Akainu
אתה מסתכל סביב ואתה רואה את ריילי מסתכל במחשבה רבה על הפסלים של לטיאס ולטיאוס,אתה שומע אותו ממלמל:"אבן האומגה איך סטיבן מצא אותה,אני סיירתי בכול מקום בכול מחוז שקיים,חוץ ממערת אגם ורידיאן רק פסיכי שמחפש אתגרים כמו סטיבן יכנס לשם".
Avi**
סטון מחזיר את הסודוודו שלו לפוכדור ואתה רואה אותו מתקרב אל עבר טרטוויג והוא מאכיל אותו במין ברי ירוק,אדום ולבן,אחרי שטרטוויג אוכל מזה אתה רואה שהוא מנסה להתפתח ואתה רואה לפניך גרוטל גדול ויפה.
טרטוויג התפתח לגרוטל!
Dav5000
הפוקדע אומר לך:"פיונה,פוקימון נסיך הים השובב,פיונה הוא בנו של נסיך הים מאנפי אומרים שמי שיראה אותו יקבל מזל ליום אחד,מאות מאמנים ומתאמנים מחפשים אותו בשביל לקבל את המזל שלהם ולהגשים את החלום שלהם".
Omerpoke**
גרי מחזיר את הסיזור שלו לפוכדור והולך משם בלי להסתכל אליך,אתה רואה את השמש שוקעת כמו הביטחון של מדקיפ ורטטה אתה רואה אותם מאוד עצובים,אפילו בלי הפוקדע אתה מבין מה הם רוצים להגיד לך,שהם מצטערים.
Cyndaquil
הפוקדע אומר:"מצב דיבור פוקימון מופעל",אתה שומע את הרקרוס אומר לך:"שון אני אמרתי להם שאני פוקימון מאוד מסוכן ומי שמתעסק עם החבר שלי שון מתעסק איתי והם לקחו את הכנפיים שלהם וברחו",אתה רואה איש זקן עם שיער חום חלק שאומר לך:"תגיד אתה רוצה לזכות בתג מכון,נעים מאוד שמי ברנדון מנהיג מכון העיר פיושה".
זהות מנהיג מכון פיושה התגלה!