Pokemon GO
עמוד 116 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1666106114115116117118 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,726 עד 1,740 מתוך 1783
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    [B][COLOR=blue][FONT=Arial]
    בוויזל שולט
    *ברוך הבא!
    אתה והפוקימון שלך יוצאים מין המעבדה,אתה רואה את השמש שוקעת ואת הירח עולה,אתה רואה בשמיים כוכב קטן שמנצנץ והוא מתקרב אליך,אתה רואה את המיג'ומרו שלך מתחיל לפחד.
    וואוו כמה זמן לא שיחקתי במשחק תפקידים
    ~~~~~~~~~~~~
    "מיג'ימרו בוא!" אני אומר ומרים את מיג'ימרו לידיים בזמן שאני רץ.

Spoiler ספוילר

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    האגרוף הממוקד של מונפרנו מפספס את המטרה שלו בגלל שמונפרנו די חלש מין המתקפה שהוא שלח קודם,הפוקדע אומר:"מצב סריקת מתקפה-חימום יתר,חימום יתר היא מתקפה מסוג אש מאוד חזקה שכול פעם שמשתמשים בה הלהבה נחלשת יותר ויותר".

[/FONT][/COLOR][/B]
    "באמת זה מהה שאני צריך עכשיו" אני אומר למונפרנו"טוב תנסה להגביר את הלהבהה שלך ושתהיה חזק ואז חימום יתר פעם נוספת על מטונג"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu*
    גל החום שיוצא ממונפרנו שמשתמש בחימום יתר,אך הלהבה שיוצאת נראת יותר חלשה ויותר עלובה אפילו מהקודמת,אתה מבין שקשה מאוד להשתמש בחימום יתר ולשלוט בו באופן מושלם.

יגאל**
    אתה נכנס ליער ואת גרי משתמש בסוואנה בשביל לחפש משהו קבור גרי אומר:"נו קדימה סוואנה אנחנו צריכים למצוא את זה עכשיו,אחרת זה סופו של מחוז קנטו וג'וטו!".

Avi**
    אתה רץ למערת הירח ואתה רואה את ליאוד חי ונושם,הוא אומר לך:"עכשיו ילד מעצבן זוהי שעת הנקמה שלי בך ובכול העיר פיוטר!".

Poke Style**
    אתה רואה את המיאו והגיבל שלך יוצאים מין הפוכדור,אתה רואה את מיאו מתחיל להשתפשף ברגל שלך ואת גיבל רץ אל הילד עם הדרגונייר הזוהר,אתה מבין שמיאו לא רוצה להוא יתחלף ואת גיבל דווקא כן.

Omerpoke**
    המדענית אומרת לך:"כן אני אכן דייזי אוק,סבי סיפר לי על ילד שחיפש אותי אבל לא הייתי פה,יצאתי לחקור איזה אבן מסוימת,למה אתה פה ילד?",אתה שומע את קולו של גרי שאומר:"דייזי יש לנו מקרה חירום בדרך מספר אחד,במחבוא!".

Cyndaquil
    הילדה אומרת:"כן יש לי ולאחי,שמי ריינה ויש לי פיג'י,וזה אחי רוניד יש לו פיצ'ו,זה אפשרי שתוכל ללמד אותנו איך נלחמים בקרבות פוקימון?".
    יש מידע על ריינה ורוניד!

בוויזל שולט
    אתה והמיג'ומרו שלך רצים לכיוון המעבדה בזמן שהכוכב נופל,אתה רואה שזה בעצם לא כוכב אלא פוקימון שנראה לך מוזר מאוד,הפוקדע אומר לך:"ג'רג'י פוקימון המשאלות,ג'רג'י נופל פעם באלף שנה למשך שבוע".

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu*
    גל החום שיוצא ממונפרנו שמשתמש בחימום יתר,אך הלהבה שיוצאת נראת יותר חלשה ויותר עלובה אפילו מהקודמת,אתה מבין שקשה מאוד להשתמש בחימום יתר ולשלוט בו באופן מושלם.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למונפרנו"נראה שנצטורך לגמור תקרב מהר.טוב תקפוץ על מטנג ותשתמש עלי באגרוף ממוקד קטלני ביותר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש סופר ספאמר
    Akainu*

יגאל**
    אתה נכנס ליער ואת גרי משתמש בסוואנה בשביל לחפש משהו קבור גרי אומר:"נו קדימה סוואנה אנחנו צריכים למצוא את זה עכשיו,אחרת זה סופו של מחוז קנטו וג'וטו!".

Avi**
    אתה רץ למערת הירח ואתה רואה את ליאוד חי ונושם,הוא אומר לך:"עכשיו ילד מעצבן זוהי שעת הנקמה שלי בך ובכול העיר פיוטר!".

Poke Style**
    אתה רואה את המיאו והגיבל שלך יוצאים מין הפוכדור,אתה רואה את מיאו מתחיל להשתפשף ברגל שלך ואת גיבל רץ אל הילד עם הדרגונייר הזוהר,אתה מבין שמיאו לא רוצה להוא יתחלף ואת גיבל דווקא כן.

Omerpoke**
    המדענית אומרת לך:"כן אני אכן דייזי אוק,סבי סיפר לי על ילד שחיפש אותי אבל לא הייתי פה,יצאתי לחקור איזה אבן מסוימת,למה אתה פה ילד?",אתה שומע את קולו של גרי שאומר:"דייזי יש לנו מקרה חירום בדרך מספר אחד,במחבוא!".

Cyndaquil
    הילדה אומרת:"כן יש לי ולאחי,שמי ריינה ויש לי פיג'י,וזה אחי רוניד יש לו פיצ'ו,זה אפשרי שתוכל ללמד אותנו איך נלחמים בקרבות פוקימון?".
    יש מידע על ריינה ורוניד!

בוויזל שולט
    אתה והמיג'ומרו שלך רצים לכיוון המעבדה בזמן שהכוכב נופל,אתה רואה שזה בעצם לא כוכב אלא פוקימון שנראה לך מוזר מאוד,הפוקדע אומר לך:"ג'רג'י פוקימון המשאלות,ג'רג'י נופל פעם באלף שנה למשך שבוע".
    אני מסתכל בכוכבים ואומר לעצמי שאני צריך ללכת לישון
    ואחרי זה אני אומר שלום לגרי והולך למרכז הפוקימונים עם נוקטול וצ'רמנדר

6. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**

.
    "הממ.. מישהו אמר לי למצוא אותך אבל זה לא משנה עכשיו קודם ניצתרך לטפל במצב החרום קדימה!" אני אומר לה ואז רץ לכיוון כרי ושואל אותו:"מה קרה בדרך 1 גרי?"
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

7. משתמש מנוסה
    Akainu*
    מונפרנו קופץ בעזרת האגרוף הממוקד,אתה רואה פצע קטן ברגלו שמאלו,אך אתה רואה אותו מצליח לפגוע במטנג בצורה יוצאת דופן,מטנג נופל ארצה ומפסיד בקרב,סטיבן אומר לך ולמטנג:"מטנג חזור,כול הכבוד לי בהצלחה במכון הבא שלך,לפי הדרך שבא אתה והמונפרנו שלך נלחמים יחד רואים איך אתם מתואמים באופן מושלם,אז אתה נלחם נגד מייקי ומה התחנה הבא שלך,מכון העיר פיוטר או אולי מקום אחר?".
    ניצחת את סטיבן קיבלת 500$
    יגאל**
    גרי אומר לך:"הו זה אתה מה נשמע יגאל,נו איך הגלאד החדש שלך,או שעדיין לא פיתחת את הקילריה שלך לגלאד,אני פה מחפש משהו שקברתי לפני עשר שנים".

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"חיילים מצוות D מצאו משדר ועכשיו הם שולטים בפוקימונים שמסתובבים שם,מהפראיים עד הפוקימונים ששייכים למאמנים מגדולים לקטנים,ראית אותם עומר?".

8. משתמש סופר ספאמר
    Akainu*
    מונפרנו קופץ בעזרת האגרוף הממוקד,אתה רואה פצע קטן ברגלו שמאלו,אך אתה רואה אותו מצליח לפגוע במטנג בצורה יוצאת דופן,מטנג נופל ארצה ומפסיד בקרב,סטיבן אומר לך ולמטנג:"מטנג חזור,כול הכבוד לי בהצלחה במכון הבא שלך,לפי הדרך שבא אתה והמונפרנו שלך נלחמים יחד רואים איך אתם מתואמים באופן מושלם,אז אתה נלחם נגד מייקי ומה התחנה הבא שלך,מכון העיר פיוטר או אולי מקום אחר?".
    יגאל**
    גרי אומר לך:"הו זה אתה מה נשמע יגאל,נו איך הגלאד החדש שלך,או שעדיין לא פיתחת את הקילריה שלך לגלאד,אני פה מחפש משהו שקברתי לפני עשר שנים".

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"חיילים מצוות D מצאו משדר ועכשיו הם שולטים בפוקימונים שמסתובבים שם,מהפראיים עד הפוקימונים ששייכים למאמנים מגדולים לקטנים,ראית אותם עומר?".
    אני אומר לו שהגלאד שלי בסדר ואני שואל אותו מה הוא קבר?

9. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    "כן, ניסיתי לעצור אותם אך נכשלתי.. מאדקיפ נפגע מהסונאר אז החזרתי אותו ורטטה לא שמע אותי והרעש הכאיב לו יש שם פוקימונים פראיים! חייבים להציל אותם" אני אומר לגרי בזמן שאני רץ למקום שהייתי בו מיקודם
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    *עומר, זה לא קשור להמשך שאמרתי לך, אמרתי שאני הולך למקום שאף אחד לא נמצא כדי לדבר עם הקול ולא למערת הירח.
    אני אומר לעצמי: "אני חחיב לברוח מהר מליאוד, אני לא ינצח אותו לבד" אני בורח מהר מליאוד וממש ממהר לחפש מקום מוסתר כדי לדבר עם הקול.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    Akainu*
    האגרוף הממוקד של מונפרנו מתחיל לזהור ומטנג מתקרב אל עברו של מונפרנו וגם הוא משתמש באגרוף ממוקד שני האגרופים הממוקדים מתנגשים זה בזה והם עומדים לפגוע זה בזה קשות.

יגאל**
    אתה רואה את הוורפל האמצעי מתנפל על הצ'רמנדר שלך במתקפת חצי רעל חזקה בזמן ששני הוורפלים האחרים מטפסים על שני העצים שמסביב ואתה רואה את שניהם משתמשים בקשר חוטים על צ'רמנדר.

Dav5000
    רק המשתמש DAV5000 יכול להגיב

Cyndaquil
    אתה רואה את שני הפוקימונים יורדים מהעץ אך אף אחד מהם לא יכול להמשיך בקרב הזה,שניהם מובסים ברנדון אומר:"נו אני מבין שאני לא ניצחתי אז אני אמור לתת לך את התג אבל בכול זאת גם אתה לא ניצחת אז אתה לא תקבל את התג,להתראות טרטוויג חזור",טרטוויג חוזר לפוכדור של ברנדון והוא הולך לדרכו.
    הפסדת בקרב!

Dan*
    אתה וטוטודייל קופצים לאגם ואתה רואה עולם מדהים לפניך,אתה רואה שלושה הורסי,גולדין אחד וגם את הדרטיני מתחילים לשחות יחד אתה רואה את הילד שוחה איתם אתה רואה את טוטודייל מסמן לך לבוא איתו.

ShiFteR
    האחות ג'וי אומרת לך:"כן כמובן הנה המפתח לחדר מספר שלושים וארבע זה קומה שתיים דלת שלישית אך בחדר הזה שוהה עוד אדון אני מקווה שזה בסדר מצידך",היא מגישה לך מפתח עם המספר שלושים וארבע על צידו.

Niv961**
    ציפורן הדרקון של לרוויטר מפספסת את המטרה שלה בגלל שסוולו מתחיל לנקר לו את הידיים והוא לא יכול לזוז,אתה מבין שלרוויטר צריך עזרה.

Fgguy
    *אני מקבל אותו אך ורק בגלל שהוא ואני חברים מילדות!
    אתה והפוקאבו שלך מתהלכים לכיוון דרך מספר אחד שאתה רואה לידך ריאולו קטן וחמוד עם פצע בידו השמאלית,אתה רואה בן-אדם זקן מאוד מתהלך לכיוונך.
    אני אומר:"חזור לרוויטר" ומחזיר אותו לפוקדור ואז אני מוציא את סקווירטל ואומר לו להישתמש במתקפה שהוא ניכנס לשיריו ומיסתובב
    -----------------------------------
    תעדכן ללי איך קוראים למתקפה

12. משתמש מנוסה
    יגאל**
    גרי מוציא משהו מין האדמה,אתה מזהה שזהו פוכדור גרי אומר:"פוכדור,אני קברתי פוכדור,הפוכדור הזה מכיל פוקימון בעל כוחות שאז לפני עשר שנים לא הייתי יכול לשלוט עליהם עכשיו אני יכול,רוצה קרב מולי ונגד הפוקימון החדש-ישן שלי?".

Avi**
    *הייתי עייף לא נורא.
    אתה מחפש מקום להיות לבד ואתה נופל לתוך בור,אתה מבין שזה סימן שאתה יכול לקרוא לקול,אתה שומע קול מוכר ועצבני שאומר לך:"מה אמרתי לך לא לתת לליאוד להתקרב לאבן,האבן הזו יכולה להחזיר מין המתים!".

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"לא,אתה נשאר פה ודייזי בואי",אתה רואה את דייזי וגרי אוק רצים לכיוון המכשיר המוזר ואתה נשאר לבד ליד המעבדה של שלושת האוקים,גרי אוק,דייזי אוק וסמואל אוק.

Niv961**
    *הוא הגן על עצמו ולא התקיף אז זה לא נחשב למתקפה!
    סקווירטל מגן על עצמו בעזרת השריון אך הסוולו מצליח להתקיף אותו עדיין אך המתקפה שפוגעת בו חלשה מאוד,אתה מבין שלא היה כדי להתקרב אל הסוולו הזה.

13. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**
    גרי מוציא משהו מין האדמה,אתה מזהה שזהו פוכדור גרי אומר:"פוכדור,אני קברתי פוכדור,הפוכדור הזה מכיל פוקימון בעל כוחות שאז לפני עשר שנים לא הייתי יכול לשלוט עליהם עכשיו אני יכול,רוצה קרב מולי ונגד הפוקימון החדש-ישן שלי?".

Avi**
    *הייתי עייף לא נורא.
    אתה מחפש מקום להיות לבד ואתה נופל לתוך בור,אתה מבין שזה סימן שאתה יכול לקרוא לקול,אתה שומע קול מוכר ועצבני שאומר לך:"מה אמרתי לך לא לתת לליאוד להתקרב לאבן,האבן הזו יכולה להחזיר מין המתים!".

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"לא,אתה נשאר פה ודייזי בואי",אתה רואה את דייזי וגרי אוק רצים לכיוון המכשיר המוזר ואתה נשאר לבד ליד המעבדה של שלושת האוקים,גרי אוק,דייזי אוק וסמואל אוק.

Niv961**
    *הוא הגן על עצמו ולא התקיף אז זה לא נחשב למתקפה!
    סקווירטל מגן על עצמו בעזרת השריון אך הסוולו מצליח להתקיף אותו עדיין אך המתקפה שפוגעת בו חלשה מאוד,אתה מבין שלא היה כדי להתקרב אל הסוולו הזה.
    אני אומר לו בסדר אני אומר לצ'רמנדר להיות מוכן לקרב

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    *הייתי עייף לא נורא.
    אני אומר לקול: "אתה אמרת לי להלתת לו ללכת לאבן, בגלל זה חשבתי שזה היה טעות להביא לו לתת להגעת באבן, מה לעשות עכשיו?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Akainu*
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לסטיבן"התחנה הבאה שלי מכון פיוטר אבק קודםפ קרב נגד מייקי" אני אומר למייקי"אני מוכן לקרב נגדך אז נילחם עכשיו?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 116 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1666106114115116117118 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •