Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    ליאו אומר :"פוניטה הוא הפוקימון הכי חזק שלי אם הוא הפסיד פעמיים במכה אחת פעם אחת נגדך פעם אחת נגד איזה קטרפי עלוב אז אין סיכוי שאני אצליח להשיג את כול התגים,תודה לך שאתה מרשה לי להצטרף אליך".
    מה תעשה?ליאו הוא השותף שלך!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    ליאו אומר :"פוניטה הוא הפוקימון הכי חזק שלי אם הוא הפסיד פעמיים במכה אחת פעם אחת נגדך פעם אחת נגד איזה קטרפי עלוב אז אין סיכוי שאני אצליח להשיג את כול התגים,תודה לך שאתה מרשה לי להצטרף אליך".
    מה תעשה?ליאו הוא השותף שלך!
    אני אומר לליאו"איך שתרצה תצטרף אלי לא אכפת לי"אני הולך ביחד עם ליאו למרכז הפוקימוןנים של העיר ורידיאן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Monster
    ליאו אומר לך :"אני יכול להצטרף אל המסע שלך לי?".
    לואיס מסתובב והוא אומר :"אם ככה זה אומר שאחד מכם יצרך לוותר על חלומו להיות מאסטר פוקימון,כי חוקי המאמנים המתאמים והמגדלים אומרים שאסור שבחבורה יהיו שני מאמנים עם אותה מטרה,חוץ ממגדלים שזה יכול להיות חופשי".
    ליאו אומר :"אני אוותר".
    מה תעשה?

SportMan*
    לואיס מצליח לקום בעזרתך אתה מוביל אותו אל עבר מרכז הפוקימונים ואתה רואה ילד קטן שישר רץ למרכז ומשם יוצאת האחות ג'וי שאומרת:"מה קרה לואיס?".
    לואיס מסביר לה מה קרה והיא ואתה לוקחים אותו למרכז.
    מה תעשה?

The Joker**
    *אני לא במיטבי היום צדקת פעם שנייה כבר.
    השוטרת ג'ני אומרת :"התג "כנפי ורידיאן" הוא התג של העיר ורידיאן,כן יש במרכז היער מקום למנוחה ולאימונים".
    מה תעשה?
    אני אומר ללואיס: "אני ילך לראות איך מסתדר רד בטלויזיה כדי שאני יוכל לדעת אם ללכת או לא, אני יבוא להזהיר שאני הולך לשם".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    Monster
    ליאו אומר לך :"תגיד לי הקרב נגד לואיס היה קשה לך,אני שמעתי שהוא משתמש בפוקימונים מסוג אש אז השתמשתי בסלופוק ואז הוא השתמש בקרן הסולרית של וולוויקס,רגע לואיס שיקר לך הוא אמר שוולוויקס לא יודע מתקפות עשב".
    מה תעשה?

SportMan*
    אתה מסתכל בטלוויזיה ואתה רואה את רוח שחורה קשור לאחד העמודים של הכניסה לעיר, רד נכנס למרכז ואומר לך:"אז הייתי צריך את העזרה שלך או לא?".
    מה תעשה?

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    ליאו אומר לך :"תגיד לי הקרב נגד לואיס היה קשה לך,אני שמעתי שהוא משתמש בפוקימונים מסוג אש אז השתמשתי בסלופוק ואז הוא השתמש בקרן הסולרית של וולוויקס,רגע לואיס שיקר לך הוא אמר שוולוויקס לא יודע מתקפות עשב".
    מה תעשה?

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר ללאיו"איזה טיפוס שקרן הוא.אז תוכל לקחת את הוופר שלך.אני מקוה מה שהוא אמר לי אם היתתי משתמש בגל אגרוף ממוקד היתי מביס אותו.שזה נכון"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Monster
    מה תעשה?

SportMan*
    אתה מסתכל בטלוויזיה ואתה רואה את רוח שחורה קשור לאחד העמודים של הכניסה לעיר, רד נכנס למרכז ואומר לך:"אז הייתי צריך את העזרה שלך או לא?".
    מה תעשה?
    אני אומר לרד: "יפה, אבל לא היית צריך לסכן את פיקאצ'ו שלי", אני הולך לאחות ג'וי ואומר לה: "אני יודע שאת עסוקה בלטפל בלואיס אבל גם פיקאצ'ו שלי נפצע קשה".

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש מנוסה
    Monster
    ליאו אומר :"לא אין צורך שתחזיר לי את וופר במילא לא נקשרתי אליו הוא לא מי יודע כמה אוהב אותי,מה שראיתי שברגע שסלופוק שלי השתמש בעל חושי על הוולוויקס שלו לואיס התחיל להשתגע או שיש לו בעיה נפשית כול שהי או שיש לו פחד נגד מעופפים,תשתמש בפוקימון מעופף הוא כבר יעזור נגדו".
    מה תעשה?

SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך:"אתה יכול בבקשה לבקש מאחת מאחיותיי כי אני מטפלת פה במקרה קשה, יש לנו פה נקע ביד שבר ברגל ובוץ".
    אתה מביט במרכז ואתה רואה כעוד עשרה אחיות ג'וי.
    מה תעשה?

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Monster
    ליאו אומר :"לא אין צורך שתחזיר לי את וופר במילא לא נקשרתי אליו הוא לא מי יודע כמה אוהב אותי,מה שראיתי שברגע שסלופוק שלי השתמש בעל חושי על הוולוויקס שלו לואיס התחיל להשתגע או שיש לו בעיה נפשית כול שהי או שיש לו פחד נגד מעופפים,תשתמש בפוקימון מעופף הוא כבר יעזור נגדו".
    מה תעשה?

SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך:"אתה יכול בבקשה לבקש מאחת מאחיותיי כי אני מטפלת פה במקרה קשה, יש לנו פה נקע ביד שבר ברגל ובוץ".
    אתה מביט במרכז ואתה רואה כעוד עשרה אחיות ג'וי.
    מה תעשה?
    אני אומר לאחות ג'וי: "בסדר, אני ילך לאחת מהם", אני הולך לאחת מאחיות הג'וי ואומר לה: "את יכולה לטפל בפיקאצ'ו שלי כי הוא נפגיע קשה ממתקפה".

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    SportMan*
    האחות ג'וי שדיברת איתה אומרת:"מה רד עוד פעם משתולל?" האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של וכעבור דקה היא מחזירה לך את הפוכדור מחייכת.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    מה תעשה?
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר ללאיו"רגע אמרת על חושי זה מתקפת על חשי אז איך הגעת מפחד נגד מעופים.אני בוחר שיש לו בעיה נפשית"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    האחות ג'וי שדיברת איתה אומרת:"מה רד עוד פעם משתולל?" האחות ג'וי לוקחת את הפוכדור של וכעבור דקה היא מחזירה לך את הפוכדור מחייכת.
    אני אומר לה: "כן, הוא לא רצה שאני יתערב בקרב אז הוא ישתמש במתקפה חזקה שהביסה אותו, תודה שעזרת לו". אני אמרתי לעצמי: "בוא נמצא את רד כדי שאני ילמד ממנו את המתקפה שעשה לפיקאצ'ו שלי כדי שהוא יהיה חזק".

חתימה בשיפוצים.

12. משתמש מנוסה
    Monster
    ליאו אומר לך צוחק :"לא הבנת אותי ברגע שגרמתי לוולוויקס שלו לרחף הוא התחיל להתחרפן ולכמה שניות הוא לא הצליח לתפקד כמו שצריך".
    אתה רואה שזנבו בוהק כמו זהב ליאו אומר לך :"זה פיג'יאוטו ועוד זוהר!".
    מה תעשה?

SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך:"הוא שם מדבר עם ג'ון אחד מחברי המחתרת" אתה הולך לכיוונו.
    מה תעשה?

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Monster
    ליאו אומר לך צוחק :"לא הבנת אותי ברגע שגרמתי לוולוויקס שלו לרחף הוא התחיל להתחרפן ולכמה שניות הוא לא הצליח לתפקד כמו שצריך".
    מה תעשה?

SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך:"הוא שם מדבר עם ג'ון אחד מחברי המחתרת" אתה הולך לכיוונו.
    מה תעשה?
    אני אומר לרד: "אתה הולך עכשיו?, כי אני רוצה שתלמד את פיקאצ'ו את המתקפה שעשית לי".

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    SportMan*
    רד אומר לך:"המתקפה הזו היא מתקפת על שאסור שמאמנים שלא יודעים לשלוט אליה להשתמש בה אם הפיקאצ'ו שלך לא ידע להשתמש בזה כוחו יגמר במהירות רבה ולא יכול לחזור אליו לעד,זה סיכון שאסור לך לקחת".
    ג'ון מתערב ואומר :"הפעם רד צודק,המתקפה הזו מסוכנת מאוד פעם הכרתי מישהו שהשתמש בפיצוץ אש,בזמן שהפוקימון שלו השתמש בלהט והיה יום שמש מה שאומר שכוחו שולש והוא גרם לשרפה ענקית ביער אטרנה הרחוק.
    מה תעשה?

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    מה תעשה?
    /FONT][/COLOR]
    אני ללאיו"יש לו חלושה מוזרה אני יתפוס פיג'יוט." אני מוציא את וופר ואומר לו"תתקוף בפצצת בוץ את הפיגיוט הזה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 33 מתוך 119 ראשוןראשון ... 2331323334354383 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •