GUYLAMED*
*ירד לך כוכב אדום בגלל שאתה דואג למשחק.
המאמן אומר לך :"אגב שמי וויל ואתה?".
אתה והמאמן ששמו וויל מגיעים לחדר ענק עם ארבעה מקרני הולוגרמות האחות ג'וי אומרת :"מאמנים גשו לעמדות.
מה תעשה?
GUYLAMED*
*ירד לך כוכב אדום בגלל שאתה דואג למשחק.
המאמן אומר לך :"אגב שמי וויל ואתה?".
אתה והמאמן ששמו וויל מגיעים לחדר ענק עם ארבעה מקרני הולוגרמות האחות ג'וי אומרת :"מאמנים גשו לעמדות.
מה תעשה?
יגאל
ברגע ש אוכל את האבן הצהובה המוזרה הזו הוא מתעורר והוא נראה טוב כמו שהוא נראה ברגע שקיבלת אותו.
רד אומר לך :"טוב הוא בסדר אבל אתה לא נלחם!".
לאנס אומר :"טוב הגיע הזמן שלך סלאמנס!".
אתה רואהענקי ומפחיד.
מה תעשה?
GUYLAMED*
האחות ג'וי אומרת:"הזירה של היום היא: זירה העל-חושי".
אתה רואה שזירה להחשיך וקוביות הולוגרמה קופצות.
וויל אומר :"אברא צא!".
אתה רואה.
מה תעשה?
יגאל
מין המרכז מופיעה דמות בעלת שכמייה כחולה והיא אומרת :"נו רד אתה צריך עזרה כי אני מוכנה לעזור לך".
רד אומר העצבנות :"אקווה רדי ממני עכשיו!".
המאמנת ששמה אקווה אומרת :"אני שומרת סרולין ואני רוצה לעזור!".
מה תעשה?
יגאל
המאמנת ששמה אקווה אומרת :"אני אקווה לשעבר מנהיגת מכון בהווה חברה במחתרת ושומרת על העיר שלי,רד עצבני בגלל שפעם ניצחתי אותו בקרב אחד על אחד".
רד אומר :"זה לא היה הוגן בגלל שהשתמשת בפוקימון מים ואדמה ואני השתמשתי בפיקאצ'ו שלי".
אקווה אומרת :"לא ידעתי שזה מנוגד לחוקים לנצל את חולשות היריב".
מה תעשה?
יגאל
אקווה אומרת :"זה שאנחנו כועסים זה על זו לא אומר שאנחנו שונאים זה את זו אנחנו חברים די טובים,אבל רד הוא צודק צריך להילחם בהם לאנס לא נראה לי הסתדר לבד".
רד אומר :"מסכת הקרח לא איתם זה אומר שהוא יכול לנצח אותם די בקלות".
אך אתה רואה שמין גג המרכז יורד מישהו עם מסכה כחולה תכלת.
מה תעשה?
יגאל
רד אומר לך :"זה מסכת הקרח,אקווה מוכנה".
אקווה עושה כן עם ראשה הם זורקים פוכדורים לאוויר ומשל רד יוצאומשל אקווה יוצא
.
מה תעשה?
יגאל
אתה מכוון את הפוקדע אל עברוהפוקדע אומר :"גבייט פוקימון דרקון החולות וההתפתחות של גיבל,גבייט מתחפר באדמה ולוכד את הטרף שלו".
אתה מכוון את הפוקדע אל עברוהפוקדע אומר :"גולדק פוקימון הברווז העל חושי והצורה המפותחת של פסיידק,גולדק נמצא לרוב באזורי מים מתוקים ולעיתים נדירות בימות מלוחים".
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)