Pokemon GO
עמוד 118 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1868108116117118119 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,756 עד 1,770 מתוך 1783
  1. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    אני שואל את הקול בראש:"מה לעשות עכשיו? לעקוב אחריהם? תחליט כבר תפסיק לעזוב אותי מתי שאני קורא לך!"אני עובר על המידע של הפוקימונים בפוקדקס כדי להירגע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Akainu*
    מייקי אומר לך:"תודה,נו ממשיכים את הקרב,בוא נעשה קרב חדש של חמש על חמש אלא אם כן אתה קודם רוצה לתפוס פוקימון ואז קרב שש על שש,תחליט אתה",ליאו ניגש ואומר לך:"רק שתדע אני מאוד פגוע מין ההחלטה שלך אבל אני עדיין מאושר מזה שאתה הולך לזכות בתג,רק שבסופו של דבר אתה ומייקי הולכים להתחרות בטורניר האלופים".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לליאו"מצטער רציתי לפצות את מיקי על מקודם" אני אומר למייקי"קרב 5 על 5 אני רוצה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: שון
    Akainu*
    מייקי אומר לך:"תודה,נו ממשיכים את הקרב,בוא נעשה קרב חדש של חמש על חמש אלא אם כן אתה קודם רוצה לתפוס פוקימון ואז קרב שש על שש,תחליט אתה",ליאו ניגש ואומר לך:"רק שתדע אני מאוד פגוע מין ההחלטה שלך אבל אני עדיין מאושר מזה שאתה הולך לזכות בתג,רק שבסופו של דבר אתה ומייקי הולכים להתחרות בטורניר האלופים".

יגאל**
    גרי אומר לפאלקיה שלו:"פאלקיה שמש ביום הלילה!",אתה רואה את הירח נעלם ופתאום מתחילה השמש לזרוח,גרי אומר לך:"נו אפשר להתחיל בקרב?".

Omerpoke**
    *אתה לא מבין כול הפוקימונים שבאזור נפגעו מהסונר הזה פוקימונים לא יכולים לטפל בזה תכתוב הודעה חדשה!

Cyndaquil
    ריינה ורוניד מוצאים את הפוכדורים ומהם יוצאים פיג'י ופיצ'ו קטנים וחמודים,אתה רואה את ברנדון מגיע ואומר:"נו הנה האחיינים שלי".
    "מה?" אני פוער את פי במבט של מבוכה.
    "אתם האחיינים של ברנדון,אז למה שתרצו עזרה ממני?" אני שואל בצחוק מגוחך.
    "היי ברנדון לא ידעתי שאלו האחיינים שלך" אני אומר לו.

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Akainu*
    מייקי אומר:"טוב אתה רוצה נערוך אותו כאן ועכשיו או במערת הירח ועכשיו",ליאו קופץ:"אני מעודד את לי!",ריילי אומר:"אם כך מצטער לי אני עם מייקי",סטיבן מסיים:"אני יהיה השופט של הקרב הזה!".

Omerpoke***
    קרא את ההודעה הפרטית שלי ואל תגיב במשחק יותר בחיים!

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"אני לא מוכן שהם ילמדו מין הטובים ביותר,אל תיעלב לי בסדר,אני לא רוצה שהם יהיו תלמידים של מישהו שכול הזמן רק נלחם".

5. משתמש מנוסה
    Akainu*
    מייקי אומר:"טוב אתה רוצה נערוך אותו כאן ועכשיו או במערת הירח ועכשיו",ליאו קופץ:"אני מעודד את לי!",ריילי אומר:"אם כך מצטער לי אני עם מייקי",סטיבן מסיים:"אני יהיה השופט של הקרב הזה!".

Omerpoke***
    קרא את ההודעה הפרטית שלי ואל תגיב במשחק יותר בחיים!

Cyndaquil
    ברנדון אומר לך:"אני לא מוכן שהם ילמדו מין הטובים ביותר,אל תיעלב לי בסדר,אני לא רוצה שהם יהיו תלמידים של מישהו שכול הזמן רק נלחם".
    "לא נעלב" אני אומר לו עם חיוך על הפרצוף.
    'אני גרוע' עוברת לי המחשבה במוחי לאחר מכן.
    "אז אני לא מבין,מה הולך ליהיות עכשיו?" אני שואל את ברנדון ומסתכל על אחייניו.
    'אני אשמח לעזור להם אבל אני גם צריך להמשיך להתאמן ולהמשיך במסע שלי בעצמי' אני חושב לעצמי בבילבול.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למייקי"לא בא לי לבזבז זמן על הליכה למערת הירח.אני מעדיף שנעשה תקרב כן ועכשיו.בסדר מצידך מייקי?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    Akainu*
    מייקי אומר:"נו טוב צא פוניטה!",אתה רואה את הפוניטה הזוהר בעל הרעמה הכחולה,מתחיל לדהור בזירה באושר רב,אתה רואה את מונפרנו מוכן לקרב עם להבתו האדומה בזנבו.

Cyndaquil
    האחים אומרים לדוד שלהם ברנדון:"נו דוד ברנדון,אתה יכול ללמד אותנו איך נלחמים כי הנער הזה לא יכול ללמד אותנו איך נלחמים",ברנדון אומר:"טוב אני אלמד אתכם,שון אתה יכול ללכת".

8. משתמש מנוסה
    Akainu*
    מייקי אומר:"נו טוב צא פוניטה!",אתה רואה את הפוניטה הזוהר בעל הרעמה הכחולה,מתחיל לדהור בזירה באושר רב,אתה רואה את מונפרנו מוכן לקרב עם להבתו האדומה בזנבו.

Cyndaquil
    האחים אומרים לדוד שלהם ברנדון:"נו דוד ברנדון,אתה יכול ללמד אותנו איך נלחמים כי הנער הזה לא יכול ללמד אותנו איך נלחמים",ברנדון אומר:"טוב אני אלמד אתכם,שון אתה יכול ללכת".
    אני מסתובב והולך בלי לשאול הרבה שאלות,המום ממה שקרה.
    "כדאי שאחזור למרכז הפוקימונים שבעיר בכדי לרפא את הרקרוס שלי" אני אומר לעצמי והולך אל עבר מרכז הפוקימונים.

9. משתמש מנוסה
    Cyndaquil
    אתה מגיע לעיר ורידיאן ואתה רואה רק את אור המרכז דולק,שאר הבתים חשוכים כמו ליבו של יער ורידיאן שממנו יצאת לפני מספר רגעים,אתה רואה פוקימון ענק אך פצוע ברגלו הימנית.

10. משתמש מנוסה
    Cyndaquil
    אתה מגיע לעיר ורידיאן ואתה רואה רק את אור המרכז דולק,שאר הבתים חשוכים כמו ליבו של יער ורידיאן שממנו יצאת לפני מספר רגעים,אתה רואה פוקימון ענק אך פצוע ברגלו הימנית.
    אני לא מצליח לזהות את הפוקימון ולכן בצעדים מחושבים וזהירים אני מתקרב לבדוק מי הוא הפוקימון.
    'מעניין מה קרה לו' אני חושב לעצמי בעודי צועד.

11. משתמש מנוסה
    Cyndaquil
    אתה מתקרב אליו ואתה מזהה אותו בתור טורטרה ענקי ויפה,הפוקדע אומר לך:"אבחון מצב פוקימון,לפוקימון זה,טורטרה יש קוץ שמציק לו ברגל שמאל הקדמית מה שגורם לו להיות כועס".

12. משתמש מנוסה
    Cyndaquil
    אתה מתקרב אליו ואתה מזהה אותו בתור טורטרה ענקי ויפה,הפוקדע אומר לך:"אבחון מצב פוקימון,לפוקימון זה,טורטרה יש קוץ שמציק לו ברגל שמאל הקדמית מה שגורם לו להיות כועס".
    "ואוו הוא נראה פוקימון ממש מרשים" אני אומר לעצמי בשקט.
    אני מתקרב טיפה אל הטורטרה ומנסה להרגיע אותו,
    "היי אני רק רוצה לעזור לך" אני אומר לו בקול שלוו ורגוע כאשר בתוך תוכי אני מת מפחד.
    "תן לי לעזור לך" אני אומר לו וניגש לנסות להוציא לו את הקוץ מן הרגל.

13. משתמש מנוסה
    Cyndaquil
    טורטרה מרים את רגלו השמאלית העליונה,אתה מוציא את הקוץ מרגלו,אתה שומע קול רגוע שאומר לך:"אני מבין שאתה עזרת לטורטרה שלי",אתה מסתובב ואתה רואה נער צעיר בעל תלבושת מוזרה ושיער ירוק מחייך אליך.

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style**
    גיבל מהנהן בעצב והילד אומר לך:"טוב בוא למרכז נעשה שם את ההחלפה באופן מסודר,הגיבל שלך והדרגונייר הזוהר שלי,אני מוכן להחלפה ואתה?".
    ".
    "אוקיי קדימה בוא נזוז!" אגיד בחיוך

15. משתמש מנוסה
    Cyndaquil
    טורטרה מרים את רגלו השמאלית העליונה,אתה מוציא את הקוץ מרגלו,אתה שומע קול רגוע שאומר לך:"אני מבין שאתה עזרת לטורטרה שלי",אתה מסתובב ואתה רואה נער צעיר בעל תלבושת מוזרה ושיער ירוק מחייך אליך.
    "אה זה הטורטה שלך?" אני שואל את הילד המיסתורי.
    "אני אוהב לעזור לפוקימונים" אני אומר לו בחיוך רחב ומציג את עצמי.

עמוד 118 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1868108116117118119 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •