פורסם במקור על ידי
מאסטר פלריון
Akainu*
אתה שומע את קולו של מונפרנו אומר לך:"מונ מונפרנו!",מונפרנו רץ לכיוונו של מטנג והוא מצליח לפגוע בידו,מטנג גם מצליח לפגוע בגופו של מונפרנו ושניהם מאוד חזקים עדיין למרות שאתה רואה את מונפרנו די חלש.
יגאל**
אתה רואה שקשר החוטים חזק מדי ואתה מבין הצ'רמנדר שלך צריך עזרה,אתה רואה את נוקטול מתחילה לנקר את החוטים ואת הוורפל,אתה רואה אותה שגם היא צריכה עזרה.
Avi**
אתה שומע את הקול שדיבר אליך:"טוב,עכשיו אין מה לעשות,הוא רוח אי אפשר לעצור אותו בשביל שהוא יעלם מין העולם הזה לעולם הבא הוא צריך רק לגעת באבן הירח הגדולה",אתה שומע את קולו של ליאוד שאומר לך:"תיתן לי לבצע את המשימה שלי בשביל שאני העלם מפה".
Poke Style**
אתה רואה שגם מיאו מובס בגלל קרן העל-חושי של הדרטיני הזוהר,אתה מבין שהוא פוקימון מאוד חזק והוא לא רוצה להיות שייך למאמן,אתה מרגיש שרק עבודת צוות של כמה פוקימונים יכולה לנצח אותו.
Dav5000
אתה מתקרב למערה ואתה רואה את הפיפלאפ שלך שם,אתה רואה אותה מתחילה לברוח לך לתוך המערה,אתה שומע קול שאומר לפיפלאפ שלך:"אל תדאגי פיפלאפ קטנה את יכולה להישאר פה".
Omerpoke**
אתה רואה את מדקיפ יוצא מין הפוכדור אבל אתה רואה שגם הוא נשלט על ידי המכשיר המוזר הזה,הפוקדע אומר לך:"מצב אבחון מצב פועל-הצלילים הפוקעים מין המכשיר גורמים להפרעה במוח של הפוקימונים,פוקימונים כמו מדקיפ שמשתמשים בסונר בשביל לנווט במים נפגעים מאוד בגלל הצלילים האלו".
Cyndaquil
אתה רואה את ברנדון ממשיך לדרכו אבל במקום לדרך ההפוכה שלך הוא הולך לדרכך,הוא אומר לך:"רק שתדע אני מחכה לקרב החוזר שלנו,רוצה נקבע אותו כאן בעוד כמה ימים?".
Dan*
אתה וטוטודייל מתחילים לשחות,אתה מרגיש שאתה מאיץ בגלל שטוטודייל מחזיק אותך והוא מתחיל לשחות במהירות אתה רואה את הילד הזה שוחה יותר מהר מין הטוטודייל שלך.
Fgguy
אתה רואה ילד די גדול מתקרב אליך והוא אומר לך:"היי אתה תתרחק מין הריאולו שלי ילד עלוב!",אתה שומע קול של איש זקן שאומר לילד הגדול:"ג'ורג' פעם האלף הריאולו הזה לא שלך אנחנו מטפלים בפוקימון פראי ולא בפוקימון ששייך למאמן!".