Pokemon GO
עמוד 100 מתוך 119 ראשוןראשון ... 50909899100101102110 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,486 עד 1,500 מתוך 1783
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Avi**
    אתה רואה את סטון מוציא פוכדור אדום ולבן שממנו יוצא סודוודו אתה מוציא את הטרטוויג שלך ואתה רואה את סטון מתחיל לצחוק והוא אומר לך:"אתה צריך לפתח אותו אתה מודע לזה שטרטוויג הוא פוקימון די חלש גרוטל פי שתיים יותר טוב ממנו".
    גילית שלסטון יש סודוודו..
    אני אומר לסטון: "זה בהחלט מה שאני רוצה לעשות באימונים האלה לקראת הקרב החוזר במכון השני שלי, בוא נתחיל בקרב, טרטוויג תשתמש בבלימה על סודווודו של סטון".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    [
    TheSkyRuby
    קליירה מחבקת אותך בשביל להביא תודה,את רואה את פורוסלס מתקרבת אל עבר צ'רלס והיא לוקחת חמישה פוכדורים,היא נותנת שלושה לקליירה היא שוברת פוכדור אחד ומאחד האחר היא משחררת טייפלוז'ן מרשים וגם את הפוכדור הזה היא שוברת.
    קליירה היא השותפה שלך באופן רשמי!
    "טוב ,צ'יקוריטה היא ההתחלתית שלי ,רוצה קרב ?" אני אומרת .
    "אף אחת לא תשתמש בסוג שחזק על השני ,אם את מסכימה " אני אומרת לה שמחה .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    יגאל**
    גרי מסביר לך:"פעם עוד שהייתי מאמן פוקימונים צעיר בדיוק כמוך שהפוקימונים שלי היו די חלשים אני נפגשתי עם צוות רוקט והם גנבו לי את הפוקימונים אבל שיימין עזר לי להחזיר לי אותם".

Avi**
    אתה רואה את סטון מוציא פוכדור אדום ולבן שממנו יוצא סודוודו אתה מוציא את הטרטוויג שלך ואתה רואה את סטון מתחיל לצחוק והוא אומר לך:"אתה צריך לפתח אותו אתה מודע לזה שטרטוויג הוא פוקימון די חלש גרוטל פי שתיים יותר טוב ממנו".
    גילית שלסטון יש סודוודו.

Poke Style**
    הדרטיני הזוהר רואה את זה והוא משתמש במתקפת על-חושי מדהימה שהודפת את הגחלת והיא משליכה אותה אל עבר המים,אתה רואה את הצלם ממשיך לצלם את הדרטיני הזוהר והוא מתחיל לצלם גם את הקויבה שלך.

Cyndaquil
    לואיס אומר לך:"בהצלחה שון בהצלחה",אתה יוצא מין המכון אתה רואה שלושה סוגים שונים של פוקימוני מים סקווירטל,ווינגל וגם קרבי,אתה רואה שהם פראיים אתה רואה את השמש כבר בשיאה.
    "זה הזמן,נראה לי שאנסה לתפוס את הסקוירטל והקרבי האלו" אני אומר בנחישות רבה.
    "באלבזור,הרקרוס צאו!".
    "באלבוזר תשתמש בחבטה על סקוירטל!" מיד אחר כך אני עובר להרקרוס
    "הרקרוס אגרוף ממוקד על קרבי".

4. Retired
    שם: Ashar

Naptime*
    *צודק.
    טריקו מתחמק מציפוריי הספטייל הזוהר המכונה ספטיי וקופץ לו על הראש,אתה רואה זורא קטן מסתכל על הספטייל הזוהר והוא מנסה גם להפוך לספטייל זוהר אך הוא מצליח להפוך רק לספטייל רגיל.

" ואוו ספטייל רגיל =] " אני אומר ופותח את הפוקדע כדי לחפש עוד מידע על הפוקימון ומה המתקפות שלו , " אתה מאמין ריד ? עכשיו גם לי יש ספטייל אבל רגיל מה אתה אומר להביא לו גם שם כינוי או שזה רק בשביל זוהרים " ואני לא מבין מה יוצא מהפה שלי מצרוב התרגשות שאני רועד את הפוקדע שעוד לא אמר אמר לי מה קורה עם הפוקרימון שלי.
    פרישה

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    מייקי אומר לך:"אחותי מראלי אמרה לי שיש לך פוטנציאל טוב בתור מאמן על,אבל מצד שני גם לי יש אז מי יודע אולי זה לא בטוח",אתה רואה את הפיג'יוטו שמח.
    ריילי ומייקי הצטרפו למסע שלך ושל ליאו!

יגאל**
    גרי אומר לך:"זה סוד יום יבוא ותדע מה יש בפנים,אבל קדימה בוא נמשיך בקרב סוואנה תשתמש בגשם בשביל ניקור מקדחת מים",אתה רואה את המקור של סוואנה הופך למים והוא מתחיל להשתמש במקדחת ניקור.

Avi**
    אתה רואה שטרטוויג משגר אל עבר סודוודו עלי תער קטנות אבל יפות,אבל בכול זאת הסודוודו הודף את עליי התער בעזרת אגרוף פטיש שגורם להם להפוך לסתם עלים פשוטי מראה ועלובים.
    טרטוויג למד עלי תער!

Cyndaquil
    אתה רואה נער צעיר עם ז'קט אדום קופץ ומגן על שלושת הפוקימונים האלה הוא אומר לך:"אני מצטער אדוני נכון הפוקימונים האלה הם פראיים אבל הם חייבים להישאר יחד בגלל זה הם תחת חסותי ותחת חסות הפוקימון ריינג'ר".

Naptime
    *אני אמרתי בלי הדברים האלה :} וכו' רק בנו''ד בגלל זה ירד לך הכוכב.
    הפוקדע אומר לך:"זורא פוקימון השועל הרשע הקטן,מחוז אישו,סוגו הוא סוג אופל הוא מסוגל להשתנות לפוקימונים שונים,זורא זה מסוגל להשתנות לספטייל,טורוס והרקרוס".

TheSkyRuby
    קליירה אומרת לך:"שמי אליס היה לי ולך וגם לאזלף יום ארוך,דרך אגב איפה הוא?",את מסתובב ואת רואה רק את טייפלוז'ן ואת פורוסלס נמצאים את רואה מכתב שבו כתוב:"אליס וקליירה היקרות תודה לכן על זה שהצלתן את שני הפוקימונים האלה אך זה רק המהלך הראשון במלחמה הזו,אני מקווה שנתראה,שלכן אזלף".

6. Retired
    שם: Ashar

Naptime
    הפוקדע אומר לך:"זורא פוקימון השועל הרשע הקטן,מחוז אישו,סוגו הוא סוג אופל הוא מסוגל להשתנות לפוקימונים שונים,זורא זה מסוגל להשתנות לספטייל,טורוס והרקרוס".
    מתי אמרת את זה? איזה אכזרי אתה.. פעם אחת עשיתי את זה..
    ----------------------------------------------------------
    " וואו זה מדהים , טוס בוא נמשיך הקרב , קדימה תתקוף בחבטה!!! " אני אומר ומתכונן למכה ומקווה שזאת המכה האחרונה שלנו.
    פרישה

7. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Akainu
    ריילי אומר לך:"כן מערת הירח היא ליד העיר פיוטר,גם שמייקי וגם אתה לא נלחמתם בקרב המכון הזה,אז יש לי רעיון בואו נהיה רביעייה במסע הזה אתה לי,מייקי,ליאו ואני יחד נתאמן ומי יודע אולי אחד מכם יהיה אלוף הליגה של קנטו,אז מה אתה אומר לי?",מייקי וליאו אומרים בפה אחד:"בבקשה לי בבקשה תראה שלנו להיות רביעייה".

יגאל**
    פיצ'ו רץ אל עבר סוואנה בחבטה מדהימה ויפה סוואנה רץ אל עבר פיצ'ו יחד עם ניקור מקדחה מהיר מאוד,אתה מרגיש את טיפות הגשם הראשונות של עונת החורף מתחילות לרדת בקלילות רבה כמו שהסוואנה הזה רץ.

Dav5000
    האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור ומחזירה לך אותו יחד עם מפתח לחדר,היא אומרת לך בקול תשוש:"חדר שלישי מימין קומה ראשונה,המשך יום נעים",והיא הולכת לקבל את פניה של מאמנת שזה עתה נכנסה למרכז.

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"רוצה לעשות קרב שתיים על שתיים עכשיו?",אתה רואה את רטטה ואת מדקיפ שסיימו לאכול מוכנים לקרב יותר מתמיד.

Cyndaquil
    לואיס אומר לך:"שון אני מקבל את הדחייה אבל בתנאי אחד,שזה הולך להיות קרב מעניין ולא קרב שאני אנצח תוך כמה שניות,כי היו לי כמה קרבות כאלה מה לעשות ככה זה שיש לך פוקימון בלתי מנוצח".

Naptime*
    *צודק.
    טריקו מתחמק מציפוריי הספטייל הזוהר המכונה ספטיי וקופץ לו על הראש,אתה רואה זורא קטן מסתכל על הספטייל הזוהר והוא מנסה גם להפוך לספטייל זוהר אך הוא מצליח להפוך רק לספטייל רגיל.

Niv961**
    *הוא עדיין יהיה סוג אופל גם אם הוא יהיה צ'רמנדר.
    אתה מבין שעשית את טעות חייך כי הזורא הזה הפך לצ'רמנדר שמתחיל להשתמש בלהביור כה חזק שמתחיל ליצור חומת אש מסביבך מסביב ליד ומסביבו.

TheSkyRuby
    קליירה מחבקת אותך בשביל להביא תודה,את רואה את פורוסלס מתקרבת אל עבר צ'רלס והיא לוקחת חמישה פוכדורים,היא נותנת שלושה לקליירה היא שוברת פוכדור אחד ומאחד האחר היא משחררת טייפלוז'ן מרשים וגם את הפוכדור הזה היא שוברת.
    אני אומר לעצמי:"או או שכחתי שהוא גם יהיה מסוג אפל"
    אני אומר לסקווירטל:"ננסה להליחם אם הוא יהיה חזק מידי נלך"
    אני אומר בעוד אני מרכיב משקפיים:" סקווירטל תיכנס לשיריון שלך ותסובב סביב האדמה כך שיהיה סופת חול"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    מייקי אומר לך:"אחותי מראלי אמרה לי שיש לך פוטנציאל טוב בתור מאמן על,אבל מצד שני גם לי יש אז מי יודע אולי זה לא בטוח",אתה רואה את הפיג'יוטו שמח.
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לשותפים שלי"יאלה בוא נזוז לעיר פיוטר"אני הולך לעיר פיוטר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    Akainu

יגאל**
    גרי אומר לך:"זה סוד יום יבוא ותדע מה יש בפנים,אבל קדימה בוא נמשיך בקרב סוואנה תשתמש בגשם בשביל ניקור מקדחת מים",אתה רואה את המקור של סוואנה הופך למים והוא מתחיל להשתמש במקדחת ניקור.

Avi**
    אתה רואה שטרטוויג משגר אל עבר סודוודו עלי תער קטנות אבל יפות,אבל בכול זאת הסודוודו הודף את עליי התער בעזרת אגרוף פטיש שגורם להם להפוך לסתם עלים פשוטי מראה ועלובים.
    טרטוויג למד עלי תער!

Cyndaquil
    אתה רואה נער צעיר עם ז'קט אדום קופץ ומגן על שלושת הפוקימונים האלה הוא אומר לך:"אני מצטער אדוני נכון הפוקימונים האלה הם פראיים אבל הם חייבים להישאר יחד בגלל זה הם תחת חסותי ותחת חסות הפוקימון ריינג'ר".

Naptime

TheSkyRuby
    קליירה אומרת לך:"שמי אליס היה לי ולך וגם לאזלף יום ארוך,דרך אגב איפה הוא?",את מסתובב ואת רואה רק את טייפלוז'ן ואת פורוסלס נמצאים את רואה מכתב שבו כתוב:"אליס וקליירה היקרות תודה לכן על זה שהצלתן את שני הפוקימונים האלה אך זה רק המהלך הראשון במלחמה הזו,אני מקווה שנתראה,שלכן אזלף".
    "אני לא מאמין!" אני אומר בביאוס גדול ומוריד את פניי.
    "זה לא יכול ליהיות אני ממש חייב םוקימון מים" הביאוס מתמשך.
    לפתע אני נזכר במושג פוקימון ריינג'ר.
    "שמעתי על זה,תוכל להזכיר לי?" אני שואל אותו ומצטער על זה שאני לא מייחס לדברים הקטנים משמעות.

10. משתמש סופר ספאמר
    Akainu

יגאל**

Avi**
    טרטוויג למד עלי תער!

Cyndaquil

Naptime

TheSkyRuby
    אני אומר לפיצ'ו לקפוץ גבוה ואחר כך לתקוף בחבטה בכל הכוח
    אני חושב שגרי לא רוצה אני ידע מה יש בפוכדור המוזהב שלו
    ואחרי זה אני שואל את גרי איפה אני יכול להשיג אבן שתפתח את קריליה

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    הדרטיני הזוהר רואה את זה והוא משתמש במתקפת על-חושי מדהימה שהודפת את הגחלת והיא משליכה אותה אל עבר המים,אתה רואה את הצלם ממשיך לצלם את הדרטיני הזוהר והוא מתחיל לצלם גם את הקויבה שלך.
    .
    'מעניין למה הצלם הזה מצלם את הקווילבה שלי' אחשוב
    "היי אתה! המ אתה עושה כאן?" אצעק לעבר האיש
    'אני חייב להתרכז בקרב' אחשוב
    "קווילבה מהר תשמתש בגלגול כדי לבלבל את דרטיני ואז תתקוף בדחיפה קדימה!"

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    ריילי אומר לך:"אז מה לי כמה פוקימונים כבר יש לך ויותר חשוב כמה תגים יש לך,אני אומנם לא מחפש תגים אבל גם אני נלחם מול מנהיגי המכון חוץ מאחד,מכון העיר סרולין שמעתי שהמנהיג הוא די מסוכן".

יגאל**
    גרי מוציא אבן נוצצת מאוד בגלל טיפות המים והוא אומר לך:"זה אבן שחר האבן שתפתח את הקריליה הזכר לגלאד או סנורנט נקבה לפורוסלס",אתה רואה שמסופת הגשם הקטנה לסופת גשמים אדירה עם ברקים מסוכנים.

Poke Style**
    הצלם אומר לך:"אהה סליחה אני מצלם פוקימונים נדירים כמו דרטיני במיוחד דרטיני זוהר,הקונים של העיתון שאני עובד בשבילו אוהבים פוקימוני אש וקרבות אז לא אכפת לך שאני אצלם אותך עם הקויבה נכון?".

Cyndaquil
    הפוקימון ריינג'ר אומר לך:"הפוקימון ריינג'ר הוא מגן על פוקימונים מאנשים מסוכנים בעזרת כוחות מיוחדים,או להפך פוקימונים רעים שרוצים לפגוע באנשים חפים מפשע,אני לדוגמא עזרתי לבוס שלי להגן על אזור חורבות האבן באזור אמליה מפני אגרונים משתוללים".

Naptime
    *תבדוק את אחת ההודעות שלי בעמוד תשעים ושלוש זה היה אחרי שעשית את זה בפעם הראשונה כי זה :}=ספאם.
    הספטייל הזוהר מתחמק בצורה מדהימה והוא תוקף בעזרת מתקפת זנב שמנצחת את הטריקו שלך,אתה רואה את הספטייל-זורא שהסתכל בקרב הופך לזורא והוא רץ אל עבר טריקו שנפגע קשה,לריד מחזיר את הספטייל הזוהר והולך לדרכו.

Niv961**
    הזורא-צ'רמנדר מתקרב אל עבר הסקווירטל והוא תופס אותו והוא מתחיל לזרוק אותו אל עבר חומת האש,אתה רואה את זה כאילו בהילוך איטי אתה רואה את סקווירטל מעיף אותו אל עבר החומה והוא נפגע קשות מאוד.

13. משתמש מנוסה
    Akainu
    ריילי אומר לך:"אז מה לי כמה פוקימונים כבר יש לך ויותר חשוב כמה תגים יש לך,אני אומנם לא מחפש תגים אבל גם אני נלחם מול מנהיגי המכון חוץ מאחד,מכון העיר סרולין שמעתי שהמנהיג הוא די מסוכן".

יגאל**
    גרי מוציא אבן נוצצת מאוד בגלל טיפות המים והוא אומר לך:"זה אבן שחר האבן שתפתח את הקריליה הזכר לגלאד או סנורנט נקבה לפורוסלס",אתה רואה שמסופת הגשם הקטנה לסופת גשמים אדירה עם ברקים מסוכנים.

Poke Style**
    הצלם אומר לך:"אהה סליחה אני מצלם פוקימונים נדירים כמו דרטיני במיוחד דרטיני זוהר,הקונים של העיתון שאני עובד בשבילו אוהבים פוקימוני אש וקרבות אז לא אכפת לך שאני אצלם אותך עם הקויבה נכון?".

Cyndaquil
    הפוקימון ריינג'ר אומר לך:"הפוקימון ריינג'ר הוא מגן על פוקימונים מאנשים מסוכנים בעזרת כוחות מיוחדים,או להפך פוקימונים רעים שרוצים לפגוע באנשים חפים מפשע,אני לדוגמא עזרתי לבוס שלי להגן על אזור חורבות האבן באזור אמליה מפני אגרונים משתוללים".

Naptime
    *תבדוק את אחת ההודעות שלי בעמוד תשעים ושלוש זה היה אחרי שעשית את זה בפעם הראשונה כי זה :}=ספאם.
    הספטייל הזוהר מתחמק בצורה מדהימה והוא תוקף בעזרת מתקפת זנב שמנצחת את הטריקו שלך,אתה רואה את הספטייל-זורא שהסתכל בקרב הופך לזורא והוא רץ אל עבר טריקו שנפגע קשה,לריד מחזיר את הספטייל הזוהר והולך לדרכו.

Niv961**
    הזורא-צ'רמנדר מתקרב אל עבר הסקווירטל והוא תופס אותו והוא מתחיל לזרוק אותו אל עבר חומת האש,אתה רואה את זה כאילו בהילוך איטי אתה רואה את סקווירטל מעיף אותו אל עבר החומה והוא נפגע קשות מאוד.
    "אה כן" אני אומר לו בחיוך מפודח על זה ששכחתי.
    "מה אני אעשה" אני מוריד מבט.
    "טוב לא משנה אני אלך לחפש פוקימוני מים אחרים","להתראות!"

14. משתמש סופר ספאמר
    Akainu

יגאל**

Poke Style**

Cyndaquil

Naptime

Niv961**
    אני שואל את גרי איפה אני יכול למצוא אבן כזאות בחינם
    ואני אומר לפיצ'ו לחמוק מהניקור

15. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu
    ריילי אומר לך:"כן מערת הירח היא ליד העיר פיוטר,גם שמייקי וגם אתה לא נלחמתם בקרב המכון הזה,אז יש לי רעיון בואו נהיה רביעייה במסע הזה אתה לי,מייקי,ליאו ואני יחד נתאמן ומי יודע אולי אחד מכם יהיה אלוף הליגה של קנטו,אז מה אתה אומר לי?",מייקי וליאו אומרים בפה אחד:"בבקשה לי בבקשה תראה שלנו להיות רביעייה".

יגאל**
    פיצ'ו רץ אל עבר סוואנה בחבטה מדהימה ויפה סוואנה רץ אל עבר פיצ'ו יחד עם ניקור מקדחה מהיר מאוד,אתה מרגיש את טיפות הגשם הראשונות של עונת החורף מתחילות לרדת בקלילות רבה כמו שהסוואנה הזה רץ.

Dav5000
    האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור ומחזירה לך אותו יחד עם מפתח לחדר,היא אומרת לך בקול תשוש:"חדר שלישי מימין קומה ראשונה,המשך יום נעים",והיא הולכת לקבל את פניה של מאמנת שזה עתה נכנסה למרכז.

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"רוצה לעשות קרב שתיים על שתיים עכשיו?",אתה רואה את רטטה ואת מדקיפ שסיימו לאכול מוכנים לקרב יותר מתמיד.

Cyndaquil
    לואיס אומר לך:"שון אני מקבל את הדחייה אבל בתנאי אחד,שזה הולך להיות קרב מעניין ולא קרב שאני אנצח תוך כמה שניות,כי היו לי כמה קרבות כאלה מה לעשות ככה זה שיש לך פוקימון בלתי מנוצח".

Naptime*
    *צודק.

Niv961**
    *הוא עדיין יהיה סוג אופל גם אם הוא יהיה צ'רמנדר.
    אתה מבין שעשית את טעות חייך כי הזורא הזה הפך לצ'רמנדר שמתחיל להשתמש בלהביור כה חזק שמתחיל ליצור חומת אש מסביבך מסביב ליד ומסביבו.

TheSkyRuby

אני הולך לחדר שלי ונכנס אליו. "מה אני צריך לעשות בעיר הזאת?"
    אני חושב לעצמי "מחר אלך למכון, ואז..." אני נשכב על המיטה שלי וחושב.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

עמוד 100 מתוך 119 ראשוןראשון ... 50909899100101102110 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •