Pokemon GO
עמוד 101 מתוך 119 ראשוןראשון ... 519199100101102103111 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,501 עד 1,515 מתוך 1783
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    ריילי אומר לך:"אז מה לי כמה פוקימונים כבר יש לך ויותר חשוב כמה תגים יש לך,אני אומנם לא מחפש תגים אבל גם אני נלחם מול מנהיגי המכון חוץ מאחד,מכון העיר סרולין שמעתי שהמנהיג הוא די מסוכן".

[/FONT][/COLOR]
    אנמי אומר לרילי"יש לי 4 פוקימונים ותג 1 תג מכון ורידיאן.זה היה קשה להביס את מנהיג המכון ש ורידיאן.למה מנהיג מכון סרולין מסוכן.מה הבעיה כבר איתו?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. Retired
    שם: Ashar

Naptime
    *תבדוק את אחת ההודעות שלי בעמוד תשעים ושלוש זה היה אחרי שעשית את זה בפעם הראשונה כי זה :}=ספאם.
    הספטייל הזוהר מתחמק בצורה מדהימה והוא תוקף בעזרת מתקפת זנב שמנצחת את הטריקו שלך,אתה רואה את הספטייל-זורא שהסתכל בקרב הופך לזורא והוא רץ אל עבר טריקו שנפגע קשה,לריד מחזיר את הספטייל הזוהר והולך לדרכו.

.
    עוד פעם הוא הולך לדרכו? מה יהיה אחי , עד עכשי וגם לא גמרתי קרב וגם פעמיים אמרת שהוא ממשיך איתי במסע...
    פרישה

3. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Akainu
    ריילי אומר לך:"אז מה לי כמה פוקימונים כבר יש לך ויותר חשוב כמה תגים יש לך,אני אומנם לא מחפש תגים אבל גם אני נלחם מול מנהיגי המכון חוץ מאחד,מכון העיר סרולין שמעתי שהמנהיג הוא די מסוכן".

יגאל**
    גרי מוציא אבן נוצצת מאוד בגלל טיפות המים והוא אומר לך:"זה אבן שחר האבן שתפתח את הקריליה הזכר לגלאד או סנורנט נקבה לפורוסלס",אתה רואה שמסופת הגשם הקטנה לסופת גשמים אדירה עם ברקים מסוכנים.

Poke Style**
    הצלם אומר לך:"אהה סליחה אני מצלם פוקימונים נדירים כמו דרטיני במיוחד דרטיני זוהר,הקונים של העיתון שאני עובד בשבילו אוהבים פוקימוני אש וקרבות אז לא אכפת לך שאני אצלם אותך עם הקויבה נכון?".

Cyndaquil
    הפוקימון ריינג'ר אומר לך:"הפוקימון ריינג'ר הוא מגן על פוקימונים מאנשים מסוכנים בעזרת כוחות מיוחדים,או להפך פוקימונים רעים שרוצים לפגוע באנשים חפים מפשע,אני לדוגמא עזרתי לבוס שלי להגן על אזור חורבות האבן באזור אמליה מפני אגרונים משתוללים".

Naptime
    *תבדוק את אחת ההודעות שלי בעמוד תשעים ושלוש זה היה אחרי שעשית את זה בפעם הראשונה כי זה :}=ספאם.
    הספטייל הזוהר מתחמק בצורה מדהימה והוא תוקף בעזרת מתקפת זנב שמנצחת את הטריקו שלך,אתה רואה את הספטייל-זורא שהסתכל בקרב הופך לזורא והוא רץ אל עבר טריקו שנפגע קשה,לריד מחזיר את הספטייל הזוהר והולך לדרכו.

Niv961**
    הזורא-צ'רמנדר מתקרב אל עבר הסקווירטל והוא תופס אותו והוא מתחיל לזרוק אותו אל עבר חומת האש,אתה רואה את זה כאילו בהילוך איטי אתה רואה את סקווירטל מעיף אותו אל עבר החומה והוא נפגע קשות מאוד.
    :"יש ניראלי שתכף נצליח ליתפוס אותו!!!!!!!!ו"אני אומר בשימחה
    "להישתמש בחבטה"אני אומר לסקווירטל
    ואני מכין את עצמי עם פוקדור ביד

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"רוצה לעשות קרב שתיים על שתיים עכשיו?",אתה רואה את רטטה ואת מדקיפ שסיימו לאכול מוכנים לקרב יותר מתמיד.
    "אין לי בעיה" אני אומר לו ואז עוקב אחריו למקום שבו הוא רוצה שנילחם בזמן שאני מתקרב למאדקיפ ואומר לו:"מאדקיפ תקשיב מתי שאתה מרגיש חלש בקרב תשתמש בצעקה ואני יזרוק לך ברי ואז תאכל אותו ותהיה שוב חזק" ואז אני מתכונן לקרב.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש מנוסה
    [
    TheSkyRuby
    קליירה אומרת לך:"שמי אליס היה לי ולך וגם לאזלף יום ארוך,דרך אגב איפה הוא?",את מסתובב ואת רואה רק את טייפלוז'ן ואת פורוסלס נמצאים את רואה מכתב שבו כתוב:"אליס וקליירה היקרות תודה לכן על זה שהצלתן את שני הפוקימונים האלה אך זה רק המהלך הראשון במלחמה הזו,אני מקווה שנתראה,שלכן אזלף".
    "אני מניחה שאת צודקת " אני אומרת לה .
    "בואו נחפש מרכז פוקימונים לישון בו ,קליירה ." אני אומרת ומתחילה להסתכל לצדדים.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    ריילי אומר לך:"מנהיג מכון סרולין משתמש בסוג פלדה מה שאמור להקשות מאוד אלה אם כן יש לך פוקימונים מסוג אדמה,חשמל או אש,טוב אפשר להמשיך את השיחה בבוקר?".

יגאל**
    גרי אומר לך:"תנצח בקרב הזה קיבלת גם את סוואנה וגם את האבן,ואם תפסיד אתה יכול למצוא באזור מערת הירח או בשוק האבנים של פלינט בעיר פיוטר בתמורה לכמה פוקשקלים.

Dav5000
    אתה מביט בחלון שליד המיטה ואתה רואה שלושה סניזלים נלחמים מול שלושה סווניבים,אתה מבין שהם אלה שהיו הגורמים לסופת השלג המוזרה של ורידיאן,אתה רואה את אחד מין הסניזלים רוקד ריקוד מוזר ופתאום שוב מתחילה סופת שלגים.

Omerpoke**
    גרי זורק פוכדור לשמיים ויורד לזירה סיזור אדום כדם עם צבתות ענק מסוכנות מאוד,אתה רואה את רטטה מוכן לקרב ואתה רואה שגם מדקיפ רוצה להילחם.

Cyndaquil
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה להקה קטנה מאוד של בוויזלים משוטטת לה ברחבי העיר ורידיאן בחיפוש אחר אוכל,אתה רואה את הפוקימון ריינג'ר ניגש עליהם והוא נותן להם ברים כחולים כים.

Naptime
    תכתוב מחדש את ההודעה כי הפסדת בקרב אמרתי "הספטייל הזוהר פגע בטריקו עם מתקפת זנב וניצח את טריקו" [במילים אחרות כמובן אבל זה אותו הדבר]

Niv961**
    הזורא-צ'רמנדר עומד לנצח מה אתה מאושר תכתוב מחדש את ההודעה

TheSkyRuby
    קליירה אומרת לך:"יש עוד יום אור אפשר ללכת לעיר ורידיאן,תראי פורוסלס מאחוריך",את רואה את פורוסלס מתקרבת אליך והיא מחזיקה פוכדור נוסף,אין שם פוקימון היא רוצה שהיא תהיה שייכת לך.
    הפורוסלס ששחררת רוצה להיות שלך!

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    ריילי אומר לך:"מנהיג מכון סרולין משתמש בסוג פלדה מה שאמור להקשות מאוד אלה אם כן יש לך פוקימונים מסוג אדמה,חשמל או אש,טוב אפשר להמשיך את השיחה בבוקר?".
    [/FONT][/COLOR][/B]
    אני אומר לרילי"איזה מזל יש לי את כול הסוגים האלו ברביעיה שלי.טוב איך שתרצה נשמיך תשיחה מחר אבל איפשר להגיע קודם לעיר פיוטר?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש סופר ספאמר
    Akainu

יגאל**
    גרי אומר לך:"תנצח בקרב הזה קיבלת גם את סוואנה וגם את האבן,ואם תפסיד אתה יכול למצוא באזור מערת הירח או בשוק האבנים של פלינט בעיר פיוטר בתמורה לכמה פוקשקלים.

Dav5000
    אתה מביט בחלון שליד המיטה ואתה רואה שלושה סניזלים נלחמים מול שלושה סווניבים,אתה מבין שהם אלה שהיו הגורמים לסופת השלג המוזרה של ורידיאן,אתה רואה את אחד מין הסניזלים רוקד ריקוד מוזר ופתאום שוב מתחילה סופת שלגים.

Omerpoke**
    גרי זורק פוכדור לשמיים ויורד לזירה סיזור אדום כדם עם צבתות ענק מסוכנות מאוד,אתה רואה את רטטה מוכן לקרב ואתה רואה שגם מדקיפ רוצה להילחם.

Cyndaquil
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה להקה קטנה מאוד של בוויזלים משוטטת לה ברחבי העיר ורידיאן בחיפוש אחר אוכל,אתה רואה את הפוקימון ריינג'ר ניגש עליהם והוא נותן להם ברים כחולים כים.

Naptime
    תכתוב מחדש את ההודעה

Niv961**

TheSkyRuby
    קליירה אומרת לך:"יש עוד יום אור אפשר ללכת לעיר ורידיאן,תראי פורוסלס מאחוריך",את רואה את פורוסלס מתקרבת אליך והיא מחזיקה פוכדור נוסף,אין שם פוקימון היא רוצה שהיא תהיה שייכת לך.
    אני אומר לגרי שאין בעיה
    אני אומר לפיצ'ו להישתמש בשיתוק על סוואנה ואחר כך לתקוף אותו בחבטה בכל הכוח
    אני חושב שאני יכול לנצח אותו רק עם פיצ'ו ילמד מתקפה חדשה
    נערך לאחרונה על ידי איתי., 09-12-2010 בשעה 07:59 PM

9. משתמש מנוסה
    [
    TheSkyRuby
    "פורסלס? את רוצה להיות שלי?" אני שואלת בתדהמה .
    "כי זה ברור שאני מסכימה ,מי אני שאני אגיד לא ליצור מדהים שכמוך ?" אני אומרת בשמחה .
    אני מחבקת את פורסלס ..רק שוחכת שהיא פוקימון רוח...
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    "גרי אתה רוצה קרב כפול?" אני שואל ואפונה למאדקיפ ורטטה ושואל:"אתם תיסתדרו ביחד בקרב נגד הצוות שלו?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu

יגאל**

Dav5000

Omerpoke**

Cyndaquil

Naptime
    תכתוב מחדש את ההודעה כי הפסדת בקרב אמרתי "הספטייל הזוהר פגע בטריקו עם מתקפת זנב וניצח את טריקו" [במילים אחרות כמובן אבל זה אותו הדבר]

Niv961**

TheSkyRuby
    "גם אותם אי אפשר ללכוד?" אני שואל אותו בפרצוף ציני ומבואס.
    'יום מתיש' אני חושב לעצמי בעייפות בראש.

12. Retired
    שם: Ashar

Naptime
    אתה בלבלת לי את זה לגמרי..
    ----------------------------------------

" טריקו חבר , לא נורא בשבילי היית מצוין וזה גם לא היה קרב פייר גם הוא היה זוהר וגם ההתפחות שלך אני אוהב אותך טריקו כך מנוחה ואני בינתיים ימשיך " אני אומר ומסתכל על הפוקדור של טריקו כדי להראות לו כמה אני אוהב אותו , שבינתיים אני חושב על ההפסד לריד המנובל והעלוב הזה שהוא ברח ואני אומר : ' יום אחד אני עוד אראה לו מזה ואני אקרע אותו ואז הוא ירגיש את ההרגשה והוא יתחנן לבוא ואולי להגרר אחרי אני לא הולך לרדוף אחריו ' אני מסתכל אחורה דופק חיוך קטן וצועד קדימה וכל צעד שאני מתקדם אני מרגיש את הפעימות של טריקו ושלי מתחזקות בידחד עם השיפוף הפעולה שגובר בינינוו ובמטרה אחת לנצח לאורך כל הדרך , אבל עכשיו צריך לחפש אתגר חדש או קרב קשה במיוחד להשיג כבר את הפוקימון בשני שלי במסע כדי להתאמן טוב לקראת המכון הראשון , כאשר אני רץ וקורא בקוריי קולות לעבר הקרב הבא שלי ושל טריקו.
    פרישה

13. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Akainu

יגאל**

Dav5000

Omerpoke**

Cyndaquil

Naptime

Niv961**

TheSkyRuby
    אחי בסוף היה כתוב שסקווירטל זרק אותו אל עבר חומת האש
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אני מחזיר את סקווירטל וממשיך בדרכי לחפש עוד פוקימונים
    אני אומר לעצצמי בלב:"אני בחיים לא יצליח ליתפוס זורא"
    "אולי אני ימצא את הלרביטר שראיתי קודם לכן הוא גם טוב"אני אומר לעצמי וממשיך בדרכי

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    ריילי מחייך והוא מסמן לך,למייקי ולליאו לבוא איתו לעיר פיוטר אתה רואה את העיר פיוטר,אתה רואה בניין גבוה מאוד שניסע לשמיים,ריילי אומר לך:"זהו מוזיאון העיר פיוטר המוזיאון היפה ביותר בעולם".

יגאל**
    *הוא לא יודע מכת ברק אנא שנה את ההודעה.

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"לא פוקימון טוב יודע להסתדר לבד בלי עזרה לעיתים במיוחד כאלה שהם רק מתחילים הם לא צריכים תמיכה,כי ברגע שמרגילים אותם לעבוד בצוות אין להם יותר ביטחון עצמי".

Cyndaquil
    הפוקימון ריינג'ר אומר לך:"לא אבל פוקימון ריינג'ר אמיתי צריך לעזור לפוקימונים ולתת להם אוכל זה עזרה מדהימה,אם אתה רוצה לתפוס אחד מהם אתה יכול כי הם פראיים בלי חסות".

Naptime*
    אתה רואה את הזורא הקטן שצפה בך מפסיד בקרב מתקרב אליך והוא הופך להיות אתה,אתה מבין שהוא רוצה שתהיו חברים,אתה נזכר שהוא רץ אל עבר טריקו אחרי שהוא הפסיד בקרב.

Niv961**
    *לא,אני כתבתי שהזורא-צ'רמנדר זרק את סקווירטל ולא הפוך.
    אתה חוזר אל דרך מספר אחד ואתה רואה שלושה לרוויטרים חמודים ובודדים,אתה רואה את הילד שצפה קודם בזוראים אומר לך:"כן זורא הוא באמת פוקימון מופלא".

TheSkyRuby
    פורוסלס משמיע צליל:"פרו פורוסלס",את מבינה שהיא מאושרת קליירה אומרת לך:"נו עוד פוקימון נהדר לחבורה,אגב ראית את הפוקימון שלי צא זורא,ריאולו ודרטיני",את רואה לפניך זורא שחור ואדום מדהים,ריאולו כחול ושחור נפלא ואת הדרטיני הכחול ולבן שהיה שייך פעם למנהיגת המכון קלייר אמה של קליירה.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu
    ריילי מחייך והוא מסמן לך,למייקי ולליאו לבוא איתו לעיר פיוטר אתה רואה את העיר פיוטר,אתה רואה בניין גבוה מאוד שניסע לשמיים,ריילי אומר לך:"זהו מוזיאון העיר פיוטר המוזיאון היפה ביותר בעולם".
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לרילי מיקי וליאו"מה דעתכם להיכנס למוזיאון ולעשות הפסקה קטנה בהפסקה שלי.?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 101 מתוך 119 ראשוןראשון ... 519199100101102103111 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •