Akainu*
*אתה לא חייב דווקא לפיוטר אתה יודע.
סטיבן אומר:"צמד העל חושיים לודיד ולודין,הנה שיטה להביס אותם,הם אחים זה נכון אבל כול אחד מנסה להיות הכי טוב לכן אם תגרום להם לפגוע זה בזה תג העל-חושי שלך,זכור זאת לי,זה קרב כפול מי אתה רוצה שילחם איתך,זה אפשרי אתה יודע",אתה מסתכל על שלושת חבריך ליאו,מייקי וריילי ורק אחד מהם ילחם לצידך.
יגאל**
גרי אומר:"צא פאלקיה,אדון המרחבים הפתוחים והסגורים אני בוחר בך לצאת מכדור הפנינה שבו גרת במשך עשור שלם,היום זה התור שלך,קדימה פאלקיה אני בוחר בך!",אתה רואה שמין הפוכדור יוצאים ברקים ורעמים ואז אתה רואה פאלקיה ענק ומפחיד.
לגרי יש פאלקיה!
Avi**
הקול אומר לך:"מה פתאום לא אמרתי כזה דבר בחיים,זה היה טעות אם הייתי אומר לך זאת,עכשיו רוץ מהר כדי לעצור אותו אין לך הרבה זמן!".
Cyndaquil
רוניד מסתכל על באלבזור בהערצה והוא אומר לך:"וואו איזה פוקימון מדהים,נכון שזהו באלבזור פוקימון העשב הראשון שמקבלים בקנטו,יש גם את צ'רמנדר פוקימון האש ואת סקווירטל פוקימון המים".
בוויזל שולט
אתה ומיג'ומרו מתקרבים לג'רג'י ואתה רואה אותו חלש מאוד ופצוע אנושות,אתה שומע קול צלול וחלש שאומר לך:"אנא ממך אש עזור לי ולעמי,הפוקימונים".
" תודה רבה אחות ג'וי וזה בסדר אני אשעה איתו הכרות קצרה תתפלי לי טוב בפוקימונים לילה טוב " כאשר אני מסתכל על המפתח וחושב על הפוקימונים שלי שוכבים בלעדיי כשאני עולה במעלית לקודמה שנייה ומחפש את החדר הרצוי להכנס אליו עם המפתח שרשום עליו "34" וכשאני מוצא אני נכנס ובודק מי השותף הרענן שאיתי בדחרון הלילי
פרישה
יגאל**
גרי אומר:"תחשוב לבד איפה מאמן צעיר יכול לקבל פוקימון כול-כך חזק וכול-כך נדיר,התשובה פשוטה מאוד קיבלתי אותו משיימין בפוכדור המוזהב,עכשיו אתה מבין?".
Avi**
הקול אומר לך:"עזוב את החשיבה ותשאיר אותה לי,אני אומר לך מה לעשות ואתה תבצע כמו שצריך ברור!",אתה רואה את הירח מתחיל לרדת ואתה רואה אור שבוקע מין המערה.
Poke Style**
גיבל מהנהן בעצב והילד אומר לך:"טוב בוא למרכז נעשה שם את ההחלפה באופן מסודר,הגיבל שלך והדרגונייר הזוהר שלי,אני מוכן להחלפה ואתה?".
Cyndaquil
רוניד אומר לך:"אני נלחמתי רק בקרב אחד נגד קטרפי פראי,בניגוד למה שלמדתי בבית הספר הוא היה די חזק למרות זאת הפסדתי,זה היה מוזר",ריינה אומרת:"אני בכלל לא נלחמתי קיבלתי מתנה מהדוד שלי את הפיג'י הזה,אתה יכול ללמד אותנו איך הפוקימונים שלנו יהיו מהירים וחזקים כמו שלך?".
Dan*
אתה מזהה שאלו גולדנים קטנים מאוד וחמודים מאוד אך מאיזו שהיא סיבה הילד הזה מתחיל להיכנס לפאניקה,אתה רואה פריחה מוזרה מתחילה לצמוח לו ברגליים.
ShiFteR
אתה נכנס לחדר שלושים וארבע ואתה רואה את אותו מאמן בעל כובע שחור וגלימה שדיבר עם האחות ג'וי לפני שבאת,המאמן אומר לך:"אהה זה אתה השותף שלי,נעים מאוד עומר".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"דבר ראשון אתם צריכים לאהוב ולהאמין בפוקימונים שלכם".
"בלי זה,כנראה שלא תתקדמו לשום מקום" אני אומר את מילים אלו ובראשי חושב על הפעם הראשונה שנפגשתי עם באלבזור.
"אוקיי כדאי להתאמן בקרבות אם אתם רוצים לגדול ולהתחזק".
"אני חושב שתלחמו אחד נגד השני ואהיה השופט,אני אעמוד בצד ואזרוק עצות באמצע הקרב,מה אתם אומרים?" אני מציע להם.
Akainu*
מייקי אומר לך:"תודה,נו ממשיכים את הקרב,בוא נעשה קרב חדש של חמש על חמש אלא אם כן אתה קודם רוצה לתפוס פוקימון ואז קרב שש על שש,תחליט אתה",ליאו ניגש ואומר לך:"רק שתדע אני מאוד פגוע מין ההחלטה שלך אבל אני עדיין מאושר מזה שאתה הולך לזכות בתג,רק שבסופו של דבר אתה ומייקי הולכים להתחרות בטורניר האלופים".
יגאל**
גרי אומר לפאלקיה שלו:"פאלקיה שמש ביום הלילה!",אתה רואה את הירח נעלם ופתאום מתחילה השמש לזרוח,גרי אומר לך:"נו אפשר להתחיל בקרב?".
Omerpoke**
*אתה לא מבין כול הפוקימונים שבאזור נפגעו מהסונר הזה פוקימונים לא יכולים לטפל בזה תכתוב הודעה חדשה!
Cyndaquil
ריינה ורוניד מוצאים את הפוכדורים ומהם יוצאים פיג'י ופיצ'ו קטנים וחמודים,אתה רואה את ברנדון מגיע ואומר:"נו הנה האחיינים שלי".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)