Pokemon GO
עמוד 104 מתוך 119 ראשוןראשון ... 45494102103104105106114 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,546 עד 1,560 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    [

TheSkyRuby
    עומר אומר לך:"אוקיי אני אשתמש בפוקימון מים בצורה הראשונה שלו מקובל אליי,את תשתמשי בצ'יקוריטה שלך,שלום לך קליירה מה שלומך,רק שתדעי הקרב נגד קלייר היה די קרב מעניין יחסית לשם שהסתובב לה באזור ניו-ברק כן גם אני ממחוז ג'וטו".
    איך זה שאני לא קיבלתי כוכב?התגובה הקודמת הייתה 5 שורות לפחות...
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    סיזור זז במהירות רבה לכיוון השני של הזירה וגורם למדקיפ לפספס את המטרה שלו,אתה רואה את סיור משתמש בצוות כפול ואתה רואה עשרות סיזורים מפחידים מקיפים את הזירה.
    "מאדקיפ תתכופף ואז תשתמש בצעקה ואז תקפוץ עם התנופה ותחבוט באדמה חזק" אני אומר ומיסתכל על גרי וחושב מה הוא עומר לעשעות
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש סופר ספאמר
    Akainu
    ריילי אומר לך:"אני אסביר לו סטיבן,לי אבן האומגה היא אבן מיוחדת מאוד בצבע כחול עמוק שמסביבה יש מין מעטפת אבנים מיוחדת מאוד,האבן הזו יכולה לגרום למים להפוך למטוהרים יותר או לגרום למים להפוך ליצור מפחיד למין גולם מים צייתן מאוד,השמועות אומרות שספקטרה פנטום מחפש את האבן,אבל מה רצית להגיד לי סטיבן?",סטיבן אומר:"היא פה בתוך המגירה",סטיבן מוציא מין המגירה שלידו את האבן שבדיוק לפי התיאור של ריילי.

יגאל**
    גרי אומר לך:"אתה נלחם לא ברצינות העדפתי את הקרב הקודם שלנו,ההתחלתי שלך נגד האיווי שלי שהתפתח באמצע הקרב לאמבריון,זוכר את זה רק שתדע אני ציפיתי לזה שאיווי התפתח אם אתה רוצה להפסיק את הקרב אני הפסיק,אני אתן לך את האבן".

Omerpoke**
    סיזור זז במהירות רבה לכיוון השני של הזירה וגורם למדקיפ לפספס את המטרה שלו,אתה רואה את סיור משתמש בצוות כפול ואתה רואה עשרות סיזורים מפחידים מקיפים את הזירה.

Niv961**
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימוני כנף שונים אתה מזהה שם פיג'י,סטרלי וגם סוולו אתה רואה את שלושתם יורדים ושותים מין האגם של ורידיאן,אתה מבין שכדי גם להוסיף אחד מהם לאוסף.

TheSkyRuby
    עומר אומר לך:"אוקיי אני אשתמש בפוקימון מים בצורה הראשונה שלו מקובל אליי,את תשתמשי בצ'יקוריטה שלך,שלום לך קליירה מה שלומך,רק שתדעי הקרב נגד קלייר היה די קרב מעניין יחסית לשם שהסתובב לה באזור ניו-ברק כן גם אני ממחוז ג'וטו".
    אני אומר לו ''שאני לא פורש ואני רוצה לחזק את פיצ'ו שלי בקרב הזה''
    ואני חושב שאסור לי לפרוש כי אני רוצה לפתח את פיצ'ו מהר

4. Retired
    שם: Ashar

Naptime
    זורא קופץ בשמחה ואתה שומע אותו מצייץ:"זורא זוראי",אתה מבין שהוא מאוד מרוצה מין ההחלטה אתה רואה את טריקו מחייך באופן פגוע מאוד בגלל הקרב,אתה רואה סוג של צל משוטט לו באזור.

שכחת *
    ----------------

" אני שמח מאוד זורא כנס לפוקדור " כאשר אני מושיט את הפקודור ומתסכל פתאום על טריקו ואומר " אוי לא טריקו כנס לפקודור שלך חבר אני אחפש מרכז פורימונים באזור אני לא אתן לך להיות במצב כזה " כאשר אני מסתכל על הפוקדור שלו ומתעלם מהצללית שבצד , ולוקח את הפוקדור אחריי שזורא נכנס ואני רץ כל כולי כמה שיותר מהר לכיוון מרכז פוקימונים הקרוב כדי שטריקו ירפא כמה שיותר מהר שכל צעד אני מרגיש את פעימות הלב שלו.
    פרישה

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    יגאל**
    גרי אומר:"אתה יודע שפיצ'ו אמור להיות שמח לפי מה שאני רואה הוא לעולם לא יהיה פיקאצ'ו",אתה רואה את פיצ'ו תשוש מאוד והוא לא יכול יותר לסבול את המתקפות של סוואנה של גרי.

Omerpoke**
    מדקיפ קופץ על אחד הסיזורים ואתה רואה שזה רק העתק של הסיזור המקורי אתה רואה אחד חדש מחליף אותו,אתה רואה שלכמה מהם אין צל,אתה מבין שיש פתרון לבעיה הזו.

Naptime
    אתה רץ אל עבר העיר ורידיאן ואתה רואה את מרכז הפוקימונים בכיוונך,אתה נכנס ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את הפנים של מאמן בעל כובע שחור וגלימה.

TheSkyRuby*
    *קיבלת
    עומר אומר לפוכדור שלו:"צא טוטודייל אני בוחר בך נערי",את רואה לפנייך טוטודייל כחול ואדום,את רואה את צ'יקוריטה מתחילה להילחץ,את שומעת את קליירה אומרת:"שיט איזה טעות אליס עשתה זה העומר אלוף ארבעת המחוזות".

6. משתמש מנוסה
    [B][COLOR=blue][FONT=Arial]יגאל[/
    TheSkyRuby*
    *קיבלת
    עומר אומר לפוכדור שלו:"צא טוטודייל אני בוחר בך נערי",את רואה לפנייך טוטודייל כחול ואדום,את רואה את צ'יקוריטה מתחילה להילחץ,את שומעת את קליירה אומרת:"שיט איזה טעות אליס עשתה זה העומר אלוף ארבעת המחוזות".
    "רגע ...מה ?!!! " אני נדהמת ...
    "אתה אלוף ארבע המחוזות ?????????????????????" אני אומרת בכעס .
    "טוב ,אז כנראה הטוטודייל הזה יודע ניב קרח ,נכון?"אני מבואסת .
    "טוב ,חייבים אז ,צ'יקוריטה,דחיפה" אני אומרת ...
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

7. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    מדקיפ קופץ על אחד הסיזורים ואתה רואה שזה רק העתק של הסיזור המקורי אתה רואה אחד חדש מחליף אותו,אתה רואה שלכמה מהם אין צל,אתה מבין שיש פתרון לבעיה הזו.

.
    "מאקדיפ תקפוץ על הקיר ותשתמש בדחיפה כדי לקבל תנופה ובמקום עם הראש תפגע בזה עם הצל עם הזנב שלך!" אני אומר למאדקיפ ומחכה ליראות מה יקרה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**
    גרי אומר:"אתה יודע שפיצ'ו אמור להיות שמח לפי מה שאני רואה הוא לעולם לא יהיה פיקאצ'ו",אתה רואה את פיצ'ו תשוש מאוד והוא לא יכול יותר לסבול את המתקפות של סוואנה של גרי.
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לגרי בסדר אני פורש וקורה לפיצ'ו כדי להחזיר אותו
    ואני אומר לפיצ'ו שהוא היה גדול בקרב הזה ושאני יודע שהוא יתאמץ מאוד כדי לא לאכזב אותי
    ואני אומר לגרי ''שיש לי עוד הרבה לילמוד כדי להיות מאמן טוב יותר'' ואחרי זה אני הולך כדי לחפש לי פוקימון מים חזק כדי לחזק את פיצ'ו שלי ואני חושב שכדי לי להלחם איתו בקרב המכון שלי כי הוא יתחזק מאוד ואני רוצה לראות כמה הוא חזק אז זה היזדמנות טובה.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    ריילי אומר לך:"אני אסביר לו סטיבן,לי אבן האומגה היא אבן מיוחדת מאוד בצבע כחול עמוק שמסביבה יש מין מעטפת אבנים מיוחדת מאוד,האבן הזו יכולה לגרום למים להפוך למטוהרים יותר או לגרום למים להפוך ליצור מפחיד למין גולם מים צייתן מאוד,השמועות אומרות שספקטרה פנטום מחפש את האבן,אבל מה רצית להגיד לי סטיבן?",סטיבן אומר:"היא פה בתוך המגירה",סטיבן מוציא מין המגירה שלידו את האבן שבדיוק לפי התיאור של ריילי.

[/FONT][/COLOR]
    אני ומר לרילי"מגניבה האבן הזאת בא לי שתהיה אחת כזאות." אניח אומר לסטיבן"בגלל איבןרצית שרילי יפגוש אותך.אין משהו יותר חשוב לגיד לרילי?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    ריילי,אתה,מייקי וליאו עולים במדרגות של המוזיאון לחדר קטן שבו כתוב "החדר של החוקר סטיבן סטון",אתם נכנסים לחדר ואתם רואים גבר צעיר מראה בעל שיער כסוף,אתה רואה את מייקי אומר:"אתה סטיבן סטון נכון האלוף לשעבר של ליגת הואן",האיש בעל השיער הכסוף אומר למייקי:"אכן כן נערי,ריילי חבר וותיק מה שלומך",ריילי אומר לסטיבן:"שלומי טוב סטיבן,למה קראת לי לפה?",סטיבן ממשיך:"אבן האומגה",אתה רואה הבעה מוזרה בפניו של ריילי.

יגאל**
    פיצ'ו משגר מתקפת שיתוק צהובה ומדהימה שיוצאת מין גופו,אתה רואה את סוואנה מתחמק מין השיתוק ואתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופה חזקה מאוד שגורמת לפיצ'ו המובהל לרחף מעל הזירה של האגם הנוצץ.

Poke Style**
    הפוכדור האדום שאתה מוציא מין התיק שלך נזרק בחן רב לכיוונו של הדרטיני הזוהר,נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר לידך שלך ואתה רואה את הדרטיני הזוהר קם מין האדמה והוא מוכן לקרב הבא שלך נגדו.

Dav5000
    אתה לא מצליח לצאת מין מרכז הפוקימונים בגלל שהדלת נעולה,אתה רואה את האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"אני מצטער מאוד אדוני אי אפשר לצאת מין המרכז עד הודעה חדשה הוראה של הפוקימון ריינג'ר",אתה רואה שלושה אנשים עם חליפות אדומות מנסים להרגיע את הפוקימונים.

Cyndaquil
    הרקרוס זז במהירות לכיוונו של הבוויזל שמשתמש עכשיו בסילון אקווה,שני הפוקימונים הזריזים האלה מתנגשים זה בזה ואתה רואה שאחרי זה שני הפוקימונים עומדים כמו שצריך כאילו לא היה נזק ממשי כול כך כבד.

Dan*
    אתה נותן לילד אגרוף והוא נופל על הקרקע,אתה מנצל זאת ועוקב אחרי הדרטיני שראית קודם ואתה מגלה מקום מסתור שבתוכו אתה רואה את הטוטודייל שלך ואת אותו המוגוריו ממשיכים להילחם.

Niv961**
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,הפוכדור של הפוקימון הבא שלך נמצא ביד שלך,אתה רואה את השמש בזורחת בשמיי קנטו זורחת על הפוכדור הנוצץ החדש שלך,אתה רואה את לרוויטר יוצא מין הפוכדור והוא שמח כולו.
    לכדת לרוויטר שיודע סופת חול וציפורן הדרקון,איבדת פוכדור אחד.

TheSkyRuby
    קליירה אומרת לך:"לא אני לא מתכוונת ללכת בכיוונה של אמי אני הולכת להיות מגדלת פוקימונים לאמן אותם ולטפל בהם",את רואה נער צעיר בעל כובע שחור וגלימה שאומר לך:"ראיתי שניצחת את צ'רלס,נעים מאוד שמי עומר ואני מאתגר אותך לקרב".

אני מוסיף עוד מאמן לרשימת המאמנים והוא יהיה בעצם אני שמו יהיה עומר[הכוונה גם אני רוצה להצטרף למסע שלכם].
    'ואוו' אני חושב לעצמי בעוד אני מתרשם מהכוח העצום.
    "הרקרוס אני מאמין בך שאתה יכו לנצח".
    "תשתמש במתקפה מהירה!"

11. משתמש מנוסה
    Akainu
    סטיבן מתעצבן ואומר לך:"האבן הזו כול כך חזקה כי יש בתוכה חלק מין הנשמות של לטיאס ולטיאוס האגדיים אז כן האבן הזו באמת חשובה,אם ספקטרה פנטום ישיג את זה הוא יהיה צעד אחד נוסף לכיוונו של השמד כדור הארץ".

יגאל**
    גרי אומר לך:"עשינו עסקה,אומנם את הסוואנה שלי לא קיבלת אבל האבן השחר שלך,קח את זה",אתה רואה את גרי נותן לך אבן כחולה עם ניצוץ קטן בתוכה,אתה מבין שעכשיו אתה יכול לפתח את הקריליה שלך.
    יש לך אבן שחר!

Omerpoke**
    מדקיפ פוגע בגבו של סיזור המקורי ושאר העתקים נעלמים,אתה רואה את הסיזור מתעצבן והוא משתמש במתקפה זריזה שגורמת למדקיפ סבל רב.

Cyndaquil
    אתה רואה את זה כאילו זה שידור חוזר,בוויזל משתמש בסילון אקווה ושוב הרקרוס משתמש במתקפה מהירה הם מתנקשים שוב,אתה רואה שהם הפעם יותר חלשים אתה רואה את בוויזל נפגע בידו ואת הרקרוס ברגלו.

TheSkyRuby*
    עומר אומר לטוטודייל שלו:"טוטודייל תשתמש במתקפת פריזר!",את רואה סופת קרח אדירה מתחילה לפעול לכיוונו של הצ'יקוריטה שלך את רואה את הזורא של קליירה מתערב והיא אומרת לעומר:"שמע אדוני האלוף זה לא קרב הוגן זה הולך להיות הזורא שלי והצ'יקוריטה של אליס נגד הטוטודייל שלך!",עומר מחייך ואומר:"מה שהוגן הוגן,טוטודייל התפתחות!",את רואה את טוטודייל זוהר ואת רואה קרוקנו אדיר בזירה.
    הטוטודייל של עומר התפתח!

12. משתמש סופר ספאמר
    Akainu
    סטיבן מתעצבן ואומר לך:"האבן הזו כול כך חזקה כי יש בתוכה חלק מין הנשמות של לטיאס ולטיאוס האגדיים אז כן האבן הזו באמת חשובה,אם ספקטרה פנטום ישיג את זה הוא יהיה צעד אחד נוסף לכיוונו של השמד כדור הארץ".

יגאל**
    גרי אומר לך:"עשינו עסקה,אומנם את הסוואנה שלי לא קיבלת אבל האבן השחר שלך,קח את זה",אתה רואה את גרי נותן לך אבן כחולה עם ניצוץ קטן בתוכה,אתה מבין שעכשיו אתה יכול לפתח שלקריליה שלך.
    יש לך אבן שחר!

Omerpoke**
    מדקיפ פוגע בגבו של סיזור המקורי ושאר העתקים נעלמים,אתה רואה את הסיזור מתעצבן והוא משתמש במתקפה זריזה שגורמת למדקיפ סבל רב.

Cyndaquil
    אתה רואה את זה כאילו זה שידור חוזר,בוויזל משתמש בסילון אקווה ושוב הרקרוס משתמש במתקפה מהירה הם מתנקשים שוב,אתה רואה שהם הפעם יותר חלשים אתה רואה את בוויזל נפגע בידו ואת הרקרוס ברגלו.

TheSkyRuby*
    עומר אומר לטוטודייל שלו:"טוטודייל תשתמש במתקפת פריזר!",את רואה סופת קרח אדירה מתחילה לפעול לכיוונו של הצ'יקוריטה שלך את רואה את הזורא של קליירה מתערב והיא אומרת לעומר:"שמע אדוני האלוף זה לא קרב הוגן זה הולך להיות הזורא שלי והצ'יקוריטה של אליס נגד הטוטודייל שלך!",עומר מחייך ואומר:"מה שהוגן הוגן,טוטודייל התפתחות!",את רואה את טוטודייל זוהר ואת רואה קרוקנו אדיר בזירה.
    הטוטודייל של עומר התפתח!
    אני אומר לו תודה והולך לחפש פוקימון מים ואני חושב שלא כדי לי לפתח עכשיו את קריליה שלי

13. משתמש מנוסה
    יגאל**
    אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה קבוצת פוקימוני כנף,כול אחד שונה מהשני אתה מבין שאתה צריך להמשיך במסע שלך,אתה מסתכל במקום שבו גרי היה,ואתה רואה פוקימון כתום וקטן אתה מזהה אותו בתור בוויזל,הפוקדע אומר לך:"בוויזל סוגו הוא מים מחוזו הוא סינו בוויזל הוא פוקימון מהיר מאוד,חזק מאוד ובעל הגנה חזקה מאוד הוא וההתפתחות שלו פלוזצל הם פוקימוני המים הכי טובים שאפשר למצוא".

החלטתי היום החלטה חשובה מעכשיו אין יותר סדר מכונים אתם יכולים להתחיל מסרולין אחר כך לפיוטר אחרי זה פיושה ואחר כך ורידיאן תזרמו אני לא מתכוון להיות משחק מחשב זה משחק כמו הסדרה שכול אחד מחליט ללכת לאן שהוא רוצה.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu
    [/FONT][/COLOR][/B]
    אני אומר לסטיבן"אז האבן הזות באמת חשובה חזקה.יש משהו שנוכל לעשות בשבילך סטיבן?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    [

TheSkyRuby*
    הטוטודייל של עומר התפתח!
    "גאד דמט שיט " אני אומרת חלש .
    "קליירה יש לי רעיון !" אני אומרת לה .
    ואז מתחילה ללחוש לה באוזן .
    "תגידי לזורא שלך להפוך לאייויזור ותגידי לו להשתמש בסופת עלים וכדור אנרגיה ,אני עעסיק אותו בבדחיפה"
    אני אומרת וצועקת
    "צ'יקוריטה ,דחיפה !"
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~

עמוד 104 מתוך 119 ראשוןראשון ... 45494102103104105106114 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •