Pokemon GO
עמוד 111 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1161101109110111112113 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,651 עד 1,665 מתוך 1783
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Avi**
    האחים הולכים ואתה מרגיש את הפוכדורים בתוך הכיס שלך,אתה רואה את השמש שוקעת אתה רואה את מערת הירח מתחילה לזהור,אתה רואה דמות מוזרה שדומה לליאוד שמת לפני מספר שעות.
    אני אומר לעצמי: "וואו מי זה שם במערת הירח, הוא דומה לליאוד", אני הולך למקום שאף לא נמצא ושואל את הקול: "אתה פה?, אני צריך לדעת מי נמצא במערת היקח".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. משתמש מנוסה
    [B\
    TheSkyRuby
    צ'רלס אומר לך:"רק שתדעי אליס בגלל אני לא חי אני רוח רפאים ואני עוד אמצא את נקמתי בך!",את רואה את צ'רלס מתקרב אליך והוא פשוט עובר לא לידך בתוכך.
    "שיהיה לך ברור שאני לא מפחדת ממך!" אני אומרת לו .
    אני זזה לצד ואומרת לצ'רלס
    "עוד צעד אחד ואתה תמות בפעם השניה !" אני אומרת לו עצבנית מפחד בלתי נראה.
    כי זה יוון ורומא.

אמיר סאן הכין לי ~
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu*
    סטיבן אומר לך:"שמע לי אני לא הולך להרוס לי את המשרד,בוא נילחם בחוץ",מייקי וליאו רצים ומייקי אומר:"שמע לי הגיע הזמן לקרב שלנו לא?".

יגאל**
    אתה רואה צ'רמנדר לא מוכן להתקרב אל עבר נוקטול,אתה רואה את נוקטול מתקרב אליך והוא קופץ אל עבר הכתף שלך והוא מתחיל לנקר לך את האוזן,אתה מבין שהוא מחבב אותך.

Avi**
    האחים הולכים ואתה מרגיש את הפוכדורים בתוך הכיס שלך,אתה רואה את השמש שוקעת אתה רואה את מערת הירח מתחילה לזהור,אתה רואה דמות מוזרה שדומה לליאוד שמת לפני מספר שעות.

Poke Style**
    הצלם צוחק ופשוט הולך משם,אתה רואה את גיבל מתחבא מאחוריך בגלל שהדרטיני הזוהר שוב משתמש במתקפת גיצי אש חזקים במיוחד.

Dav5000
    אחד מין הפוקימון ריינג'רים נותן לך חליפת צלילה שנותנת לך לנשום מתחת למים,אתה מרגיש כאילו משהו דוחף אותך לאגם ואתה רואה עולם נפלא מתחת למים,אתה מחפש את הפיפלאפ שלך.

Omerpoke**
    הדייג אומר לך:"לא אני לא מחפש שותף ואני לא מחפש מידע על התחלתיים",אתה שומע צליל של פוקימון פגוע מאוד מאחד העצים,אתה רואה את רטטה ואת מדקיפ מתחילים להשתגע בגלל הצליל הזה.

Cyndaquil
    מתקפה מהירה מאוד שהרקרוס משתמש בה מתנקשת עם המתקפה הזריזה שהטרטוויג של ברנדון שלך,אתה שומע את צלילי היער השקט מתחילים לפעול אתה רואה את הרקרוס שנראה יותר טוב מאוד.

TheSkyRuby
    צ'רלס אומר לך:"רק שתדעי אליס בגלל אני לא חי אני רוח רפאים ואני עוד אמצא את נקמתי בך!",את רואה את צ'רלס מתקרב אליך והוא פשוט עובר לא לידך בתוכך.
    "כל הכבוד הרקרוס" אני אומר בשמחה בעודי חושב על אסטרטגית קרב חדשה.
    "יש לי רעיון" אני לוחש לעצמי.
    מכיוון שהרקרוס פוקימון חרק והוא בדרך כלל מטפס על עצים אני מורה על הרקרוס לבצע את הדבר הבא:
    "הרקרוס תתחבא מהר בעצים!" אני אומר לו במהירות ומקווה כי המהלך יצליח.

4. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Omerpoke**
    הדייג אומר לך:"לא אני לא מחפש שותף ואני לא מחפש מידע על התחלתיים",אתה שומע צליל של פוקימון פגוע מאוד מאחד העצים,אתה רואה את רטטה ואת מדקיפ מתחילים להשתגע בגלל הצליל הזה.

אני מחזיר את רטטה ומאדקיפ כדי שלא ישתגעו ואז הולך למקור הצליל ובוד מה בדיוק קרה שם בזמן שאני נזער לא להיפגע ממתקפת פתע של פוקימון בר.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    הצלם צוחק ופשוט הולך משם,אתה רואה את גיבל מתחבא מאחוריך בגלל שהדרטיני הזוהר שוב משתמש במתקפת גיצי אש חזקים במיוחד.
    .
    'טוב אני חייב להחזיר את גיבל הוא לא יכול להמשיך להלחם ככה'
    "גיבל תחזור!" ואני יחזיר את גיבל לפוכדור שלו
    'אני חושב שהכל תלוי בל ידידי' אגיד בחיוך ובדאגה
    "קווילבה צא החוצה! תשתמש בגחלת על הדרטיני הזה!" אצעק
    ואצביע על הדרטיני הזוהר

6. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Avi**
    אתה שומע את קולו העמוק של גרוטל שאומר לך:"אני התחזקתי? אני מרגיש נורא ואיום תבטיח לי דבר אחד שלא תכריח אות לאכול את הברי הנורא הזה זה נראה טוב אבל הטעם רע ונורא,היי תראה אותי אני לא טרטוויג יותר אני גרוטל!".

Cyndaquil
    אתה רואה את הטרטוויג של ברנדון נעלם כמו הרוח אל הקצה השני של הזירה והוא מתחיל להשתמש בעליי תער חזקים מאוד,אתה רואה את הרקרוס שלך מתחיל להדוף את העלים במהירות הבזק.

Dan*
    לא הבנתי את ההודעה שלך אתה יכול לנסח אותה מחדש בבקשה?
    מנסה למצוא משהו לתפוס בו כדי להתקיף את הילד. בנתיים אני נסוג לכיון מוגוריו
    ואומר לטוטדייל שיתקוף את דריניטי

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu*
    סטיבן אומר לך:"שמע לי אני לא הולך להרוס לי את המשרד,בוא נילחם בחוץ",מייקי וליאו רצים ומייקי אומר:"שמע לי הגיע הזמן לקרב שלנו לא?".

יגאל**
    אתה רואה צ'רמנדר לא מוכן להתקרב אל עבר נוקטול,אתה רואה את נוקטול מתקרב אליך והוא קופץ אל עבר הכתף שלך והוא מתחיל לנקר לך את האוזן,אתה מבין שהוא מחבב אותך.

Avi**

Poke Style**

Dav5000
    אחד מין הפוקימון ריינג'רים נותן לך חליפת צלילה שנותנת לך לנשום מתחת למים,אתה מרגיש כאילו משהו דוחף אותך לאגם ואתה רואה עולם נפלא מתחת למים,אתה מחפש את הפיפלאפ שלך.

Omerpoke**

Cyndaquil
    מתקפה מהירה מאוד שהרקרוס משתמש בה מתנקשת עם המתקפה הזריזה שהטרטוויג של ברנדון שלך,אתה שומע את צלילי היער השקט מתחילים לפעול אתה רואה את הרקרוס שנראה יותר טוב מאוד.

TheSkyRuby
    "איזה עולם מדהים יש פה" אני חושב בהתרגשות "פיפלאפ, איפה את?"
    אני קורא.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu*
    מייקי נראה די מבואס מין ההחלטה שלך,סטיבן אומר לך:"בוא נרד למטה יש שם זירת קרב מיוחדת שאמורה לשרוד בכול דבר,זה ליד המטאורים הגדולים של פיוטר".

Avi**
    הדמות אומרת לך בקולו של ליאוד:"אני הוא רוחו של ליאוד,בשביל שאני אקבל מנוחת עולמים אני צריך לסיים משימה והמשימה היא להשמיד את אבן טרור הירח שהגיעה לפני אלפי שנים".

Poke Style**
    אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במשאבת הידרו שהפעם פוגעת בקוויבה באופן קשה מאוד ומביסה אותו במכה אחת בלבד,אתה מבין שזה הולך להיות קשה מאוד.

Dav5000
    אתה שומע את צלילה של פיפלאפ שאומר לך:"פיפלי",אתה רואה קבוצת פיפלאפים מסתובבת לה באזור אך אתה רואה פיפלאפ אחת שוחה לבדה כאילו היא עצובה ממשהו.

Omerpoke**
    אתה רואה לפניך שני אנשים עם חליפות שחורות עם מין מקלט מוזר שמשמיע צלילים מוזרים,אתה רואה חבורת פוקימוני בר מתחילים להתקיף את הסביבה שלהם.

Cyndaquil
    אתה רואה את הרקרוס עף לאחד העצים,אתה קולט את טרטוויג על הגב של הרקרוס,אתה שומע את ברנדון צועק:"טרטוויג קדימה כדור אנרגייה!",אתה שומע פיצוץ שמגיע מכיוונו של הרקרוס.

Dan*
    אתה רואה את הדרטיני קופץ לתוך האגם שלידך בתוך מקום המסתור,אתה רואה את הילד אומר:"אתה מעצבן אותי אני אתפוס את הדרטיני קודם",אתה רואה את הילד קופץ גם הוא לתוך האגם.

TheSkyRuby
    הדמות פשוט נעלמת עם החופש,ואת שומעת את קליירה אומרת:"לפי האגדה העתיקה כול עוד האבנים לא יוחזרו למחוז שלהם הרוחות המתות לא יעזבו את העולם עד תום המשימה שלהם,כנראה המשימה שלו היא לנצח אותך בקרב פוקימון אחד על אחד".

9. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu*
    מייקי נראה די מבואס מין ההחלטה שלך,סטיבן אומר לך:"בוא נרד למטה יש שם זירת קרב מיוחדת שאמורה לשרוד בכול דבר,זה ליד המטאורים הגדולים של פיוטר".

Avi**
    הדמות אומרת לך בקולו של ליאוד:"אני הוא רוחו של ליאוד,בשביל שאני אקבל מנוחת עולמים אני צריך לסיים משימה והמשימה היא להשמיד את אבן טרור הירח שהגיעה לפני אלפי שנים".

Poke Style**
    אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במשאבת הידרו שהפעם פוגעת בקוויבה באופן קשה מאוד ומביסה אותו במכה אחת בלבד,אתה מבין שזה הולך להיות קשה מאוד.

Dav5000
    אתה שומע את צלילה של פיפלאפ שאומר לך:"פיפלי",אתה רואה קבוצת פיפלאפים מסתובבת לה באזור אך אתה רואה פיפלאפ אחת שוחה לבדה כאילו היא עצובה ממשהו.

Omerpoke**
    אתה רואה לפניך שני אנשים עם חליפות שחורות עם מין מקלט מוזר שמשמיע צלילים מוזרים,אתה רואה חבורת פוקימוני בר מתחילים להתקיף את הסביבה שלהם.

Cyndaquil
    אתה רואה את הרקרוס עף לאחד העצים,אתה קולט את טרטוויג על הגב של הרקרוס,אתה שומע את ברנדון צועק:"טרטוויג קדימה כדור אנרגייה!",אתה שומע פיצוץ שמגיע מכיוונו של הרקרוס.

Dan*
    אתה רואה את הדרטיני קופץ לתוך האגם שלידך בתוך מקום המסתור,אתה רואה את הילד אומר:"אתה מעצבן אותי אני אתפוס את הדרטיני קודם",אתה רואה את הילד קופץ גם הוא לתוך האגם.

TheSkyRuby
    הדמות פשוט נעלמת עם החופש,ואת שומעת את קליירה אומרת:"לפי האגדה העתיקה כול עוד האבנים לא יוחזרו למחוז שלהם הרוחות המתות לא יעזבו את העולם עד תום המשימה שלהם,כנראה המשימה שלו היא לנצח אותך בקרב פוקימון אחד על אחד".
    "או, פיפלאפ. למה ברחת לי?"אני שואל אותה בכעס "ולמה ההיא שם עצובה כ"ך?"
    אני שואל את עצמי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

10. משתמש מנוסה
    Dav5000
    הפיפלאפ שדיברת איתו עושה לך סימן של בלבול ואתה מבין שהפיפלאפ הזה הוא לא שלך,אתה רואה מערה קטנה ואתה רואה פוקימון מים שאתה לא מזהה בגלל הרוחק,אתה מבין שיש עוד סיכוי למצוא את הפיפלאפ שלך.

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**

אני הולך לפוקימוני בר ומשתמש בפוקדקס כדי לתרגם אותם ושואל:"סליחה, למה אתם עומדים פה מול המקלט הזה" ואז היסתכל מסביב ליראות עוד דברים.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    [[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לסטיבן" אין בעיה אני מוכן להילחם נגדך שם.יאלה בוא לשם" אני הולך אחרי סטיבן לזירה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש סופר ספאמר
    Akainu*

יגאל**

Avi**

Poke Style**

Dav5000

Omerpoke**

Cyndaquil

TheSkyRuby
    אני שואל אותו עם הוא רוצה להיצתרף אלי ואני מכין כבר פוקדור ביד כדי לזרוק עליו

14. משתמש מנוסה
    Akainu*
    אתה וסטיבן מגיעים לזירה מאחורי המוזיאון,אתה רואה עשרות אבנים שבורות,סטיבן אומר לך:"כאן אני והפוקימונים שלי מתאמנים,באיזה פוקימון אתה תשתמש?".

יגאל**
    אתה רואה את נוקטול מאוד מרוצה מזה וגם את הצ'רמנדר,אתה רואה את הפוכדור שלך מתחיל לזהור בגלל השמש פוגעת בדיוק בפוכדור.

Omerpoke**
    הפוקדע אומר לך:"מצב דיבור פוקימון",הפוקימונים אומרים לך:"עזור לנו הצלילים האלה משגעים אותנו הם מנסים לשלוט אלינו הם רוצים שנהרוס את המחוז הזה בגלל האבן",אתה שומע קול של אדם שאומר לך:"עכשיו לך או שאתה מת!".

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    אתה וסטיבן מגיעים לזירה מאחורי המוזיאון,אתה רואה עשרות אבנים שבורות,סטיבן אומר לך:"כאן אני והפוקימונים שלי מתאמנים,באיזה פוקימון אתה תשתמש?".

[[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לסטיבן"אני אבחר בתחלתי שלי והוא הפוקימון הכי חזק שלי.אני בוחר במונפרנו שלי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 111 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1161101109110111112113 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •