[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu
סטיבן אומר לכם:"לא אני סיימתי את דבריי,עומר אני רוצה לדבר איתך אחר-כך אוקיי?",עומר מהנהן,ריילי,מייקי וליאו יוצאים מין החדר רק אתה,עומר וסטיבן נשארים בחדר,אתה רואה את אבן האוגמה ניצבת ליד סטיבן.
יגאל**
פיונה אומר לך:"אני מצטער מאוד אבל לא תוכל לתפוס את הבוויזל הזה שניסית לתפוס,הוא שייך לאזור שלי הוא הפוקימון הכי חזק שתוכל למצוא כאן,בגלל שהוא שומר הסף שלי הוא שומר הראש שלי במילים אחרות,הנה אתה חוזר למקום שלך",אתה רואה אור ואתה מוצא את עצמך ספוג ורטוב אתה רואה את הפיצ'ו שלך מתקרב אליך והוא נראה מאוד מודאג.
Avi**
אתה רואה את טרטוויג עוצם עיניים בחוזקה ואתה רואה שהוא מתחיל לזהור,אתה רואה את גופו גודל אך שהאור מסתיים אתה רואה עדיין את טרטוויג ושום גרוטל,אתה מבין שהוא מאוד קרוב להתפתחות.
טרטוויג בשלבי התפתחות!
Omerpoke**
אתה רואה את קטטה מתחמק בעוז מפני מתקפת מספריי-אקס אך המתקפה הזריזה של רטטה נכשלת בגלל שסיזור משתמש במגן פלדה שמוריד את עוצמת המתקפה לאפס,הפוקדע מתחיל לצפצף:"מתקפת מגן פלדה גורמת אפילו למתקפה הכי חזקה להפוך למתקפה פשוטה מאוד שלא עוזרת כמעט בכלום".
Cyndaquil
אתה מתקרב לחבורת הקטרפי האלה ואתה רואה שיש שם חבורת בידרילים שמתחילה להרוס את הסביבה,אתה שומע את הפוקדע אומר:"מפעיל גילוי מצב,הקטרפי האלה חיים באזור שלהם בשלווה ועכשיו הבידרילים האלה רוצים את השטח של הקטרפי והקטרפי לא מוכנים לתת להם את השטח אז הבידרילים מעוצבנים והם מתחילים במתקפה".
יש עכשיו בפוקדע שתי אפשריות חדשות:"שפת פוקימון" שנותן לך ולפוקימון שלך לדבר באותה שפה ו"גילוי מצב" אם יש פוקימון או חבורה של פוקימונים שנמצאים בסכנה אז הפוקדע יגיד מה קרה להם.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
ok
בשפה אפשר לדבר עם כל פוקימון או רק שלך?
'זה לא מי יודע מה של תוכנית אבל אני חייב לעשות משהו' אני חושב לעצמי.
Akainu
יורד במדרגות ואתה רואה את ריילי מתבונן בפסל של פוקימון שאתה מזהה בתור לטיאס ואתה רואה את ליאו ואת מייקי מסתכלים במאובנים שמסביב,ריילי אומר לך:"בוא לי אחרי הכול אנחנו הגענו לפה בשביל לצפות במאובנים ובפסלים לא?".
יגאל**
אתה שומע אותו אומר לך:"פיצ'ו פיצ'",אתה שומע את הפוקדע אומר:"שפת פוקימון מופעלת",אתה שומע שוב את פיצ'ו אומר לך אבל במקום לומר פיצ'ו פיצ' הוא אומר:"אני דאגתי לך כי נפלת לאגם ונעלמת לי לשעות אני דאגתי לך יגאל,אל תעשה לי את זה שוב!",אתה רואה אותו מתחיל לבכות.
Avi**
*שפת פוקימון לא שפת גוף
הפוקדע אומר:"שפת פוקימון מופעל",אתה שומע את קולו הדק של טרטוויג אומר לך:"אני מצטער ידידי אבל אני לא יכול הקרב שלי מול הנאטו ההוא היה לי קשה מדי הייתי בעמדת נחיתות מולו,אם רק אני הייתי סופג את המתקפה ולא פיקאצ'ו היית משיג את התג של המכון שאתה רוצה,אני מצטער אבל אני לא יכול להתפתח".
Omerpoke**
הפוקדע נפתח ואומר:"מצב שפת פוקימון מופעל",אתה שומע קול צייצני מאוד שמגיע מרטטה שאומר לך:"עומר אני מצטער אני לא יכול להמשיך להילחם וגם הסיזור הזה מעצבן נורא",את שומע קול עמוק וכועס שאומר:"נו כבר רטטה עלוב תמשיך להילחם בשביל שאני אוכל לרסק אותך!".
Cyndaquil
אתה רואה את קבוצת הבידרילים מתקרבת אליך והיא לא נראת מרוצה מזה שאתה דוחף את האף,אתה רואה את הרקרוס קם והוא אומר לבידרילים:"הרק הרקרוס!",אתה רואה הבעה משונה מאוד בפנים של הבידרילים פתאום והם מתחילים לברוח.
TheSkyRuby*
קליירה אומרת לך:"יש לי רעיון,זורא-ספטייל תשתמש במהלך נינג'ה רמה שלוש עכשיו",את רואה את זורא-ספטייל נעלם ואת רואה שסופת הקרח נגמרה ואת קרוקנו נתפס על ידי הזורא-ספטייל והוא נאבק להשתחרר,את מבינה שעכשיו זה הזמן.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)