יגאל
אתה והוא נכנסים לחדר,אתה רואה עשרות פוקימוני חשמל והאיש אומר :"מעוניין בפוקימון חשמל אחד,רק שתדע אתה יכול לקחת רק פוקימון אחד ואז תצטרך ללכת".
מה תעשה?
GUYLAMED
אתה נכנס למרכז האחות ג'וי מקבלת את פניך בחיוך גדול ושואלת אותך :"מה בשבילך ילד?".
מה תעשה?
MatanS23
*העיר ורידיאן.
פרופסור אוק רץ אליך ואומר לך :"אלף סליחות אלף סליחות".
מה תעשה?
Nilasak**
*תקרא את ההודעות שלי למטה טוב!
האיש מתעלם ממך והולך לכיוון העיר ורידיאן.
מה תעשה?
עקב דאבל פוסט+ספאם של Nilasak*הוא מקבל עוד כוכב אדום!
מי שיש לו שני כוכבים לא מקבל ולא יקבל שום פרס!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אבקש ממנה לרפא את הפוקימון שלי ואשאל אותה " מה יש לעשות בעיר ורידיאן"?Guylamed
אתה נכנס למרכז האחות ג'וי מקבלת את פניך בחיוך גדול ושואלת אותך :"מה בשבילך ילד?".
מה תעשה?
כינוי: dorXsceptile
שם במשחק: דור
תמונה\תיאור: גבוה בלונדי עיינים כחולות.
פוקימוןהתחלתי:טריקו
פוקימונים:לאלגעת
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
בקשות: צ'רמנדר, מ'נצלקס
"אני לא גנב פוקדורים ראיתי מאמן וכמה בריונים באו ולקחו אותו אני פשוט לקחתי את הפוקדורים והתכוונתי ללכת לחפש אחריו..."Killerbee
אתה לוקח את הפוכדורים שלו ואתה רואה שלידך מופיעה
השוטרת ג'ני והיא אומרת :"נו נו נו תראו מה יש לנו כאן,גנב פוכדורים קטן ועכשיו הוא גם מסכן".
מה תעשה?
Ranrevah
האיש אומר :"אני לא נלחם מול אנשים קטנים! ופוקימונים קטנים יותר!".
[COLOR=red][FONT=Arial]מה תעשה?
"אוקיי סליחה הפרעתי לך אז אלך לי לחפש כמה פוקימונים לתפיסה" אני אומר ויוצא מהמקום ומחפש באזור פוקימונים חזקים
Eustass Kid
הילדה אומרת :"זה בסדר אני מגינת פוקימונים או פוקימון ריינג'ר אבל מסגנון אחר,ילד רוצה קרב?".
מה תעשה?
יגאל
האיש הזקן אומר :"פיקאצ'ו אנחנו לא נותנים אבל יש לי פיצ'ו רוצה,אנחנו נותנים פוקימונים בשלבם הראשון".
מה תעשה?
GUYLAMED
האחות ג'וי אומרת :"יש פה מרכז אימונים,מרכז אימוץ ואת המכון הראשון שלך,הנה הפוקימון שלך".
מה תעשה?
Damond_Pearl
אתה רואה פתאום שאין מקום שיכול לברוח.
הלהביור שלפוגע קשות ב
.
מה תעשה?
Ranrevah
פתאום אישה צעירה נכנסת ואומרת לאיש שצעק אליך :"נו ג'ורג אין צורך לצעוק על הילד הזה".
מה תעשה?
MatanS23
פרופסור אוק אמר :"הטורצ'יק שלך עצבני בגלל שאתמול לפני ששמתי אותו בפוכדור נתתי לו לאכול ברי לא נכון שגורם לו להתעצבן".
מה תעשה?
Killerbee
השוטרת ג'ני אומרת לך :"באמת איזה מאמן ואיזה בריונים לא ראיתי אף אחד!".
מה תעשה?
Nilasak**
האיש מסתובב אליך וצועק אליך :"ילד מה אתה רוצה ממני!".
מה תעשה?
DorXsceptile
אני צריך לחשוב על זה.
[/FONT][/COLOR]
Ranrevah
פתאום אישה צעירה נכנסת ואומרת לאיש שצעק אליך :"נו ג'ורג אין צורך לצעוק על הילד הזה".
[COLOR=red][FONT=Arial]מה תעשה?
"זה לא משנה גברת אני צריך לחזק את הצוות שלי ואני חייב לתפוס כמה פוקימונים" אני הולך לשדות לחפש פוקימונים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)