פרק טוב מאוד,
למרות שלא כ"כ הייתה לי סבלנות לקרוא את התיאור של הקרב...
פרק י״ט: "evolution! The bird like to eat worms!"
היו אלה דקות לא נוחות כלל. כריס ידע שללא עזרתו של פיג׳י ייאלץ להשתמש בגראולייט של המאמן שחטף את צ׳ארמנדר, בשביל כריס, לא היתה בגידה באמון גדולה מזו. הוא קיווה שפיג׳י יצא מהמים וימשיך להילחם, אך מזה מספר שניות שהוא פשוט שהה בתוך המים. לפתע המים בהקו באור לבן נוצץ, מחזה כזה כריס עדיין לא ראה, המים באגם געשו כסערה כשפיג׳י עף ללמעלה. כריס לא יכל לראות את פניו של פיג׳י כיון שנצץ וזרח באותו לובן, בעוד המים נרגעו. פיג׳י החל לגדול ולגדול, כשהאור הבוהק פג, כריס שלף את האייפון שלו במהירות:
״התפתחות - פוקימונים רבים מגיעים לרמה מספיק גבוהה כדי להתפתח ולשנות את צורתם, עם שינוי צורתם משתנה גם שמם, *כוחם והתקפות רבות נוספות להם, בזמן ההתפתחות הפוקימון נרפא לחלוטין ואינו עייף. פיג׳יוטו הוא הצורה המפותחת של פיג׳י. פוקימון מעופף זה חזק בצורה ניכרת מצורתו הקודמת, הוא משתמש בעיקר בהתקפות רוח חזקות ונודע במערבולות החול החזקות שלו.
״פיג׳יוטו!״ קרא כריס בגאווה ״תתפוס את התולעת הזאת, ציפורים אוהבים תולעים!״
״אתה...״ תסס רוב ״אקנס עוקץ רעל!״
״פיג׳יוטו מערבולת רוח!״ קרא כריס, פיג׳יוטו החל במערבולת רוח חזקה במיוחד שהעיפה את סיכות הרעל הישר לעבר אקנס עצמו, המערבולת אספה את אקנס והרימה אותו באוויר, פיג׳יוטו לא המתין לפקודה ותפס את אקנס במקורו והעיף אותו לעבר רוב בכעס. כאילו אומר לו ״מי האפרוח כעת?״
אקנס המעולף הכביד על רוב, הוא החזיר אותו לפוקדור וחייך קלות, ״נלחמת היטב אקנס. סקווירטל אני בוחר בך!״
״פיג׳יוטו, התקפה מהירה!״ קרא כריס לאחר שהציץ כמה שניות באייפון, מחפש מעט מידע על התקפותיו של פיג׳יוטו. פיג׳יוטו עף במהירות לעבר סקווירטל שחמק ממנו במהירות מעט לא אופיינית בשביל צב. ״סקווירטל אקדח מים!״
סקווירטל הסתובב במהירות וירה אקדח מים חזק שהעיף את פיג׳יוטו לרצפה. פיג׳יוטו התרומם ועף גבוה.
״פיג׳יוטו, מערבולת רוח!״ פקד כריס מצביע לעבר סקווירטל.*
״סקווירטל מכת גולגולת.״ פקד רוב מנגד.
פיג׳יוטו יצר מערבולת רוח חזקה מאוד, אך סקווירטל טס לעבר המערבולת והסתחרר מעלה מעלה, מותיר אחריו שובל של לובן בוהק, ואיחד את המערבולת בצורה יפה, כשהיה ממש גבוה תקף באקדח מים לעבר פיג׳יוטו, פיג׳יוטו חמק ודחף את סקווירטל שאיבד שליטה וצנח כלפי מטה.*
״סקווירטל! אקדח מים לכיוון הקרקע!״ פקד רוב, סקווירטל ציית ועף למעלה חזרה לגובה של פיג׳יוטו.
״פיג׳יוטו התקפה מהירה!״ פקד כריס.
״קרן קרח סקווירטל!״ פקד רוב. כריס נבהל, והביט למעלה.
פיג׳יוטו עף במהירות לעבר סקווירטל, שירה לעברו קרן קרח והקפיא את פיג׳יוטו, פיג׳יוטו פגע בסקווירטל חזק מאוד, אך כפי שחשש גם החל לנסוק מטה. סקווירטל שנפגע חזק ירה אקדח מים שהוריד אותו בעדינות לקרקע, אך פיג׳יוטו התרסק אל תוך הגחלים הלוהטים. הקרח הפשיר מגופו של פיג׳יוטו אך הגחלים בערו ופיג׳יוטו ברח משם, תופס גובה ללמעלה שוב. נראה כי פיג׳יוטו היה עייף מאוד.
״בוא ננסה משהו חדש פיג׳יוטו, מערבולת רוח לעבר הגחלים הבוערים, צא!״ פקד כריס, מנסה למצוא רעיונות חדשים.
פיג׳יוטו עף לעבר הגחלים והחל ליצור מערבולת שסיחררה את הגחלים ויצרה מעין מערבולת אש מלווה בעשן כבד החל לעטוף את הזירה.
״סקווירטל קרן בועות לעבר הגחלים!״ הגיב רוב בחשש, כבר לא היה ניתן לראות את הזירה, מה שכן, הקהל השתולל והריע לכריס, והמד של האסטרטגיה של כריס עלה ועלה.
סקווירטל ירה קרן בועות לעבר המערבולת שפיג׳יוטו יצר, אך זה לא הפיק הרבה תועלת וסקווירטל נפגע שוב.*
״פיג׳יוטו, מתקפה מהירה!״ פקד כריס ״היישר לעבר סקווירטל!״
״בוא נעשה זאת שוב סקווירטל, קרן קרח!״
״תפוס תנופה פיג׳יוטו ועוף מהר ללמעלה!״*
לסקווירטל היה קשה לכוון ולעבר פיג׳יוטו והוא פגע באחד הנטיפים, שקפא מיד ונשבר לחתיכות גדולות של אבן קפואה, פיג׳יוטו עף במהירות לכיוון חתיכות הסלע ובעידודו של כריס יצר מערבולת רוח שאומנם פיזרה את העשן אך יחד עם זאת היא הרימה את הסלעים לעבר סקווירטל.
״לא עוד משחקים!״ קרא רוב בכעס ״סקווירטל אקדח מים חזק לעבר הסלעים, העף אותם על פיג׳יוטו!״
סקווירטל גיבש כוחות וירה אקדח מים חזק, ופגע בפיג׳יוטו חזיתית.
״קרן קרח, עכשיו!״ קרא רוב, פרצופו אדום ממאמץ, כריס קיווה כי הקרב הזה הוכיח לו כי כריס אינו מאמן שניתן לזלזל בו בקלות, אך ידע שרוב יהיר בכדי להודות בכך.
סקווירטל ירה קרן קרח אך פיג׳יוטו חמק, פיג׳יוטו עלה לאוויר במהירות וסקווירטל ירה אקדח מים על הקרקע וטס ולעבר פיג׳יוטו במהירות, פיג׳יוטו דחף אותו והוא חזר ועלה ללא מנוחה. הוא ירה אקדח מים לעבר פיג׳יוטו אך פיג׳יוטו שוב חמק, כריס דאג לפיג׳יוטו ניכר היה כי פיג׳יוטו נחלש יותר ויותר ואילו סקווירטל נחוש הרבה יותר לנצח.
״פיג׳יוטו! מתקפה מהירה צא!״ קרא שוב כריס.
״חמוק ותקוף בגולגולת!״ פקד רוב בכעס.
כל העסק החל להימרח והקהל החל להתלחשש, פיג׳יוטו שוב עף לעבר סקווירטל שחמק ועף לעבר פיג׳יוטו עם גולגולת.
״צ׳ארמנדר אתה חייב להמשיך לרוץ!״ קרא הווארד לעברי, חוצפן, אם הייתי ילד הייתי מהיר ממנו בהרבה, אבל המבנה גוף שלי לא בנוי לריצות, אפילו ניסיתי להיעזר בידיים, זה לא מועיל. אבל היינו חייבים להזדרז לעבר המכון, אני בטוח שכריס זקוק לי, הוא נלחם נגד רוב ועד כמה שידוע לי, הרוב הזה לא ממש חביב.*
״בוא בוא, אני אתפוס אותך!״ אמר הווארד כשנמאס לו, ״חבל שלא לקחתי איתי את הפוקדור שלך! לא יכולת להיות איזה פיג׳יוט? מה דעתך להתפתח עכשיו לצ׳אריזרד?״
פיג׳יוטו כבר היה תשוש ולא הצליח כבר לתקוף, כשבדיוק סקווירטל חבט בו במכת גולגולת שעילפה אותו מיד.
