Akainu*
מייקי נראה די מבואס מין ההחלטה שלך,סטיבן אומר לך:"בוא נרד למטה יש שם זירת קרב מיוחדת שאמורה לשרוד בכול דבר,זה ליד המטאורים הגדולים של פיוטר".
Avi**
הדמות אומרת לך בקולו של ליאוד:"אני הוא רוחו של ליאוד,בשביל שאני אקבל מנוחת עולמים אני צריך לסיים משימה והמשימה היא להשמיד את אבן טרור הירח שהגיעה לפני אלפי שנים".
Poke Style**
אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במשאבת הידרו שהפעם פוגעת בקוויבה באופן קשה מאוד ומביסה אותו במכה אחת בלבד,אתה מבין שזה הולך להיות קשה מאוד.
Dav5000
אתה שומע את צלילה של פיפלאפ שאומר לך:"פיפלי",אתה רואה קבוצת פיפלאפים מסתובבת לה באזור אך אתה רואה פיפלאפ אחת שוחה לבדה כאילו היא עצובה ממשהו.
Omerpoke**
אתה רואה לפניך שני אנשים עם חליפות שחורות עם מין מקלט מוזר שמשמיע צלילים מוזרים,אתה רואה חבורת פוקימוני בר מתחילים להתקיף את הסביבה שלהם.
Cyndaquil
אתה רואה את הרקרוס עף לאחד העצים,אתה קולט את טרטוויג על הגב של הרקרוס,אתה שומע את ברנדון צועק:"טרטוויג קדימה כדור אנרגייה!",אתה שומע פיצוץ שמגיע מכיוונו של הרקרוס.
Dan*
אתה רואה את הדרטיני קופץ לתוך האגם שלידך בתוך מקום המסתור,אתה רואה את הילד אומר:"אתה מעצבן אותי אני אתפוס את הדרטיני קודם",אתה רואה את הילד קופץ גם הוא לתוך האגם.
TheSkyRuby
הדמות פשוט נעלמת עם החופש,ואת שומעת את קליירה אומרת:"לפי האגדה העתיקה כול עוד האבנים לא יוחזרו למחוז שלהם הרוחות המתות לא יעזבו את העולם עד תום המשימה שלהם,כנראה המשימה שלו היא לנצח אותך בקרב פוקימון אחד על אחד".
Dav5000
הפיפלאפ שדיברת איתו עושה לך סימן של בלבול ואתה מבין שהפיפלאפ הזה הוא לא שלך,אתה רואה מערה קטנה ואתה רואה פוקימון מים שאתה לא מזהה בגלל הרוחק,אתה מבין שיש עוד סיכוי למצוא את הפיפלאפ שלך.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu*
אתה וסטיבן מגיעים לזירה מאחורי המוזיאון,אתה רואה עשרות אבנים שבורות,סטיבן אומר לך:"כאן אני והפוקימונים שלי מתאמנים,באיזה פוקימון אתה תשתמש?".
יגאל**
אתה רואה את נוקטול מאוד מרוצה מזה וגם את הצ'רמנדר,אתה רואה את הפוכדור שלך מתחיל לזהור בגלל השמש פוגעת בדיוק בפוכדור.
Omerpoke**
הפוקדע אומר לך:"מצב דיבור פוקימון",הפוקימונים אומרים לך:"עזור לנו הצלילים האלה משגעים אותנו הם מנסים לשלוט אלינו הם רוצים שנהרוס את המחוז הזה בגלל האבן",אתה שומע קול של אדם שאומר לך:"עכשיו לך או שאתה מת!".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)