פורסם במקור על ידי
מאסטר פלריון
Akainu
ריילי,אתה,מייקי וליאו עולים במדרגות של המוזיאון לחדר קטן שבו כתוב "החדר של החוקר סטיבן סטון",אתם נכנסים לחדר ואתם רואים גבר צעיר מראה בעל שיער כסוף,אתה רואה את מייקי אומר:"אתה סטיבן סטון נכון האלוף לשעבר של ליגת הואן",האיש בעל השיער הכסוף אומר למייקי:"אכן כן נערי,ריילי חבר וותיק מה שלומך",ריילי אומר לסטיבן:"שלומי טוב סטיבן,למה קראת לי לפה?",סטיבן ממשיך:"אבן האומגה",אתה רואה הבעה מוזרה בפניו של ריילי.
יגאל**
פיצ'ו משגר מתקפת שיתוק צהובה ומדהימה שיוצאת מין גופו,אתה רואה את סוואנה מתחמק מין השיתוק ואתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופה חזקה מאוד שגורמת לפיצ'ו המובהל לרחף מעל הזירה של האגם הנוצץ.
Poke Style**
הפוכדור האדום שאתה מוציא מין התיק שלך נזרק בחן רב לכיוונו של הדרטיני הזוהר,נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר לידך שלך ואתה רואה את הדרטיני הזוהר קם מין האדמה והוא מוכן לקרב הבא שלך נגדו.
Dav5000
אתה לא מצליח לצאת מין מרכז הפוקימונים בגלל שהדלת נעולה,אתה רואה את האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"אני מצטער מאוד אדוני אי אפשר לצאת מין המרכז עד הודעה חדשה הוראה של הפוקימון ריינג'ר",אתה רואה שלושה אנשים עם חליפות אדומות מנסים להרגיע את הפוקימונים.
Cyndaquil
הרקרוס זז במהירות לכיוונו של הבוויזל שמשתמש עכשיו בסילון אקווה,שני הפוקימונים הזריזים האלה מתנגשים זה בזה ואתה רואה שאחרי זה שני הפוקימונים עומדים כמו שצריך כאילו לא היה נזק ממשי כול כך כבד.
Dan*
אתה נותן לילד אגרוף והוא נופל על הקרקע,אתה מנצל זאת ועוקב אחרי הדרטיני שראית קודם ואתה מגלה מקום מסתור שבתוכו אתה רואה את הטוטודייל שלך ואת אותו המוגוריו ממשיכים להילחם.
Niv961**
נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,הפוכדור של הפוקימון הבא שלך נמצא ביד שלך,אתה רואה את השמש בזורחת בשמיי קנטו זורחת על הפוכדור הנוצץ החדש שלך,אתה רואה את לרוויטר יוצא מין הפוכדור והוא שמח כולו.
לכדת לרוויטר שיודע סופת חול וציפורן הדרקון,איבדת פוכדור אחד.
TheSkyRuby
קליירה אומרת לך:"לא אני לא מתכוונת ללכת בכיוונה של אמי אני הולכת להיות מגדלת פוקימונים לאמן אותם ולטפל בהם",את רואה נער צעיר בעל כובע שחור וגלימה שאומר לך:"ראיתי שניצחת את צ'רלס,נעים מאוד שמי עומר ואני מאתגר אותך לקרב".
אני מוסיף עוד מאמן לרשימת המאמנים והוא יהיה בעצם אני שמו יהיה עומר[הכוונה גם אני רוצה להצטרף למסע שלכם].