״מצויין!״ קרא רוב בחיוך, ״ניצחון מרשים!״
הגיע הרגע שממנו חשש כריס יותר מכל, הוא לא רצה להשתמש בגראולייט, אך מצד שני, לא היתה לו כל ברירה, צ׳ארמנדר לא נמצא פה, מה הוא יעשה כנגד סקווירטל, שכריס גם לא שכח שהוא מסוג מים שזה יתרון ברור על פוקימוני אש.
המשך יבוא...
*
פרק כ׳: Its all about th brave!
״צ׳אר צ׳אר!״ נשמע הקול המיוחל, כריס שמח לגלות שצ׳ארמנדר בריא ושלם ועם שמחה זאת הוא שאב את צ׳ארמנדר לפוקדור שלו מסוף המכון.
״אל תמהר מדי לשמוח רוב, אתה בצרות.״ חייך כריס בהתלהבות, הלב שלו פעם בשמחה. ״אני מקווה שהסקווירטל שלך בכושר מצויין.״
״אל תדאג לסקווירטל שלי, תתעסק בעניינך!״ כעס רוב.
״צ׳ארמנדר בוא נראה לו מה זה!״ צעק כריס והקהל מחא כפיים בהתלהבות.
ההרגשה הזאת היא אולי ההרגשה הטובה ביותר, לאחר התרעננות קצרה שהווארד ריפא אותי, ידעתי כי הקרב הוא לטובתי, סקווירטל נראה עייף מאוד ונראה כי הפוקימון שנלחם בו לפני החליש אותו מאוד.
״צ׳ארמנדר להביור, צא!״ קרא הווארד,
״סקווירטל! אקדח מים, בכל הכח!״ קרא רוב, הוא זרק לעבר סקווירטל פרי כחול, סקווירטל תחב אותו לפה והתחזק מיד, הוא שלך אקדח מים בדיוק כששלחתי להביור, להפתעתי אקדח המים גבר על הלהביור ובשנייה האחרונה קפצתי הצידה, חומק מזרם המים החזק.
״סקווירטל, צור זירת קרח! עכשיו!״ קרא רוב בנחישות.
״צ׳ארמנדר להביור פעם נוספת צא!״ פקד כריס.
מד האסטרטגיה של כריס צנח מעט, אך לא היה אכפת לי, בזמן שסקווירטל שיחק לו במשחקי קרח שלחתי אליו מתקפה ישירה. פגעתי בו והוא נחלש, אך הוא המשיך בשלו ויצר מעין רכבת הרים שעשוי משבילי קרח עמידים למדי.
״משחקים במשחקי זירה מה?״ קרא כריס ״גם אנחנו יכולים! צ׳ארמנדר מסך עשן!״
אני זוכר שכשהווארד לימד אותי את ההתקפה הזאת זילזלתי בו, חשבתי שלאחר ולמדתי להביור, לא יהיה בזה שום צורך. היום, הבנתי עד כמה טעיתי, מיהרתי ליצור מסך עשן, לפוקימון אש כמותי זה נורא פשוט, היה עלי לירות להביור בפה סגור ולחנוק את ההתקפה, נותר מיידית רק עשן ונותר לשגר אותו לחלל הקרב, סקווירטל נראה מבולבל אך הוא המשיך לגלוש על הקרח, חומק מהתקפות השריטות שלי בקלות.
״יש לי רעיון, צ׳ארמנדר, כשסקווירטל יתקרב למגלשה הגבוהה השתמש בלהביור העמיד ביותר שלך כדי להמיס את רצף הגלישה!״ פקד כריס בחכמה, היה לי ברור שזה רעיון טוב, חיכיתי שסקווירטל ימשיך לגלוש, ושלחתי להביור חזק לפסגת הגלישה שלו, כשהקרח נמס, סקווירטל המופתע צנח במהירות מטה ונחבט בכל המגלשות האחרות, שובר אותן ומפיל אותן אחריו, כשקרס, כל שברי הקרח ניתחו בראשו, בעוד שהוא עצמו התרסק על הקרקע.
הקהל השתולל והריע, האסטרטגיה הזאת גרמה לכריס להיות גאה בעצמו, זה הזכיר לו משחק שיש לו באייפון שצריך לזרוק ציפורים כועסות על מגדלים שחזירים ירוקים ומכוערים בנו.
״אתה חוצפן!״ קרא סקווירטל בכעס ״כמעט שברתי את הגב שלי!״
״תודה לאל שיש לך שריון!״ עניתי בחיוך, סקווירטל יצא מתסבוכת הקרח שיצר לעצמו.
״צ׳ארמנדר להביור!״ קרא כריס לעברי.
״בוא ניפטר בכל משחקי הקרח שלך!״ התרסתי, ויריתי להביור חזק לעבר סקווירטל, ממיס את כל שאריות הקרח, פגעתי בו פגיעה ישירה, אך הוא עדיין יכל להילחם.
״סקווירטל רוץ לעבר האגם עכשיו!״ קרא רוב לעבר סקווירטל.
״צ׳ארמנדר אל תיתן לו להיכנס למים!״ קרא לעברי כריס. לי היה רעיון יותר טוב, חבטתי במכת זנב ברזל כדי לגרום לו לסטות מהמקום, והעפתי אותו הצידה, היישר לעבר הגחלים, שהם היו הצד החזק שלי בזירה.
״סקווירטל אקדח מים!״ פקד רוב.
״צ׳ארמנדר דחיפה עכשיו! אל תיתן לו לפגוע בך באקדח מים!״ השיב כריס.
סקווירטל עמד לירות אקדח מים כשדחפתי אותו ממני, הייתי קרוב מכדי לתת לו סתם לירות עלי אקדח מים. הוא התגלגל במהירות לעבר הגחלים והחל להזיע, נראה שכבר החום משפיע עליו.*
״עכשיו צ׳ארמנדר, להביור! העף אותו לעבר הגחלים!״ אמר כריס, המהלך הזה היה ברור לי, גיבשתי את הלהביור הכי חזק שיכולתי ופשוט העפתי את סקווירטל לגחלים, כשהלהביור פגע בגחלים נוצר ליבון חזק ונוצרה מעין מדורה, שסקווירטל היה נמצא ממש בתוכה. סקווירטל ירה אקדח מים שחילץ אותו משם, אך נחת מעולף לחלוטין. הקרב היה של כריס ושלי, ניצחנו.
כריס הביט לעבר הלוח, הוא ניצח את רוב ומד האסטרטגיה שלו עמד על 67%. מד האסטרטגיה של רוב עמד על 57%.
״ניצחתי!״ קרא כריס בשמחה, הוא הביט לעבר רוב, מבטו היה חתום ולא הביע שום הבעה.
״בהצלחה בהמשך,״ מילמל רוב ויצא מהזירה לכיוון חדר ההלבשה. כריס יצא אחריו וחיפש את הווארד, הוא ראה את רוב מחבק את הפוקימונים שלו ומנחמם. מסתבר שרוב הוא דמות מעניינת, אך עדיין היה לכריס את הפוקימונים של טום בוי.
״הקרבות המדהימות של היום לימדו אתכם עד כמה אסטרטגיה חשובה בקרב, פוקימונים הופכים לייעילים יותר ומסוגלים לגבור על חולשותיהם בעזרת האסטרטגיה! ובכן מחיאות כפיים למאמן המנצח, כריס מיילס!״ מחיאות כפיים הדהדו באוזני כריס הנבוך, בעצמו ידע, כי לולא הפוקימונים שלו לא היה מצליח להסתדר, גראולייט נראה חמוד והכל, אך בסופו של דבר אינו צ׳ארמנדר וגם לא יהיה.
״אנחנו נפרדים מכם הערב, ומחר מצפה לכריס קרב חשוב, נגד מנהיג מכון האסטרטגיה, אלוף העיר מנצ׳סטר החדש, ראלף דיוויס!״ קרא הקריין בשמחה.
״אני חושב שאתה אמור לגשת למנהיג המכון, הוא מכריז עליך כמנצח עכשיו.״ לחש הווארד באוזנו של כריס. כריס יצא לכיון הזירה וראה את מנהיג המכון עומד במרכז הזירה, מחכה לו.
״כריס מיילס, גש הנה יחד עם הפוקימונים שלך!״ קרא מנהיג המכון ברשמיות. כריס הוציא את הפוקימונים שלו וצעד לעבר מנהיג המכון.
קראתי על הטקס הזה בעבר. מנהיג המכון קורא למנצח והמנצח ניגש לעברו להכרזה, במעמד הפוקימונים שלו. כשהתקרבנו למנהיג המכון הלב שלי פעם בחוסר נוחות. מנהיג המכון היה לא אחר מאשר אבי, ראלף דיוויס! היתה לו את אותה עמידה רישמית ויהירה כמו שאני זוכר אותו. שיפשפתי את עיני וקיוויתי שאני חולם. היה זה סיחרור קשה, תחילה הייתי צריך להילחם בחבר הכי טוב שלי וכעת באבא שלי, מה בהמשך?
״שלום לך כריס מיילס, ניצחונך מרשים וקרבותיך הוכיחו שיש לך פוטנציאל רב להיות מאסטר פוקימון. אנחנו נילחם מחר, כדי לקבוע אם קרבותיך אכן מעידות על רמתך ולא רק מזל.״ אמר ראלף בקול סמכותי ועמוק ״מיד עם ניצחונך תקבל את תג האסטרטגיה הנכסף, ואלמד את אחד הפוקימונים שלך התקפה אסטרטגית. שיהיה לך לילה טוב, המשך לאמן את הפוקימונים שלך בנחישות. צ׳ארמנדר הוא הפוקימון ההתחלתי נכון?״
״כן אדוני.״ ענה כריס בלחץ ״אחריו שינקס ופיג׳יוטו ואז ראלטס.״
״מרשים, זכור לי שהמאמנים החדשים של מנצ׳סטר יצאו לפני כשבוע. בני היה אמור לצאת גם.״ אמר ראלף, קולו נשבר מעט בסוף המשפט וצ׳ארמנדר התכווץ מעט.
״טוב. תודה אדוני.״ מיהר כריס להסתלק, היתה לו תחושה מדאיגה מאוד שמשהו אינו כשורה עם הראלף הזה. הקהל מחא לכריס כפיים בהתלהבות.
״...לא ויתרתי! קפצתי לעבר כריס והגנתי עליו!״ שינקס סיפר בפעם החמישית את הקרב שלו נגד פרימפלאפ.*״ובסוף ידעתי שעלי להשתמש במכת ברק, כלומר זה היה ברור! לא הייתי יכול לעמוד בעוד התקפה ישירה, אבל היה לי הכח לטעון חשמל ופגעתי בקרן הבועות!״
״אתה נילחמת מצויין שינקס.״ חייך פיג׳יוטו לשינקס, אין מה להגיד, פיג׳יוטו ממש השתנה מאז שהתפתח, הוא הפך חברותי יותר. ״גם צ׳ארמנדר נלחם היטב, לי אישית היה קשה מאוד לנצח את סקווירטל. למרות שגם אני חשבתי על אסטרטגיה בנוגע לגחלים.״
״תגיד פיג׳יוטו, עדיין לא יצא לי לשאול אותך, אבל למה תקפת את המאמנים הצעירים באותו יום שכריס תפס אותך?״ שאלתי את פיג׳יוטו. הוא הביט בי מעט מופתע, אך השפיל את עיניו בחיוך, כאילו ציפה לשאלתי.
״המאמנים ההם שתקפנו אותם, הם מכשפים או משהו, הם הפכו את החברים שלו לבני אדם. אותם ילדים שלא דיברו ודחפו את המאמנים, הם פוקימונים.״
״מה?!״ צעקתי בהלם, זיעה קרה עטפה אותי מיד. לפתע הבנתי. דמות אפלה הופיעה מאחורי וחטפה אותי וגרמה לעילפוני.
המשך יבוא...
המורים לא יורדים עליך שאתה מפרסם פרק על פוקמון בזמן ההפסקה, כאילו...
אני בחדר מחשבים ומשגעים אותי, למרות שאני לא מפסיק להגיד שאני לא נמצא בחלק של הפוקמון בפורום...
קרדיט לטל על החתימה!
ספוילר
גם אני חבר בצהל"י- צבא ההגנה לפורום ירוק
בברכה רועי, מנהל פורום משחקים כלליים ומשחקים להורדה לשעבר.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)