Pokemon GO
עמוד 108 מתוך 119 ראשוןראשון ... 85898106107108109110118 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,606 עד 1,620 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu
    אתה מסתכל סביב ואתה רואה את ריילי מסתכל במחשבה רבה על הפסלים של לטיאס ולטיאוס,אתה שומע אותו ממלמל:"אבן האומגה איך סטיבן מצא אותה,אני סיירתי בכול מקום בכול מחוז שקיים,חוץ ממערת אגם ורידיאן רק פסיכי שמחפש אתגרים כמו סטיבן יכנס לשם".

Avi**
    סטון מחזיר את הסודוודו שלו לפוכדור ואתה רואה אותו מתקרב אל עבר טרטוויג והוא מאכיל אותו במין ברי ירוק,אדום ולבן,אחרי שטרטוויג אוכל מזה אתה רואה שהוא מנסה להתפתח ואתה רואה לפניך גרוטל גדול ויפה.
    טרטוויג התפתח לגרוטל!

Dav5000
    הפוקדע אומר לך:"פיונה,פוקימון נסיך הים השובב,פיונה הוא בנו של נסיך הים מאנפי אומרים שמי שיראה אותו יקבל מזל ליום אחד,מאות מאמנים ומתאמנים מחפשים אותו בשביל לקבל את המזל שלהם ולהגשים את החלום שלהם".

Omerpoke**
    גרי מחזיר את הסיזור שלו לפוכדור והולך משם בלי להסתכל אליך,אתה רואה את השמש שוקעת כמו הביטחון של מדקיפ ורטטה אתה רואה אותם מאוד עצובים,אפילו בלי הפוקדע אתה מבין מה הם רוצים להגיד לך,שהם מצטערים.

Cyndaquil
    הפוקדע אומר:"מצב דיבור פוקימון מופעל",אתה שומע את הרקרוס אומר לך:"שון אני אמרתי להם שאני פוקימון מאוד מסוכן ומי שמתעסק עם החבר שלי שון מתעסק איתי והם לקחו את הכנפיים שלהם וברחו",אתה רואה איש זקן עם שיער חום חלק שאומר לך:"תגיד אתה רוצה לזכות בתג מכון,נעים מאוד שמי ברנדון מנהיג מכון העיר פיושה".
    זהות מנהיג מכון פיושה התגלה!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    אתה מסתכל סביב ואתה רואה את ריילי מסתכל במחשבה רבה על הפסלים של לטיאס ולטיאוס,אתה שומע אותו ממלמל:"אבן האומגה איך סטיבן מצא אותה,אני סיירתי בכול מקום בכול מחוז שקיים,חוץ ממערת אגם ורידיאן רק פסיכי שמחפש אתגרים כמו סטיבן יכנס לשם".

[/FONT][/COLOR][/B]
    אני אומר לרילי"תגיד מה מסוכן במערת אגם ורידיאן"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu

Avi**
    סטון מחזיר את הסודוודו שלו לפוכדור ואתה רואה אותו מתקרב אל עבר טרטוויג והוא מאכיל אותו במין ברי ירוק,אדום ולבן,אחרי שטרטוויג אוכל מזה אתה רואה שהוא מנסה להתפתח ואתה רואה לפניך גרוטל גדול ויפה.
    טרטוויג התפתח לגרוטל!

Dav5000
    הפוקדע אומר לך:"פיונה,פוקימון נסיך הים השובב,פיונה הוא בנו של נסיך הים מאנפי אומרים שמי שיראה אותו יקבל מזל ליום אחד,מאות מאמנים ומתאמנים מחפשים אותו בשביל לקבל את המזל שלהם ולהגשים את החלום שלהם".

Omerpoke**
    גרי מחזיר את הסיזור שלו לפוכדור והולך משם בלי להסתכל אליך,אתה רואה את השמש שוקעת כמו הביטחון של מדקיפ ורטטה אתה רואה אותם מאוד עצובים,אפילו בלי הפוקדע אתה מבין מה הם רוצים להגיד לך,שהם מצטערים.

Cyndaquil
    הפוקדע אומר:"מצב דיבור פוקימון מופעל",אתה שומע את הרקרוס אומר לך:"שון אני אמרתי להם שאני פוקימון מאוד מסוכן ומי שמתעסק עם החבר שלי שון מתעסק איתי והם לקחו את הכנפיים שלהם וברחו",אתה רואה איש זקן עם שיער חום חלק שאומר לך:"תגיד אתה רוצה לזכות בתג מכון,נעים מאוד שמי ברנדון מנהיג מכון העיר פיושה".
    "רגע אחד" אני חושב לעצמי בהתרגשות "זה אומר שהיום יום המזל שלנו פיפלאפ"
    אני יורד למטה עם פיפלאפ יוצא ממרכז הפוקימונים ויוצא אל מחוץ לעיר.
    "אנחנו נתפוס חבר חדש ונלך להילחם במכון, בסדר פיפלאפ?"
    אני שואל אותה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

4. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu

Avi**
    טרטוויג התפתח לגרוטל!

Dav5000

Omerpoke**

Cyndaquil
    "אני גאה בך כל כך!" אני אומר להרקרוס בשמחה.
    אני ניגש אל האיש הזקן ועונה לו:
    "העיר פיושה לא רחוקה מפה?","איך זה אפשרי?" אני שואל אותו בסקרנות

5. משתמש מנוסה
    Akainu
    ריילי מסתובב אליך והוא אומר לך:"מערת אגם סרולין נמצאת בתוך האגם מה שאומר שרוב הסיכויים שבן אדם יחיה שם,ואומרים שיש שם רוח ימית עתיקה שנועדה לשמור על תושבי העיר מיום הדין,אומרים שזה הפוקימון פיונה,אתה מוכן לקחת סיכון ולשאול את סטיבן מאיפה האבן".

Dav5000
    פיפלאפ מסמנת לך שהיא לא מוכנה לעוד פוקימון מסוג מים באזור שלה,אתה רואה אותה קופצת מין החלון והיא בורחת לכיוון האגם,ואתה רואה אותה נכנסת לכיוונו של פיונה,אתה רואה גם את הפוקימון ריינג'ר קופצים לאגם,אתה רואה אחד מסמן לך למהר לרדת אם אתה רוצה לעזור.

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"נכון אני מהעיר פיושה אבל אני בדרכי הולך אני מנהיג מכון מסוג אחר אני מדי חודש משוטט לי באזורים של קנטו וסוגר את המכון ומזמין לאתגר מכון מאמנים שאני פוגש אתה רוצה להילחם נגדי על התג?".

6. משתמש מנוסה
    Akainu
    ריילי מסתובב אליך והוא אומר לך:"מערת אגם סרולין נמצאת בתוך האגם מה שאומר שרוב הסיכויים שבן אדם יחיה שם,ואומרים שיש שם רוח ימית עתיקה שנועדה לשמור על תושבי העיר מיום הדין,אומרים שזה הפוקימון פיונה,אתה מוכן לקחת סיכון ולשאול את סטיבן מאיפה האבן".

Dav5000
    פיפלאפ מסמנת לך שהיא לא מוכנה לעוד פוקימון מסוג מים באזור שלה,אתה רואה אותה קופצת מין החלון והיא בורחת לכיוון האגם,ואתה רואה אותה נכנסת לכיוונו של פיונה,אתה רואה גם את הפוקימון ריינג'ר קופצים לאגם,אתה רואה אחד מסמן לך למהר לרדת אם אתה רוצה לעזור.

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"נכון אני מהעיר פיושה אבל אני בדרכי הולך אני מנהיג מכון מסוג אחר אני מדי חודש משוטט לי באזורים של קנטו וסוגר את המכון ומזמין לאתגר מכון מאמנים שאני פוגש אתה רוצה להילחם נגדי על התג?".
    "בטח!" אני אומר לו בהחלטיות ובהתרגשות.
    אני מחכה שיוציא את הפוקימון שלו.

7. מנהל פורום ספורט לשעבר

Avi**
    טרטוויג התפתח לגרוטל!
    אני אומר לסטון: "תודה שעזרתי לו להתפתח סטון", אני לוקח את הפוקידע ומפעיל את שפת הפוקימונים ואז אני אומר לגרוטל: "גרוטל, אתה נראה טוב, התחזקת, עכשיו התאמנו יפה מאוד", אני אומר לסטון: "אנחנו לא ממשיכים?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. משתמש מנוסה
    Avi**
    סטון אומר לך:"תראה,קוראים לברי הזה ברי לחץ זה גורם אומנם לפוקימון להתפתח זה גורם רק לפוקימון שמתאים להתפתחות אבל לא יכול להתפתח בגלל כול מיני סיבות כמו אי ביטחון הבנת,אבל הברי הזה גורם לפוקימון האוכל ממנו להיות חלש למספר שעות אז לא כדי לך להילחם נגדי עכשיו".

Cyndaquil
    ברנדון מוציא פוכדור אדום ולבן אתה רואה את זירת היער מתחילה להחשיך,ברנדון אומר לפוכדור:"קדימה טרטוויג אני בוחר בך,אני הוא ברנדון מנהיג מכון פיושה שמתמחה בקרבות אחד על אחד שמתמחה בעשב מאתגר אותך לקרב אחד על אחד על תג האומץ המוזהב!".
    לברנדון יש טרטוויג!

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    סטון אומר לך:"תראה,קוראים לברי הזה ברי לחץ זה גורם אומנם לפוקימון להתפתח זה גורם רק לפוקימון שמתאים להתפתחות אבל לא יכול להתפתח בגלל כול מיני סיבות כמו אי ביטחון הבנת,אבל הברי הזה גורם לפוקימון האוכל ממנו להיות חלש למספר שעות אז לא כדי לך להילחם נגדי עכשיו".
    אני אומר לסטון: "בסדר, אני יתן לו לנוח", אני לוקח את הפוקידע ומפעיל את שפת הפוקימונים ואז אני אומר לגרוטל: "גרוטל, אתה נראה טוב, התחזקת, עכשיו התאמנו יפה מאוד".

חתימה בשיפוצים.

10. משתמש מנוסה
    Avi**

Cyndaquil
    ברנדון מוציא פוכדור אדום ולבן אתה רואה את זירת היער מתחילה להחשיך,ברנדון אומר לפוכדור:"קדימה טרטוויג אני בוחר בך,אני הוא ברנדון מנהיג מכון פיושה שמתמחה בקרבות אחד על אחד שמתמחה בעשב מאתגר אותך לקרב אחד על אחד על תג האומץ המוזהב!".
    לברנדון יש טרטוויג!
    'מאוד מרשים' אני חושב לעצמי.
    אני אומר להרקרוס שלידי:"הרקרוס קדימה בוא נעשה את זה וננצח!"
    אני מורה להתקדם קדימה.
    "הרקרוס מתקפה מהירה!" אני מתחיל את הקרב בלי אזהרה מוקדמת.

11. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu
    עומר אומר לך:"הוא נתן לי פוקימון מאוד חזק שהוא לא ידע להסתדר איתו אבל את שמו אני לא מוכן להגיד,מכון פיושה הוא אכן מכון מתאים בשביל התג הבא יש שם מנהיג מכון די נחמד בחיים אבל בקרבות הוא קשוח כמו אבן".
    נכנס המידע של מכון פיושה!

יגאל**
    אתה רץ אחריי הבוויזל ההוא לאגם ואתה מועד לתוך האגם בגלל חלוק אבן קטנה,אתה רואה את המים הצלולים בבירור את הכול אתה רואה את כול הפוקימונים שנמצאים באגם,מג'יקרפ,גולדין,הורסי ואתה רואה אפילו את הבוויזל ההוא,אתה מרגיש את חוסר החמצן ואתה מתעלף,אתה מתעורר בתוך מערה קטנה ואתה רואה מעלייך דמות כחולה מוזרה.

Avi**
    סטון אומר לך:"נו אז אתה מתכנן כבר שהוא יתפתח לטורטרה עוד לפני התג השני,רק שתדע אתה לא חייב ללכת דווקא להילחם דווקא במכון פיוטר בתור מכון מספר שתיים,אתה יכול ללכת למקום אחר לזכות בתג אחר ואז לחזור לפיוטר".

Poke Style**
    *אני יודע אבל במשחקים שלי זוהרים מיוחדים מאוד אז אצלי דרקון משפיע רגיל על דרקון.
    מתקפת חתך הדרקון של גיבל יוצאת לדרך אתה רואה את ידיו של גיבל מתחילות לזהור והוא מתחיל לרוץ אל עבר הדרטיני הזוהר שבינתיים משתמש במשאבת הידרו שמתחילה להיטען,אתה מבין שאם גיבל לא יתחמק עכשיו זה יהיה מאוחר מדי.

Dav5000
    אתה רואה את פיפלאפ מסמנת לך כן עם הראש,אתה מסתכל החוצה ואתה רואה את השמש חוזרת לשמיים היפים של ורידיאן,אתה שומע את קולה של האחות ג'וי בוקע מין המסדרון שאומר:"הפוקימון ריינג'רים מוסרים תודה וסליחה על ההמתנה ואפשר החוצה",אתה מבחין משונה נכנס לתוך האגם.

Omerpoke**
    רטטה משתמש במתקפה מהירה שפוגעת בקצה ידו של סיזור,גרי אומר:"סיזור מתקפת מספריי-אקס!",אתה רואה את ידיי סיזור משתלבות והם יורות חתך בצורת האות איקס חזקה שעומדת לפגוע ברטטה בצורה מאוד קשה.

Cyndaquil
    הפוכדור שנזרק לכיוונו של בוויזל מתחיל את תהליך הלכידה,נדנוד ראשון,הפוכדור חוזר לידך,אתה רואה את בוויזל קם ומתחיל לברוח לכיוון היער של ורידיאן.

Dan*
    *לא אמרתי כלום על ילד.
    אתה רואה את טוטודייל מתחיל להתקיף את המוגוריו הישן,אתה רואה את הילד נכנס לאזור והוא אומר לך:"נו הנה הגנב של המוגוריו שלי!".

ShiFteR
    האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של טריקו ושל זורא לחדר אחר ונותנת לך את הפוכדורים אחרי כמה דקות והיא אומרת לך:"הפוקימונים שלך במצב מושלם אבל קצת עייפים,אתה רוצה שהם ואתה תנוחו פה?".

TheSkyRuby*
    *מקבל.
    סופת הקרח של קרוקנו גורמת למתקפת הדחיפה של צ'יקוריטה מפסיקה,הזורא-ספטייל של קליירה משתמש בעלי תער שגורם לקרוקנו של עומר להיפגע.
    מנסה למצוא משו לתפוס בו בו בנתיים אומר לטוטדייל לעזוב את מוגוריו ולתקוף את דריניטי

12. משתמש מנוסה
    Avi**
    אתה שומע את קולו העמוק של גרוטל שאומר לך:"אני התחזקתי? אני מרגיש נורא ואיום תבטיח לי דבר אחד שלא תכריח אות לאכול את הברי הנורא הזה זה נראה טוב אבל הטעם רע ונורא,היי תראה אותי אני לא טרטוויג יותר אני גרוטל!".

Cyndaquil
    אתה רואה את הטרטוויג של ברנדון נעלם כמו הרוח אל הקצה השני של הזירה והוא מתחיל להשתמש בעליי תער חזקים מאוד,אתה רואה את הרקרוס שלך מתחיל להדוף את העלים במהירות הבזק.

Dan*
    לא הבנתי את ההודעה שלך אתה יכול לנסח אותה מחדש בבקשה?

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לרילי"כן בשמחה"אני חוזר אל סטיבן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    Avi**
    אתה שומע את קולו העמוק של גרוטל שאומר לך:"אני התחזקתי? אני מרגיש נורא ואיום תבטיח לי דבר אחד שלא תכריח אות לאכול את הברי הנורא הזה זה נראה טוב אבל הטעם רע ונורא,היי תראה אותי אני לא טרטוויג יותר אני גרוטל!".

Cyndaquil
    אתה רואה את הטרטוויג של ברנדון נעלם כמו הרוח אל הקצה השני של הזירה והוא מתחיל להשתמש בעליי תער חזקים מאוד,אתה רואה את הרקרוס שלך מתחיל להדוף את העלים במהירות הבזק.

Dan*
    לא הבנתי את ההודעה שלך אתה יכול לנסח אותה מחדש בבקשה?
    "ואוו הוא ממש מהיר" אני אומר לעצמי בלחש.
    "הרקרוס גם אתה מהיר בוא ותראה לו מה זה!".
    "הרקרוס תשתמש מתקפה זריזה ואז באגרוף ממוקד!"

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    אני אומר לגרוטל: "בסדר חחח, את התפתחות הבאה אנחנו נעשה על ידי אימונים טוב, עכשיו אתה חזק יותר גרוטל, נכון עכשיו אתה חלש אבל אז תהיה חזק", אני אומר לסטון: "רוצה להלחם מול פיקאצ'ו שלי?".

חתימה בשיפוצים.

עמוד 108 מתוך 119 ראשוןראשון ... 85898106107108109110118 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •