Akainu
ריילי מחייך ואומר לך:"כן למה לא אולי חברי הוותיק סטיבן יהיה שם",אתה,ריילי,מייקי וליאו נכנסים למוזיאון ואתה רואה היכל גדול מזהב טהור ונוצץ,אתה רואה אישה צעירה אומרת לכם:"שלום מה בשבילכם רבותיי,זה אתה ריילי האדון סטיבן סטון ביקש להיפגש איתך".
Poke Style**
אתה רואה את קויבה מסתכל על הצלם והוא מתחיל לשולח לעברו את מתקפות הגחלת האדומות כמו דם אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במכת ברק על אותו הצלם אתה גם רואה את שני הדרטינים האחרים משתמשים בסוג של זעם דרקון סגול כמו פרח.
Omerpoke**
אתה רואה שוב את רטטה ואת מדקיפ מתחילים לקפוץ מזה שהם רוצים להילחם נגד גרי והפוקימון שלו,גרי אומר לך:"אפשר לבחור את היריב שלי אני מעדיף להילחם נגד פוקימון מים כי אני משתמש בסוג אדמה אז זה די מתאזן עם זה שאני מאמן וותיק ומוצלח מאוד".
Cyndaquil
הבוויזל הימני מתחמק בצורה מדהימה והוא משגר בום על-קולי שהורס לך את האוזניים וגורם לך ולהרקרוס שיתוק מוזר של כמה שניות.
Dan*
*סוג של אני לא מבטיח לך שזה יהיה שלך.
אתה נוגח בילד ואתה מרגיש את הכאב בראש שלך ואתה רואה את הילד עדיין עומד,אתה מרגיש לא רק כאב ביד עכשיו גם כאב בראש הילד אומר לך:"פעם אחרונה תראה לי את הדרך המדויקת בלי להגיד לי שם איפה מוגוריו שלי?".
Naptime
זורא קופץ בשמחה ואתה שומע אותו מצייץ:"זורא זוראי",אתה מבין שהוא מאוד מרוצה מין ההחלטה אתה רואה את טריקו מחייך באופן פגוע מאוד בגלל הקרב,אתה רואה סוג של צל משוטט לו באזור.
Niv961**
אתה רואה את סקווירטל מחייך לך מעיין חצי חיוך,אתה רואה לרוויטר קטן אחד מין החבורה מתקרב אליך במבט מתחנן,אתה מבין שהוא רעב מאוד ושהוא צריך עזרה וחברה,אתה בינתיים רואה את הילד המוזר הזה משחק עם שני הלרוויטרים האחרים.
TheSkyRuby
*לא זרקת על פורוסלס פוכדור אז טכנית היא עדיין פראית.
הפוקדע אומר:"ריאולו,מחוז סינו,סוגו הוא סוג לחימה טהור,פוקימון שועל ההילה,ריאולו הוא פוקימון שמשתמש בהילה שלו בשביל להציל את הקרובים לו,ריאולו הוא הצורה הקטנה של לוקריו".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
הגברת אומרת:"אני מצטערת זה לא מגובל!",ריילי מתערב שאומר לגברת:"תגידי לסטיבן שבלי החברים שלי אני לא בא",הגברת הולכת ואומרת לכם:"האדון סטיבן מקבל את בקשתך אדון ריילי ארבעתכם יכולים להיכנס".
Poke Style**
קווילבה מתקיף את הדרטיני הזוהר בגחלת חזקה מאוד,שמביסה את הדרטיני בדרך אתה רואה את שני הדרטינים חוזרים לאגם,אתה רואה את הצלם בורח מין שדה ההתקפה של קווילבה.
Omerpoke**
גרי מוציא פוכדור והוא אומר:"צא קדימה סיזור המושלם אני בוחר בך",אתה רואה לפניך סיזור אדום כמו דם,עם צבתות חדות כמו מספריים ועם כנפיים מהירות מאוד,הפוקדע אומר לך:"סיזור פוקימון צבת הפלדה,מחוזו הוא מחוז ג'וטו,סוגו הוא פלדה וחרק,סיזור הוא אחד הפוקימונים המהירים בעולם כנפיו הקטנות יכולות לאפשר לו תנועה קלה ומהירה".
Cyndaquil
אתה מרגיש את רוחות הגורל שנמצאות בזירה מקיפות אותך ואת בוויזל,אתה מבין שהקרב הזה אמור להשפיע מאוד על המסע שלך יחד עם הרקרוס,אתה שומע את קולו המתגרה של בוויזל אומר לך:"בוויזל בווי",אתה שומע גם את קולו של לירו שאומר לך:"שון זכור הרקרוס לא יכול לנצח גם קטרפי".
Niv961**
*בעיקרון כן אבל אתה צריך ללכוד אותו בסוף עם פוכדור,ככה אתה מתיידד עם פוקימונים.
הלרוויטר הקטן שאומר לך:"לרווי לרוויטר!",אתה מבין שהוא מאוד מרוצה,אתה רואה אותו אוכל בשמחה ושהוא רוצה להיות שלך.
TheSkyRuby
את זורקת את הפוכדור הראשון שאת מוצאת בתיק,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,תפיסה מושלמת,קליירה וצ'יקוריטה מאושרות מאוד מהתפיסה,קליירה אומרת לך:"את רוצה להיות מאסטרית פוקימונים נכון אליס אז המכון הראשון של העיר ורדיאן כדי לכם להתכונן למה אליס עומדת להגיע!".
תפסת פורוסלס נקבה שיודעת כדור שלג,עשן קרח[מיוחד] וכדור צל,איבדת פוכדור אחד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)