Pokemon GO
עמוד 110 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1060100108109110111112 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,636 עד 1,650 מתוך 1783
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה

Omerpoke**
    אתה,רטטה ומדקיפ יוצאים לכיוון דרך מספר אחד,אתה רואה מאמן צעיר בעל חכה קטנה מטייל לו באזור בחיפוש אחרי פוקימונים,אתה רואה אגם קטן ומורחק ליד העיר ורידיאן.
    אני פונה למאמן הצעיר ושואל אותו:"שלום אתה מאמן פוקימונים? כי אני כן סתכל יש לי מאדקיפ ורטטה" בחיוך ואז מחכה לתשובה
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. משתמש מנוסה
    [
    TheSkyRuby
    *הודעה משוקעת!
    את רואה את עומר מחייך חיוך מרושע כאילו הוא תכנן כול מהלך וצד של הקרב הזה גם את שלך,הוא אומר לך:"נו אליס את רואה שאי אפשר לנצח אותי,קרוקנו סיים את המשחק הזה בעזרת ניב קרח",בלי הזדמנות להתחמק קרוקנו קופץ לעברה של צ'יקוריטה והוא משתמש אליה בניב קרח שמביס אותה,את רואה שעל צד שמאל שלה יש סימני קרח.
    הפסדת לעומר!
    "אני מצטערת להגיד לך,אתה המפסידן היחיד כאן ." אני אומרת לו בשנאה .
    "אם לא היית נטפל לילדים שרק כרגע התחילו את המסע שלהם,אז אולי אני רוכשת לך קצת כבוד" אני מדברת אליו בפנים מעוצנות במקצת .
    "אתה עלוב ,אתה מפחד שינצחו אותך החזקים אז אתה נטפל לחלשים !" אני אומרת לו ואומרת -
    "קליירה בואי נלך למרכז הפוקימונים,צ'יקוריטה חיזרי ! "אני אומרת ומתחילה ללכת ,לא אכפת לי מה עומר יאמר.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu*
    סטיבן אומר לך:"לא אין לי שום כוחות מיסטיים של ראיית העתיד אני פשוט מכיר את ריילי הוא מאלה שרוצים לדעת הכול על אוצרות עתיקים,אפשר להגיד שהוא מתעניין בדברים האלה אז מין הסתם הוא שלח אותך לברר מאיפה זה,הבנת?".

יגאל**
    אבן השחר מתקרבת לקילריה שלך,אתה רואה בדיוק את השחר עולה ובדיוק אז הקילריה שלך זורח ואתה רואה לפניך גלאד יפה וחזק מאוד,אתה לא רואה יותר את אבן השחר שלך.
    קילריה שלך התפתח לגלאד,איבדת את אבן השחר!

Avi**
    אתה נכנס למרכז ואתה רואה גם את לודיד ואת לודין שם אתה רואה אותם מטפלים באברא ובנאטו שלהם,אתה רואה את האחות ג'וי מתקרבת אליך והיא אומרת:"מה בשבילך ילד?".

Poke Style**
    גיבל קופץ במהירות לצידה השני של העיר ומתחמק ממשאבת ההידרו,אתה רואה את הדרטיני הזוהר מעוצבן והוא מתחיל לשלוח לעבר גיבל מתקפת ירי גחלת מדהים.

Omerpoke**
    אתה,רטטה ומדקיפ יוצאים לכיוון דרך מספר אחד,אתה רואה מאמן צעיר בעל חכה קטנה מטייל לו באזור בחיפוש אחרי פוקימונים,אתה רואה אגם קטן ומורחק ליד העיר ורידיאן.

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"זה קרב מעניין מאוד אני חייב להודות בזה,הקרב הזה לא הולך להתפתח לשום מקום חוץ מניצחון של אחד הצדדים",טרטוויג של ברנדון יוצא מאחד השיחים הסמוכים להרקרוס והוא מתחיל לפגוע בו בעזרת כדור אנרגיה חזק מאוד שפוגע ביד שמאל של הרקרוס.

TheSkyRuby
    *הודעה משוקעת!
    את רואה את עומר מחייך חיוך מרושע כאילו הוא תכנן כול מהלך וצד של הקרב הזה גם את שלך,הוא אומר לך:"נו אליס את רואה שאי אפשר לנצח אותי,קרוקנו סיים את המשחק הזה בעזרת ניב קרח",בלי הזדמנות להתחמק קרוקנו קופץ לעברה של צ'יקוריטה והוא משתמש אליה בניב קרח שמביס אותה,את רואה שעל צד שמאל שלה יש סימני קרח.
    הפסדת לעומר!
    "הרקרוס לא!" אני צועק בדאגה אליו.
    'אני לא מאמין שאנחנו נפסיד' אני חושב לעצמי באכזבה.
    'לא,אין מצב שאני מוותר,כדאי שאמשיך ואני מקווה שהרקרוס ימשיך יחד איתי' אני חושב בהחלטיות רבה.
    הפגיעות שהרקרוס מקבל רק גורמות לי לרצות ולהלחם חזרה אך מצד שני,הרקרוס שלי נפגע.
    "הרקרוס חבר,אתה יכול להמשיך להלחם?" אני שואל אותו לפניי שאמשיך בקרב.

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    גיבל קופץ במהירות לצידה השני של העיר ומתחמק ממשאבת ההידרו,אתה רואה את הדרטיני הזוהר מעוצבן והוא מתחיל לשלוח לעבר גיבל מתקפת ירי גחלת מדהים.
    !
    'אני חייב לעשות משהו' אחשוב בדאגה
    "גיבל תעיף את גיצי הגחלת בעזרת מתקפת חתך שלך ואז תתקוף בנשימת דרקון קדימה!" אצעק
    'אני מקווה שגיבל יצליח' אחשוב בתקווה

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu*
    סטיבן אומר לך במבט מוזר:"כן אני מוכן לקרב אחד לאחד אבל אני לא החלפתי עם ריילי זה עומר,הבחור שיצא מפה",אתה רואה את ריילי עולה במדרגות והוא אומר לך:"נו לי אתה בא,צדקתי נכון?".

יגאל**
    אתה מחפש פוקימון ואתה רואה נוקטול גדול,אתה רואה את הכנפיים שלו פרוסות והוא מתחיל לשתות את מי האגם של ורידיאן,אתה רואה את צ'רמנדר מתקרב אליך בחיוך.

Avi**
    האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים ויוצאת משם לחדר השני,כעבור דקה היא חוזרת,אתה רואה את לודין ואת לודיד באים אליך ולודין אומרת לך:"נו אתה בחרת מכון אחר בשביל התג השני כי פה אתה כבר לא תוכל לנצח בלי אימונים".

Poke Style**
    אתה רואה שגיבל מפחד מהלהבות הקטנות מאוד של הגיצים ששלח הדרטיני הזוהר,אתה רואה את המבט המבועת של הצלם שחזר,הוא אומר לך:"תגיד למה זה היה צריך לקרות?".

Omerpoke**
    הילד אומר לך:"פוקימונים בסדר למרות שאני בחיים לא הייתי מבזבז פוכדורים על זה,אני לא מאמן אני דייג אני פשוט אוסף פוקימוני מים נדירים וחוקר אותם ואז אני משחרר אותם בחזרה לטבע".

Cyndaquil
    הרקרוס מסמן לך שהוא יכול להילחם אבל בקושי רב מאוד,הוא משתמש בשיגור של אגרוף ממוקד והוא פוגע בצורה קשה מאוד לטרטוויג שעדיין נלחם במאה אחוזים של רצינות,אתה רואה את ברנדון מחייך חיוך מרוצה.

TheSkyRuby
    את רואה את קליירה הולכת אחרייך בוכה דמעות קטנות,היא מחזיקה את הפוכדור של זורא בעצב רב מאוד,את רואה גם את עומר רוכב לו על פוקימון מסתורי אל עבר העיר ורידיאן,את שומעת קול מוכר שאומר לך:"את!",את מסתובבת ואת רואה את צ'רלס.

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים ויוצאת משם לחדר השני,כעבור דקה היא חוזרת,אתה רואה את לודין ואת לודיד באים אליך ולודין אומרת לך:"נו אתה בחרת מכון אחר בשביל התג השני כי פה אתה כבר לא תוכל לנצח בלי אימונים".
    אני אומר ללודין: "כן, אני ילך למכון השלישי, אז אני ילך לעיר ורמליון כדי שילך למקום שאפשר להתאמן לקרב כפול ואז אני יבוא לפה, כבר פיתחתי את טרטוויג שלי לגרוטל חזק".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    סטיבן אומר לך במבט מוזר:"כן אני מוכן לקרב אחד לאחד אבל אני לא החלפתי עם ריילי זה עומר,הבחור שיצא מפה",אתה רואה את ריילי עולה במדרגות והוא אומר לך:"נו לי אתה בא,צדקתי נכון?".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לסטיבן"אה אוקי אז תוציא פוקימון אחר שתילחם איתו נגדי." אני אומר לריילי" כן צדקת אך אני עורך קרב 1 על 1 נגד סטיבן.אתה מוזמן לצפות בו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu
    ריילי מסתובב אליך והוא אומר לך:"מערת אגם סרולין נמצאת בתוך האגם מה שאומר שרוב הסיכויים שבן אדם יחיה שם,ואומרים שיש שם רוח ימית עתיקה שנועדה לשמור על תושבי העיר מיום הדין,אומרים שזה הפוקימון פיונה,אתה מוכן לקחת סיכון ולשאול את סטיבן מאיפה האבן".

Dav5000
    פיפלאפ מסמנת לך שהיא לא מוכנה לעוד פוקימון מסוג מים באזור שלה,אתה רואה אותה קופצת מין החלון והיא בורחת לכיוון האגם,ואתה רואה אותה נכנסת לכיוונו של פיונה,אתה רואה גם את הפוקימון ריינג'ר קופצים לאגם,אתה רואה אחד מסמן לך למהר לרדת אם אתה רוצה לעזור.

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"נכון אני מהעיר פיושה אבל אני בדרכי הולך אני מנהיג מכון מסוג אחר אני מדי חודש משוטט לי באזורים של קנטו וסוגר את המכון ומזמין לאתגר מכון מאמנים שאני פוגש אתה רוצה להילחם נגדי על התג?".

אני יורד למטה מהר ורץ לעברם. "אני רוצה פוקימון אחר בכלל"
    אני חושב "למה היא חשבה שאני רוצה מים נוסף?"

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

9. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu*

יגאל**
    אתה מחפש פוקימון ואתה רואה נוקטול גדול,אתה רואה את הכנפיים שלו פרוסות והוא מתחיל לשתות את מי האגם של ורידיאן,אתה רואה את צ'רמנדר מתקרב אליך בחיוך.

Avi**

Poke Style**
    אתה רואה שגיבל מפחד מהלהבות הקטנות מאוד של הגיצים ששלח הדרטיני הזוהר,אתה רואה את המבט המבועת של הצלם שחזר,הוא אומר לך:"תגיד למה זה היה צריך לקרות?".

Omerpoke**
    הילד אומר לך:"פוקימונים בסדר למרות שאני בחיים לא הייתי מבזבז פוכדורים על זה,אני לא מאמן אני דייג אני פשוט אוסף פוקימוני מים נדירים וחוקר אותם ואז אני משחרר אותם בחזרה לטבע".

Cyndaquil
    הרקרוס מסמן לך שהוא יכול להילחם אבל בקושי רב מאוד,הוא משתמש בשיגור של אגרוף ממוקד והוא פוגע בצורה קשה מאוד לטרטוויג שעדיין נלחם במאה אחוזים של רצינות,אתה רואה את ברנדון מחייך חיוך מרוצה.

TheSkyRuby
    את רואה את קליירה הולכת אחרייך בוכה דמעות קטנות,היא מחזיקה את הפוכדור של זורא בעצב רב מאוד,את רואה גם את עומר רוכב לו על פוקימון מסתורי אל עבר העיר ורידיאן,את שומעת קול מוכר שאומר לך:"את!",את מסתובבת ואת רואה את צ'רלס.
    'מעניין מה משמעות החיוך שלו' אני חושב לי בסקרנות.
    "הרקרוס טוב מאוד,אני מאמין בך!" אני משתמש במילים אלו כדי להביא בטחון על הרקרוס אך אני בעצמי חושש ומודאג לגביי המשך הקרב.
    "תשתמש במתקפה זריזה על טרטויג!" אני מורה על הרקרוס.

10. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**

.
    "מה? הקרב?" אשאל
    "אני רוצה לתפוס את הדרטיני הזה!" אגיד בחיוך
    "אולי יש לך עצות בשבילי?" אשאל בחיוך

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    "אז אתה בעצם כמו מגדל פוקימוני מים? אתה תירצה להיצטרף למסע שלי וגם לחקור את המאדקיפ שלי בדרך?" אני שואל אותו בחיוך
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש מנוסה
    [
    TheSkyRuby
    "מה אתה רוצה ?"אני שואלת אותו בעצבנות .
    "תעוף מפה צ'רלס ,במלא אין לך פוקימונים ,אם כבר לך תרדוף אחרי עומר אלוף ארבע המחוזות " אני אומרת לו ואומרת לקליירה
    "קליירה עבר עליינו יום קשה ,בואו נלך למרכז הפוקימונים לישון ,אל תתיחסי לצ'רלס" אני אומרת לה ,כדי שתירגע.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

13. משתמש סופר ספאמר
    Akainu*

יגאל**

Avi**

Poke Style**

Omerpoke**

Cyndaquil

TheSkyRuby
    אני אומר לצ'רמנדר בסדר תתקוף אותו בחבטה ואחר כך בצעקה כדי לבלבל אותו

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu*
    סטיבן אומר לך:"שמע לי אני לא הולך להרוס לי את המשרד,בוא נילחם בחוץ",מייקי וליאו רצים ומייקי אומר:"שמע לי הגיע הזמן לקרב שלנו לא?".

יגאל**
    אתה רואה צ'רמנדר לא מוכן להתקרב אל עבר נוקטול,אתה רואה את נוקטול מתקרב אליך והוא קופץ אל עבר הכתף שלך והוא מתחיל לנקר לך את האוזן,אתה מבין שהוא מחבב אותך.

Avi**
    האחים הולכים ואתה מרגיש את הפוכדורים בתוך הכיס שלך,אתה רואה את השמש שוקעת אתה רואה את מערת הירח מתחילה לזהור,אתה רואה דמות מוזרה שדומה לליאוד שמת לפני מספר שעות.

Poke Style**
    הצלם צוחק ופשוט הולך משם,אתה רואה את גיבל מתחבא מאחוריך בגלל שהדרטיני הזוהר שוב משתמש במתקפת גיצי אש חזקים במיוחד.

Dav5000
    אחד מין הפוקימון ריינג'רים נותן לך חליפת צלילה שנותנת לך לנשום מתחת למים,אתה מרגיש כאילו משהו דוחף אותך לאגם ואתה רואה עולם נפלא מתחת למים,אתה מחפש את הפיפלאפ שלך.

Omerpoke**
    הדייג אומר לך:"לא אני לא מחפש שותף ואני לא מחפש מידע על התחלתיים",אתה שומע צליל של פוקימון פגוע מאוד מאחד העצים,אתה רואה את רטטה ואת מדקיפ מתחילים להשתגע בגלל הצליל הזה.

Cyndaquil
    מתקפה מהירה מאוד שהרקרוס משתמש בה מתנקשת עם המתקפה הזריזה שהטרטוויג של ברנדון שלך,אתה שומע את צלילי היער השקט מתחילים לפעול אתה רואה את הרקרוס שנראה יותר טוב מאוד.

TheSkyRuby
    צ'רלס אומר לך:"רק שתדעי אליס בגלל אני לא חי אני רוח רפאים ואני עוד אמצא את נקמתי בך!",את רואה את צ'רלס מתקרב אליך והוא פשוט עובר לא לידך בתוכך.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    סטיבן אומר לך:"שמע לי אני לא הולך להרוס לי את המשרד,בוא נילחם בחוץ",מייקי וליאו רצים ומייקי אומר:"שמע לי הגיע הזמן לקרב שלנו לא?".

[[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למייקי,תשתמע אני וסטיבן עורכים קרב 1על 1 בחוץ.אחרי שהקרב ביני לסיבן יגמר אנו נמשיך תקרב שלנו .אוקי מייקי?בסדר?" אני אומר לסטיבן"בסדר נילחם בחוץ"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 110 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1060100108109110111112 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •