[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני אומר לטרטוויג בהתלהבות גדולה והתרגשות על זה שהוא למד מתקפה חדש: "כל הכבוד טרטוויג שלמדת את המתקפה של עלי טער שזו המתקפת העשב הכי טובה לפי דעתי וזה מראה שאתה מתחיל להראות סימני התפתחות, אתה מתחזק בכל קרב ועוד מעט אתה תהפוך להיות גרוטל מצוין ואז כמובן טורטורה הצורה האחרונה שלך, אנחנו צריכים לנצח את סטון ואת הסודוודו שלו כדי שנתחזק עוד יותר ואז תוכל להתפתח להתפתחויות האחרונות שלך ולהיות פוקימון חזק מאוד שיועיל מאוד לצוות שלי מאוד, נחזק גם את פיקאצ'ו שהוא יהיה עוד יותר חזק, ננצח את שני מנהיגי המכון של העיר פיוטר ואז נתפוס עוד פוקימונים ונוכל להיות הכי חזקים בעולם הפוקימון, אז ייאלה בוא נראה לסטון והפוקימון שלו את היכולות שלך כדי שתוכל להתחזק ואז להתפתח, תשתמש בעלי טער כפולים ואז בבלימה הכי חזקים שלך כדי לנצח אותו".
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
Akainu
עומר אומר לך:"הוא נתן לי פוקימון מאוד חזק שהוא לא ידע להסתדר איתו אבל את שמו אני לא מוכן להגיד,מכון פיושה הוא אכן מכון מתאים בשביל התג הבא יש שם מנהיג מכון די נחמד בחיים אבל בקרבות הוא קשוח כמו אבן".
נכנס המידע של מכון פיושה!
יגאל**
אתה רץ אחריי הבוויזל ההוא לאגם ואתה מועד לתוך האגם בגלל חלוק אבן קטנה,אתה רואה את המים הצלולים בבירור את הכול אתה רואה את כול הפוקימונים שנמצאים באגם,מג'יקרפ,גולדין,הורסי ואתה רואה אפילו את הבוויזל ההוא,אתה מרגיש את חוסר החמצן ואתה מתעלף,אתה מתעורר בתוך מערה קטנה ואתה רואה מעלייך דמות כחולה מוזרה.
Avi**
סטון אומר לך:"נו אז אתה מתכנן כבר שהוא יתפתח לטורטרה עוד לפני התג השני,רק שתדע אתה לא חייב ללכת דווקא להילחם דווקא במכון פיוטר בתור מכון מספר שתיים,אתה יכול ללכת למקום אחר לזכות בתג אחר ואז לחזור לפיוטר".
Poke Style**
*אני יודע אבל במשחקים שלי זוהרים מיוחדים מאוד אז אצלי דרקון משפיע רגיל על דרקון.
מתקפת חתך הדרקון של גיבל יוצאת לדרך אתה רואה את ידיו של גיבל מתחילות לזהור והוא מתחיל לרוץ אל עבר הדרטיני הזוהר שבינתיים משתמש במשאבת הידרו שמתחילה להיטען,אתה מבין שאם גיבל לא יתחמק עכשיו זה יהיה מאוחר מדי.
Dav5000
אתה רואה את פיפלאפ מסמנת לך כן עם הראש,אתה מסתכל החוצה ואתה רואה את השמש חוזרת לשמיים היפים של ורידיאן,אתה שומע את קולה של האחות ג'וי בוקע מין המסדרון שאומר:"הפוקימון ריינג'רים מוסרים תודה וסליחה על ההמתנה ואפשר החוצה",אתה מבחין משונה נכנס לתוך האגם.
Omerpoke**
רטטה משתמש במתקפה מהירה שפוגעת בקצה ידו של סיזור,גרי אומר:"סיזור מתקפת מספריי-אקס!",אתה רואה את ידיי סיזור משתלבות והם יורות חתך בצורת האות איקס חזקה שעומדת לפגוע ברטטה בצורה מאוד קשה.
Cyndaquil
הפוכדור שנזרק לכיוונו של בוויזל מתחיל את תהליך הלכידה,נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר לידך,אתה רואה את בוויזל קם ומתחיל לברוח לכיוון היער של ורידיאן.
Dan*
*לא אמרתי כלום על ילד.
אתה רואה את טוטודייל מתחיל להתקיף את המוגוריו הישן,אתה רואה את הילד נכנס לאזור והוא אומר לך:"נו הנה הגנב של המוגוריו שלי!".
ShiFteR
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של טריקו ושל זורא לחדר אחר ונותנת לך את הפוכדורים אחרי כמה דקות והיא אומרת לך:"הפוקימונים שלך במצב מושלם אבל קצת עייפים,אתה רוצה שהם ואתה תנוחו פה?".
TheSkyRuby*
*מקבל.
סופת הקרח של קרוקנו גורמת למתקפת הדחיפה של צ'יקוריטה מפסיקה,הזורא-ספטייל של קליירה משתמש בעלי תער שגורם לקרוקנו של עומר להיפגע.
יגאל**
הדמות אומרת לך:"יגאל אתה צריך מנוחה,אתה במערת אגם ורידיאן,אתה היית בלי חמצן בגלל שנפלת לאגם יש לך מזל שהוורפיון המכונה ווריפי סייר באזור והציל אותך,אני הוא פיונה בנו של נסיך הים מאנפי,אגב שמעתי שפגשת את חברי הוותיק עוד מאז תחילת הזמנים שיימין איך הוא עכשיו?".
Avi**
אתה רואה את סודוודו נעלם והוא פתאום מופיע והוא משתמש באגרוף פטיש חזק שעוצר את טרטוויג מלהשתמש בעלי התער שלו,אתה מרגיש שיש סיכוי קטן שאתה יכול להביס אותו והוא רק אם טרטוויג התפתח לגרוטל.
Cyndaquil
אתה והרקרוס רצים יחד לכיוון בוויזל ויער ורידיאן,אתה נכנס ליער ואתה רואה בוויזל קופץ לכיוון אחד העצים והוא מצליח להיעלם בעזרת העצים,אתה והרקרוס מתחילים לטייל באזור ואתה רואה חבורת קטרפי קטנה שבורחת ממשהו.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)