אני תופס את טוטודייל ומחזיק אותו בשתי ידיי "טוטודייל אתה חייב להתעורר אתה הרבה יותר חזק ממנו אל תיתן לו להביס אותך קדימה קום ותראה לו שאתה גבר ותשתמש באקדח מים בכל הכוח שלך"Ranrevah
*רוב הפוקימונים הפראים מחזיקים חפץ אצלי גם הוא.
הקקונה הזוהר יורה חץ רעל שפוגע בטוטודייל הוא מתחיל להסתובב במקום והוא נופל.
מה תעשה?
Monster
אתה רואה שצ'ימצ'אר מתקרב אל טריקו,הוא תקוף אותו בשריטה אך הטריקו הופך לעץ ואתה שהטריקו עבד אליכם.
מה תעשה?
GUYLAMED**
האחות ג'וי מסתכלת בחלון ואומרת לך בזעם :"אף אחד לא יוצא מפה עד להודעה חדשה,ורידיאן תחת מתקפה!".
מה תעשה?
SportMan
לואיס אומר לך :"תודה".
אתה רואה אותו מדבר עם השוטרים והם רצים אל עבר המפקד שנקרא RE.
מה תעשה?
Ranrevah
מאמנת יוצאת מין אחד העצים והיא אומרת :"נעים מאוד אני חוקרת פוקימונים והמתקפה הזו שהקקונה השתמש בה מרדימה את היריב".
מה תעשה?
MatanS23*
טורצ'יק מתקרב אל פיקאצ'ו ותוקף אותו אך מאיזו שהיא סיבה טורצ'יק מפסיק לתקוף.
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"טוב אז אני מניח שזהו זה קקונה ניצח אותנו טוב חזור טוטודייל נלך לרפא אותך ונמשיך בחיפושים אחר פוקימון מתאים" אני מחזיר אותו לפוכדור והוא למרכז הפוקימונים לרפא אותו[/FONT][/COLOR]
Ranrevah
מאמנת יוצאת מין אחד העצים והיא אומרת :"נעים מאוד אני חוקרת פוקימונים והמתקפה הזו שהקקונה השתמש בה מרדימה את היריב".
מה תעשה?
Monster
הילדה אומרת :"טריקו סיים את הקרב הזה החתך השאול!".
מין העץ הגבוהה ביותר יורד טריקו שאגרופו שחור כמו הלילה הוא עומד לפגוע בצ'ימצ'אר.
מה תעשה?
יגאל
רד אומר לפיקאצ'ו בקול רגוע :"פיקאצ'ו אנא ממך תשתמש בסיבוב ברקים".
רוח נעימה מתחילה לנשב,פיקאצ'ו חוסם את החבטה שלך בסיבוב ברק עוצמתי.
מה תעשה?
SportMan
אתה נכנס למרכז ובחיים שלך לא ראית כול-כך הרבה אנשים במקום אחד,אתה רואה שבטלוויזיה שלמעלה רואים את לואיס נלחם מול RE ואתה רואה שהוא עומד להפסיד.
מה תעשה?
Ranrevah
אתה רואה שני מאמנים מדברים על ספסל ליד מרכז הפוקימונים אתה שומע אותם אומרים :"הקקונה הזוהר הזה מסוכן,אני לא רוצה לדעת מה יקרה בעיר כשהוא יתפתח לבידריל מסוכן מאוד".
אתה שומע את השני אומר :"שמעתי שהקקונה החזק יכול לנצח אפילו פוקימוני אש".
מה תעשה?
MatanS23*
המאמן אומר לך:"פיקאצ'ו שלי השתמש ביכולת סטטיות שלו ברגע שפוקימון אחר משתמש במתקפה פיזית נגד פיקאצ'ו יש סיכוי לא גבוהה שאותו הפוקימון ישותק".
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
הטריקו מתחמק מין הצעקה אתה רואה אותו קופץ והוא פוגע בפיג'י של מייקי שנופל ומפסיד.
מייקי אומר באכזבה :"תחזור פיג'י".
הילדה אומרת :"עכשיו ילדון זה קרב אחד על אחד,טריקי קרב גלדיאטורים!".
טריקו מתקדם אל עבר צ'ימצ'אר ומתחיל להתקיף אותו בחוזקה.
מה תעשה?
SportMan
אתה רואה מאמן בעל כובע אדום מתקרב אליך ואומר לך :"שומר העיר לא מסתדר רוצה לעזור לו?".
אתה מסתכל שוב בטלוויזיה ואתה רואה ש-RE ניצח את לואיס.
מה תעשה?
MatanS23*
טורצ'יק מתחיל לנקר בזעם את פיקאצ'ו אתה רואה שהסטטיות ממשיכה לפגוע בטורצ'יק אך הוא לא נכנע.
המאמן מסתכל על הפיקאצ'ו שלו והוא אומר :"פיקאצ'ו סיים את זה בשיתוק!".
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)