Pokemon GO
עמוד 102 מתוך 119 ראשוןראשון ... 25292100101102103104112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,516 עד 1,530 מתוך 1783
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"לא פוקימון טוב יודע להסתדר לבד בלי עזרה לעיתים במיוחד כאלה שהם רק מתחילים הם לא צריכים תמיכה,כי ברגע שמרגילים אותם לעבוד בצוות אין להם יותר ביטחון עצמי".

ה
    "אין בעיה אתה המבין פה"אני אומר ואז פונה לפוקימונים שלי:"מי רוצה להיות ריאשון?.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. Retired
    שם: Ashar

Naptime*
    אתה רואה את הזורא הקטן שצפה בך מפסיד בקרב מתקרב אליך והוא הופך להיות אתה,אתה מבין שהוא רוצה שתהיו חברים,אתה נזכר שהוא רץ אל עבר טריקו אחרי שהוא הפסיד בקרב.

" שלום זורא , חמוד תודה רבה שניגשת אל טריקו שהוא הפסיד זה ממש יפה מצדך , האם תרצה להצטרף לקבוצה שלנו ולהמשיך איתנו במסע " אני שואל בחיוך במטרה שהוא יסכים ומוציא אות טריקו לנסות לשכנע אותו גם כי הכל תלוי בטריקו .
    פרישה

3. משתמש מנוסה
    [COLOR]

TheSkyRuby
    פורוסלס משמיע צליל:"פרו פורוסלס",את מבינה שהיא מאושרת קליירה אומרת לך:"נו עוד פוקימון נהדר לחבורה,אגב ראית את הפוקימון שלי צא זורא,ריאולו ודרטיני",את רואה לפניך זורא שחור ואדום מדהים,ריאולו כחול ושחור נפלא ואת הדרטיני הכחול ולבן שהיה שייך פעם למנהיגת המכון קלייר אמה של קליירה.
    "איזה חמודים ,ריולו הוא סוג לחימה ,נכון ?" אני שואלת .
    אני אומר ואבדוק בפוקדע את הפוקימונים.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Akainu
    ריילי מחייך והוא מסמן לך,למייקי ולליאו לבוא איתו לעיר פיוטר אתה רואה את העיר פיוטר,אתה רואה בניין גבוה מאוד שניסע לשמיים,ריילי אומר לך:"זהו מוזיאון העיר פיוטר המוזיאון היפה ביותר בעולם".

יגאל**
    *הוא לא יודע מכת ברק אנא שנה את ההודעה.

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"לא פוקימון טוב יודע להסתדר לבד בלי עזרה לעיתים במיוחד כאלה שהם רק מתחילים הם לא צריכים תמיכה,כי ברגע שמרגילים אותם לעבוד בצוות אין להם יותר ביטחון עצמי".

Cyndaquil
    הפוקימון ריינג'ר אומר לך:"לא אבל פוקימון ריינג'ר אמיתי צריך לעזור לפוקימונים ולתת להם אוכל זה עזרה מדהימה,אם אתה רוצה לתפוס אחד מהם אתה יכול כי הם פראיים בלי חסות".

Naptime*
    אתה רואה את הזורא הקטן שצפה בך מפסיד בקרב מתקרב אליך והוא הופך להיות אתה,אתה מבין שהוא רוצה שתהיו חברים,אתה נזכר שהוא רץ אל עבר טריקו אחרי שהוא הפסיד בקרב.

Niv961**
    *לא,אני כתבתי שהזורא-צ'רמנדר זרק את סקווירטל ולא הפוך.
    אתה חוזר אל דרך מספר אחד ואתה רואה שלושה לרוויטרים חמודים ובודדים,אתה רואה את הילד שצפה קודם בזוראים אומר לך:"כן זורא הוא באמת פוקימון מופלא".

TheSkyRuby
    פורוסלס משמיע צליל:"פרו פורוסלס",את מבינה שהיא מאושרת קליירה אומרת לך:"נו עוד פוקימון נהדר לחבורה,אגב ראית את הפוקימון שלי צא זורא,ריאולו ודרטיני",את רואה לפניך זורא שחור ואדום מדהים,ריאולו כחול ושחור נפלא ואת הדרטיני הכחול ולבן שהיה שייך פעם למנהיגת המכון קלייר אמה של קליירה.
    אני אומר לו:"הם גם חזקים מאוד חזקים",עכשיו אני ילכוד אחד מהלרוויטרים אני מוצי את סקווירטל ושואל אותו:"אתה מרגיש טוב??????????????"

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    הצלם אומר לך:"אהה סליחה אני מצלם פוקימונים נדירים כמו דרטיני במיוחד דרטיני זוהר,הקונים של העיתון שאני עובד בשבילו אוהבים פוקימוני אש וקרבות אז לא אכפת לך שאני אצלם אותך עם הקויבה נכון?".
    .
    "האמת שלא זה יהיה נחמד אני חושב" אומר בחיוך
    "קדיה קווילבה תראה לצלם הזה מזו גחלת חזקה" אצעק
    ואצביע על דרטיני

6. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu
    מייקי מסתכל אליך במבט שמח:"כן אני סולח לך,רק בזכותך ובזכות אחותי הפיג'י שלי הפך להיות הפיג'יוטו שאתה נלחמת מולו,תגיד אפשר לדחות את המשך הקרב למחר?",ריילי מוסיף:"רעיון מצוין ויש לי אפילו רעיון איפה הוא יהיה במערת הירח הכוחות של הפוקימונים גדלים שמע בצורה יוצאת דופן".

יגאל**
    סוונאה רץ אל עבר פיצ'ו והוא מתחיל להתקיף אותו בניקור מקדחה חזק מאוד,אתה מבין שהגרי הזה הוא באמת מאמן מצוין,גרי מוסיף לך:"תגיד מה עם התג הראשון שלך לא השגת אותו עדיין נכון?".

Poke Style**
    אתה רואה שלושה דרטינים יוצאים מין האגם אתה רואה ששניים מהם רגילים אך אחד מהם זוהרים,אתה רואה מישהו מתקרב לכיוון שלך עם מצלמה והוא מתחיל לצלם את הדרטיני הזוהר.

Omerpoke**
    אתה טועם את הברי האורן הכחול ואתה מרגיש גועל רב,גרי אומר לך:"ברים הם לא למאכל אדם הם אוכל לפוקימונים כמו פופינים הבנת את זה?".

Cyndaquil
    אתה נכנס למכון של ורידיאן אתה רואה שלהרקרוס שלך תהיה בעיה קשה עם לנצח במכון הזה בגלל שאתה רואה שיש שם זירת אש ואתה מבין שהמכון מתאפיין בסוג אש,אתה רואה מאמן צעיר מתקרב אליך ואומר לך:"אתה בוודאי שון נעים מאוד לואיס מנהיג המכון".

Dan*
    הילד תופס לך את האגרוף וסוגר אליו עם היד שלו,אתה מרגיש כאב קשה מאוד בידך,הילד אומר לך:"תראה לי בדיוק איפה המוגוריו שלי נמצא עכשיו אחרת אני שובר לך את היד",אתה רואה דרטיני קטן מתחיל לשחק לו באזור.

Naptime
    לריד אומר לך:"ספטיי תשתמש בציפורניי תער",אתה רואה ידיו של הספטייל הזוהר הופכות לסכיניי תער מסוכנים מאוד,הוא מתחיל לרוץ אל עבר הטריקו שלך עם אגרוף סכיני מסוכן.

Niv961**
    *זה מהלך הגנתי זה לא מתקפה.
    אתה רואה זורא אחד מתקרב אליך והוא משתנה לפרליגטור עצבני מאוד שמתקרב אליך ואל עבר הסקווירטל שלך,אתה מבין שזה הולך להיות קרב קצר בהרבה מהקרב הקודם.

TheSkyRuby
    את רואה את צ'רלס פתאום קופא במקומו את רואה שהוא נופל כאילו אין בו רוח חיים,אזלף אומר לך:"אמרתי לך שאם מישהו פוגע בי שאני לא מוכן לזה הוא משותק,אם אני אפגע בקרב מוסכם לא יקרה לאף אחד כולם אבל צ'רלס משותק למשך עשרה ימים ולילות עד העשרים ושתיים לחודש".
    * יש לי הרגשה שכזאת שזה דווקא עלי
    נוגח בו אם הראש מנסה להשתחרר מהיד שלו מסתכל איפה דריניטי

7. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    ריילי מחייך והוא מסמן לך,למייקי ולליאו לבוא איתו לעיר פיוטר אתה רואה את העיר פיוטר,אתה רואה בניין גבוה מאוד שניסע לשמיים,ריילי אומר לך:"זהו מוזיאון העיר פיוטר המוזיאון היפה ביותר בעולם".

יגאל**
    *הוא לא יודע מכת ברק אנא שנה את ההודעה.

Omerpoke**

Cyndaquil
    הפוקימון ריינג'ר אומר לך:"לא אבל פוקימון ריינג'ר אמיתי צריך לעזור לפוקימונים ולתת להם אוכל זה עזרה מדהימה,אם אתה רוצה לתפוס אחד מהם אתה יכול כי הם פראיים בלי חסות".

Naptime*

Niv961**
    *לא,אני כתבתי שהזורא-צ'רמנדר זרק את סקווירטל ולא הפוך.
    אתה חוזר אל דרך מספר אחד ואתה רואה שלושה לרוויטרים חמודים ובודדים,אתה רואה את הילד שצפה קודם בזוראים אומר לך:"כן זורא הוא באמת פוקימון מופלא".

TheSkyRuby
    "אני אשמח" אני אומר לו.
    "הרקרוס צא!" אני אומר בגאווה ובתקווה.
    "הרקרוס,חבר אני סומך עליך,אתה יכול לעשות את זה"
    "קדימה,אגרוף ממוקד אל עבר הבוויזל הימני שם!" אני אומר לו ומצביע על אחד מהם.

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    ריילי מחייך ואומר לך:"כן למה לא אולי חברי הוותיק סטיבן יהיה שם",אתה,ריילי,מייקי וליאו נכנסים למוזיאון ואתה רואה היכל גדול מזהב טהור ונוצץ,אתה רואה אישה צעירה אומרת לכם:"שלום מה בשבילכם רבותיי,זה אתה ריילי האדון סטיבן סטון ביקש להיפגש איתך".

Poke Style**
    אתה רואה את קויבה מסתכל על הצלם והוא מתחיל לשולח לעברו את מתקפות הגחלת האדומות כמו דם אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במכת ברק על אותו הצלם אתה גם רואה את שני הדרטינים האחרים משתמשים בסוג של זעם דרקון סגול כמו פרח.

Omerpoke**
    אתה רואה שוב את רטטה ואת מדקיפ מתחילים לקפוץ מזה שהם רוצים להילחם נגד גרי והפוקימון שלו,גרי אומר לך:"אפשר לבחור את היריב שלי אני מעדיף להילחם נגד פוקימון מים כי אני משתמש בסוג אדמה אז זה די מתאזן עם זה שאני מאמן וותיק ומוצלח מאוד".

Cyndaquil
    הבוויזל הימני מתחמק בצורה מדהימה והוא משגר בום על-קולי שהורס לך את האוזניים וגורם לך ולהרקרוס שיתוק מוזר של כמה שניות.

Dan*
    *סוג של אני לא מבטיח לך שזה יהיה שלך.
    אתה נוגח בילד ואתה מרגיש את הכאב בראש שלך ואתה רואה את הילד עדיין עומד,אתה מרגיש לא רק כאב ביד עכשיו גם כאב בראש הילד אומר לך:"פעם אחרונה תראה לי את הדרך המדויקת בלי להגיד לי שם איפה מוגוריו שלי?".

Naptime
    זורא קופץ בשמחה ואתה שומע אותו מצייץ:"זורא זוראי",אתה מבין שהוא מאוד מרוצה מין ההחלטה אתה רואה את טריקו מחייך באופן פגוע מאוד בגלל הקרב,אתה רואה סוג של צל משוטט לו באזור.

Niv961**
    אתה רואה את סקווירטל מחייך לך מעיין חצי חיוך,אתה רואה לרוויטר קטן אחד מין החבורה מתקרב אליך במבט מתחנן,אתה מבין שהוא רעב מאוד ושהוא צריך עזרה וחברה,אתה בינתיים רואה את הילד המוזר הזה משחק עם שני הלרוויטרים האחרים.

TheSkyRuby
    *לא זרקת על פורוסלס פוכדור אז טכנית היא עדיין פראית.
    הפוקדע אומר:"ריאולו,מחוז סינו,סוגו הוא סוג לחימה טהור,פוקימון שועל ההילה,ריאולו הוא פוקימון שמשתמש בהילה שלו בשביל להציל את הקרובים לו,ריאולו הוא הצורה הקטנה של לוקריו".

9. משתמש מנוסה
    [
    TheSkyRuby
    הפוקדע אומר:"ריאולו,מחוז סינו,סוגו הוא סוג לחימה טהור,פוקימון שועל ההילה,ריאולו הוא פוקימון שמשתמש בהילה שלו בשביל להציל את הקרובים לו,ריאולו הוא הצורה הקטנה של לוקריו".
    תודה שהזכרת לי
    "אין טעם להישאר פה." אני מתחילה לזוז.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Omerpoke**
    אתה רואה שוב את רטטה ואת מדקיפ מתחילים לקפוץ מזה שהם רוצים להילחם נגד גרי והפוקימון שלו,גרי אומר לך:"אפשר לבחור את היריב שלי אני מעדיף להילחם נגד פוקימון מים כי אני משתמש בסוג אדמה אז זה די מתאזן עם זה שאני מאמן וותיק ומוצלח מאוד".

"אין בעיה קדימה מאדקיפ!,אל תידאג רטטה אתה הבא בתור, קדימה גרי מי מתחיל?"אני אומר ומחייך לרטטה שלא יהיה עצוב.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    ריילי מחייך ואומר לך:"כן למה לא אולי חברי הוותיק סטיבן יהיה שם",אתה,ריילי,מייקי וליאו נכנסים למוזיאון ואתה רואה היכל גדול מזהב טהור ונוצץ,אתה רואה אישה צעירה אומרת לכם:"שלום מה בשבילכם רבותיי,זה אתה ריילי האדון סטיבן סטון ביקש להיפגש איתך".

Poke Style**
    אתה רואה את קויבה מסתכל על הצלם והוא מתחיל לשולח לעברו את מתקפות הגחלת האדומות כמו דם אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במכת ברק על אותו הצלם אתה גם רואה את שני הדרטינים האחרים משתמשים בסוג של זעם דרקון סגול כמו פרח.

Omerpoke**

Cyndaquil
    הבוויזל הימני מתחמק בצורה מדהימה והוא משגר בום על-קולי שהורס לך את האוזניים וגורם לך ולהרקרוס שיתוק מוזר של כמה שניות.

Dan*
    אתה נוגח בילד ואתה מרגיש את הכאב בראש שלך ואתה רואה את הילד עדיין עומד,אתה מרגיש לא רק כאב ביד עכשיו גם כאב בראש הילד אומר לך:"פעם אחרונה תראה לי את הדרך המדויקת בלי להגיד לי שם איפה מוגוריו שלי?".

Naptime
    זורא קופץ בשמחה ואתה שומע אותו מצייץ:"זורא זוראי",אתה מבין שהוא מאוד מרוצה מין ההחלטה אתה רואה את טריקו מחייך באופן פגוע מאוד בגלל הקרב,אתה רואה סוג של צל משוטט לו באזור.

Niv961**
    אתה רואה את סקווירטל מחייך לך מעיין חצי חיוך,אתה רואה לרוויטר קטן אחד מין החבורה מתקרב אליך במבט מתחנן,אתה מבין שהוא רעב מאוד ושהוא צריך עזרה וחברה,אתה בינתיים רואה את הילד המוזר הזה משחק עם שני הלרוויטרים האחרים.

TheSkyRuby
    אני מתחיל טיפה לחשוש,'אני מקווה שאצליח' אני חושב לעצמי בראש.
    העובדה שהבוויזל הזה מהיר ומשדר כוח גורמת לי לרצות ללכוד אותו עוד יותר.
    "בפוקידע אמרו שאתה מהיר הרקרוס בוא נבדוק עד כמה!"
    "מתקפה מהירה על בוויזל ולאחר מכן אגרוף ממוקד!"

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    ".
    'אני צריך לתקוף כל עוד הם לא שמים לב' אחשוב
    "קווילבה מהר תשתמש עוד פעם בגחלת על הדרטיני הזוהר!" אצעק

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לאישה"תגידי אני מיקי וליאו חברים של ריילי אז אנו יכולים גם להיפגש על ידי סטיבן.מותר לנו להיפגש?אם כן אנו נשמח מאוד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Akainu

Poke Style**

Omerpoke**

Cyndaquil

Dan*

Naptime

Niv961**

TheSkyRuby
    אני מוציא אוכל ואומר:"הינה לך לרוויטר קטן,אולי אתה רוצה להיצתרף ךצוות שלי אני מאמן פוקימונים,ביחד איתך אנחנו ניהיה מאסטריי פוקימונים"
    ------
    מותר לצרף לצוות ככה?

15. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    הגברת אומרת:"אני מצטערת זה לא מגובל!",ריילי מתערב שאומר לגברת:"תגידי לסטיבן שבלי החברים שלי אני לא בא",הגברת הולכת ואומרת לכם:"האדון סטיבן מקבל את בקשתך אדון ריילי ארבעתכם יכולים להיכנס".

Poke Style**
    קווילבה מתקיף את הדרטיני הזוהר בגחלת חזקה מאוד,שמביסה את הדרטיני בדרך אתה רואה את שני הדרטינים חוזרים לאגם,אתה רואה את הצלם בורח מין שדה ההתקפה של קווילבה.

Omerpoke**
    גרי מוציא פוכדור והוא אומר:"צא קדימה סיזור המושלם אני בוחר בך",אתה רואה לפניך סיזור אדום כמו דם,עם צבתות חדות כמו מספריים ועם כנפיים מהירות מאוד,הפוקדע אומר לך:"סיזור פוקימון צבת הפלדה,מחוזו הוא מחוז ג'וטו,סוגו הוא פלדה וחרק,סיזור הוא אחד הפוקימונים המהירים בעולם כנפיו הקטנות יכולות לאפשר לו תנועה קלה ומהירה".

Cyndaquil
    אתה מרגיש את רוחות הגורל שנמצאות בזירה מקיפות אותך ואת בוויזל,אתה מבין שהקרב הזה אמור להשפיע מאוד על המסע שלך יחד עם הרקרוס,אתה שומע את קולו המתגרה של בוויזל אומר לך:"בוויזל בווי",אתה שומע גם את קולו של לירו שאומר לך:"שון זכור הרקרוס לא יכול לנצח גם קטרפי".

Niv961**
    *בעיקרון כן אבל אתה צריך ללכוד אותו בסוף עם פוכדור,ככה אתה מתיידד עם פוקימונים.
    הלרוויטר הקטן שאומר לך:"לרווי לרוויטר!",אתה מבין שהוא מאוד מרוצה,אתה רואה אותו אוכל בשמחה ושהוא רוצה להיות שלך.

TheSkyRuby
    את זורקת את הפוכדור הראשון שאת מוצאת בתיק,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,תפיסה מושלמת,קליירה וצ'יקוריטה מאושרות מאוד מהתפיסה,קליירה אומרת לך:"את רוצה להיות מאסטרית פוקימונים נכון אליס אז המכון הראשון של העיר ורדיאן כדי לכם להתכונן למה אליס עומדת להגיע!".
    תפסת פורוסלס נקבה שיודעת כדור שלג,עשן קרח[מיוחד] וכדור צל,איבדת פוכדור אחד.

עמוד 102 מתוך 119 ראשוןראשון ... 25292100101102103104112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •