כינוי:fgguy
שם במשחק:ריייני מיסט
תמונה\תיאור: עיינים ירוקות שיער חום
פוקימוןהתחלתי:פוקאבו
פוקימונים:לאלגעת
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
בקשות:לתפוס ריולו
Akainu*
האגרוף הממוקד של מונפרנו מתחיל לזהור ומטנג מתקרב אל עברו של מונפרנו וגם הוא משתמש באגרוף ממוקד שני האגרופים הממוקדים מתנגשים זה בזה והם עומדים לפגוע זה בזה קשות.
יגאל**
אתה רואה את הוורפל האמצעי מתנפל על הצ'רמנדר שלך במתקפת חצי רעל חזקה בזמן ששני הוורפלים האחרים מטפסים על שני העצים שמסביב ואתה רואה את שניהם משתמשים בקשר חוטים על צ'רמנדר.
Dav5000
רק המשתמש DAV5000 יכול להגיב
Cyndaquil
אתה רואה את שני הפוקימונים יורדים מהעץ אך אף אחד מהם לא יכול להמשיך בקרב הזה,שניהם מובסים ברנדון אומר:"נו אני מבין שאני לא ניצחתי אז אני אמור לתת לך את התג אבל בכול זאת גם אתה לא ניצחת אז אתה לא תקבל את התג,להתראות טרטוויג חזור",טרטוויג חוזר לפוכדור של ברנדון והוא הולך לדרכו.
הפסדת בקרב!
Dan*
אתה וטוטודייל קופצים לאגם ואתה רואה עולם מדהים לפניך,אתה רואה שלושה הורסי,גולדין אחד וגם את הדרטיני מתחילים לשחות יחד אתה רואה את הילד שוחה איתם אתה רואה את טוטודייל מסמן לך לבוא איתו.
ShiFteR
האחות ג'וי אומרת לך:"כן כמובן הנה המפתח לחדר מספר שלושים וארבע זה קומה שתיים דלת שלישית אך בחדר הזה שוהה עוד אדון אני מקווה שזה בסדר מצידך",היא מגישה לך מפתח עם המספר שלושים וארבע על צידו.
Niv961**
ציפורן הדרקון של לרוויטר מפספסת את המטרה שלה בגלל שסוולו מתחיל לנקר לו את הידיים והוא לא יכול לזוז,אתה מבין שלרוויטר צריך עזרה.
Fgguy
*אני מקבל אותו אך ורק בגלל שהוא ואני חברים מילדות!
אתה והפוקאבו שלך מתהלכים לכיוון דרך מספר אחד שאתה רואה לידך ריאולו קטן וחמוד עם פצע בידו השמאלית,אתה רואה בן-אדם זקן מאוד מתהלך לכיוונך.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Fgguy
אתה והפוקאבו שלך מתהלכים לכיוון דרך מספר אחד שאתה רואה לידך ריאולו קטן וחמוד עם פצע בידו השמאלית,אתה רואה בן-אדם זקן מאוד מתהלך לכיוונך.
אני הולך לכיוון ריאולו כדי לאזור לו.
תודה שהתייחסתם, דוד
dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)