Pokemon GO
עמוד 117 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1767107115116117118119 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,741 עד 1,755 מתוך 1783
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu*

בוויזל שולט
    אתה והמיג'ומרו שלך רצים לכיוון המעבדה בזמן שהכוכב נופל,אתה רואה שזה בעצם לא כוכב אלא פוקימון שנראה לך מוזר מאוד,הפוקדע אומר לך:"ג'רג'י פוקימון המשאלות,ג'רג'י נופל פעם באלף שנה למשך שבוע".
    "וואוו זה פוקימון? ועוד פעם באלף שנה!! בחיים לא היה לי כזה מזל" אני אומר.
    "קדימה מיג'ימרו בוא נלך לראות מקרוב" אני אומר למיג'ימרו והולך לג'ירצ'י.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu*
    גל החום שיוצא ממונפרנו שמשתמש בחימום יתר,אך הלהבה שיוצאת נראת יותר חלשה ויותר עלובה אפילו מהקודמת,אתה מבין שקשה מאוד להשתמש בחימום יתר ולשלוט בו באופן מושלם.

יגאל**
    אתה נכנס ליער ואת גרי משתמש בסוואנה בשביל לחפש משהו קבור גרי אומר:"נו קדימה סוואנה אנחנו צריכים למצוא את זה עכשיו,אחרת זה סופו של מחוז קנטו וג'וטו!".

Avi**
    אתה רץ למערת הירח ואתה רואה את ליאוד חי ונושם,הוא אומר לך:"עכשיו ילד מעצבן זוהי שעת הנקמה שלי בך ובכול העיר פיוטר!".

Poke Style**
    אתה רואה את המיאו והגיבל שלך יוצאים מין הפוכדור,אתה רואה את מיאו מתחיל להשתפשף ברגל שלך ואת גיבל רץ אל הילד עם הדרגונייר הזוהר,אתה מבין שמיאו לא רוצה להוא יתחלף ואת גיבל דווקא כן.

Omerpoke**
    המדענית אומרת לך:"כן אני אכן דייזי אוק,סבי סיפר לי על ילד שחיפש אותי אבל לא הייתי פה,יצאתי לחקור איזה אבן מסוימת,למה אתה פה ילד?",אתה שומע את קולו של גרי שאומר:"דייזי יש לנו מקרה חירום בדרך מספר אחד,במחבוא!".

Cyndaquil
    הילדה אומרת:"כן יש לי ולאחי,שמי ריינה ויש לי פיג'י,וזה אחי רוניד יש לו פיצ'ו,זה אפשרי שתוכל ללמד אותנו איך נלחמים בקרבות פוקימון?".
    יש מידע על ריינה ורוניד!

בוויזל שולט
    אתה והמיג'ומרו שלך רצים לכיוון המעבדה בזמן שהכוכב נופל,אתה רואה שזה בעצם לא כוכב אלא פוקימון שנראה לך מוזר מאוד,הפוקדע אומר לך:"ג'רג'י פוקימון המשאלות,ג'רג'י נופל פעם באלף שנה למשך שבוע".
    "אוקיי,נחמד" אני אומר להם בחיוך
    "אני בעצמי התחלתי את מסעי לא מזמן" אני אומר להם ומחטט בתיק שלי.
    "צאו חברים!" אני צועק בחוזקה ומוציא את באלבזור והרקרוס ומציג אותם בפני ריינה ורוניד.
    'מאיפה כדאי שאתחיל' אני חושב לעצמי מתוסכל

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu*
    *אתה לא חייב דווקא לפיוטר אתה יודע.
    סטיבן אומר:"צמד העל חושיים לודיד ולודין,הנה שיטה להביס אותם,הם אחים זה נכון אבל כול אחד מנסה להיות הכי טוב לכן אם תגרום להם לפגוע זה בזה תג העל-חושי שלך,זכור זאת לי,זה קרב כפול מי אתה רוצה שילחם איתך,זה אפשרי אתה יודע",אתה מסתכל על שלושת חבריך ליאו,מייקי וריילי ורק אחד מהם ילחם לצידך.

יגאל**
    גרי אומר:"צא פאלקיה,אדון המרחבים הפתוחים והסגורים אני בוחר בך לצאת מכדור הפנינה שבו גרת במשך עשור שלם,היום זה התור שלך,קדימה פאלקיה אני בוחר בך!",אתה רואה שמין הפוכדור יוצאים ברקים ורעמים ואז אתה רואה פאלקיה ענק ומפחיד.
    לגרי יש פאלקיה!

Avi**
    הקול אומר לך:"מה פתאום לא אמרתי כזה דבר בחיים,זה היה טעות אם הייתי אומר לך זאת,עכשיו רוץ מהר כדי לעצור אותו אין לך הרבה זמן!".

Cyndaquil
    רוניד מסתכל על באלבזור בהערצה והוא אומר לך:"וואו איזה פוקימון מדהים,נכון שזהו באלבזור פוקימון העשב הראשון שמקבלים בקנטו,יש גם את צ'רמנדר פוקימון האש ואת סקווירטל פוקימון המים".

בוויזל שולט
    אתה ומיג'ומרו מתקרבים לג'רג'י ואתה רואה אותו חלש מאוד ופצוע אנושות,אתה שומע קול צלול וחלש שאומר לך:"אנא ממך אש עזור לי ולעמי,הפוקימונים".

4. משתמש מנוסה
    Akainu*
    סטיבן אומר:"צמד העל חושיים לודיד ולודין,הנה שיטה להביס אותם,הם אחים זה נכון אבל כול אחד מנסה להיות הכי טוב לכן אם תגרום להם לפגוע זה בזה תג העל-חושי שלך,זכור זאת לי,זה קרב כפול מי אתה רוצה שילחם איתך,זה אפשרי אתה יודע",אתה מסתכל על שלושת חבריך ליאו,מייקי וריילי ורק אחד מהם ילחם לצידך.

יגאל**
    גרי אומר:"צא פאלקיה,אדון המרחבים הפתוחים והסגורים אני בוחר בך לצאת מכדור הפנינה שבו גרת במשך עשור שלם,היום זה התור שלך,קדימה פאלקיה אני בוחר בך!",אתה רואה שמין הפוכדור יוצאים ברקים ורעמים ואז אתה רואה פאלקיה ענק ומפחיד.
    לגרי יש פאלקיה!

Avi**
    הקול אומר לך:"מה פתאום לא אמרתי כזה דבר בחיים,זה היה טעות אם הייתי אומר לך זאת,עכשיו רוץ מהר כדי לעצור אותו אין לך הרבה זמן!".

Cyndaquil
    רוניד מסתכל על באלבזור בהערצה והוא אומר לך:"וואו איזה פוקימון מדהים,נכון שזהו באלבזור פוקימון העשב הראשון שמקבלים בקנטו,יש גם את צ'רמנדר פוקימון האש ואת סקווירטל פוקימון המים".

בוויזל שולט
    אתה ומיג'ומרו מתקרבים לג'רג'י ואתה רואה אותו חלש מאוד ופצוע אנושות,אתה שומע קול צלול וחלש שאומר לך:"אנא ממך אש עזור לי ולעמי,הפוקימונים".
    "יפה מאוד","אני רואה שאתה מבין קצת".
    "אולי כדי שנתחיל להתאמן יחד תגידו לי מה אתם יודעים על פוקימונים ועל הקרבות איתם?" אני שואל בחיבה.

5. משתמש סופר ספאמר
    Akainu*

יגאל**
    לגרי יש פאלקיה!

Avi**

Cyndaquil

בוויזל שולט
    אני אומר לצ'רמנדר לתקוף את פאלקיה בגחלת ואחרי זה אני שואל את גרי איך הוא תפס אותו?

6. אבאי אני יכול לשנות את זה
    יגאל**
    אתה רואה את הלילה מחשיך ואתה מבין שכבר היום לא תוכל להתאמן,אתה שומע את קולו של גרי הבוקע מין היער שאומר:"קדימה סוואנה תשתמש במתקפת ניקור מקדחה!".

Avi**
    אתה רואה את דמותו של ליאוד נעלמת,אתה חוזר למרכז ואתה שומע בום ענק ואתה מרגיש רעידת אדמה,אתה שומע את קולו של ליאוד קורא בקול רם:"אני חי!".

Poke Style**
    אתה רואה מאמן יוצא מין השיחים והוא אומר לך:"הנה הדרטיני שלי או יותר נכון הדרגונייר שלי,תודה ילד,תגיד רוצה להחליף איתי הדרגונייר שלי והמיאו או הגיבל שלך?".

Dav5000
    אתה מרגיש זרם חשמלי ביד שלך ואתה רואה את הפוקימון אומר לך:"עכשיו עוף מפה,פיפלאפ לא רוצה לראות אותך יותר בחיים שלה זה שהיא ההתחלתית שלך זה לא אומר שהיא כמו חפץ!".

Omerpoke**
    אתה מגיע למעבדה ואתה רואה שפותחת את הדלת אישה צעירה בעלת חלוק מעבדה היא אומרת לך:"המעבדה של האוקים מה אני יכולה לעזור?".

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"להתראות שון,היה קרב מהנה",אתה רואה אותו ממשיך ליער ורידיאן,אתה רואה את שני הילדים שצפו בקרב שלך נגד ברנדון מתקרבים אליך ואחת מהם אומרת לך:"ראינו את הקרב שלך וזה היה נפלא,אתה יכול ללמד אותנו איך נלחמים?".

Dan*
    אתה רואה שני פוקימונים קטנים ששוחים להם לכיוונו של הילד ואתה רואה אותו מתחיל להיכנס לפאניקה בגללם,אתה מבין שאתה יכול לעקוף אותו עכשיו או שלעולם לא תגיע לדרטיני הזה.

בוויזל שולט
    *ברוך הבא!
    אתה והפוקימון שלך יוצאים מין המעבדה,אתה רואה את השמש שוקעת ואת הירח עולה,אתה רואה בשמיים כוכב קטן שמנצנץ והוא מתקרב אליך,אתה רואה את המיג'ומרו שלך מתחיל לפחד.
    מגביר מהירות ומנסה להגיד לטוטדייל שיגביר גם, בנתיים מנסה לראות איזה פוקימונים אלה

7. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    אני אומר לקול: "אז מי אמר לי את זה, זה לא היה ליאוד בעצמו כי הוא היה במקום אחר שבו הוא ענה לי, טוב לא משנה, מה לעשות עכשיו?, הוא יודע שאני יודע שהוא רשע אז זה יהיה יותר קשה".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

8. Retired
    שם: Ashar

ShiFteR
    האחות ג'וי אומרת לך:"כן כמובן הנה המפתח לחדר מספר שלושים וארבע זה קומה שתיים דלת שלישית אך בחדר הזה שוהה עוד אדון אני מקווה שזה בסדר מצידך",היא מגישה לך מפתח עם המספר שלושים וארבע על צידו.

" תודה רבה אחות ג'וי וזה בסדר אני אשעה איתו הכרות קצרה תתפלי לי טוב בפוקימונים לילה טוב " כאשר אני מסתכל על המפתח וחושב על הפוקימונים שלי שוכבים בלעדיי כשאני עולה במעלית לקודמה שנייה ומחפש את החדר הרצוי להכנס אליו עם המפתח שרשום עליו "34" וכשאני מוצא אני נכנס ובודק מי השותף הרענן שאיתי בדחרון הלילי
    פרישה

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    אתה רואה את המיאו והגיבל שלך יוצאים מין הפוכדור,אתה רואה את מיאו מתחיל להשתפשף ברגל שלך ואת גיבל רץ אל הילד עם הדרגונייר הזוהר,אתה מבין שמיאו לא רוצה להוא יתחלף ואת גיבל דווקא כן.
    "טוב אני רואה שמיאו שלי לא ממש רוצה להתחלף אבל בסדר אתב יכול לקחת את גיבל!" אגיד בחיוך
    'הכל מקרה אני רציתי לתפוס פוקימון אדמה אחר כמו טרטוויג' אחשוב לעצמי
    "א מה אתה אומר שנחליף?" אשאל בחיוך

10. משתמש מנוסה
    יגאל**
    גרי אומר:"תחשוב לבד איפה מאמן צעיר יכול לקבל פוקימון כול-כך חזק וכול-כך נדיר,התשובה פשוטה מאוד קיבלתי אותו משיימין בפוכדור המוזהב,עכשיו אתה מבין?".

Avi**
    הקול אומר לך:"עזוב את החשיבה ותשאיר אותה לי,אני אומר לך מה לעשות ואתה תבצע כמו שצריך ברור!",אתה רואה את הירח מתחיל לרדת ואתה רואה אור שבוקע מין המערה.

Poke Style**
    גיבל מהנהן בעצב והילד אומר לך:"טוב בוא למרכז נעשה שם את ההחלפה באופן מסודר,הגיבל שלך והדרגונייר הזוהר שלי,אני מוכן להחלפה ואתה?".

Cyndaquil
    רוניד אומר לך:"אני נלחמתי רק בקרב אחד נגד קטרפי פראי,בניגוד למה שלמדתי בבית הספר הוא היה די חזק למרות זאת הפסדתי,זה היה מוזר",ריינה אומרת:"אני בכלל לא נלחמתי קיבלתי מתנה מהדוד שלי את הפיג'י הזה,אתה יכול ללמד אותנו איך הפוקימונים שלנו יהיו מהירים וחזקים כמו שלך?".

Dan*
    אתה מזהה שאלו גולדנים קטנים מאוד וחמודים מאוד אך מאיזו שהיא סיבה הילד הזה מתחיל להיכנס לפאניקה,אתה רואה פריחה מוזרה מתחילה לצמוח לו ברגליים.

ShiFteR
    אתה נכנס לחדר שלושים וארבע ואתה רואה את אותו מאמן בעל כובע שחור וגלימה שדיבר עם האחות ג'וי לפני שבאת,המאמן אומר לך:"אהה זה אתה השותף שלי,נעים מאוד עומר".

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*

[/FONT][/COLOR]
    אני ומר לחברה"אני אבחר מייקי שילחם איתי במכון העיר פיוטר.אתה חזק מאוד ויש לך פוקימונים חזקים"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**
    גרי אומר:"תחשוב לבד איפה מאמן צעיר יכול לקבל פוקימון כול-כך חזק וכול-כך נדיר,התשובה פשוטה מאוד קיבלתי אותו משיימין בפוכדור המוזהב,עכשיו אתה מבין?".

Avi**
    הקול אומר לך:"עזוב את החשיבה ותשאיר אותה לי,אני אומר לך מה לעשות ואתה תבצע כמו שצריך ברור!",אתה רואה את הירח מתחיל לרדת ואתה רואה אור שבוקע מין המערה.

Poke Style**
    גיבל מהנהן בעצב והילד אומר לך:"טוב בוא למרכז נעשה שם את ההחלפה באופן מסודר,הגיבל שלך והדרגונייר הזוהר שלי,אני מוכן להחלפה ואתה?".

Cyndaquil
    רוניד אומר לך:"אני נלחמתי רק בקרב אחד נגד קטרפי פראי,בניגוד למה שלמדתי בבית הספר הוא היה די חזק למרות זאת הפסדתי,זה היה מוזר",ריינה אומרת:"אני בכלל לא נלחמתי קיבלתי מתנה מהדוד שלי את הפיג'י הזה,אתה יכול ללמד אותנו איך הפוקימונים שלנו יהיו מהירים וחזקים כמו שלך?".

Dan*
    אתה מזהה שאלו גולדנים קטנים מאוד וחמודים מאוד אך מאיזו שהיא סיבה הילד הזה מתחיל להיכנס לפאניקה,אתה רואה פריחה מוזרה מתחילה לצמוח לו ברגליים.

ShiFteR
    אתה נכנס לחדר שלושים וארבע ואתה רואה את אותו מאמן בעל כובע שחור וגלימה שדיבר עם האחות ג'וי לפני שבאת,המאמן אומר לך:"אהה זה אתה השותף שלי,נעים מאוד עומר".
    אני אומר לגרי שכדי לנו להתחיל את הקרב מהר כי מחשיך

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר

Omerpoke**
    גרי אומר לך:"לא,אתה נשאר פה ודייזי בואי",אתה רואה את דייזי וגרי אוק רצים לכיוון המכשיר המוזר ואתה נשאר לבד ליד המעבדה של שלושת האוקים,גרי אוק,דייזי אוק וסמואל אוק.

אני מוציא את מאדקיפ ורטטה ואומר להם:"תקשיבו תעקבו אחרי דייזי ותחזרו ותגידו לי מה הם עושים ומאדקיפ תיזהר מהסונאר רטטה תגן עליו קדימה בהצלחה חברים!" ואז אני מחכה לשובם
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. משתמש מנוסה
    יגאל**

Avi**

Poke Style**

Cyndaquil

Dan*

ShiFteR
    "דבר ראשון אתם צריכים לאהוב ולהאמין בפוקימונים שלכם".
    "בלי זה,כנראה שלא תתקדמו לשום מקום" אני אומר את מילים אלו ובראשי חושב על הפעם הראשונה שנפגשתי עם באלבזור.
    "אוקיי כדאי להתאמן בקרבות אם אתם רוצים לגדול ולהתחזק".
    "אני חושב שתלחמו אחד נגד השני ואהיה השופט,אני אעמוד בצד ואזרוק עצות באמצע הקרב,מה אתם אומרים?" אני מציע להם.

15. משתמש מנוסה
    Akainu*
    מייקי אומר לך:"תודה,נו ממשיכים את הקרב,בוא נעשה קרב חדש של חמש על חמש אלא אם כן אתה קודם רוצה לתפוס פוקימון ואז קרב שש על שש,תחליט אתה",ליאו ניגש ואומר לך:"רק שתדע אני מאוד פגוע מין ההחלטה שלך אבל אני עדיין מאושר מזה שאתה הולך לזכות בתג,רק שבסופו של דבר אתה ומייקי הולכים להתחרות בטורניר האלופים".

יגאל**
    גרי אומר לפאלקיה שלו:"פאלקיה שמש ביום הלילה!",אתה רואה את הירח נעלם ופתאום מתחילה השמש לזרוח,גרי אומר לך:"נו אפשר להתחיל בקרב?".

Omerpoke**
    *אתה לא מבין כול הפוקימונים שבאזור נפגעו מהסונר הזה פוקימונים לא יכולים לטפל בזה תכתוב הודעה חדשה!

Cyndaquil
    ריינה ורוניד מוצאים את הפוכדורים ומהם יוצאים פיג'י ופיצ'ו קטנים וחמודים,אתה רואה את ברנדון מגיע ואומר:"נו הנה האחיינים שלי".

עמוד 117 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1767107115116117118119 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •