"אני מצטערת להגיד לך,אתה המפסידן היחיד כאן ." אני אומרת לו בשנאה .
"אם לא היית נטפל לילדים שרק כרגע התחילו את המסע שלהם,אז אולי אני רוכשת לך קצת כבוד" אני מדברת אליו בפנים מעוצנות במקצת .
"אתה עלוב ,אתה מפחד שינצחו אותך החזקים אז אתה נטפל לחלשים !" אני אומרת לו ואומרת -
"קליירה בואי נלך למרכז הפוקימונים,צ'יקוריטה חיזרי ! "אני אומרת ומתחילה ללכת ,לא אכפת לי מה עומר יאמר.
"הרקרוס לא!" אני צועק בדאגה אליו.
'אני לא מאמין שאנחנו נפסיד' אני חושב לעצמי באכזבה.
'לא,אין מצב שאני מוותר,כדאי שאמשיך ואני מקווה שהרקרוס ימשיך יחד איתי' אני חושב בהחלטיות רבה.
הפגיעות שהרקרוס מקבל רק גורמות לי לרצות ולהלחם חזרה אך מצד שני,הרקרוס שלי נפגע.
"הרקרוס חבר,אתה יכול להמשיך להלחם?" אני שואל אותו לפניי שאמשיך בקרב.
Akainu*
סטיבן אומר לך במבט מוזר:"כן אני מוכן לקרב אחד לאחד אבל אני לא החלפתי עם ריילי זה עומר,הבחור שיצא מפה",אתה רואה את ריילי עולה במדרגות והוא אומר לך:"נו לי אתה בא,צדקתי נכון?".
יגאל**
אתה מחפש פוקימון ואתה רואה נוקטול גדול,אתה רואה את הכנפיים שלו פרוסות והוא מתחיל לשתות את מי האגם של ורידיאן,אתה רואה את צ'רמנדר מתקרב אליך בחיוך.
Avi**
האחות ג'וי לוקחת את הפוכדורים ויוצאת משם לחדר השני,כעבור דקה היא חוזרת,אתה רואה את לודין ואת לודיד באים אליך ולודין אומרת לך:"נו אתה בחרת מכון אחר בשביל התג השני כי פה אתה כבר לא תוכל לנצח בלי אימונים".
Poke Style**
אתה רואה שגיבל מפחד מהלהבות הקטנות מאוד של הגיצים ששלח הדרטיני הזוהר,אתה רואה את המבט המבועת של הצלם שחזר,הוא אומר לך:"תגיד למה זה היה צריך לקרות?".
Omerpoke**
הילד אומר לך:"פוקימונים בסדר למרות שאני בחיים לא הייתי מבזבז פוכדורים על זה,אני לא מאמן אני דייג אני פשוט אוסף פוקימוני מים נדירים וחוקר אותם ואז אני משחרר אותם בחזרה לטבע".
Cyndaquil
הרקרוס מסמן לך שהוא יכול להילחם אבל בקושי רב מאוד,הוא משתמש בשיגור של אגרוף ממוקד והוא פוגע בצורה קשה מאוד לטרטוויג שעדיין נלחם במאה אחוזים של רצינות,אתה רואה את ברנדון מחייך חיוך מרוצה.
TheSkyRuby
את רואה את קליירה הולכת אחרייך בוכה דמעות קטנות,היא מחזיקה את הפוכדור של זורא בעצב רב מאוד,את רואה גם את עומר רוכב לו על פוקימון מסתורי אל עבר העיר ורידיאן,את שומעת קול מוכר שאומר לך:"את!",את מסתובבת ואת רואה את צ'רלס.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu*
סטיבן אומר לך:"שמע לי אני לא הולך להרוס לי את המשרד,בוא נילחם בחוץ",מייקי וליאו רצים ומייקי אומר:"שמע לי הגיע הזמן לקרב שלנו לא?".
יגאל**
אתה רואה צ'רמנדר לא מוכן להתקרב אל עבר נוקטול,אתה רואה את נוקטול מתקרב אליך והוא קופץ אל עבר הכתף שלך והוא מתחיל לנקר לך את האוזן,אתה מבין שהוא מחבב אותך.
Avi**
האחים הולכים ואתה מרגיש את הפוכדורים בתוך הכיס שלך,אתה רואה את השמש שוקעת אתה רואה את מערת הירח מתחילה לזהור,אתה רואה דמות מוזרה שדומה לליאוד שמת לפני מספר שעות.
Poke Style**
הצלם צוחק ופשוט הולך משם,אתה רואה את גיבל מתחבא מאחוריך בגלל שהדרטיני הזוהר שוב משתמש במתקפת גיצי אש חזקים במיוחד.
Dav5000
אחד מין הפוקימון ריינג'רים נותן לך חליפת צלילה שנותנת לך לנשום מתחת למים,אתה מרגיש כאילו משהו דוחף אותך לאגם ואתה רואה עולם נפלא מתחת למים,אתה מחפש את הפיפלאפ שלך.
Omerpoke**
הדייג אומר לך:"לא אני לא מחפש שותף ואני לא מחפש מידע על התחלתיים",אתה שומע צליל של פוקימון פגוע מאוד מאחד העצים,אתה רואה את רטטה ואת מדקיפ מתחילים להשתגע בגלל הצליל הזה.
Cyndaquil
מתקפה מהירה מאוד שהרקרוס משתמש בה מתנקשת עם המתקפה הזריזה שהטרטוויג של ברנדון שלך,אתה שומע את צלילי היער השקט מתחילים לפעול אתה רואה את הרקרוס שנראה יותר טוב מאוד.
TheSkyRuby
צ'רלס אומר לך:"רק שתדעי אליס בגלל אני לא חי אני רוח רפאים ואני עוד אמצא את נקמתי בך!",את רואה את צ'רלס מתקרב אליך והוא פשוט עובר לא לידך בתוכך.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)