[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
ריילי אומר לך:"מנהיג מכון סרולין משתמש בסוג פלדה מה שאמור להקשות מאוד אלה אם כן יש לך פוקימונים מסוג אדמה,חשמל או אש,טוב אפשר להמשיך את השיחה בבוקר?".
יגאל**
גרי אומר לך:"תנצח בקרב הזה קיבלת גם את סוואנה וגם את האבן,ואם תפסיד אתה יכול למצוא באזור מערת הירח או בשוק האבנים של פלינט בעיר פיוטר בתמורה לכמה פוקשקלים.
Dav5000
אתה מביט בחלון שליד המיטה ואתה רואה שלושה סניזלים נלחמים מול שלושה סווניבים,אתה מבין שהם אלה שהיו הגורמים לסופת השלג המוזרה של ורידיאן,אתה רואה את אחד מין הסניזלים רוקד ריקוד מוזר ופתאום שוב מתחילה סופת שלגים.
Omerpoke**
גרי זורק פוכדור לשמיים ויורד לזירה סיזור אדום כדם עם צבתות ענק מסוכנות מאוד,אתה רואה את רטטה מוכן לקרב ואתה רואה שגם מדקיפ רוצה להילחם.
Cyndaquil
אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה להקה קטנה מאוד של בוויזלים משוטטת לה ברחבי העיר ורידיאן בחיפוש אחר אוכל,אתה רואה את הפוקימון ריינג'ר ניגש עליהם והוא נותן להם ברים כחולים כים.
Naptime
תכתוב מחדש את ההודעה כי הפסדת בקרב אמרתי "הספטייל הזוהר פגע בטריקו עם מתקפת זנב וניצח את טריקו" [במילים אחרות כמובן אבל זה אותו הדבר]
Niv961**
הזורא-צ'רמנדר עומד לנצח מה אתה מאושר תכתוב מחדש את ההודעה
TheSkyRuby
קליירה אומרת לך:"יש עוד יום אור אפשר ללכת לעיר ורידיאן,תראי פורוסלס מאחוריך",את רואה את פורוסלס מתקרבת אליך והיא מחזיקה פוכדור נוסף,אין שם פוקימון היא רוצה שהיא תהיה שייכת לך.
הפורוסלס ששחררת רוצה להיות שלך!
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אתה בלבלת לי את זה לגמרי..
----------------------------------------
" טריקו חבר , לא נורא בשבילי היית מצוין וזה גם לא היה קרב פייר גם הוא היה זוהר וגם ההתפחות שלך אני אוהב אותך טריקו כך מנוחה ואני בינתיים ימשיך " אני אומר ומסתכל על הפוקדור של טריקו כדי להראות לו כמה אני אוהב אותו , שבינתיים אני חושב על ההפסד לריד המנובל והעלוב הזה שהוא ברח ואני אומר : ' יום אחד אני עוד אראה לו מזה ואני אקרע אותו ואז הוא ירגיש את ההרגשה והוא יתחנן לבוא ואולי להגרר אחרי אני לא הולך לרדוף אחריו ' אני מסתכל אחורה דופק חיוך קטן וצועד קדימה וכל צעד שאני מתקדם אני מרגיש את הפעימות של טריקו ושלי מתחזקות בידחד עם השיפוף הפעולה שגובר בינינוו ובמטרה אחת לנצח לאורך כל הדרך , אבל עכשיו צריך לחפש אתגר חדש או קרב קשה במיוחד להשיג כבר את הפוקימון בשני שלי במסע כדי להתאמן טוב לקראת המכון הראשון , כאשר אני רץ וקורא בקוריי קולות לעבר הקרב הבא שלי ושל טריקו.
פרישה
אחי בסוף היה כתוב שסקווירטל זרק אותו אל עבר חומת האש
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
אני מחזיר את סקווירטל וממשיך בדרכי לחפש עוד פוקימונים
אני אומר לעצצמי בלב:"אני בחיים לא יצליח ליתפוס זורא"
"אולי אני ימצא את הלרביטר שראיתי קודם לכן הוא גם טוב"אני אומר לעצמי וממשיך בדרכי
Akainu
ריילי מחייך והוא מסמן לך,למייקי ולליאו לבוא איתו לעיר פיוטר אתה רואה את העיר פיוטר,אתה רואה בניין גבוה מאוד שניסע לשמיים,ריילי אומר לך:"זהו מוזיאון העיר פיוטר המוזיאון היפה ביותר בעולם".
יגאל**
*הוא לא יודע מכת ברק אנא שנה את ההודעה.
Omerpoke**
גרי אומר לך:"לא פוקימון טוב יודע להסתדר לבד בלי עזרה לעיתים במיוחד כאלה שהם רק מתחילים הם לא צריכים תמיכה,כי ברגע שמרגילים אותם לעבוד בצוות אין להם יותר ביטחון עצמי".
Cyndaquil
הפוקימון ריינג'ר אומר לך:"לא אבל פוקימון ריינג'ר אמיתי צריך לעזור לפוקימונים ולתת להם אוכל זה עזרה מדהימה,אם אתה רוצה לתפוס אחד מהם אתה יכול כי הם פראיים בלי חסות".
Naptime*
אתה רואה את הזורא הקטן שצפה בך מפסיד בקרב מתקרב אליך והוא הופך להיות אתה,אתה מבין שהוא רוצה שתהיו חברים,אתה נזכר שהוא רץ אל עבר טריקו אחרי שהוא הפסיד בקרב.
Niv961**
*לא,אני כתבתי שהזורא-צ'רמנדר זרק את סקווירטל ולא הפוך.
אתה חוזר אל דרך מספר אחד ואתה רואה שלושה לרוויטרים חמודים ובודדים,אתה רואה את הילד שצפה קודם בזוראים אומר לך:"כן זורא הוא באמת פוקימון מופלא".
TheSkyRuby
פורוסלס משמיע צליל:"פרו פורוסלס",את מבינה שהיא מאושרת קליירה אומרת לך:"נו עוד פוקימון נהדר לחבורה,אגב ראית את הפוקימון שלי צא זורא,ריאולו ודרטיני",את רואה לפניך זורא שחור ואדום מדהים,ריאולו כחול ושחור נפלא ואת הדרטיני הכחול ולבן שהיה שייך פעם למנהיגת המכון קלייר אמה של קליירה.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)