שכחת *
----------------
" אני שמח מאוד זורא כנס לפוקדור " כאשר אני מושיט את הפקודור ומתסכל פתאום על טריקו ואומר " אוי לא טריקו כנס לפקודור שלך חבר אני אחפש מרכז פורימונים באזור אני לא אתן לך להיות במצב כזה " כאשר אני מסתכל על הפוקדור שלו ומתעלם מהצללית שבצד , ולוקח את הפוקדור אחריי שזורא נכנס ואני רץ כל כולי כמה שיותר מהר לכיוון מרכז פוקימונים הקרוב כדי שטריקו ירפא כמה שיותר מהר שכל צעד אני מרגיש את פעימות הלב שלו.
פרישה
יגאל**
גרי אומר:"אתה יודע שפיצ'ו אמור להיות שמח לפי מה שאני רואה הוא לעולם לא יהיה פיקאצ'ו",אתה רואה את פיצ'ו תשוש מאוד והוא לא יכול יותר לסבול את המתקפות של סוואנה של גרי.
Omerpoke**
מדקיפ קופץ על אחד הסיזורים ואתה רואה שזה רק העתק של הסיזור המקורי אתה רואה אחד חדש מחליף אותו,אתה רואה שלכמה מהם אין צל,אתה מבין שיש פתרון לבעיה הזו.
Naptime
אתה רץ אל עבר העיר ורידיאן ואתה רואה את מרכז הפוקימונים בכיוונך,אתה נכנס ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את הפנים של מאמן בעל כובע שחור וגלימה.
TheSkyRuby*
*קיבלת
עומר אומר לפוכדור שלו:"צא טוטודייל אני בוחר בך נערי",את רואה לפנייך טוטודייל כחול ואדום,את רואה את צ'יקוריטה מתחילה להילחץ,את שומעת את קליירה אומרת:"שיט איזה טעות אליס עשתה זה העומר אלוף ארבעת המחוזות".
אני אומר לגרי בסדר אני פורש וקורה לפיצ'ו כדי להחזיר אותו
ואני אומר לפיצ'ו שהוא היה גדול בקרב הזה ושאני יודע שהוא יתאמץ מאוד כדי לא לאכזב אותי
ואני אומר לגרי ''שיש לי עוד הרבה לילמוד כדי להיות מאמן טוב יותר'' ואחרי זה אני הולך כדי לחפש לי פוקימון מים חזק כדי לחזק את פיצ'ו שלי ואני חושב שכדי לי להלחם איתו בקרב המכון שלי כי הוא יתחזק מאוד ואני רוצה לראות כמה הוא חזק אז זה היזדמנות טובה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
סטיבן מתעצבן ואומר לך:"האבן הזו כול כך חזקה כי יש בתוכה חלק מין הנשמות של לטיאס ולטיאוס האגדיים אז כן האבן הזו באמת חשובה,אם ספקטרה פנטום ישיג את זה הוא יהיה צעד אחד נוסף לכיוונו של השמד כדור הארץ".
יגאל**
גרי אומר לך:"עשינו עסקה,אומנם את הסוואנה שלי לא קיבלת אבל האבן השחר שלך,קח את זה",אתה רואה את גרי נותן לך אבן כחולה עם ניצוץ קטן בתוכה,אתה מבין שעכשיו אתה יכול לפתח את הקריליה שלך.
יש לך אבן שחר!
Omerpoke**
מדקיפ פוגע בגבו של סיזור המקורי ושאר העתקים נעלמים,אתה רואה את הסיזור מתעצבן והוא משתמש במתקפה זריזה שגורמת למדקיפ סבל רב.
Cyndaquil
אתה רואה את זה כאילו זה שידור חוזר,בוויזל משתמש בסילון אקווה ושוב הרקרוס משתמש במתקפה מהירה הם מתנקשים שוב,אתה רואה שהם הפעם יותר חלשים אתה רואה את בוויזל נפגע בידו ואת הרקרוס ברגלו.
TheSkyRuby*
עומר אומר לטוטודייל שלו:"טוטודייל תשתמש במתקפת פריזר!",את רואה סופת קרח אדירה מתחילה לפעול לכיוונו של הצ'יקוריטה שלך את רואה את הזורא של קליירה מתערב והיא אומרת לעומר:"שמע אדוני האלוף זה לא קרב הוגן זה הולך להיות הזורא שלי והצ'יקוריטה של אליס נגד הטוטודייל שלך!",עומר מחייך ואומר:"מה שהוגן הוגן,טוטודייל התפתחות!",את רואה את טוטודייל זוהר ואת רואה קרוקנו אדיר בזירה.
הטוטודייל של עומר התפתח!
יגאל**
אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה קבוצת פוקימוני כנף,כול אחד שונה מהשני אתה מבין שאתה צריך להמשיך במסע שלך,אתה מסתכל במקום שבו גרי היה,ואתה רואה פוקימון כתום וקטן אתה מזהה אותו בתור בוויזל,הפוקדע אומר לך:"בוויזל סוגו הוא מים מחוזו הוא סינו בוויזל הוא פוקימון מהיר מאוד,חזק מאוד ובעל הגנה חזקה מאוד הוא וההתפתחות שלו פלוזצל הם פוקימוני המים הכי טובים שאפשר למצוא".
החלטתי היום החלטה חשובה מעכשיו אין יותר סדר מכונים אתם יכולים להתחיל מסרולין אחר כך לפיוטר אחרי זה פיושה ואחר כך ורידיאן תזרמו אני לא מתכוון להיות משחק מחשב זה משחק כמו הסדרה שכול אחד מחליט ללכת לאן שהוא רוצה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)