Pokemon GO
עמוד 105 מתוך 119 ראשוןראשון ... 55595103104105106107115 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,561 עד 1,575 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    אתה שומע דפיקה בדלת ונכנס נער צעיר יותר מבוגר ממך אך צעיר יותר מריילי ומסטיבן,הילד אומר לסטיבן:"סטיבן הוגנבה לאוזניי השמועה שהאבן הגיעה נכון,אני בתור אלוף ארבעת המחוזות יהיה לי העונג לעזור לך לשמור על האבן הזו מפני ספקטרה פנטום אחריי גם אני כמוך וכמו ריילי גם מתמודד בלהיות הנבחר",סטיבן אומר לך:"לי תכיר זהו האלוף של ארבעת המחוזות עומר הוא ניצח אותי אבל הוא לא התכוון לקחת לי את התואר,הוא רק רצה לזכות בגביע האליפות של מחוז הואן,קנטו,ג'וטו וסינו".

TheSkyRuby*
    *מה זה היה בשורה הראשונה כי זה לא מי יודע מה ברור לי.
    קליירה אומרת לך בקול נבוך:"הזורא שלי לא יודע להשתנות לבאלבזור או אחד מהתפתחויותיו",עומר אומר:"קרוקנו תשתמש בפריזר",גלי הקור מתחילות לנשב בזירה אך זורא של קליירה מגן על הצ'יקוריטה שלך,קליירה אומרת לך:"אם את נופלת אני נופלת איתך!".

מי שראה לי את ההודעה שלי שיכתוב O.K מעל ההודעה שלו כמו שאתם יודעים.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    אתה שומע דפיקה בדלת ונכנס נער צעיר יותר מבוגר ממך אך צעיר יותר מריילי ומסטיבן,הילד אומר לסטיבן:"סטיבן הוגנבה לאוזניי השמועה שהאבן הגיעה נכון,אני בתור אלוף ארבעת המחוזות יהיה לי העונג לעזור לך לשמור על האבן הזו מפני ספקטרה פנטום אחריי גם אני כמוך וכמו ריילי גם מתמודד בלהיות הנבחר",סטיבן אומר לך:"לי תכיר זהו האלוף של ארבעת המחוזות עומר הוא ניצח אותי אבל הוא לא התכוון לקחת לי את התואר,הוא רק רצה לזכות בגביע האליפות של מחוז הואן,קנטו,ג'וטו וסינו".

איזהו הודעה?
    אני לוחץ יד עם עומר ואומר לו"ואו איזה כיף לפגוש בן אדם כמוך.נעים להכיר אות אני לי אני בדרך ללגית קנטו השגתי בינתים תג אחד אך אני ישיג את כול השאר בקרוב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    [\

TheSkyRuby*
    *מה זה היה בשורה הראשונה כי זה לא מי יודע מה ברור לי.
    קליירה אומרת לך בקול נבוך:"הזורא שלי לא יודע להשתנות לבאלבזור או אחד מהתפתחויותיו",עומר אומר:"קרוקנו תשתמש בפריזר",גלי הקור מתחילות לנשב בזירה אך זורא של קליירה מגן על הצ'יקוריטה שלך,קליירה אומרת לך:"אם את נופלת אני נופלת איתך!".

OK
    ולא משנה

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

4. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu
    ריילי,אתה,מייקי וליאו עולים במדרגות של המוזיאון לחדר קטן שבו כתוב "החדר של החוקר סטיבן סטון",אתם נכנסים לחדר ואתם רואים גבר צעיר מראה בעל שיער כסוף,אתה רואה את מייקי אומר:"אתה סטיבן סטון נכון האלוף לשעבר של ליגת הואן",האיש בעל השיער הכסוף אומר למייקי:"אכן כן נערי,ריילי חבר וותיק מה שלומך",ריילי אומר לסטיבן:"שלומי טוב סטיבן,למה קראת לי לפה?",סטיבן ממשיך:"אבן האומגה",אתה רואה הבעה מוזרה בפניו של ריילי.

יגאל**
    פיצ'ו משגר מתקפת שיתוק צהובה ומדהימה שיוצאת מין גופו,אתה רואה את סוואנה מתחמק מין השיתוק ואתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופה חזקה מאוד שגורמת לפיצ'ו המובהל לרחף מעל הזירה של האגם הנוצץ.

Poke Style**
    הפוכדור האדום שאתה מוציא מין התיק שלך נזרק בחן רב לכיוונו של הדרטיני הזוהר,נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר לידך שלך ואתה רואה את הדרטיני הזוהר קם מין האדמה והוא מוכן לקרב הבא שלך נגדו.

Dav5000
    אתה לא מצליח לצאת מין מרכז הפוקימונים בגלל שהדלת נעולה,אתה רואה את האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"אני מצטער מאוד אדוני אי אפשר לצאת מין המרכז עד הודעה חדשה הוראה של הפוקימון ריינג'ר",אתה רואה שלושה אנשים עם חליפות אדומות מנסים להרגיע את הפוקימונים.

Cyndaquil
    הרקרוס זז במהירות לכיוונו של הבוויזל שמשתמש עכשיו בסילון אקווה,שני הפוקימונים הזריזים האלה מתנגשים זה בזה ואתה רואה שאחרי זה שני הפוקימונים עומדים כמו שצריך כאילו לא היה נזק ממשי כול כך כבד.

Dan*
    אתה נותן לילד אגרוף והוא נופל על הקרקע,אתה מנצל זאת ועוקב אחרי הדרטיני שראית קודם ואתה מגלה מקום מסתור שבתוכו אתה רואה את הטוטודייל שלך ואת אותו המוגוריו ממשיכים להילחם.

Niv961**
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,הפוכדור של הפוקימון הבא שלך נמצא ביד שלך,אתה רואה את השמש בזורחת בשמיי קנטו זורחת על הפוכדור הנוצץ החדש שלך,אתה רואה את לרוויטר יוצא מין הפוכדור והוא שמח כולו.
    לכדת לרוויטר שיודע סופת חול וציפורן הדרקון,איבדת פוכדור אחד.

TheSkyRuby
    קליירה אומרת לך:"לא אני לא מתכוונת ללכת בכיוונה של אמי אני הולכת להיות מגדלת פוקימונים לאמן אותם ולטפל בהם",את רואה נער צעיר בעל כובע שחור וגלימה שאומר לך:"ראיתי שניצחת את צ'רלס,נעים מאוד שמי עומר ואני מאתגר אותך לקרב".

אני מוסיף עוד מאמן לרשימת המאמנים והוא יהיה בעצם אני שמו יהיה עומר[הכוונה גם אני רוצה להצטרף למסע שלכם].

"פוקימון רינג'ר?" אני שואל את האחות גו'י "מי זה?ומי האנשים האלו?
    וחוץ מזה אני רוצה לעזור במשהו, הפוקימונים האלה מזיקים מאוד"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

5. Retired
    שם: Ashar

Naptime
    אתה רץ אל עבר העיר ורידיאן ואתה רואה את מרכז הפוקימונים בכיוונך,אתה נכנס ואתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את הפנים של מאמן בעל כובע שחור וגלימה.
    O.K
    אני לא מבין פתאום למה אין לי שוב כוכהב כחול -.-
    ותעדכן לי את זורא
    ----------------------------------------------------------
    " סליחה אדוני אני יכול לבקשה להגיע לאחות ג'וי יש פה מקרה חרום הפוקימונים שלי בסכנה הוא נפצע קשה בקרב ואני חושב עם הוא לא יקבל טיפול דחוף יקרה לו משהו רע " אני אומר בפרצוץ עגום ומפוחד שלה יקרה כלום לטריקו שאני שאני נותן בעיטות קטנו תברצפה עם רגל ימין
    פרישה

6. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**
    אתה מסתכל לשמיים ואתה רואה קבוצת פוקימוני כנף,כול אחד שונה מהשני אתה מבין שאתה צריך להמשיך במסע שלך,אתה מסתכל במקום שבו גרי היה,ואתה רואה פוקימון כתום וקטן אתה מזהה אותו בתור בוויזל,הפוקדע אומר לך:"בוויזל סוגו הוא מים מחוזו הוא סינו בוויזל הוא פוקימון מהיר מאוד,חזק מאוד ובעל הגנה חזקה מאוד הוא וההתפתחות שלו פלוזצל הם פוקימוני המים הכי טובים שאפשר למצוא".

החלטתי היום החלטה חשובה מעכשיו אין יותר סדר מכונים אתם יכולים להתחיל מסרולין אחר כך לפיוטר אחרי זה פיושה ואחר כך ורידיאן תזרמו אני לא מתכוון להיות משחק מחשב זה משחק כמו הסדרה שכול אחד מחליט ללכת לאן שהוא רוצה.
    o.k
    ---------
    אני אומר בסדר הוא הפוקמון שאני מחפש ואני מוציא את פיצ'ו ואומר לו לתקוף בשיתוק ואחרי זה בחבטה
    אני חושב לעצמי שזה היה קרב קשה מאוד

7. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu
    ריילי,אתה,מייקי וליאו עולים במדרגות של המוזיאון לחדר קטן שבו כתוב "החדר של החוקר סטיבן סטון",אתם נכנסים לחדר ואתם רואים גבר צעיר מראה בעל שיער כסוף,אתה רואה את מייקי אומר:"אתה סטיבן סטון נכון האלוף לשעבר של ליגת הואן",האיש בעל השיער הכסוף אומר למייקי:"אכן כן נערי,ריילי חבר וותיק מה שלומך",ריילי אומר לסטיבן:"שלומי טוב סטיבן,למה קראת לי לפה?",סטיבן ממשיך:"אבן האומגה",אתה רואה הבעה מוזרה בפניו של ריילי.

יגאל**
    פיצ'ו משגר מתקפת שיתוק צהובה ומדהימה שיוצאת מין גופו,אתה רואה את סוואנה מתחמק מין השיתוק ואתה רואה שהוא משתמש במתקפת סופה חזקה מאוד שגורמת לפיצ'ו המובהל לרחף מעל הזירה של האגם הנוצץ.

Poke Style**
    הפוכדור האדום שאתה מוציא מין התיק שלך נזרק בחן רב לכיוונו של הדרטיני הזוהר,נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר לידך שלך ואתה רואה את הדרטיני הזוהר קם מין האדמה והוא מוכן לקרב הבא שלך נגדו.

Dav5000
    אתה לא מצליח לצאת מין מרכז הפוקימונים בגלל שהדלת נעולה,אתה רואה את האחות ג'וי מתקרבת אליך ואומרת לך:"אני מצטער מאוד אדוני אי אפשר לצאת מין המרכז עד הודעה חדשה הוראה של הפוקימון ריינג'ר",אתה רואה שלושה אנשים עם חליפות אדומות מנסים להרגיע את הפוקימונים.

Cyndaquil
    הרקרוס זז במהירות לכיוונו של הבוויזל שמשתמש עכשיו בסילון אקווה,שני הפוקימונים הזריזים האלה מתנגשים זה בזה ואתה רואה שאחרי זה שני הפוקימונים עומדים כמו שצריך כאילו לא היה נזק ממשי כול כך כבד.

Dan*
    אתה נותן לילד אגרוף והוא נופל על הקרקע,אתה מנצל זאת ועוקב אחרי הדרטיני שראית קודם ואתה מגלה מקום מסתור שבתוכו אתה רואה את הטוטודייל שלך ואת אותו המוגוריו ממשיכים להילחם.

Niv961**
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,הפוכדור של הפוקימון הבא שלך נמצא ביד שלך,אתה רואה את השמש בזורחת בשמיי קנטו זורחת על הפוכדור הנוצץ החדש שלך,אתה רואה את לרוויטר יוצא מין הפוכדור והוא שמח כולו.
    לכדת לרוויטר שיודע סופת חול וציפורן הדרקון,איבדת פוכדור אחד.

TheSkyRuby
    קליירה אומרת לך:"לא אני לא מתכוונת ללכת בכיוונה של אמי אני הולכת להיות מגדלת פוקימונים לאמן אותם ולטפל בהם",את רואה נער צעיר בעל כובע שחור וגלימה שאומר לך:"ראיתי שניצחת את צ'רלס,נעים מאוד שמי עומר ואני מאתגר אותך לקרב".

אני מוסיף עוד מאמן לרשימת המאמנים והוא יהיה בעצם אני שמו יהיה עומר[הכוונה גם אני רוצה להצטרף למסע שלכם].
    *הייתי מכניס לו עוד כמה בעיטות אבל קטנה
    נכנס למאורה ומסתכל ומחפש סימנים אם הוא פצוע או משהו אומר לו שיעסיק את מוגוריו בנתיים
    אני מסתכל בחוץ ורואה אם הילד רואה אותי, מחפש את הדריניטי

8. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Akainu
    ריילי אומר לך:"אני אסביר לו סטיבן,לי אבן האומגה היא אבן מיוחדת מאוד בצבע כחול עמוק שמסביבה יש מין מעטפת אבנים מיוחדת מאוד,האבן הזו יכולה לגרום למים להפוך למטוהרים יותר או לגרום למים להפוך ליצור מפחיד למין גולם מים צייתן מאוד,השמועות אומרות שספקטרה פנטום מחפש את האבן,אבל מה רצית להגיד לי סטיבן?",סטיבן אומר:"היא פה בתוך המגירה",סטיבן מוציא מין המגירה שלידו את האבן שבדיוק לפי התיאור של ריילי.

יגאל**
    גרי אומר לך:"אתה נלחם לא ברצינות העדפתי את הקרב הקודם שלנו,ההתחלתי שלך נגד האיווי שלי שהתפתח באמצע הקרב לאמבריון,זוכר את זה רק שתדע אני ציפיתי לזה שאיווי התפתח אם אתה רוצה להפסיק את הקרב אני הפסיק,אני אתן לך את האבן".

Omerpoke**
    סיזור זז במהירות רבה לכיוון השני של הזירה וגורם למדקיפ לפספס את המטרה שלו,אתה רואה את סיור משתמש בצוות כפול ואתה רואה עשרות סיזורים מפחידים מקיפים את הזירה.

Niv961**
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימוני כנף שונים אתה מזהה שם פיג'י,סטרלי וגם סוולו אתה רואה את שלושתם יורדים ושותים מין האגם של ורידיאן,אתה מבין שכדי גם להוסיף אחד מהם לאוסף.

TheSkyRuby
    עומר אומר לך:"אוקיי אני אשתמש בפוקימון מים בצורה הראשונה שלו מקובל אליי,את תשתמשי בצ'יקוריטה שלך,שלום לך קליירה מה שלומך,רק שתדעי הקרב נגד קלייר היה די קרב מעניין יחסית לשם שהסתובב לה באזור ניו-ברק כן גם אני ממחוז ג'וטו".
    אני חושב לעצמי:"אני חייב ללמד את סקווירטל מיתקפת מים כי אז אני לא יהיה משהוא במכון"
    אחר כך אני אומר לעצמי:"אני רוצה סטארלי"
    "צא סקווירטל" אני מוציא אותו ואני אומר לו שגם ישתמש בחבטה על סטארלי

9. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu
    סטיבן מתעצבן ואומר לך:"האבן הזו כול כך חזקה כי יש בתוכה חלק מין הנשמות של לטיאס ולטיאוס האגדיים אז כן האבן הזו באמת חשובה,אם ספקטרה פנטום ישיג את זה הוא יהיה צעד אחד נוסף לכיוונו של השמד כדור הארץ".

יגאל**
    גרי אומר לך:"עשינו עסקה,אומנם את הסוואנה שלי לא קיבלת אבל האבן השחר שלך,קח את זה",אתה רואה את גרי נותן לך אבן כחולה עם ניצוץ קטן בתוכה,אתה מבין שעכשיו אתה יכול לפתח את הקריליה שלך.
    יש לך אבן שחר!

Omerpoke**
    מדקיפ פוגע בגבו של סיזור המקורי ושאר העתקים נעלמים,אתה רואה את הסיזור מתעצבן והוא משתמש במתקפה זריזה שגורמת למדקיפ סבל רב.

Cyndaquil
    אתה רואה את זה כאילו זה שידור חוזר,בוויזל משתמש בסילון אקווה ושוב הרקרוס משתמש במתקפה מהירה הם מתנקשים שוב,אתה רואה שהם הפעם יותר חלשים אתה רואה את בוויזל נפגע בידו ואת הרקרוס ברגלו.

TheSkyRuby*
    עומר אומר לטוטודייל שלו:"טוטודייל תשתמש במתקפת פריזר!",את רואה סופת קרח אדירה מתחילה לפעול לכיוונו של הצ'יקוריטה שלך את רואה את הזורא של קליירה מתערב והיא אומרת לעומר:"שמע אדוני האלוף זה לא קרב הוגן זה הולך להיות הזורא שלי והצ'יקוריטה של אליס נגד הטוטודייל שלך!",עומר מחייך ואומר:"מה שהוגן הוגן,טוטודייל התפתחות!",את רואה את טוטודייל זוהר ואת רואה קרוקנו אדיר בזירה.
    הטוטודייל של עומר התפתח!
    ok ok
    --------------
    "הרקרוס הכל בסדר?" אני צועק לו בדאגה ומקווה שיכול להמשיך.
    "אני יודע שזה קשה אבל הוא מותש בדיוק כמוך,עוד קצת ונוכל ללכוד אותו" אני אומר לו בקול נמוך בתקווה שיצליח להתמודד עם הכאב ולתקוף שוב.

10. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    מדקיפ פוגע בגבו של סיזור המקורי ושאר העתקים נעלמים,אתה רואה את הסיזור מתעצבן והוא משתמש במתקפה זריזה שגורמת למדקיפ סבל רב.
    "מאדקיפ אל תידאג תשתמש בצעקה כדי להמם אותו ותקום בחבטה מהר" אני צועק לו בדאגה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    מגניב אחי חח
    ------
    'יפה אני רואה שהוא חזק יותר משחשבתי' אחשוב
    'הפעם אני ישתמש בגיבל' אחשוב
    "גיבל צא החוצה! תשתמש בזעם דרקון" אצעק
    ואצביע על דרטיני

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    *שאין יותר סדר מכונים זה כמו הסדרה ולא כמו המשחקים אז זו ההודעה.
    עומר אומר לך:"נו אז איזה מכון אתה הולך עכשיו אני הייתי ממליץ בחום על מכון העיר סרולין בתור המכון האחרון,הקרב הזה באמת היה קשה מאוד,תגיד ריילי מה שלום הלוקריו שלי?",ריילי מתעצבן ואומר:"הלוקריו שלך לשעבר עכשיו הוא שלי ואני נתתי לך פוקימון מאוד טוב אליו".

יגאל**
    הבוויזל רץ אל עבר האגם במהירות הבזק בעזרת סילון אקווה,בגלל המהלך הזה מכת השיתוק שלו החמיצה את המטרה והיא פגעה בעובר אורח שמתעצבן אליך ואומר לך:"נו תן לי סיבה אחת טובה למה פגעת בי?".

Poke Style**
    אתה רואה את זעם הדרקון הסגול צהוב המדהים הזה פוגע בדרטיני הזוהר אך הוא לא מזיק לו כול כך הרבה,אתה מבין שהקרב יהיה מעניין מאוד.

Dav5000
    האחות ג'וי מסבירה לך:"הפוקימון ריינג'ר הם שומרים על הפוקימונים מפני בני אדם רעים או מגנים על אנשים מפני פוקימונים זועמים והאנשים עם החליפות האדומות שבחוץ הם הפוקימון ריינג'ר".

Omerpoke**
    אתה רואה שמדקיפ לא קם,גרי אומר לך במחשבה זריזה:"מהר תחליף אותו שינוח בפוכדור זה בסדר",אתה רואה את רטטה מוכן לקרב.

Cyndaquil
    אתה רואה את שני הפוקימון מתמוטטים להם בזירת האגם ביפה הזה,אתה מבין שהקרב נגמר בתיקו,אתה מבין שאתה יכול לתפוס את הבוויזל הזה עכשיו או שלעולם לא.

Dan*
    אתה רואה את הדרטיני משחק עם הטוטודייל שלך בזמן שהמוגוריו ישן מתחת לשכבת עלים יבשים של עץ אורן,אתה שומע את קולו של גרי שאומר לך:"זה הזמן שלך ילדון תתפוס את הדרטיני שהסלבי הבטיח לך!".

Naptime
    *הוספתי את זורא ואני לא חושב על כוכב כחול [כי אני לא זוכר את ההודעה תיתן לי את הכתובת של ההודעה ואני אשכול את זה].
    הילד אומר לך:"כמובן אני די אוהב את הפוקימון טריקו,האחות ג'וי אנא טפלי בעניין שלי אחר כך יש פה מאמן שצריך עזרה דחופה",האחות ג'וי אומרת:"כמובן האדון עומר,מה בשבילך אדוני?".

TheSkyRuby*
    קליירה אומרת:"בכול הכוח זורא תשתנה לספטייל!,אליס זה שאמרתי שהוא לא יודע להשתנות לבאלבזור או לאחת מין ההתפתחויות שלו זה לא אומר שהוא לא יודע להשתנות לספטייל",את רואה שהזורא של קליירה השתנה לספטייל גדול ויפה את רואה שהקרוקנו לא נראה לחוץ בכלל.

13. משתמש סופר ספאמר
    Akainu
    *שאין יותר סדר מכונים זה כמו הסדרה ולא כמו המשחקים אז זו ההודעה.
    עומר אומר לך:"נו אז איזה מכון אתה הולך עכשיו אני הייתי ממליץ בחום על מכון העיר סרולין בתור המכון האחרון,הקרב הזה באמת היה קשה מאוד,תגיד ריילי מה שלום הלוקריו שלי?",ריילי מתעצבן ואומר:"הלוקריו שלך לשעבר עכשיו הוא שלי ואני נתתי לך פוקימון מאוד טוב אליו".

יגאל**
    הבוויזל רץ אל עבר האגם במהירות הבזק בעזרת סילון אקווה,בגלל המהלך הזה מכת השיתוק שלו החמיצה את המטרה והיא פגעה בעובר אורח שמתעצבן אליך ואומר לך:"נו תן לי סיבה אחת טובה למה פגעת בי?".

Poke Style**
    אתה רואה את זעם הדרקון הסגול צהוב המדהים הזה פוגע בדרטיני הזוהר אך הוא לא מזיק לו כול כך הרבה,אתה מבין שהקרב יהיה מעניין מאוד.

Dav5000
    האחות ג'וי מסבירה לך:"הפוקימון ריינג'ר הם שומרים על הפוקימונים מפני בני אדם רעים או מגנים על אנשים מפני פוקימונים זועמים והאנשים עם החליפות האדומות שבחוץ הם הפוקימון ריינג'ר".

Omerpoke**
    אתה רואה שמדקיפ לא קם,גרי אומר לך במחשבה זריזה:"מהר תחליף אותו שינוח בפוכדור זה בסדר",אתה רואה את רטטה מוכן לקרב.

Cyndaquil
    אתה רואה את שני הפוקימון מתמוטטים להם בזירת האגם ביפה הזה,אתה מבין שהקרב נגמר בתיקו,אתה מבין שאתה יכול לתפוס את הבוויזל הזה עכשיו או שלעולם לא.

Dan*
    אתה רואה את הדרטיני משחק עם הטוטודייל שלך בזמן שהמוגוריו ישן מתחת לשכבת עלים יבשים של עץ אורן,אתה שומע את קולו של גרי שאומר לך:"זה הזמן שלך ילדון תתפוס את הדרטיני שהסלבי הבטיח לך!".

Naptime
    *הוספתי את זורא ואני לא חושב על כוכב כחול [כי אני לא זוכר את ההודעה תיתן לי את הכתובת של ההודעה ואני אשכול את זה].
    הילד אומר לך:"כמובן אני די אוהב את הפוקימון טריקו,האחות ג'וי אנא טפלי בעניין שלי אחר כך יש פה מאמן שצריך עזרה דחופה",האחות ג'וי אומרת:"כמובן האדון עומר,מה בשבילך אדוני?".

TheSkyRuby*
    קליירה אומרת:"בכול הכוח זורא תשתנה לספטייל!,אליס זה שאמרתי שהוא לא יודע להשתנות לבאלבזור או לאחת מין ההתפתחויות שלו זה לא אומר שהוא לא יודע להשתנות לספטייל",את רואה שהזורא של קליירה השתנה לספטייל גדול ויפה את רואה שהקרוקנו לא נראה לחוץ בכלל.
    אני אומר לו ''שאני מצטער ושאני רוצה לתפוס את הבוויזל הזה'' ואחרי זה אני רץ לחפש את בוויזל באגם

14. משתמש מנוסה
    [:"כמובן האדון עומר,מה בשבילך אדוני?".[/FONT][/COLOR]

TheSkyRuby*
    "קדימה ,הדחיפה הכי חזקה שיש ,צ'יקוריטה!"

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Omerpoke**
    "מאדקיפ חזור!, רטטה אני בוחר בך!" אני צועק ואומר למאדקיפ" אל תידאג הייתה טוב עכשיו תורו של רטטה להראות לנו אותו בפעולה" ואז אני חושב:"רטטה הוא גם פוקימון מהיר יכול להיות ש נוכל לנצח!"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 105 מתוך 119 ראשוןראשון ... 55595103104105106107115 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •