" ואוו ספטייל רגיל =] " אני אומר ופותח את הפוקדע כדי לחפש עוד מידע על הפוקימון ומה המתקפות שלו , " אתה מאמין ריד ? עכשיו גם לי יש ספטייל אבל רגיל מה אתה אומר להביא לו גם שם כינוי או שזה רק בשביל זוהרים " ואני לא מבין מה יוצא מהפה שלי מצרוב התרגשות שאני רועד את הפוקדע שעוד לא אמר אמר לי מה קורה עם הפוקרימון שלי.
פרישה
Akainu
מייקי אומר לך:"אחותי מראלי אמרה לי שיש לך פוטנציאל טוב בתור מאמן על,אבל מצד שני גם לי יש אז מי יודע אולי זה לא בטוח",אתה רואה את הפיג'יוטו שמח.
ריילי ומייקי הצטרפו למסע שלך ושל ליאו!
יגאל**
גרי אומר לך:"זה סוד יום יבוא ותדע מה יש בפנים,אבל קדימה בוא נמשיך בקרב סוואנה תשתמש בגשם בשביל ניקור מקדחת מים",אתה רואה את המקור של סוואנה הופך למים והוא מתחיל להשתמש במקדחת ניקור.
Avi**
אתה רואה שטרטוויג משגר אל עבר סודוודו עלי תער קטנות אבל יפות,אבל בכול זאת הסודוודו הודף את עליי התער בעזרת אגרוף פטיש שגורם להם להפוך לסתם עלים פשוטי מראה ועלובים.
טרטוויג למד עלי תער!
Cyndaquil
אתה רואה נער צעיר עם ז'קט אדום קופץ ומגן על שלושת הפוקימונים האלה הוא אומר לך:"אני מצטער אדוני נכון הפוקימונים האלה הם פראיים אבל הם חייבים להישאר יחד בגלל זה הם תחת חסותי ותחת חסות הפוקימון ריינג'ר".
Naptime
*אני אמרתי בלי הדברים האלה :} וכו' רק בנו''ד בגלל זה ירד לך הכוכב.
הפוקדע אומר לך:"זורא פוקימון השועל הרשע הקטן,מחוז אישו,סוגו הוא סוג אופל הוא מסוגל להשתנות לפוקימונים שונים,זורא זה מסוגל להשתנות לספטייל,טורוס והרקרוס".
TheSkyRuby
קליירה אומרת לך:"שמי אליס היה לי ולך וגם לאזלף יום ארוך,דרך אגב איפה הוא?",את מסתובב ואת רואה רק את טייפלוז'ן ואת פורוסלס נמצאים את רואה מכתב שבו כתוב:"אליס וקליירה היקרות תודה לכן על זה שהצלתן את שני הפוקימונים האלה אך זה רק המהלך הראשון במלחמה הזו,אני מקווה שנתראה,שלכן אזלף".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
ריילי אומר לך:"אז מה לי כמה פוקימונים כבר יש לך ויותר חשוב כמה תגים יש לך,אני אומנם לא מחפש תגים אבל גם אני נלחם מול מנהיגי המכון חוץ מאחד,מכון העיר סרולין שמעתי שהמנהיג הוא די מסוכן".
יגאל**
גרי מוציא אבן נוצצת מאוד בגלל טיפות המים והוא אומר לך:"זה אבן שחר האבן שתפתח את הקריליה הזכר לגלאד או סנורנט נקבה לפורוסלס",אתה רואה שמסופת הגשם הקטנה לסופת גשמים אדירה עם ברקים מסוכנים.
Poke Style**
הצלם אומר לך:"אהה סליחה אני מצלם פוקימונים נדירים כמו דרטיני במיוחד דרטיני זוהר,הקונים של העיתון שאני עובד בשבילו אוהבים פוקימוני אש וקרבות אז לא אכפת לך שאני אצלם אותך עם הקויבה נכון?".
Cyndaquil
הפוקימון ריינג'ר אומר לך:"הפוקימון ריינג'ר הוא מגן על פוקימונים מאנשים מסוכנים בעזרת כוחות מיוחדים,או להפך פוקימונים רעים שרוצים לפגוע באנשים חפים מפשע,אני לדוגמא עזרתי לבוס שלי להגן על אזור חורבות האבן באזור אמליה מפני אגרונים משתוללים".
Naptime
*תבדוק את אחת ההודעות שלי בעמוד תשעים ושלוש זה היה אחרי שעשית את זה בפעם הראשונה כי זה :}=ספאם.
הספטייל הזוהר מתחמק בצורה מדהימה והוא תוקף בעזרת מתקפת זנב שמנצחת את הטריקו שלך,אתה רואה את הספטייל-זורא שהסתכל בקרב הופך לזורא והוא רץ אל עבר טריקו שנפגע קשה,לריד מחזיר את הספטייל הזוהר והולך לדרכו.
Niv961**
הזורא-צ'רמנדר מתקרב אל עבר הסקווירטל והוא תופס אותו והוא מתחיל לזרוק אותו אל עבר חומת האש,אתה רואה את זה כאילו בהילוך איטי אתה רואה את סקווירטל מעיף אותו אל עבר החומה והוא נפגע קשות מאוד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)