The Joker**
האיש בעל השיער החום והשרירים אומר לך רם מאוד אך שליו מאוד:"כן זה המקום אני צ'אק בעבר הייתי מנהיג מכון בג'וטו אבל באתי לפה כדי לאמן מאמנים צעירים,כמה תגים יש לך נערי בשביל לדעת באיזו שיטה לאמן אותך".
Poke Style*
אתה מגיע לדרך מספר אחד ואתה רואה מאמן בעל שיער חום משחק עם פוכדור בידו,והוא אומר לך:"תגיד רוצה קרב מולי,קרב של אחד על אחד,בלי להפסיק כמו שעשית לחברתי סינת'יה!".
"אתה מכיר את סינטיה,אז גם אתה ממחתרת הפוקימונים?" אשאל את אותו בחור בסקרנות
'הבחור הזה נראה לי בחור קשוח מאוד ונראה שהוא נלחם כבר הרבה פעמים אבל אין סיכוי שאני בורח' אחשוב לעצמי
"אני אלחם בך אבל בתנאי אחד שאם אתה במחתרת הפוקימונים אתה ממליץ להם עליי כדי שאני יכנס ויעזור לכם סבבה? אוקיי קדימה בוא נתחיל!"
ואני זורק את הפוכדור של סינדקוויל לאוויר וקורא:"קדימה סינדקוויל צא החוצה! תוציא את הפוקימון שלך "
The Joker**
צ'אק אומר לך:"דווקא הפוך אצלי מי שהכי חלש אני הופך אותו להכי חזק ומי שהכי חזק למה אני צריך להפוך אותו ליותר חזק?".
Poke Style*
המאמן אומר לך:"לעבוד עם רד בחיים לא,אני מכיר את סינת'יה בגלל שגם אני הייתי ואני עדיין אלוף ליגת קנטו,וכול האלופים נפגשים פעם בשנה בשביל קרב ענק של שש על שש,אני לא מין המחתרת הזו אבל אני לפעמים עוזר לה שהיא נכשלת נגד החיילים הלוזרים של קית'!".
יגאל*
הולמן אומר לך:"אלף כבר תפסתי,בית תפסתי אותו למטרות ניסוי בשביל שאני אוכל לגלות לעולם למה דרקאי גומר לסיוטים,זה רווח אישי נכון אבל המטרה בכללי היא לעזור לעולם".
GUYLAMED*
SportMan*
ג'ון אומר לך:"אם אתה רוצה ללמוד איך להיות מאמן על זו אחת הדרכים אומנם ייקח לך זמן להיות מאמן כמוני כמו רד כמו מארלי".
The Joker**
צ'אק אומר לך:"אתה צריך להוציא את הפוקימונים שלך זה אימונים לפוקימונים".
Poke Style*
המאמן אומר:"כן אני גרי אוק ואכן יש לי אמבריון,אתה רוצה קרב או לא?".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
כינוי:NatiMan
שם במשחק:ג'ראד גרין
תמונה\תיאור:שיער בלונדיני חלק שמוסט לצד ראשו הימני, עיניים כחולות, חולצה ירוקה, מכנסיים לבנים וסניקרס ירוקות, גבוה וצנום
פוקימוןהתחלתי:סקירטל, הצב הזה
פוקימונים:לאלגעת
כסף:3000$
ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
בקשות:אני ממש חדש במ"תים של פוקימון אז ייקח לי קצת זמן להבין את זה
הערה:לא צריך רקע?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)