Pokemon GO
עמוד 112 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1262102110111112113114 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,666 עד 1,680 מתוך 1783
  1. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu
    ריילי אומר לך:"אני אסביר לו סטיבן,לי אבן האומגה היא אבן מיוחדת מאוד בצבע כחול עמוק שמסביבה יש מין מעטפת אבנים מיוחדת מאוד,האבן הזו יכולה לגרום למים להפוך למטוהרים יותר או לגרום למים להפוך ליצור מפחיד למין גולם מים צייתן מאוד,השמועות אומרות שספקטרה פנטום מחפש את האבן,אבל מה רצית להגיד לי סטיבן?",סטיבן אומר:"היא פה בתוך המגירה",סטיבן מוציא מין המגירה שלידו את האבן שבדיוק לפי התיאור של ריילי.

יגאל**
    גרי אומר לך:"אתה נלחם לא ברצינות העדפתי את הקרב הקודם שלנו,ההתחלתי שלך נגד האיווי שלי שהתפתח באמצע הקרב לאמבריון,זוכר את זה רק שתדע אני ציפיתי לזה שאיווי התפתח אם אתה רוצה להפסיק את הקרב אני הפסיק,אני אתן לך את האבן".

Omerpoke**
    סיזור זז במהירות רבה לכיוון השני של הזירה וגורם למדקיפ לפספס את המטרה שלו,אתה רואה את סיור משתמש בצוות כפול ואתה רואה עשרות סיזורים מפחידים מקיפים את הזירה.

Niv961**
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימוני כנף שונים אתה מזהה שם פיג'י,סטרלי וגם סוולו אתה רואה את שלושתם יורדים ושותים מין האגם של ורידיאן,אתה מבין שכדי גם להוסיף אחד מהם לאוסף.

TheSkyRuby
    עומר אומר לך:"אוקיי אני אשתמש בפוקימון מים בצורה הראשונה שלו מקובל אליי,את תשתמשי בצ'יקוריטה שלך,שלום לך קליירה מה שלומך,רק שתדעי הקרב נגד קלייר היה די קרב מעניין יחסית לשם שהסתובב לה באזור ניו-ברק כן גם אני ממחוז ג'וטו".
    אני אומר לעצמי:"אני יבחר סטארלי כי יש לו יותר יתרונות שכי אולי יש לו כבר אס אווירי,והאחארים אין להם מיתקפות טובות מי יודע מה"
    טוב צא לרוויטר
    הישתמש בסופת חול
    -----
    היה לי הרבה לימודים ביגלל זה לא הגבתי

2. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    הפוקדע אומר לך:"מצב דיבור פוקימון",הפוקימונים אומרים לך:"עזור לנו הצלילים האלה משגעים אותנו הם מנסים לשלוט אלינו הם רוצים שנהרוס את המחוז הזה בגלל האבן",אתה שומע קול של אדם שאומר לך:"עכשיו לך או שאתה מת!".
    "אתם לא תפגעו בפוקימונים האלה!" אני צורח ומוציא את מאדקיפ ורטטה ומבקש ממאדקיפ לשהיתמש בחבטה ורטטה במתקפת ניב בזמן שאני שואל את הפוקימונים אם אני יכול איך שהו לעזור להם
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

3. משתמש סופר ספאמר
    Akainu*
    אתה וסטיבן מגיעים לזירה מאחורי המוזיאון,אתה רואה עשרות אבנים שבורות,סטיבן אומר לך:"כאן אני והפוקימונים שלי מתאמנים,באיזה פוקימון אתה תשתמש?".

יגאל**
    אתה רואה את נוקטול מאוד מרוצה מזה וגם את הצ'רמנדר,אתה רואה את הפוכדור שלך מתחיל לזהור בגלל השמש פוגעת בדיוק בפוכדור.

Omerpoke**
    הפוקדע אומר לך:"מצב דיבור פוקימון",הפוקימונים אומרים לך:"עזור לנו הצלילים האלה משגעים אותנו הם מנסים לשלוט אלינו הם רוצים שנהרוס את המחוז הזה בגלל האבן",אתה שומע קול של אדם שאומר לך:"עכשיו לך או שאתה מת!".
    אני אומר לנוקטול לא לזוז ואחרי זה אני זורק עליו את הפוכדור

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במשאבת הידרו שהפעם פוגעת בקוויבה באופן קשה מאוד ומביסה אותו במכה אחת בלבד,אתה מבין שזה הולך להיות קשה מאוד.
    ".
    "אני לא הולך לוותר!" אצעק
    אני מחזיר את קווילבה לפוכדור שלו ויגיד....
    "מיאו צא החוצה! תשתמש בשריטה!" אצעק

5. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu*
    סטיבן אומר לך:"אני אשתמש במטנג שלי,צא מטנג!",אתה רואה את סטיבן זורק לאוויר פוכדור ואתה רואה מטנג גדול וירוק שנראה מסוכן מתחיל להסתובב לו בזירה.
    לסטיבן יש מטנג!

יגאל**
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד אתה רואה את נוקטול יוצא מין הפוכדור והוא מתחיל שוב לנקר אותך בגלל אהבה.
    לכדת נוקטול נקבה שיודע ניקור,מתקפת שמיים ואס אווירי,איבדת פוכדור!

Poke Style**
    אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במתקפת דרקון חזקה בשם דרכו-המטאור,אתה רואה שלושה מטאורים מתחילים לצאת מין השמיים.

Omerpoke**
    אתה רואה את רטטה לא מגיב לפקודה שלך בגלל הרעש,אתה רואה את האיש בעל החולצה השחורה מוכן עם פוכדור מוזר עשוי פלדה יצוקה.

Niv961**
    אתה רואה את סופת החול שהיא מתקפת אדמה לא כול-כך טובה על שלושת הפוקימונים אך אתה רואה את הסוולו מתעצבן והוא מתחיל להשתמש במתקפות ניקור אליך ועל לרוויטר.

6. משתמש סופר ספאמר
    Akainu*
    סטיבן אומר לך:"אני אשתמש במטנג שלי,צא מטנג!",אתה רואה את סטיבן זורק לאוויר פוכדור ואתה רואה מטנג גדול וירוק שנראה מסוכן מתחיל להסתובב לו בזירה.
    לסטיבן יש מטנג!

יגאל**
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד אתה רואה את נוקטול יוצא מין הפוכדור והוא מתחיל שוב לנקר אותך בגלל אהבה.
    לכדת נוקטול נקבה שיודע ניקור,מתקפת שמיים ואס אווירי,איבדת פוכדור!

Poke Style**
    אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במתקפת דרקון חזקה בשם דרכו-המטאור,אתה רואה שלושה מטאורים מתחילים לצאת מין השמיים.

Omerpoke**
    אתה רואה את רטטה לא מגיב לפקודה שלך בגלל הרעש,אתה רואה את האיש בעל החולצה השחורה מוכן עם פוכדור מוזר עשוי פלדה יצוקה.

Niv961**
    אתה רואה את סופת החול שהיא מתקפת אדמה לא כול-כך טובה על שלושת הפוקימונים אך אתה רואה את הסוולו מתעצבן והוא מתחיל להשתמש במתקפות ניקור אליך ועל לרוויטר.
    אני שמח ואומר לה ולצ'רמנדר שאני רוצה שהם ישארו בחוץ כל הזמן ושואל עם הם מוכנים לזה

7. משתמש מנוסה
    יגאל**
    אתה שומע את נוקטול אומרת בקול שמח:"נוק נוקטול",אתה מבין שהיא גם רוצה,אתה רואה גם את צ'רמנדר מחייך מאוד,אתה מבין ששניהם מאוד רוצים להישאר מחוץ לפוכדורים,אתה רואה בשמיים פוקימון מוזר שלא ראית קודם.

8. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**
    אתה שומע את נוקטול אומרת בקול שמח:"נוק נוקטול",אתה מבין שהיא גם רוצה,אתה רואה גם את צ'רמנדר מחייך מאוד,אתה מבין ששניהם מאוד רוצים להישאר מחוץ לפוכדורים,אתה רואה בשמיים פוקימון מוזר שלא ראית קודם.
    אני מוציא מהר את הפוקידע ובודק מהר איזה פוקימון הוא

9. משתמש מנוסה
    יגאל**
    הפוקדע אומר לך:"דיאוקסיס,פוקימון החומר הגנטי,מחוז הואן,דיאוקסיס יודע לשנות את צורתו לארבעה צורות שונות:לחימה,מהירות,רגיל והגנה,השמועות אומרות שדיאוקסיס הוא לא פוקימון אלא חייזר".

10. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**
    הפוקדע אומר לך:"דיאוקסיס,פוקימון החומר הגנטי,מחוז הואן,דיאוקסיס יודע לשנות את צורתו לארבעה צורות שונות:לחימה,מהירות,רגיל והגנה,השמועות אומרות שדיאוקסיס הוא לא פוקימון אלא חייזר".
    אני מחזיר את הפוקידע לכיס וממשיך בדרכי לאמן את נוקטול

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**

.
    'שיט מה אני יכול לעשות עכשיו?' אחשוב בדאגה
    "מיאו תנסה להתחמק מהמתקפה ותמשיך לתקוף את הדרטיני!" אצעק

12. משתמש מנוסה
    יגאל**
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימוני חרק שהם אותו הדבר,הפוקדע אומר לך:"וורפל פוקימון הזחל,מחוז הואן לוורפל יש שתי צורות התפתחות,אם הוא מתפתח בבוקר הוא יהיה סילכון,אם בלילה הוא יהיה קסקון הוורפל הם פוקימונים רגועים ולא אוהבים קרבות אך אם יעצבנו אותם הם יחזירו מלחמה".

Poke Style**
    מיאו מתחיל לרוץ לכיוונו של הדרטיני הזוהר והוא מתחיל לשלוף ציפורניים,מיאו מתחיל להתקיף את הדרטיני הזוהר והוא מתעצבן והוא פוגע במיאו בעזרת קרן על-חושי.

13. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**
    אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה שלושה פוקימוני חרק שהם אותו הדבר,הפוקדע אומר לך:"וורפל פוקימון הזחל,מחוז הואן לוורפל יש שתי צורות התפתחות,אם הוא מתפתח בבוקר הוא יהיה סילכון,אם בלילה הוא יהיה קסקון הוורפל הם פוקימונים רגועים ולא אוהבים קרבות אך אם יעצבנו אותם הם יחזירו מלחמה".

Poke Style**
    מיאו מתחיל לרוץ לכיוונו של הדרטיני הזוהר והוא מתחיל לשלוף ציפורניים,מיאו מתחיל להתקיף את הדרטיני הזוהר והוא מתעצבן והוא פוגע במיאו בעזרת קרן על-חושי.

אני אומר לעצמי שזה אימון טוב לצ'רמנדר ואני אומר לו לתקוף אותם בחבטה ואחרי תשתמש בצעקה

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    לסטיבן יש מטנג!

[/FONT][/COLOR]
    אני מוציא את מונפרנו לקרב ואומר לו"צעקה ואגרוף ממוקד על מטנג"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. Retired
    שם: Ashar
    ShiFteR
    האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של טריקו ושל זורא לחדר אחר ונותנת לך את הפוכדורים אחרי כמה דקות והיא אומרת לך:"הפוקימונים שלך במצב מושלם אבל קצת עייפים,אתה רוצה שהם ואתה תנוחו פה?".

" תדוה רבה אחות ,ג'וי ואשמח שאני והפוקימונים נשהה פה היו םרק עם זה לא מפריע לך כמובן " אני אומר ומחכה לתשובה הלא צפויה של אחות גוי'
    פרישה

עמוד 112 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1262102110111112113114 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •