Pokemon GO
עמוד 45 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 661 עד 675 מתוך 1783
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    DarkTiger
    ה משתמש בכדור צל ואתה נופל על הקרקע,אתה קם שאתה רואה שמאמן אחד מעיר אותך.
    "מי אתה?" אני שואל בחשדנות

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה מחפש ורואה עץ ענק וסביבו פוקימונים שנמצאים באמצע קרב אתה מזהה שהם ו,אתה מבין שאתה בעץ הקרב .

יגאל*
    הולמן אומר לך:"זה לא אני לא כמו צוות D שרוצה לנצל את הפוקימונים האגדיים בשביל להרוס את העולם,האגדה מספרת שפוקימון אגדי מסוים לא יודעים מי הטיל קללה על שבט הדרקאי מאז הפוקימונים האלה מנודים,הקללה היא קללת הסיוט,מה שאני עושה זה לחקור איך מבטלים הקללה בשביל העולם שלנו,עכשיו הבנת?".

SportMan*
    שולח מכת ברק ואתה רואה שליד האגם יש דמות בלתי נראית כמו פוקימון אבל הוא לא פוקימון מעופף, אתה מזהה שהוא פוקימון אגדי.

The Joker**
    צ'אק חושב רגע,הולך לחדר השמאלי ומוציא משם בובת אימונים מעץ והוא אומר לך:"תגיד לאלקיד להשתמש באגרוף ברק".

Poke Style*
    אתה רואה ש מתחיל לנחות בעזרת אגרוף ממוקד,אתה רואה את אגרופו של זוהר .
    מה תעשה?

Dav5000
    המאמן אומר לפוקימון שלו בקור רוח:"הגיע הזמן רוזליה,תתקיף ברגע שהוא יתקיף בעזרת אגרוף שאיבה".

DarkTiger
    המאמן אומר לך:"קוראים לי תום,האמת שקוראים לי תומס אבל אני מעדיך תום,אני מאמן חדש יחסית קיבלתי את הפוקימון שלי לפני כמה דקות,ראיתי אותך נלחם הטכניקה קצת מוזרה אבל יפה".

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    מה תעשה?
    "מהר סינדקוויל תשתמש בגלגול כדי להתחמק מהאגרוף של סיזור ואז תשתמש בחבטה"
    'אני מקווה שזה יצליח למרות שאני חושב שחבטה של פוקימון כמו סינדקוויל לא תפגע חזק בפוקימון פלדה כמו סיזור,אז אני חושב שאני בבעיה גדולה' אחשוב בלחץ

4. מנהל פורום ספורט לשעבר

SportMan*
    שולח מכת ברק ואתה רואה שליד האגם יש דמות בלתי נראית כמו פוקימון אבל הוא לא פוקימון מעופף, אתה מזהה שהוא פוקימון אגדי.
    אני אומר לג'ון: "היי ג'ון, נראה לי ראיתי עכשיו פוקימון אגדי ליד האגם הזה שם, מה זה אומר?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. היכל התהילה
    DarkTiger
    המאמן אומר לך:"קוראים לי תום,האמת שקוראים לי תומס אבל אני מעדיך תום,אני מאמן חדש יחסית קיבלתי את הפוקימון שלי לפני כמה דקות,ראיתי אותך נלחם הטכניקה קצת מוזרה אבל יפה".
    "לא ממש נלחמתי" אני עונה באדישות "המאמן ההוא הלך? מה שלום טריקו?"

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה מחפש ורואה עץ ענק וסביבו פוקימונים שנמצאים באמצע קרב אתה מזהה שהם ו,אתה מבין שאתה בעץ הקרב .
    .[/FONT][/COLOR]
    אני מחפש את היציה מן היער
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Dav5000
    המאמן אומר לפוקימון שלו בקור רוח:"הגיע הזמן רוזליה,תתקיף ברגע שהוא יתקיף בעזרת אגרוף שאיבה".

אני אומר לפיפלאפ "נעשה אותו דבר, חכי עד שהוא יתקוף
    ואז תתחמקי בסבוב ותנקרי את רוזליה,אוקי?"
    אני חושב לעצמי "הכי טוב להשתמש בנשק של היריב
    נגדו".

8. משתמש מנוסה
    The Joker**
    צ'אק חושב רגע,הולך לחדר השמאלי ומוציא משם בובת אימונים מעץ והוא אומר לך:"תגיד לאלקיד להשתמש באגרוף ברק".
    אני אומר לצ'אק:"או.אוקיי" ואז אני פונה לאלקיד ואומר לו:"אלקיד, תשתמש באגרוף ברק על הבובת אימונים הזאת!"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

9. משתמש סופר ספאמר
    Monster

יגאל*
    הולמן אומר לך:"זה לא אני לא כמו צוות D שרוצה לנצל את הפוקימונים האגדיים בשביל להרוס את העולם,האגדה מספרת שפוקימון אגדי מסוים לא יודעים מי הטיל קללה על שבט הדרקאי מאז הפוקימונים האלה מנודים,הקללה היא קללת הסיוט,מה שאני עושה זה לחקור איך מבטלים הקללה בשביל העולם שלנו,עכשיו הבנת?".

SportMan*

The Joker**

Poke Style*
    מה תעשה?

Dav5000

DarkTiger
    אני אומר לו בסדר אבל אתה משחרר אותם אחר כך נכון

10. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה רואה פתח קטן בין העצים,ואתה רואה לידו שלט שכתוב בו:"העיר פיוטר שעיר הקדומה".

יגאל*
    הולמן אומר לך:"אחרי שאני אצליח להסיר את הקללה הזו,אני אשחרר את הדרקאי שלי אבל קודם הוא ישתמש בכוח עולמי שינקה את הקללה מכול שבט הדרקאי שבעולם שלנו".

SportMan*
    ג'ון מסתובב וגם הוא רואה את אותה ישות מוזרה והוא אומר לך:"הפוקימון נראה לי כמו קרסליה אבל אני לא בטוח,
    מארלי את מתקשרת עם פוקימונים את יכולה לעזור לנו?", מארלי מהנהנת ומתקרבת לישות.

The Joker**
    משתמש באגרוף חשמלי חזק שמעיף את הבובה,צ'אק אומר לך:"מה זה הפוקימון החזק הזה,לא ראיתי פוקימון חזק כזה מזמן".

Poke Style*
    מתגלגל אל עבר הצבת השנייה של שתופס אותו בחוזקה,גרי אומר:"זה טריק לכידת צוות ממוקדת,טכניקה פשוטה אך יעילה".

Dav5000
    המאמן אומר לך:"יפה להשתמש בטריק שלי נגדי אבל הפעם זה לא ממש יועיל בקרבות,שני הפוקימונים לא זזים".

DarkTiger
    תום אומר לך:"הטריקו שלך בסדר הוא לידך,תגיד אני יכול להצטרף למסע שלך,כי אני מפחד להיות לבד בלי מישהו אנושי שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב פוקימונים,אז אני יכול?".

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    מתגלגל אל עבר הצבת השנייה של שתופס אותו בחוזקה,גרי אומר:"זה טריק לכידת צוות ממוקדת,טכניקה פשוטה אך יעילה".

.
    'אני חייב לעשות משהו כדי לשחרר את סינדקוויל שלי מהצבת הזאת'אחשוב בלחץ
    "סינדקוויל תנסה לשרוף את סיזור בעזרת הלהבה שעל הגב שלך כדי להשתחרר ואז תשתמש בחבטה"

12. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    אתה רואה פתח קטן בין העצים,ואתה רואה לידו שלט שכתוב בו:"העיר פיוטר שעיר הקדומה".

יגאל*
    הולמן אומר לך:"אחרי שאני אצליח להסיר את הקללה הזו,אני אשחרר את הדרקאי שלי אבל קודם הוא ישתמש בכוח עולמי שינקה את הקללה מכול שבט הדרקאי שבעולם שלנו".

SportMan*
    ג'ון מסתובב וגם הוא רואה את אותה ישות מוזרה והוא אומר לך:"הפוקימון נראה לי כמו קרסליה אבל אני לא בטוח,
    מארלי את מתקשרת עם פוקימונים את יכולה לעזור לנו?", מארלי מהנהנת ומתקרבת לישות.

The Joker**
    משתמש באגרוף חשמלי חזק שמעיף את הבובה,צ'אק אומר לך:"מה זה הפוקימון החזק הזה,לא ראיתי פוקימון חזק כזה מזמן".

Poke Style*

Dav5000
    המאמן אומר לך:"יפה להשתמש בטריק שלי נגדי אבל הפעם זה לא ממש יועיל בקרבות,שני הפוקימונים לא זזים".

DarkTiger
    תום אומר לך:"הטריקו שלך בסדר הוא לידך,תגיד אני יכול להצטרף למסע שלך,כי אני מפחד להיות לבד בלי מישהו אנושי שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב פוקימונים,אז אני יכול?".
    אני אומר לו בסדר אבל אני לא מוכן לעזור לך לתפוס אותו

13. משתמש מנוסה
    The Joker**
    אני אומר לצ'אק:"הוא חזק מאוד זה בטוח, אני פתאום קיבלתי אותו, והוא הפגין מאז כוח רב"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני נכנכס לעיר פיוטר ומחפש את סטון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה מגיע לעיר פיוטר,אתה רואה איש זקן מאוד שיש לידו הרבה חפצי פיתוח כמו שאתה רואה מאבני אש עד שטיח רפאים,האיש אומר לך:"מחפש את "סטון" נערי?".

יגאל*
    הולמן אומר לך:"הפוכדור השחור יש בתוכו כבר דרקאי,תבין דרקאי נחשב לפוקימון כמעט בלתי אפשרי לעצור את כוחו האדיר,מי שינצח אותו יאפשר לי לגלות את כוחו האמיתי של דרקאי וככה קללת הסיוט תיפסק לעד!".

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"אתה יש לך מזל אתה שקיבלת פוקימון חזק כזה,טוב איזה עוד פוקימונים יש לך,אני מאמן את הפוקימונים רק למתקפות פיזיות".

Poke Style*
    גרי אומר לך:"להבת הסינדווקויל לא מסוכנת לפוקימונים אחרים היא מקור הכוח של הסינדווקויל כמו להבת הזנב של צ'רמנדר וצ'ימצ'אר,אז אין סיכוי שתצליח להשתמש בלהבה בתור מתקפה,סיזור עזוב את סינדווקויל".
    עוזב את .

עמוד 45 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3543444546475595 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •