Pokemon GO
עמוד 119 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1969109117118119
מציג תוצאות 1,771 עד 1,783 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Poke Style*
    *נו ביקשתי מושקעות זה בעיה?
    אתה והילד נכנסים לתוך המרכז,האחות ג'וי אומרת לכם:"ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן,איך אפשר לעזור?",הילד אומר:"אנחנו רוצים לגשת לאזור ההחלפות",האחות ג'וי מובילה אתכם למין מכונה מוזרה.

Cyndaquil
    הילד אומר לך:"נעים מאוד שמי דנטו אתה רוצה לערוך נגדי קרב אחד על אחד,אני אתן לך להתחיל,רק שתדע שבאחד המחוזות הייתי מנהיג מכון אבל אני פרשתי".
    יש מידע על דנטו!

2. משתמש מנוסה
    שם: שון
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר פלריון צפה בהודעה
    Poke Style*
    אתה והילד נכנסים לתוך המרכז,האחות ג'וי אומרת לכם:"ברוכים הבאים למרכז הפוקימונים של העיר ורידיאן,איך אפשר לעזור?",הילד אומר:"אנחנו רוצים לגשת לאזור ההחלפות",האחות ג'וי מובילה אתכם למין מכונה מוזרה.

Cyndaquil
    הילד אומר לך:"נעים מאוד שמי דנטו אתה רוצה לערוך נגדי קרב אחד על אחד,אני אתן לך להתחיל,רק שתדע שבאחד המחוזות הייתי מנהיג מכון אבל אני פרשתי".
    יש מידע על דנטו!
    "אני לא חושב שיש לי פוקימון חזק מספיק עבור הטורטה הענק שלך" אני אומר לו בחיוך מובך
    "דרך אגב באיזה מחוז היית מנהל מכון?" אני שואל בסקרנות רבה.

3. משתמש מנוסה
    Cyndaquil
    דנטו אומר לך בזריזות מחשבה:"אני משתמש בעוד פוקימוני עשב הוא ברמה הראשונה שלו,הייתי מנהיג מכון במחוז אישו הרחוק והיפה,אני ועוד שני אחים שלי היינו מנהיגי המכון של העיר שלנו,אני הייתי מומחה עשב אחד מהאחים שלי אש והשני מים,רוצה לערוך קרב עם הפוקימון הכי אהוב עליי הוא בשלב ההתפתחות הראשון שלו".

4. משתמש מנוסה
    Cyndaquil
    דנטו אומר לך בזריזות מחשבה:"אני משתמש בעוד פוקימוני עשב הוא ברמה הראשונה שלו,הייתי מנהיג מכון במחוז אישו הרחוק והיפה,אני ועוד שני אחים שלי היינו מנהיגי המכון של העיר שלנו,אני הייתי מומחה עשב אחד מהאחים שלי אש והשני מים,רוצה לערוך קרב עם הפוקימון הכי אהוב עליי הוא בשלב ההתפתחות הראשון שלו".

"בחיים לא שמעתי על המחוז הזה הוא נשמע מעניין" אני אומר לו ובראשי חושב על המחוזות הבאים שאבקר אחריי קנטו.
    "אוקיי נראה לי שאשתמש באלבזור שלי" אני אומר ומוציא את באלבזור.
    'זה הולך ליהיות מעניין,עשב נגד עשב'

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    בואנה אחי תרגיע עם הבקשות שלך
    מה אתה רוצה שאני יגיד? אי אפשר לכתוב תשובה מושקעת "לרוצה?"
    -----------------------
    'מה זו המכונה הזאת?' אחשוב
    "היי זאת מכונת ההחלפה נכון?! אז קדימה!" אגיד
    והוציא את הפוכדור של גיבל החוצה

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Avi**
    הקול אומר לך:"עזוב את החשיבה ותשאיר אותה לי,אני אומר לך מה לעשות ואתה תבצע כמו שצריך ברור!",אתה רואה את הירח מתחיל לרדת ואתה רואה אור שבוקע מין המערה.
    אני אומר לקול: "טוב, אז לאן אני צריך ללכת? ללכת עם סטון או ללכת ישר אל המערה כדי לטפל לבד בליאוד?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    מייקי אומר:"נו טוב צא פוניטה!",אתה רואה את הפוניטה הזוהר בעל הרעמה הכחולה,מתחיל לדהור בזירה באושר רב,אתה רואה את מונפרנו מוכן לקרב עם להבתו האדומה בזנבו.
    [B][/B[/FONT][/COLOR]
    אני מחזיר את מונפרנו ומוציא לקרב את וופר.אני אומר לוופר"אקדח מים על הפוניטה של מייקי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    Akainu*
    אתה רואה את עיניו הנוצצות של הפוניטה הזוהר מסתכלות בשנאה בוופר שמשתמש באקדח מים,המים הבוקעים מין וופר זורמים במהירות רבה לכיוונו של הפוניטה הזוהר שמצליח להדוף את המתקפה הזו בעזרת גחלת חזקה מאוד.

Avi**
    הקול אומר לך:"רוץ לליאוד ותנסה להרוויח זמן,בינתיים יד הגורל נשלח את סטון למשימה האחרונה והגורלית שלו,חיסול ליאוד אחת ולתמיד,תבין ליאוד הוא לא רוח אך הוא לא בשר ודם הוא סוג של אדם רוחי ברגע שהורגים אותו עוד פעם אחת הוא יעלם לעד".

Poke Style*
    הילד אומר:"דרגונייר חזור,תגיד גם לגיבל שלך לחזור לפוכדור שלו,בגלל שמכונת ההחלפות מחליפה את הפוכדורים של הפוקימונים ואז הפוקימון הופך להיות שייך למישהו אחר,הבנת?".

Cyndaquil
    דנטו מוציא פוכדור מין כיסו הימני והוא אומר:"צא יאנפו אני בוחר בך,נצח את הפוקימון של האויב שלנו ותביא לי ולך גאוות עולם,אני בוחר בך!",אתה רואה סוג של קוף מסוג עשב מתחיל לרקוד לו בסביבה.
    לדנטו יש יאנפו!

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Akainu*
    אתה רואה את עיניו הנוצצות של הפוניטה הזוהר מסתכלות בשנאה בוופר שמשתמש באקדח מים,המים הבוקעים מין וופר זורמים במהירות רבה לכיוונו של הפוניטה הזוהר שמצליח להדוף את המתקפה הזו בעזרת גחלת חזקה מאוד.

[/FONT][/COLOR][/B]
    אני אומר לוופר"תשתמש שוב באקדח מים אבל שהפעם יפגע ברגליו של פוניטה.אם הבנת את זה וופר אז תירה אקדח מים בכול הכוח על פוניטה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    Akainu*

Avi**
    הקול אומר לך:"רוץ לליאוד ותנסה להרוויח זמן,בינתיים יד הגורל נשלח את סטון למשימה האחרונה והגורלית שלו,חיסול ליאוד אחת ולתמיד,תבין ליאוד הוא לא רוח אך הוא לא בשר ודם הוא סוג של אדם רוחי ברגע שהורגים אותו עוד פעם אחת הוא יעלם לעד".

Poke Style*
    הילד אומר:"דרגונייר חזור,תגיד גם לגיבל שלך לחזור לפוכדור שלו,בגלל שמכונת ההחלפות מחליפה את הפוכדורים של הפוקימונים ואז הפוקימון הופך להיות שייך למישהו אחר,הבנת?".

Cyndaquil
    דנטו מוציא פוכדור מין כיסו הימני והוא אומר:"צא יאנפו אני בוחר בך,נצח את הפוקימון של האויב שלנו ותביא לי ולך גאוות עולם,אני בוחר בך!",אתה רואה סוג של קוף מסוג עשב מתחיל לרקוד לו בסביבה.
    לדנטו יש יאנפו!
    "ואוו בחיים לא שמעתי על הפוקימון הזה" אני אומר בפליאה.
    רגע לפניי שאני מוציא את באלבזור אני מוציא את הפוקידע מן התיק ובודק מידע לגביו.

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    !
    "אוקי..גיבל תחזור!" אגיד בחיוך
    אני יכניס את הפוכדור למכונה ויגיד
    "קדימה שים את הפוכדור שלך ובוא נפעיל!" אגיד בהתרגשות

12. bbuuuii
    שם: עידן
    Akainu*

בוויזל שולט
    אתה ומיג'ומרו מתקרבים לג'רג'י ואתה רואה אותו חלש מאוד ופצוע אנושות,אתה שומע קול צלול וחלש שאומר לך:"אנא ממך אש עזור לי ולעמי,הפוקימונים".
    סליחה שלא הגבתי הרבה זמן זה בגלל שלא יכולתי....
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אני מניח את מיג'ימרו ומרים את ג'ירצ'י בזהירות ושואל "למה אתה מתכוון?"

Spoiler ספוילר

13. the bitch is back
    ננעל ע"פ בקשת הפותח~
    ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    גיל! 3>

עמוד 119 מתוך 119 ראשוןראשון ... 1969109117118119

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •