Pokemon GO
עמוד 109 מתוך 119 ראשוןראשון ... 95999107108109110111 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,621 עד 1,635 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    [
    TheSkyRuby*
    קליירה אומרת לך:"יש לי רעיון,זורא-ספטייל תשתמש במהלך נינג'ה רמה שלוש עכשיו",את רואה את זורא-ספטייל נעלם ואת רואה שסופת הקרח נגמרה ואת קרוקנו נתפס על ידי הזורא-ספטייל והוא נאבק להשתחרר,את מבינה שעכשיו זה הזמן.
    "צ'יקוריטה ,הדחיפה הכי חזקה שיש לך !!" אני אומרת לה ,
    והלב שלי דופק מזה שיש לנו באמת אפשרות לנצח .
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    [quote=מאסטר פלריון;810555]

Omerpoke**
    גרי מחזיר את הסיזור שלו לפוכדור והולך משם בלי להסתכל אליך,אתה רואה את השמש שוקעת כמו הביטחון של מדקיפ ורטטה אתה רואה אותם מאוד עצובים,אפילו בלי הפוקדע אתה מבין מה הם רוצים להגיד לך,שהם מצטערים.

/quote]
    "זה לא שמתכם זה אשמתי לא הייתה לי אסטרטגייה מספיק טובה אתם הייתם מצוינים אל תדאגו הינה קחו רצת ברים" אני אומר להם ומושיט להם שני ברים כחולים כמו הים בזמן שאני מזיל דמעה.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש סופר ספאמר
    Akainu
    יורד במדרגות ואתה רואה את ריילי מתבונן בפסל של פוקימון שאתה מזהה בתור לטיאס ואתה רואה את ליאו ואת מייקי מסתכלים במאובנים שמסביב,ריילי אומר לך:"בוא לי אחרי הכול אנחנו הגענו לפה בשביל לצפות במאובנים ובפסלים לא?".

יגאל**
    אתה שומע אותו אומר לך:"פיצ'ו פיצ'",אתה שומע את הפוקדע אומר:"שפת פוקימון מופעלת",אתה שומע שוב את פיצ'ו אומר לך אבל במקום לומר פיצ'ו פיצ' הוא אומר:"אני דאגתי לך כי נפלת לאגם ונעלמת לי לשעות אני דאגתי לך יגאל,אל תעשה לי את זה שוב!",אתה רואה אותו מתחיל לבכות.

Avi**
    *שפת פוקימון לא שפת גוף
    הפוקדע אומר:"שפת פוקימון מופעל",אתה שומע את קולו הדק של טרטוויג אומר לך:"אני מצטער ידידי אבל אני לא יכול הקרב שלי מול הנאטו ההוא היה לי קשה מדי הייתי בעמדת נחיתות מולו,אם רק אני הייתי סופג את המתקפה ולא פיקאצ'ו היית משיג את התג של המכון שאתה רוצה,אני מצטער אבל אני לא יכול להתפתח".

Omerpoke**
    הפוקדע נפתח ואומר:"מצב שפת פוקימון מופעל",אתה שומע קול צייצני מאוד שמגיע מרטטה שאומר לך:"עומר אני מצטער אני לא יכול להמשיך להילחם וגם הסיזור הזה מעצבן נורא",את שומע קול עמוק וכועס שאומר:"נו כבר רטטה עלוב תמשיך להילחם בשביל שאני אוכל לרסק אותך!".

Cyndaquil
    אתה רואה את קבוצת הבידרילים מתקרבת אליך והיא לא נראת מרוצה מזה שאתה דוחף את האף,אתה רואה את הרקרוס קם והוא אומר לבידרילים:"הרק הרקרוס!",אתה רואה הבעה משונה מאוד בפנים של הבידרילים פתאום והם מתחילים לברוח.

TheSkyRuby*
    קליירה אומרת לך:"יש לי רעיון,זורא-ספטייל תשתמש במהלך נינג'ה רמה שלוש עכשיו",את רואה את זורא-ספטייל נעלם ואת רואה שסופת הקרח נגמרה ואת קרוקנו נתפס על ידי הזורא-ספטייל והוא נאבק להשתחרר,את מבינה שעכשיו זה הזמן.
    אני אומר לפיצ'ו שאני לא יעשה את זה יותר
    ואני אומר לו שכדי לנו ללכת עכשיו למכון פיוטר

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu*
    *הודעה מושקעת אני דורש!
    אתה עולה למעלה במדרגות ואתה רואה את הדלת פתוחה ואת עומר יוצא בדיוק,סטיבן אומר לך:"לי נכון,תגיד לריילי שכן מצאתי את האבן במערה של אגם ורידיאן,ותגיד לו רוח האגם פיונה נתן לי את האבן!".

יגאל**
    *אתה לא חייב דווקא לפיוטר אין יותר סדר מכונים.
    אתה מרגיש את פיצ'ו מתפס לך על הכתף אתה מבין שהוא רוצה להיות בחוץ,אתה רואה גם את צ'רמנדר,את לרוויטר,את הסנורנט הזוהר ואת הקילריה שלך בחוץ אתה מבין שגם הם רוצים להיות מחוץ לפוכדורים שלהם.

Avi**
    סטון אומר לך:"אני מצטער אבל אני אוהב להשתמש בפוקימונים מסוג אדמה יש לי שלושה פוקימונים שהם לא מסוג אדמה ורק אחד עליי והוא ינצח די בקלות פיקאצ'ו,רק שתדע אני ממליץ לך לנוח ואז לנדוד דרומה לכיוון העיר ורמליון יש שם מקום שמאוד מומלץ לצמד הפוקימונים שלך".

Omerpoke**
    אתה רואה שרטטה ומדקיפ לא אוכלים בגלל הדיכאון שלהם,אתה רואה את השמש עוד מעט שוקעת כבר,הדמעה שלך נופלת ארצה וגורמת לברי המקולקל להיות שוב כחול כמו הים.

Cyndaquil
    ושוב טרטוויג נעלם במהירות והוא ממשיך לירות לכול כיוון עליי תער אתה רואה את הרקרוס נפגע בידו הימנית,אתה רואה ילד וילדה קטנים מציצים מעבר לשיחים ומסתכלים בקרב.

TheSkyRuby*
    את רואה את קרוקנו קופץ באופן מדהים לראשו של
    זורא-ספטייל ואת צ'יקוריטה בטעות פוגעת בזורא-ספטייל שחוזר להיות זורא אבל מובס,את מבינה שקליירה בחוץ ואת לבד מול עומר,עומר אומר לך:"נו ילדה קטנה עכשיו זה חוזר אחד על אחד!".

5. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu*
    *הודעה מושקעת אני דורש!
    אתה עולה למעלה במדרגות ואתה רואה את הדלת פתוחה ואת עומר יוצא בדיוק,סטיבן אומר לך:"לי נכון,תגיד לריילי שכן מצאתי את האבן במערה של אגם ורידיאן,ותגיד לו רוח האגם פיונה נתן לי את האבן!".

יגאל**
    אתה מרגיש את פיצ'ו מתפס לך על הכתף אתה מבין שהוא רוצה להיות בחוץ,אתה רואה גם את צ'רמנדר,את לרוויטר,את הסנורנט הזוהר ואת הקילריה שלך בחוץ אתה מבין שגם הם רוצים להיות מחוץ לפוכדורים שלהם.

Avi**
    סטון אומר לך:"אני מצטער אבל אני אוהב להשתמש בפוקימונים מסוג אדמה יש לי שלושה פוקימונים שהם לא מסוג אדמה ורק אחד עליי והוא ינצח די בקלות פיקאצ'ו,רק שתדע אני ממליץ לך לנוח ואז לנדוד דרומה לכיוון העיר ורמליון יש שם מקום שמאוד מומלץ לצמד הפוקימונים שלך".

Omerpoke**
    אתה רואה שרטטה ומדקיפ לא אוכלים בגלל הדיכאון שלהם,אתה רואה את השמש עוד מעט שוקעת כבר,הדמעה שלך נופלת ארצה וגורמת לברי המקולקל להיות שוב כחול כמו הים.

Cyndaquil
    ושוב טרטוויג נעלם במהירות והוא ממשיך לירות לכול כיוון עליי תער אתה רואה את הרקרוס נפגע בידו הימנית,אתה רואה ילד וילדה קטנים מציצים מעבר לשיחים ומסתכלים בקרב.

TheSkyRuby*
    זורא-ספטייל ואת צ'יקוריטה בטעות פוגעת בזורא-ספטייל שחוזר להיות זורא אבל מובס,את מבינה שקליירה בחוץ ואת לבד מול עומר,עומר אומר לך:"נו ילדה קטנה עכשיו זה חוזר אחד על אחד!".
    אני מסתכל על הילדים לשנייה אך חוזר אל הקרב.
    "קדימה הרקרוס אתה יכול,אתה מהיר!" אני אומר לו בתקווה שמילותיי יתנו לו כוח וביטחון.
    "הרקרוס מתקפה זריזה בכל המהירות!" אני צועק,בגלל מהירותו של טרטויג אני מתחיל ליהיות מתוסכל ועצבני.

6. משתמש סופר ספאמר
    Akainu*
    *הודעה מושקעת אני דורש!

יגאל**

Avi**

Omerpoke**

Cyndaquil

TheSkyRuby*
    אני שואל את כולם למה הם לא בפוכדורים שלהם
    ואני מביא לקילריה את אבן הפיתוח שלו כדי שיתפתח
    ואומר לכולם שאני רוצה שהם גם יתפתחו כמו שקילריה היתפתח
    ואומר לצ'רמנדר שאני רוצה שהוא גם יתפתח מהר

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    *הודעה מושקעת אני דורש!

[/FONT][/COLOR]
    אני נדהם ממה שסטיבן אמר לי. ואומר לו"תגיד איך ידעת שאני אשאל אותך איפה מצאת את אבן אומגה.אתה מנבא עתידות?טוב אני אמסור לו אבל קודם תענה על השאלה ששאלתי אותך.אוקי סטיבן."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    [B=
    TheSkyRuby*
    "דחיפה ונהמה" אני אומרת לצ'יקוריטה ,מיואשת ועצובה
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**

.
    "מה קרה פה?" אני שואל ואומר למאדקיפ ורטטה:"אל תהיו עצובים קדימה בא נאכל בזמן שנצא למסע!" אני יוצא לכיוון דרך אחד בזמן שאני מרים את רטטה ומאדקיפ.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    *אני יודע אבל במשחקים שלי זוהרים מיוחדים מאוד אז אצלי דרקון משפיע רגיל על דרקון.
    מתקפת חתך הדרקון של גיבל יוצאת לדרך אתה רואה את ידיו של גיבל מתחילות לזהור והוא מתחיל לרוץ אל עבר הדרטיני הזוהר שבינתיים משתמש במשאבת הידרו שמתחילה להיטען,אתה מבין שאם גיבל לא יתחמק עכשיו זה יהיה מאוחר מדי.
    .
    "גיבל מהר תקפוץ באוויר כדי להצחק ממשאבת ההידרו!" אצעק
    'אני מקווה שגיבל יצליח להצחמק מהמתקפה' אחשוב

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    אני אומר לסטון: "טוב, אני ימשיך לעיר ורמליון, אני יתאמן שם ואני יחזור לפה להלחם מול לודין ולודיד" והולך למרכז לרפא את הפוקימונים ואז לעיר ורמליון.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu*
    סטיבן אומר לך:"לא אין לי שום כוחות מיסטיים של ראיית העתיד אני פשוט מכיר את ריילי הוא מאלה שרוצים לדעת הכול על אוצרות עתיקים,אפשר להגיד שהוא מתעניין בדברים האלה אז מין הסתם הוא שלח אותך לברר מאיפה זה,הבנת?".

יגאל**
    אבן השחר מתקרבת לקילריה שלך,אתה רואה בדיוק את השחר עולה ובדיוק אז הקילריה שלך זורח ואתה רואה לפניך גלאד יפה וחזק מאוד,אתה לא רואה יותר את אבן השחר שלך.
    קילריה שלך התפתח לגלאד,איבדת את אבן השחר!

Avi**
    אתה נכנס למרכז ואתה רואה גם את לודיד ואת לודין שם אתה רואה אותם מטפלים באברא ובנאטו שלהם,אתה רואה את האחות ג'וי מתקרבת אליך והיא אומרת:"מה בשבילך ילד?".

Poke Style**
    גיבל קופץ במהירות לצידה השני של העיר ומתחמק ממשאבת ההידרו,אתה רואה את הדרטיני הזוהר מעוצבן והוא מתחיל לשלוח לעבר גיבל מתקפת ירי גחלת מדהים.

Omerpoke**
    אתה,רטטה ומדקיפ יוצאים לכיוון דרך מספר אחד,אתה רואה מאמן צעיר בעל חכה קטנה מטייל לו באזור בחיפוש אחרי פוקימונים,אתה רואה אגם קטן ומורחק ליד העיר ורידיאן.

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"זה קרב מעניין מאוד אני חייב להודות בזה,הקרב הזה לא הולך להתפתח לשום מקום חוץ מניצחון של אחד הצדדים",טרטוויג של ברנדון יוצא מאחד השיחים הסמוכים להרקרוס והוא מתחיל לפגוע בו בעזרת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע ביד שמאל של הרקרוס.

TheSkyRuby
    *הודעה משוקעת!
    את רואה את עומר מחייך חיוך מרושע כאילו הוא תכנן כול מהלך וצד של הקרב הזה גם את שלך,הוא אומר לך:"נו אליס את רואה שאי אפשר לנצח אותי,קרוקנו סיים את המשחק הזה בעזרת ניב קרח",בלי הזדמנות להתחמק קרוקנו קופץ לעברה של צ'יקוריטה והוא משתמש אליה בניב קרח שמביס אותה,את רואה שעל צד שמאל שלה יש סימני קרח.
    הפסדת לעומר!

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    סטיבן אומר לך:"לא אין לי שום כוחות מיסטיים של ראיית העתיד אני פשוט מכיר את ריילי הוא מאלה שרוצים לדעת הכול על אוצרות עתיקים,אפשר להגיד שהוא מתעניין בדברים האלה אז מין הסתם הוא שלח אותך לברר מאיפה זה,הבנת?".

[/FONT][/COLOR][/B]
    אני אומר לסטיבן"כן הבנתי אתה מכיר אותו טוב מאוד.יש לי שאלה.תרצה קרב נגדי 1על 1 אתה תשמצש בפוקימון שהחלפת עליו את רילו של ריילי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    אתה נכנס למרכז ואתה רואה גם את לודיד ואת לודין שם אתה רואה אותם מטפלים באברא ובנאטו שלהם,אתה רואה את האחות ג'וי מתקרבת אליך והיא אומרת:"מה בשבילך ילד?".
    אני אומר לאחות ג'וי: "היי האחות ג'וי, את יכולה לרפא את שתי הפוקימונים שלי? הם עייפים מאוד", אני רואה את שני מנהיגי המכון ומסמן להם בתנועה של שלום.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. משתמש סופר ספאמר
    Akainu*

יגאל**
    אבן השחר מתקרבת לקילריה שלך,אתה רואה בדיוק את השחר עולה ובדיוק אז הקילריה שלך זורח ואתה רואה לפניך גלאד יפה וחזק מאוד,אתה לא רואה יותר את אבן השחר שלך.
    קילריה שלך התפתח לגלאד,איבדת את אבן השחר!

Avi**

Poke Style**
    גיבל קופץ במהירות לצידה השני של העיר ומתחמק ממשאבת ההידרו,אתה רואה את הדרטיני הזוהר מעוצבן והוא מתחיל לשלוח לעבר גיבל מתקפת ירי גחלת מדהים.

Omerpoke**
    אתה,רטטה ומדקיפ יוצאים לכיוון דרך מספר אחד,אתה רואה מאמן צעיר בעל חכה קטנה מטייל לו באזור בחיפוש אחרי פוקימונים,אתה רואה אגם קטן ומורחק ליד העיר ורידיאן.

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"זה קרב מעניין מאוד אני חייב להודות בזה,הקרב הזה לא הולך להתפתח לשום מקום חוץ מניצחון של אחד הצדדים",טרטוויג של ברנדון יוצא מאחד השיחים הסמוכים להרקרוס והוא מתחיל לפגוע בו בעזרת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע ביד שמאל של הרקרוס.

TheSkyRuby
    *הודעה משוקעת!
    את רואה את עומר מחייך חיוך מרושע כאילו הוא תכנן כול מהלך וצד של הקרב הזה גם את שלך,הוא אומר לך:"נו אליס את רואה שאי אפשר לנצח אותי,קרוקנו סיים את המשחק הזה בעזרת ניב קרח",בלי הזדמנות להתחמק קרוקנו קופץ לעברה של צ'יקוריטה והוא משתמש אליה בניב קרח שמביס אותה,את רואה שעל צד שמאל שלה יש סימני קרח.
    הפסדת לעומר!
    אני אומר לו שהוא נראה פוקימון חזק ומחזיר את כולם חוץ מצ'רמנדר
    אני אומר לצ'רמנדר שאני רוצה לעזור לו ללמוד מתקפות חדשות ובגלל זה אנחנו הולכים לחפש קרב שיהיה קרב קשה לצ'רמנדר שלי

עמוד 109 מתוך 119 ראשוןראשון ... 95999107108109110111 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •