Pokemon GO
עמוד 115 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1565105113114115116117 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,711 עד 1,725 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Poke Style**
    מיאו,קוויבה וגיבל משלבים את המתקפות שלהם והם פוגעים בדרטיני הזוהר שאתה רואה אותו מתעצבן והוא מתחיל לזהור ואתה רואה אחרי זה דרגונייר זוהר ועצבני אתה מבין שאתה הולך להפסיד.

Fgguy
    אתה מחפש אבן ענקית אך אתה לא מוצא,אתה רואה סוג של נחל שמוביל לאי ענקי מאוד,אתה רואה בקצה האי יש עשן שחור וסמיך.

2. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu*
    האגרוף הממוקד של מונפרנו מפספס את המטרה שלו בגלל שמונפרנו די חלש מין המתקפה שהוא שלח קודם,הפוקדע אומר:"מצב סריקת מתקפה-חימום יתר,חימום יתר היא מתקפה מסוג אש מאוד חזקה שכול פעם שמשתמשים בה הלהבה נחלשת יותר ויותר".

יגאל**
    גלאד משתמש באגרוף ממוקד על הוורפל הימני בזמן שצ'רמנדר והוא משתמשת בגחלת חזקה מאוד שפוגעת בוורפל האמצעי בזמן שנוקטול משתמשת במתקפת שמיים שפוגעת בוורפל השמאלי,אתה רואה את כול שלושת הוורפלים מובסים.
    צ'רמנדר למד גחלת!

Dav5000
    אתה נכנס למערה ואתה רואה פוקימון כחול קטן משחק לו עם הפיפלאפ שלך,הוא אומר לך:"פיפלאפ לא רוצה להיות איתך יותר היא רוצה להישאר כאן איתי וכמה שיותר רחוק ממך ומשאר בני האדם".

Omerpoke**
    אתה שומע את הקול אומר לך:"אמרתי לך ללכת לדייזי אוק ולא הלכת עכשיו זו הבעיה שלך!",אתה מבין שעלייך לבצע את המשימה או שאתה ושאר הפוקימונים שבאזור אבודים.

TheSkyRuby
    קליירה מחייכת מעיין חצי חיוך והיא אומרת לך:"כן בואי אליס,רק שמוזר מאוד שהוא מת אזלף אמר שהוא רק מעולף ומשותק לעשרה ימים,את חושבת שאזלף שיקר לנו?",את מרגישה את הבלבול באוויר.

Fgguy
    אתה זורק פוכדור שעף לכיוון לכיוונו של ריאולו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד אתה רואה את הילד נראה מעוצבן מאוד והוא מתחיל לרוץ,אתה רואה את פוקאבו שמח.
    לכדת ריאולו זכר שיודע אגרוף ממוקד ובעיטת פלדה,איבדת פוכדור אחד!
    אני אומר לכולם כל הכבוד ומחזיר את גלאד לפוקדור שלו ואני אומר לצ'רמנדר שהוא פוקימון חזק מאוד ואחרי זה אני ממשיך לחפש קרב נוסף לנוקטול וצ'רמנדר

3. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Omerpoke**
    אתה שומע את הקול אומר לך:"אמרתי לך ללכת לדייזי אוק ולא הלכת עכשיו זו הבעיה שלך!",אתה מבין שעלייך לבצע את המשימה או שאתה ושאר הפוקימונים שבאזור אבודים.

אני אומר לפוקימונים:"אני מבטיח שאני יחזור להציל אתכם" ואז רץ לעבר המעבדה חזרה בזמן שאני מזיל דמעה בריצה וחושב לעצמי:"אם הייתה עוזר להם הם היו יכולים לעזור לנו"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

4. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Akainu*
    האגרוף הממוקד של מונפרנו מפספס את המטרה שלו בגלל שמונפרנו די חלש מין המתקפה שהוא שלח קודם,הפוקדע אומר:"מצב סריקת מתקפה-חימום יתר,חימום יתר היא מתקפה מסוג אש מאוד חזקה שכול פעם שמשתמשים בה הלהבה נחלשת יותר ויותר".

יגאל**
    גלאד משתמש באגרוף ממוקד על הוורפל הימני בזמן שצ'רמנדר והוא משתמשת בגחלת חזקה מאוד שפוגעת בוורפל האמצעי בזמן שנוקטול משתמשת במתקפת שמיים שפוגעת בוורפל השמאלי,אתה רואה את כול שלושת הוורפלים מובסים.
    צ'רמנדר למד גחלת!

Dav5000
    אתה נכנס למערה ואתה רואה פוקימון כחול קטן משחק לו עם הפיפלאפ שלך,הוא אומר לך:"פיפלאפ לא רוצה להיות איתך יותר היא רוצה להישאר כאן איתי וכמה שיותר רחוק ממך ומשאר בני האדם".

Omerpoke**

TheSkyRuby
    קליירה מחייכת מעיין חצי חיוך והיא אומרת לך:"כן בואי אליס,רק שמוזר מאוד שהוא מת אזלף אמר שהוא רק מעולף ומשותק לעשרה ימים,את חושבת שאזלף שיקר לנו?",את מרגישה את הבלבול באוויר.

Fgguy
    אתה זורק פוכדור שעף לכיוון לכיוונו של ריאולו,נדנוד ראשון,נדנוד שני,נדנוד שלישי,נלכד אתה רואה את הילד נראה מעוצבן מאוד והוא מתחיל לרוץ,אתה רואה את פוקאבו שמח.
    לכדת ריאולו זכר שיודע אגרוף ממוקד ובעיטת פלדה,איבדת פוכדור אחד!
    "למה?" אני שואל אותו "ומי אתה בכלל?"
    אני מוציא את הפוקדע.
    "אתה מוכן לעזור לי רגע?" אני צורח על הקול שבראש שלי.

תודה שהתייחסתם, דוד

dav5000, minato, master minato, artist ninja, Mr. Pool

5. אבאי אני יכול לשנות את זה
    Akainu*
    אתה שומע את קולו של מונפרנו אומר לך:"מונ מונפרנו!",מונפרנו רץ לכיוונו של מטנג והוא מצליח לפגוע בידו,מטנג גם מצליח לפגוע בגופו של מונפרנו ושניהם מאוד חזקים עדיין למרות שאתה רואה את מונפרנו די חלש.

יגאל**
    אתה רואה שקשר החוטים חזק מדי ואתה מבין הצ'רמנדר שלך צריך עזרה,אתה רואה את נוקטול מתחילה לנקר את החוטים ואת הוורפל,אתה רואה אותה שגם היא צריכה עזרה.

Avi**
    אתה שומע את הקול שדיבר אליך:"טוב,עכשיו אין מה לעשות,הוא רוח אי אפשר לעצור אותו בשביל שהוא יעלם מין העולם הזה לעולם הבא הוא צריך רק לגעת באבן הירח הגדולה",אתה שומע את קולו של ליאוד שאומר לך:"תיתן לי לבצע את המשימה שלי בשביל שאני העלם מפה".

Poke Style**
    אתה רואה שגם מיאו מובס בגלל קרן העל-חושי של הדרטיני הזוהר,אתה מבין שהוא פוקימון מאוד חזק והוא לא רוצה להיות שייך למאמן,אתה מרגיש שרק עבודת צוות של כמה פוקימונים יכולה לנצח אותו.

Dav5000
    אתה מתקרב למערה ואתה רואה את הפיפלאפ שלך שם,אתה רואה אותה מתחילה לברוח לך לתוך המערה,אתה שומע קול שאומר לפיפלאפ שלך:"אל תדאגי פיפלאפ קטנה את יכולה להישאר פה".

Omerpoke**
    אתה רואה את מדקיפ יוצא מין הפוכדור אבל אתה רואה שגם הוא נשלט על ידי המכשיר המוזר הזה,הפוקדע אומר לך:"מצב אבחון מצב פועל-הצלילים הפוקעים מין המכשיר גורמים להפרעה במוח של הפוקימונים,פוקימונים כמו מדקיפ שמשתמשים בסונר בשביל לנווט במים נפגעים מאוד בגלל הצלילים האלו".

Cyndaquil
    אתה רואה את ברנדון ממשיך לדרכו אבל במקום לדרך ההפוכה שלך הוא הולך לדרכך,הוא אומר לך:"רק שתדע אני מחכה לקרב החוזר שלנו,רוצה נקבע אותו כאן בעוד כמה ימים?".

Dan*
    אתה וטוטודייל מתחילים לשחות,אתה מרגיש שאתה מאיץ בגלל שטוטודייל מחזיק אותך והוא מתחיל לשחות במהירות אתה רואה את הילד הזה שוחה יותר מהר מין הטוטודייל שלך.

Fgguy
    אתה רואה ילד די גדול מתקרב אליך והוא אומר לך:"היי אתה תתרחק מין הריאולו שלי ילד עלוב!",אתה שומע קול של איש זקן שאומר לילד הגדול:"ג'ורג' פעם האלף הריאולו הזה לא שלך אנחנו מטפלים בפוקימון פראי ולא בפוקימון ששייך למאמן!".
    מתחיל לחתור יותר מהר, ומחפש משו שיכול לעזור לאט את הילד

6. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu*
    אתה שומע את קולו של מונפרנו אומר לך:"מונ מונפרנו!",מונפרנו רץ לכיוונו של מטנג והוא מצליח לפגוע בידו,מטנג גם מצליח לפגוע בגופו של מונפרנו ושניהם מאוד חזקים עדיין למרות שאתה רואה את מונפרנו די חלש.

יגאל**
    אתה רואה שקשר החוטים חזק מדי ואתה מבין הצ'רמנדר שלך צריך עזרה,אתה רואה את נוקטול מתחילה לנקר את החוטים ואת הוורפל,אתה רואה אותה שגם היא צריכה עזרה.

Avi**
    אתה שומע את הקול שדיבר אליך:"טוב,עכשיו אין מה לעשות,הוא רוח אי אפשר לעצור אותו בשביל שהוא יעלם מין העולם הזה לעולם הבא הוא צריך רק לגעת באבן הירח הגדולה",אתה שומע את קולו של ליאוד שאומר לך:"תיתן לי לבצע את המשימה שלי בשביל שאני העלם מפה".

Poke Style**
    אתה רואה שגם מיאו מובס בגלל קרן העל-חושי של הדרטיני הזוהר,אתה מבין שהוא פוקימון מאוד חזק והוא לא רוצה להיות שייך למאמן,אתה מרגיש שרק עבודת צוות של כמה פוקימונים יכולה לנצח אותו.

Dav5000
    אתה מתקרב למערה ואתה רואה את הפיפלאפ שלך שם,אתה רואה אותה מתחילה לברוח לך לתוך המערה,אתה שומע קול שאומר לפיפלאפ שלך:"אל תדאגי פיפלאפ קטנה את יכולה להישאר פה".

Omerpoke**
    אתה רואה את מדקיפ יוצא מין הפוכדור אבל אתה רואה שגם הוא נשלט על ידי המכשיר המוזר הזה,הפוקדע אומר לך:"מצב אבחון מצב פועל-הצלילים הפוקעים מין המכשיר גורמים להפרעה במוח של הפוקימונים,פוקימונים כמו מדקיפ שמשתמשים בסונר בשביל לנווט במים נפגעים מאוד בגלל הצלילים האלו".

Cyndaquil
    אתה רואה את ברנדון ממשיך לדרכו אבל במקום לדרך ההפוכה שלך הוא הולך לדרכך,הוא אומר לך:"רק שתדע אני מחכה לקרב החוזר שלנו,רוצה נקבע אותו כאן בעוד כמה ימים?".

Dan*
    אתה וטוטודייל מתחילים לשחות,אתה מרגיש שאתה מאיץ בגלל שטוטודייל מחזיק אותך והוא מתחיל לשחות במהירות אתה רואה את הילד הזה שוחה יותר מהר מין הטוטודייל שלך.

Fgguy
    אתה רואה ילד די גדול מתקרב אליך והוא אומר לך:"היי אתה תתרחק מין הריאולו שלי ילד עלוב!",אתה שומע קול של איש זקן שאומר לילד הגדול:"ג'ורג' פעם האלף הריאולו הזה לא שלך אנחנו מטפלים בפוקימון פראי ולא בפוקימון ששייך למאמן!".
    "אני אשמח" אני אומר לו בחיוך
    "עכשיו תסלח לי אבל אלך להתאמן" אני אומר לו.
    'כדאי שאחפש מאמן או פוקימונים פראיים עבור אימון.

7. bbuuuii
    שם: עידן
    כינוי: buizel שולט
    שם במשחק: אש קצ'ם
    תמונה\תיאור:
    פוקימון התחלתי: מיג'ימרו
    פוקימונים:
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
    בקשות: בהמשכים שאתה כותב לקרוא לי בבקשה בוויזל....

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    מיאו,קוויבה וגיבל משלבים את המתקפות שלהם והם פוגעים בדרטיני הזוהר שאתה רואה אותו מתעצבן והוא מתחיל לזהור ואתה רואה אחרי זה דרגונייר זוהר ועצבני אתה מבין שאתה הולך להפסיד.

.
    אתה לא תיתן לי לתפוס אותו הא?!
    ק-ש-ו-ח חחח
    ---------------------
    "קדיהמ תתקפו בכל הכוח שלכם!" אצעק
    'אני לא חושב שאני יוכל לנצח אבל שווה לנסות' אחשוב

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    אני אומר לרוחו של ליאוד והקול: "סבבה, אני יתן לליאוד לעשות את המשימה שלו, אני לא יתערב, אני חייב לזוז" ואני הולך לעיר הבאה.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

10. משתמש מנוסה
    שם: alien
    יגאל**
    אתה רואה את הלילה מחשיך ואתה מבין שכבר היום לא תוכל להתאמן,אתה שומע את קולו של גרי הבוקע מין היער שאומר:"קדימה סוואנה תשתמש במתקפת ניקור מקדחה!".

Avi**
    אתה רואה את דמותו של ליאוד נעלמת,אתה חוזר למרכז ואתה שומע בום ענק ואתה מרגיש רעידת אדמה,אתה שומע את קולו של ליאוד קורא בקול רם:"אני חי!".

Poke Style**
    אתה רואה מאמן יוצא מין השיחים והוא אומר לך:"הנה הדרטיני שלי או יותר נכון הדרגונייר שלי,תודה ילד,תגיד רוצה להחליף איתי הדרגונייר שלי והמיאו או הגיבל שלך?".

Dav5000
    אתה מרגיש זרם חשמלי ביד שלך ואתה רואה את הפוקימון אומר לך:"עכשיו עוף מפה,פיפלאפ לא רוצה לראות אותך יותר בחיים שלה זה שהיא ההתחלתית שלך זה לא אומר שהיא כמו חפץ!".

Omerpoke**
    אתה מגיע למעבדה ואתה רואה שפותחת את הדלת אישה צעירה בעלת חלוק מעבדה היא אומרת לך:"המעבדה של האוקים מה אני יכולה לעזור?".

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"להתראות שון,היה קרב מהנה",אתה רואה אותו ממשיך ליער ורידיאן,אתה רואה את שני הילדים שצפו בקרב שלך נגד ברנדון מתקרבים אליך ואחת מהם אומרת לך:"ראינו את הקרב שלך וזה היה נפלא,אתה יכול ללמד אותנו איך נלחמים?".

Dan*
    אתה רואה שני פוקימונים קטנים ששוחים להם לכיוונו של הילד ואתה רואה אותו מתחיל להיכנס לפאניקה בגללם,אתה מבין שאתה יכול לעקוף אותו עכשיו או שלעולם לא תגיע לדרטיני הזה.

בוויזל שולט
    *ברוך הבא!
    אתה והפוקימון שלך יוצאים מין המעבדה,אתה רואה את השמש שוקעת ואת הירח עולה,אתה רואה בשמיים כוכב קטן שמנצנץ והוא מתקרב אליך,אתה רואה את המיג'ומרו שלך מתחיל לפחד.

11. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**
    אתה רואה את הלילה מחשיך ואתה מבין שכבר היום לא תוכל להתאמן,אתה שומע את קולו של גרי הבוקע מין היער שאומר:"קדימה סוואנה תשתמש במתקפת ניקור מקדחה!".

Avi**
    אתה רואה את דמותו של ליאוד נעלמת,אתה חוזר למרכז ואתה שומע בום ענק ואתה מרגיש רעידת אדמה,אתה שומע את קולו של ליאוד קורא בקול רם:"אני חי!".

Poke Style**
    אתה רואה מאמן יוצא מין השיחים והוא אומר לך:"הנה הדרטיני שלי או יותר נכון הדרגונייר שלי,תודה ילד,תגיד רוצה להחליף איתי הדרגונייר שלי והמיאו או הגיבל שלך?".

Dav5000
    אתה מרגיש זרם חשמלי ביד שלך ואתה רואה את הפוקימון אומר לך:"עכשיו עוף מפה,פיפלאפ לא רוצה לראות אותך יותר בחיים שלה זה שהיא ההתחלתית שלך זה לא אומר שהיא כמו חפץ!".

Omerpoke**
    אתה מגיע למעבדה ואתה רואה שפותחת את הדלת אישה צעירה בעלת חלוק מעבדה היא אומרת לך:"המעבדה של האוקים מה אני יכולה לעזור?".

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"להתראות שון,היה קרב מהנה",אתה רואה אותו ממשיך ליער ורידיאן,אתה רואה את שני הילדים שצפו בקרב שלך נגד ברנדון מתקרבים אליך ואחת מהם אומרת לך:"ראינו את הקרב שלך וזה היה נפלא,אתה יכול ללמד אותנו איך נלחמים?".

Dan*
    אתה רואה שני פוקימונים קטנים ששוחים להם לכיוונו של הילד ואתה רואה אותו מתחיל להיכנס לפאניקה בגללם,אתה מבין שאתה יכול לעקוף אותו עכשיו או שלעולם לא תגיע לדרטיני הזה.

בוויזל שולט
    *ברוך הבא!
    אתה והפוקימון שלך יוצאים מין המעבדה,אתה רואה את השמש שוקעת ואת הירח עולה,אתה רואה בשמיים כוכב קטן שמנצנץ והוא מתקרב אליך,אתה רואה את המיג'ומרו שלך מתחיל לפחד.
    אני שואל את עצמי מה הוא עושה
    ואחרי זה אני הולך לבדוק מה הוא עושה שם

12. משתמש מנוסה
    שם: שון
    יגאל**

Avi**

Poke Style**

Dav5000

Omerpoke**

Cyndaquil

Dan*

בוויזל שולט
    *ברוך הבא!
    "ללמד אתכם?" אני מסתכל עליהם בצורה מוזרה בהתחלה.
    "אה אוקיי,אבל יש לכם פוקימונים?" אני שואל אותם בנחמדות
    "אני בעצמי לא מקצוען אך אשמח לעזור במה שאוכל" אני אומר להם בחיוך רחב וממתין בציפייה לפגישת הפוקימונים שלהם.

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    אני הולך מהר למקום שאף אחד לא רואה ושואל את הקול: "שיט, ליאוד חזר לחיים ועכשיו הוא ינסה לעשות את מה שעשה קודם, אני ידעתי שזה יהיה לא יהיה מצולח לתת לו לעשות את זה, אז מה עושים עכשיו?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    .
    'מה הוא רציני' אחשוב בשמחה
    "אהה...כן למה לא אתה רוצה את מיאו שלי?" אגיד בחיוך
    'הלוואי שהוא יסכים הלוואי' אני יתפלל בלב

15. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    Omerpoke**

.
    "את דייזי הוק?" אני שואל אותה בזמן שאני מספר לה מה קרה ושואל את הקול בראש:"מה לעשות עכשיו?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

עמוד 115 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1565105113114115116117 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •