב בביישנות.
    ״שינקס בוא והילחם!״ קרא כריס לשינקס ״מכת ברק!״
    ״אקנס נשיכה!״ קרא רוב לאקנס.
    שינקס זינק קדימה, טען חשמל וירה מכת ברק לעבר אקנס, אקנס נפגע חזיתית אך המשיך להתקדם בסבל רב, ונשך את שינקס.
    ״שינקס, ניבי חשמל!״ קרא כריס בלחץ. שינקס נשך את אקנס שברקים יוצאים מגופו של אקנס.
    ״נשיכת רעל!״ קרא רוב, אקנס הרפה את נשיכתו לשנייה ונשך בשנית, כששיניו בוהקים באור סגול. שינקס צרח בכאב וגופו בהק בסגול, אקנס השליך אותו מעליו ושינקס השתטח על הרצפה, כשגופו עדיין בוהק באור סגול.
    כריס ליטף באימה את הפוקדור של גראולייט, ומאידך עודד את שינקס לקום, שינקס התרומם לאט, אקנס הגיח שוב ודחף את שינקס במהירות. רגליו של שינקס כשלו, והוא התעלף.
    ״שינקס חזור! פיג׳י אני בוחר בך, אני יודע שאתה עייף אבל אני זקוק לעזרתך שוב!״
    פיג׳י נסק ללמעלה מביט באקנס בכעס.
    ״פיג׳י מערבולת רוח!״ קרא כריס.
    ״אקנס תתפוס את הגוזל הזה! נחש אוהב אפרוחים!״ זילזל רוב.
    פיג׳י שמע את דבריו וכעס מאוד, אקנס זינק לעבר המערבולת ותפס את פיג׳י בפיו, כשפיג׳י מנסה לנקרו בכעס.
    ״אקנס חבוט את פיג׳י בקרקע!״ קרא רוב. אקנס החל לחבוט את פיג׳י על הקרקע פעם אחר פעם, כשפיג׳י צועק בכאב.
    ״פיג׳י לא!״ קרא כריס בפחד, לא עלה לו שום רעיון לצאת מהתסביך הזה.
    ״פיג׳י לא!״ ליגלג רוב ״אקנס השלך את האפרוחון הזה לאגם!״
    פיג׳י נורא נפגע, הוא הביט ברוב בכעס שניה לפני שהועף אל תוך המים.
    ״פיג׳י!״ קרא כריס בפחד, השופט רץ לעבר מרכז הזירה כדי לראות עם פיג׳י יכול להמשיך להילחם. לא נראה שום סימן חיים מהאגם ורק ניתן לחכות כשפיג׳י יצוף על פני המים.

המשך יבוא...

14. אמאש'ך פלאפי ):
    אקנס מושפע X2 ממתקפות על חושיות הוא רעל טהור לא אופל :p
    גם הווארד וגם כריס קיבלו את אותה התוצאה למה דווקא כריס עלה ?
    היית יכול לעשות קרב ביניהם קודם לפני הקרב נגד רוב .

15. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    אתה ממהר לאיפה שהוא?
    הפרק רץ...
    מחכה לפרק הבא!

קרדיט לטל על החתימה!

גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק

בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.

עמוד 8 מתוך 10 ראשוןראשון ... 678910 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •