[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Akainu*
גל החום שיוצא ממונפרנו שמשתמש בחימום יתר,אך הלהבה שיוצאת נראת יותר חלשה ויותר עלובה אפילו מהקודמת,אתה מבין שקשה מאוד להשתמש בחימום יתר ולשלוט בו באופן מושלם.
יגאל**
אתה נכנס ליער ואת גרי משתמש בסוואנה בשביל לחפש משהו קבור גרי אומר:"נו קדימה סוואנה אנחנו צריכים למצוא את זה עכשיו,אחרת זה סופו של מחוז קנטו וג'וטו!".
Avi**
אתה רץ למערת הירח ואתה רואה את ליאוד חי ונושם,הוא אומר לך:"עכשיו ילד מעצבן זוהי שעת הנקמה שלי בך ובכול העיר פיוטר!".
Poke Style**
אתה רואה את המיאו והגיבל שלך יוצאים מין הפוכדור,אתה רואה את מיאו מתחיל להשתפשף ברגל שלך ואת גיבל רץ אל הילד עם הדרגונייר הזוהר,אתה מבין שמיאו לא רוצה להוא יתחלף ואת גיבל דווקא כן.
Omerpoke**
המדענית אומרת לך:"כן אני אכן דייזי אוק,סבי סיפר לי על ילד שחיפש אותי אבל לא הייתי פה,יצאתי לחקור איזה אבן מסוימת,למה אתה פה ילד?",אתה שומע את קולו של גרי שאומר:"דייזי יש לנו מקרה חירום בדרך מספר אחד,במחבוא!".
Cyndaquil
הילדה אומרת:"כן יש לי ולאחי,שמי ריינה ויש לי פיג'י,וזה אחי רוניד יש לו פיצ'ו,זה אפשרי שתוכל ללמד אותנו איך נלחמים בקרבות פוקימון?".
יש מידע על ריינה ורוניד!
בוויזל שולט
אתה והמיג'ומרו שלך רצים לכיוון המעבדה בזמן שהכוכב נופל,אתה רואה שזה בעצם לא כוכב אלא פוקימון שנראה לך מוזר מאוד,הפוקדע אומר לך:"ג'רג'י פוקימון המשאלות,ג'רג'י נופל פעם באלף שנה למשך שבוע".
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Akainu*
מונפרנו קופץ בעזרת האגרוף הממוקד,אתה רואה פצע קטן ברגלו שמאלו,אך אתה רואה אותו מצליח לפגוע במטנג בצורה יוצאת דופן,מטנג נופל ארצה ומפסיד בקרב,סטיבן אומר לך ולמטנג:"מטנג חזור,כול הכבוד לי בהצלחה במכון הבא שלך,לפי הדרך שבא אתה והמונפרנו שלך נלחמים יחד רואים איך אתם מתואמים באופן מושלם,אז אתה נלחם נגד מייקי ומה התחנה הבא שלך,מכון העיר פיוטר או אולי מקום אחר?".
ניצחת את סטיבן קיבלת 500$
יגאל**
גרי אומר לך:"הו זה אתה מה נשמע יגאל,נו איך הגלאד החדש שלך,או שעדיין לא פיתחת את הקילריה שלך לגלאד,אני פה מחפש משהו שקברתי לפני עשר שנים".
Omerpoke**
גרי אומר לך:"חיילים מצוות D מצאו משדר ועכשיו הם שולטים בפוקימונים שמסתובבים שם,מהפראיים עד הפוקימונים ששייכים למאמנים מגדולים לקטנים,ראית אותם עומר?".
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
יגאל**
גרי מוציא משהו מין האדמה,אתה מזהה שזהו פוכדור גרי אומר:"פוכדור,אני קברתי פוכדור,הפוכדור הזה מכיל פוקימון בעל כוחות שאז לפני עשר שנים לא הייתי יכול לשלוט עליהם עכשיו אני יכול,רוצה קרב מולי ונגד הפוקימון החדש-ישן שלי?".
Avi**
*הייתי עייף לא נורא.
אתה מחפש מקום להיות לבד ואתה נופל לתוך בור,אתה מבין שזה סימן שאתה יכול לקרוא לקול,אתה שומע קול מוכר ועצבני שאומר לך:"מה אמרתי לך לא לתת לליאוד להתקרב לאבן,האבן הזו יכולה להחזיר מין המתים!".
Omerpoke**
גרי אומר לך:"לא,אתה נשאר פה ודייזי בואי",אתה רואה את דייזי וגרי אוק רצים לכיוון המכשיר המוזר ואתה נשאר לבד ליד המעבדה של שלושת האוקים,גרי אוק,דייזי אוק וסמואל אוק.
Niv961**
*הוא הגן על עצמו ולא התקיף אז זה לא נחשב למתקפה!
סקווירטל מגן על עצמו בעזרת השריון אך הסוולו מצליח להתקיף אותו עדיין אך המתקפה שפוגעת בו חלשה מאוד,אתה מבין שלא היה כדי להתקרב אל הסוולו הזה.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)