Pokemon GO
עמוד 113 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1363103111112113114115 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,681 עד 1,695 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu*
    מייקי נראה די מבואס מין ההחלטה שלך,סטיבן אומר לך:"בוא נרד למטה יש שם זירת קרב מיוחדת שאמורה לשרוד בכול דבר,זה ליד המטאורים הגדולים של פיוטר".

Avi**
    הדמות אומרת לך בקולו של ליאוד:"אני הוא רוחו של ליאוד,בשביל שאני אקבל מנוחת עולמים אני צריך לסיים משימה והמשימה היא להשמיד את אבן טרור הירח שהגיעה לפני אלפי שנים".

Poke Style**
    אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במשאבת הידרו שהפעם פוגעת בקוויבה באופן קשה מאוד ומביסה אותו במכה אחת בלבד,אתה מבין שזה הולך להיות קשה מאוד.

Dav5000
    אתה שומע את צלילה של פיפלאפ שאומר לך:"פיפלי",אתה רואה קבוצת פיפלאפים מסתובבת לה באזור אך אתה רואה פיפלאפ אחת שוחה לבדה כאילו היא עצובה ממשהו.

Omerpoke**
    אתה רואה לפניך שני אנשים עם חליפות שחורות עם מין מקלט מוזר שמשמיע צלילים מוזרים,אתה רואה חבורת פוקימוני בר מתחילים להתקיף את הסביבה שלהם.

Cyndaquil
    אתה רואה את הרקרוס עף לאחד העצים,אתה קולט את טרטוויג על הגב של הרקרוס,אתה שומע את ברנדון צועק:"טרטוויג קדימה כדור אנרגייה!",אתה שומע פיצוץ שמגיע מכיוונו של הרקרוס.

Dan*
    אתה רואה את הדרטיני קופץ לתוך האגם שלידך בתוך מקום המסתור,אתה רואה את הילד אומר:"אתה מעצבן אותי אני אתפוס את הדרטיני קודם",אתה רואה את הילד קופץ גם הוא לתוך האגם.

TheSkyRuby
    הדמות פשוט נעלמת עם החופש,ואת שומעת את קליירה אומרת:"לפי האגדה העתיקה כול עוד האבנים לא יוחזרו למחוז שלהם הרוחות המתות לא יעזבו את העולם עד תום המשימה שלהם,כנראה המשימה שלו היא לנצח אותך בקרב פוקימון אחד על אחד".
    "הרקרוס!" אני צועק בחוזקה ובדאגה.
    אני רץ לעבר כיוון הפיצוץ ובראשי מחשבות על הרקרוס ואם הוא בסדר.

2. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu*
    מייקי נראה די מבואס מין ההחלטה שלך,סטיבן אומר לך:"בוא נרד למטה יש שם זירת קרב מיוחדת שאמורה לשרוד בכול דבר,זה ליד המטאורים הגדולים של פיוטר".

Avi**
    הדמות אומרת לך בקולו של ליאוד:"אני הוא רוחו של ליאוד,בשביל שאני אקבל מנוחת עולמים אני צריך לסיים משימה והמשימה היא להשמיד את אבן טרור הירח שהגיעה לפני אלפי שנים".

Poke Style**
    אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במשאבת הידרו שהפעם פוגעת בקוויבה באופן קשה מאוד ומביסה אותו במכה אחת בלבד,אתה מבין שזה הולך להיות קשה מאוד.

Dav5000
    אתה שומע את צלילה של פיפלאפ שאומר לך:"פיפלי",אתה רואה קבוצת פיפלאפים מסתובבת לה באזור אך אתה רואה פיפלאפ אחת שוחה לבדה כאילו היא עצובה ממשהו.

Omerpoke**
    אתה רואה לפניך שני אנשים עם חליפות שחורות עם מין מקלט מוזר שמשמיע צלילים מוזרים,אתה רואה חבורת פוקימוני בר מתחילים להתקיף את הסביבה שלהם.

Cyndaquil
    אתה רואה את הרקרוס עף לאחד העצים,אתה קולט את טרטוויג על הגב של הרקרוס,אתה שומע את ברנדון צועק:"טרטוויג קדימה כדור אנרגייה!",אתה שומע פיצוץ שמגיע מכיוונו של הרקרוס.

Dan*
    אתה רואה את הדרטיני קופץ לתוך האגם שלידך בתוך מקום המסתור,אתה רואה את הילד אומר:"אתה מעצבן אותי אני אתפוס את הדרטיני קודם",אתה רואה את הילד קופץ גם הוא לתוך האגם.

TheSkyRuby
    הדמות פשוט נעלמת עם החופש,ואת שומעת את קליירה אומרת:"לפי האגדה העתיקה כול עוד האבנים לא יוחזרו למחוז שלהם הרוחות המתות לא יעזבו את העולם עד תום המשימה שלהם,כנראה המשימה שלו היא לנצח אותך בקרב פוקימון אחד על אחד".
    אומר לטוטדייל לקפוץ אחריו דריניטי לשחות כמה שיותר מהר , קופץ גם כן ומתחיל לשחות

3. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Akainu*
    סטיבן אומר לך:"אני אשתמש במטנג שלי,צא מטנג!",אתה רואה את סטיבן זורק לאוויר פוכדור ואתה רואה מטנג גדול וירוק שנראה מסוכן מתחיל להסתובב לו בזירה.
    לסטיבן יש מטנג!

יגאל**
    נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד אתה רואה את נוקטול יוצא מין הפוכדור והוא מתחיל שוב לנקר אותך בגלל אהבה.
    לכדת נוקטול נקבה שיודע ניקור,מתקפת שמיים ואס אווירי,איבדת פוכדור!

Poke Style**
    אתה רואה את הדרטיני הזוהר משתמש במתקפת דרקון חזקה בשם דרכו-המטאור,אתה רואה שלושה מטאורים מתחילים לצאת מין השמיים.

Omerpoke**
    אתה רואה את רטטה לא מגיב לפקודה שלך בגלל הרעש,אתה רואה את האיש בעל החולצה השחורה מוכן עם פוכדור מוזר עשוי פלדה יצוקה.

Niv961**
    אתה רואה את סופת החול שהיא מתקפת אדמה לא כול-כך טובה על שלושת הפוקימונים אך אתה רואה את הסוולו מתעצבן והוא מתחיל להשתמש במתקפות ניקור אליך ועל לרוויטר.
    "עכשיו תישתמש בציפורן דרקון"אני אומר
    אניחושב לעצמי:"עם זה יעבוד נילכוד אותו זה לא יהיה נורא לפחחות יהיה לנו מעופף"

4. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Dav5000
    הפיפלאפ שדיברת איתו עושה לך סימן של בלבול ואתה מבין שהפיפלאפ הזה הוא לא שלך,אתה רואה מערה קטנה ואתה רואה פוקימון מים שאתה לא מזהה בגלל הרוחק,אתה מבין שיש עוד סיכוי למצוא את הפיפלאפ שלך.

"רגע,אז איפה הפיפלאפ שלי?" אני חושב
    "ומה הפוקימון ההוא שם במערה, אולי זה פיפלאפ?"
    עריכה:זה DAV5000 פשוט נכנסו אצלי למשתמש הזה ושכחתי לנתק אותו

5. משתמש מנוסה
    כינוי:fgguy
    שם במשחק:ריייני מיסט
    תמונה\תיאור: עיינים ירוקות שיער חום
    פוקימוןהתחלתי:פוקאבו
    פוקימונים:לאלגעת
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
    בקשות:לתפוס ריולו

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu*
    האגרוף הממוקד של מונפרנו מתחיל לזהור ומטנג מתקרב אל עברו של מונפרנו וגם הוא משתמש באגרוף ממוקד שני האגרופים הממוקדים מתנגשים זה בזה והם עומדים לפגוע זה בזה קשות.

יגאל**
    אתה רואה את הוורפל האמצעי מתנפל על הצ'רמנדר שלך במתקפת חצי רעל חזקה בזמן ששני הוורפלים האחרים מטפסים על שני העצים שמסביב ואתה רואה את שניהם משתמשים בקשר חוטים על צ'רמנדר.

Dav5000
    רק המשתמש DAV5000 יכול להגיב

Cyndaquil
    אתה רואה את שני הפוקימונים יורדים מהעץ אך אף אחד מהם לא יכול להמשיך בקרב הזה,שניהם מובסים ברנדון אומר:"נו אני מבין שאני לא ניצחתי אז אני אמור לתת לך את התג אבל בכול זאת גם אתה לא ניצחת אז אתה לא תקבל את התג,להתראות טרטוויג חזור",טרטוויג חוזר לפוכדור של ברנדון והוא הולך לדרכו.
    הפסדת בקרב!

Dan*
    אתה וטוטודייל קופצים לאגם ואתה רואה עולם מדהים לפניך,אתה רואה שלושה הורסי,גולדין אחד וגם את הדרטיני מתחילים לשחות יחד אתה רואה את הילד שוחה איתם אתה רואה את טוטודייל מסמן לך לבוא איתו.

ShiFteR
    האחות ג'וי אומרת לך:"כן כמובן הנה המפתח לחדר מספר שלושים וארבע זה קומה שתיים דלת שלישית אך בחדר הזה שוהה עוד אדון אני מקווה שזה בסדר מצידך",היא מגישה לך מפתח עם המספר שלושים וארבע על צידו.

Niv961**
    ציפורן הדרקון של לרוויטר מפספסת את המטרה שלה בגלל שסוולו מתחיל לנקר לו את הידיים והוא לא יכול לזוז,אתה מבין שלרוויטר צריך עזרה.

Fgguy
    *אני מקבל אותו אך ורק בגלל שהוא ואני חברים מילדות!
    אתה והפוקאבו שלך מתהלכים לכיוון דרך מספר אחד שאתה רואה לידך ריאולו קטן וחמוד עם פצע בידו השמאלית,אתה רואה בן-אדם זקן מאוד מתהלך לכיוונך.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    האגרוף הממוקד של מונפרנו מתחיל לזהור ומטנג מתקרב אל עברו של מונפרנו וגם הוא משתמש באגרוף ממוקד שני האגרופים הממוקדים מתנגשים זה בזה והם עומדים לפגוע זה בזה קשות.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למונפרנו"אל תהס לפגוע במטאנג אל תפחד מהפגיעה אל תתחמק מימנו בקיצור טוב"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    אתה רואה את רטטה לא מגיב לפקודה שלך בגלל הרעש,אתה רואה את האיש בעל החולצה השחורה מוכן עם פוכדור מוזר עשוי פלדה יצוקה.
    אני אומר לפוקימוני הבר:"תקשיבו אני יגיד למאדקיפ להישתמש בצעקה ובזמן הזה שלא תשמעו את הצליל תברחו מייד בסדר? יש לכם רק 4 שניות לפי דעתי אז תמהרו!"ואז אני צועק למאדקיפ מאדקיפ תשתמש בצעקה כמה שיותר זמן!
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

9. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu*

יגאל**
    אתה רואה את הוורפל האמצעי מתנפל על הצ'רמנדר שלך במתקפת חצי רעל חזקה בזמן ששני הוורפלים האחרים מטפסים על שני העצים שמסביב ואתה רואה את שניהם משתמשים בקשר חוטים על צ'רמנדר.

Dav5000

Cyndaquil
    אתה רואה את שני הפוקימונים יורדים מהעץ אך אף אחד מהם לא יכול להמשיך בקרב הזה,שניהם מובסים ברנדון אומר:"נו אני מבין שאני לא ניצחתי אז אני אמור לתת לך את התג אבל בכול זאת גם אתה לא ניצחת אז אתה לא תקבל את התג,להתראות טרטוויג חזור",טרטוויג חוזר לפוכדור של ברנדון והוא הולך לדרכו.
    הפסדת בקרב!

Dan*
    אתה וטוטודייל קופצים לאגם ואתה רואה עולם מדהים לפניך,אתה רואה שלושה הורסי,גולדין אחד וגם את הדרטיני מתחילים לשחות יחד אתה רואה את הילד שוחה איתם אתה רואה את טוטודייל מסמן לך לבוא איתו.

ShiFteR
    האחות ג'וי אומרת לך:"כן כמובן הנה המפתח לחדר מספר שלושים וארבע זה קומה שתיים דלת שלישית אך בחדר הזה שוהה עוד אדון אני מקווה שזה בסדר מצידך",היא מגישה לך מפתח עם המספר שלושים וארבע על צידו.

Niv961**
    ציפורן הדרקון של לרוויטר מפספסת את המטרה שלה בגלל שסוולו מתחיל לנקר לו את הידיים והוא לא יכול לזוז,אתה מבין שלרוויטר צריך עזרה.

Fgguy
    אתה והפוקאבו שלך מתהלכים לכיוון דרך מספר אחד שאתה רואה לידך ריאולו קטן וחמוד עם פצע בידו השמאלית,אתה רואה בן-אדם זקן מאוד מתהלך לכיוונך.
    שוחה עם טוטדייל ושומר בקשר עין את הילד

10. משתמש סופר ספאמר
    Akainu*

יגאל**

Dav5000

Cyndaquil
    הפסדת בקרב!

Dan*

ShiFteR

Niv961**

Fgguy
    אני אומר לצ'רמנדר להישתמש בלהבה שבזנב שלו כדי לשרוף את קשר חוטים ואחרי זה תתקוף שוב בחבטה את הוורפל שבקרקע ואני מעודד אותו שהוא יכול לנצח את שלושתם

11. משתמש מנוסה
    Fgguy
    אני הולך לכיוון ריאולו כדי לאזור לו.

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    אני אומר לאותו קול: "אנחנו בעיר הזאת לא ניתן לך לעשות את זה", ואני מנסה לחפש את הקול שגילה שליאוד הוא הרשע.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    מיאו מתחיל לרוץ לכיוונו של הדרטיני הזוהר והוא מתחיל לשלוף ציפורניים,מיאו מתחיל להתקיף את הדרטיני הזוהר והוא מתעצבן והוא פוגע במיאו בעזרת קרן על-חושי.
    "מיאו אל תוותר!..תשתמש שוב בשריטה!" אצעק
    'אני לא חושב שאני יצליח לנצח אותו,אבל אין סיכוי שאני מוותר' אחשוב בנחישות

14. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Dav5000
    הפיפלאפ שדיברת איתו עושה לך סימן של בלבול ואתה מבין שהפיפלאפ הזה הוא לא שלך,אתה רואה מערה קטנה ואתה רואה פוקימון מים שאתה לא מזהה בגלל הרוחק,אתה מבין שיש עוד סיכוי למצוא את הפיפלאפ שלך.

אני מאוד מצטער. פשוט שכחתי לנתק מישהו שהיה מחובר אצלי.
    ---------------------------------------------
    "רגע,אם זאת לא היא אז איפה הפיפלאפ שלי?" אני חושב
    "ומה הפוקימון ההוא שם במערה, אולי זה פיפלאפ?" אני שוחה לכיוון המערה.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

15. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu*

יגאל**

Dav5000

Cyndaquil
    הפסדת בקרב!

Dan*

ShiFteR

Niv961**

Fgguy
    למרות שאני טיםה עצוב מן ההפסד אני חושב רק על הרקרוס.
    "חזור,מגיע לך לנוח" אני אומר לו בקול עצוב.
    "כאשר אני אגיע לעיר המכון של ברנדון אנחנו ננצח,אני בטוח" אני אומר לו מילים אחרונות ומחזיר אותו לפוכדור.
    'כדאי שאלך לאמן קצת את באלבזור' אני חושב לעצמי.

עמוד 113 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1363103111112113114115 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •