אני רץ לסינדקוויל ותופס אותו ואומר:"מה קורה לך ידידי אתה לא רוצה להלחם?"
'האמת שאני מבין אותו הרוזרייד הזה נראה חזק ומיומן גם אני הייתי פוחד' אחשוב לעצמי
"סינטיה אני מצטער הסינדקוויל שלי לא רוצה להלחם כנראה שהוא מפחד,אבל זה עוד לא נגמר
אנחנו נלחם בקרוב מאוד ואני יוכיח לך שאני יהיה ראוי להתקבל למחתרת" אומר בנחישות
Monster
הנרי אומר לך בקול מאיים:"צא טריינטר אני בוחר בך!".
אתה רואה לפניךענקי ומאיים.
SportMan*
אתה רואה ששוב נעלם, וג'ון אומר לך בקלילות:"למהלך הזה קוראים תעופת שמי המים, המתקפה הזו גורמת למשתמש להיעלם בתוך הלילה".
The Joker**
האחות ג'וי אומרת לך:"המדרגות שמימין מובילות למרכז האימונים למתקדמים והשמאלי למרכז האימונים למתחילים".
Poke Style*
סינת'יה אומרת לך בקול מרגיע:"באחד הימים נלחם זה בזו,אני מקווה שאני אלחם נגד טייפלוז'ן".
היא הולכת אל עבר המעבדה.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
מסתכל על
ומתחיל לשקשק הנרי אומר לך:"זה עוד כוח מיוחד שיש לי,זירת הפחד האפקט הזה גורם לזירת הקרב בשביל הפוקימונים לאזור הסיוטים הכי גדולים בעולם!".
אתה מבין שזה הולך להיות קרב קשה מתמיד יותר קשה מין הקרב נגד לואיס.
יגאל*
הולמן אומר לך:"אולי זה דרקאי,טוב בוא לאגם ושם נלחם".
הולמן הולך לאגם שליד המכון ואתה רואה שהוא מחזיק פוכדור מוזר,פוכדור שחור".
SportMan*
ג'ון אומר לך:"המתקפה הזו פוגעת רק אחרי שהמשתמש מגיע למקסימום שהוא יכול להגיע אליו וזה הכוח שיפגע בו ובאויב במקרה הזה אחרי המתקפה הזו אחד מין הפוקימונים הולך להפסיד".
DarkTiger
המאמן אומר לפוקימון שלו בעוז:"גרובייל תשתמש בחתך עשב ברגע שהטריקו העלוב והחלש הזה יהיה בטווח אפס אני יודע שזה יהיה סיכון גבוהה אבל זה שווה את הסיכון!".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
אני אומר לעצמי: "מה כדאי לעשות?, האם לחכות ולא לעשות כלום עד שהוא יעשה את המתקפה שלו או שלנסות לעשות מכת ברק בכל מקום כדי לנסות למצוא אותו למרות שאני חושב שזה לא יצליח", אני ממשיך דבר לעצמי: "בוא ננסה שפיקאצ'ו יחפש אותו בעזרת מכת ברק בכל מקום בשטח ואז אולי נמצא אותו".
אני אומר לפיקאצ'ו: "פיקאצ'ו, תנסה לחפש את פיג'יוט בעזרת מכת ברק לכל עבר בשטח הזה, ננסה לעשות משהו כדי למצוא אותו".
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
Monster
הנרי אומר לך בקול קר:"אין לך ולא לצ'ימצ'אר שלך סיכוי נגדי ונגד טריינטר ונגד אפקט הפחד שלי".
מתקרב אל עבר
שבורח אל עבר העץ הקרוב.
יגאל*
הולמן אומר לך:"זה הפוכדור היחיד שאפשר ללכוד איתו דרקאי,הפוקימון האהוב עליי,תבין אני לא חוקר את תופעת הסיוט של דרקאי ושומר נוצת ירח סתם,יש לי דרקאי ואני חוקר את הכוחות שלו בשביל רווח אישי".
SportMan*
ג'ון אומר לך בקול מסתורי:"הפיג'יוט שלי לא נמצא בטווח של שום מכת ברק אין סיכוי שאתה תצליח לפגוע בו,אבל אני יודע בדיוק איפה הוא אנחנו משדרים על אותה הילת קרב".
The Joker**
אתה יורד במדרגות השמאלות ואתה רואה מאמן שרירי מתאמן מול בובת עץ ישנה.
DarkTiger
המאמן אומר לך בקול זלזול:"אמרתי לגרובייל לא לזוז,אתה חירש או מה?".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)