Pokemon GO
עמוד 46 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 676 עד 690 מתוך 1783
  1. משתמש סופר ספאמר
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    אתה מגיע לעיר פיוטר,אתה רואה איש זקן מאוד שיש לידו הרבה חפצי פיתוח כמו שאתה רואה מאבני אש עד שטיח רפאים,האיש אומר לך:"מחפש את "סטון" נערי?".

יגאל*
    הולמן אומר לך:"הפוכדור השחור יש בתוכו כבר דרקאי,תבין דרקאי נחשב לפוקימון כמעט בלתי אפשרי לעצור את כוחו האדיר,מי שינצח אותו יאפשר לי לגלות את כוחו האמיתי של דרקאי וככה קללת הסיוט תיפסק לעד!".

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"אתה יש לך מזל אתה שקיבלת פוקימון חזק כזה,טוב איזה עוד פוקימונים יש לך,אני מאמן את הפוקימונים רק למתקפות פיזיות".

Poke Style*
    גרי אומר לך:"להבת הסינדווקויל לא מסוכנת לפוקימונים אחרים היא מקור הכוח של הסינדווקויל כמו להבת הזנב של צ'רמנדר וצ'ימצ'אר,אז אין סיכוי שתצליח להשתמש בלהבה בתור מתקפה,סיזור עזוב את סינדווקויל".
    עוזב את .
    אני אומר לו עם כך אז אני הלחם נגדו ואחר כך אני מוציא את צ'רמנדר

2. משתמש מנוסה
    The Joker**
    צ'אק אומר לך:"אתה יש לך מזל אתה שקיבלת פוקימון חזק כזה,טוב איזה עוד פוקימונים יש לך,אני מאמן את הפוקימונים רק למתקפות פיזיות".
    .
    אני אומר לצ'אק:"יש לי גם טורצ'יק" ואני אוציא את טורצ'יק
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה מגיע לעיר פיוטר,אתה רואה איש זקן מאוד שיש לידו הרבה חפצי פיתוח כמו שאתה רואה מאבני אש עד שטיח רפאים,האיש אומר לך:"מחפש את "סטון" נערי?".

]
    אני אומר לאיש "כן"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. היכל התהילה
    Monster
    אתה רואה פתח קטן בין העצים,ואתה רואה לידו שלט שכתוב בו:"העיר פיוטר שעיר הקדומה".

יגאל*
    הולמן אומר לך:"אחרי שאני אצליח להסיר את הקללה הזו,אני אשחרר את הדרקאי שלי אבל קודם הוא ישתמש בכוח עולמי שינקה את הקללה מכול שבט הדרקאי שבעולם שלנו".

SportMan*
    ג'ון מסתובב וגם הוא רואה את אותה ישות מוזרה והוא אומר לך:"הפוקימון נראה לי כמו קרסליה אבל אני לא בטוח,
    מארלי את מתקשרת עם פוקימונים את יכולה לעזור לנו?", מארלי מהנהנת ומתקרבת לישות.

The Joker**
    משתמש באגרוף חשמלי חזק שמעיף את הבובה,צ'אק אומר לך:"מה זה הפוקימון החזק הזה,לא ראיתי פוקימון חזק כזה מזמן".

Poke Style*
    מתגלגל אל עבר הצבת השנייה של שתופס אותו בחוזקה,גרי אומר:"זה טריק לכידת צוות ממוקדת,טכניקה פשוטה אך יעילה".

Dav5000
    המאמן אומר לך:"יפה להשתמש בטריק שלי נגדי אבל הפעם זה לא ממש יועיל בקרבות,שני הפוקימונים לא זזים".

DarkTiger
    תום אומר לך:"הטריקו שלך בסדר הוא לידך,תגיד אני יכול להצטרף למסע שלך,כי אני מפחד להיות לבד בלי מישהו אנושי שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב פוקימונים,אז אני יכול?".
    "כן" אני מושך בכתפיי

5. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Monster
    אתה רואה פתח קטן בין העצים,ואתה רואה לידו שלט שכתוב בו:"העיר פיוטר שעיר הקדומה".

יגאל*
    הולמן אומר לך:"אחרי שאני אצליח להסיר את הקללה הזו,אני אשחרר את הדרקאי שלי אבל קודם הוא ישתמש בכוח עולמי שינקה את הקללה מכול שבט הדרקאי שבעולם שלנו".

SportMan*
    ג'ון מסתובב וגם הוא רואה את אותה ישות מוזרה והוא אומר לך:"הפוקימון נראה לי כמו קרסליה אבל אני לא בטוח,
    מארלי את מתקשרת עם פוקימונים את יכולה לעזור לנו?", מארלי מהנהנת ומתקרבת לישות.

The Joker**
    משתמש באגרוף חשמלי חזק שמעיף את הבובה,צ'אק אומר לך:"מה זה הפוקימון החזק הזה,לא ראיתי פוקימון חזק כזה מזמן".

Poke Style*
    מתגלגל אל עבר הצבת השנייה של שתופס אותו בחוזקה,גרי אומר:"זה טריק לכידת צוות ממוקדת,טכניקה פשוטה אך יעילה".

Dav5000
    המאמן אומר לך:"יפה להשתמש בטריק שלי נגדי אבל הפעם זה לא ממש יועיל בקרבות,שני הפוקימונים לא זזים".

DarkTiger
    תום אומר לך:"הטריקו שלך בסדר הוא לידך,תגיד אני יכול להצטרף למסע שלך,כי אני מפחד להיות לבד בלי מישהו אנושי שלא תבין אותי לא נכון אני אוהב פוקימונים,אז אני יכול?".
    אני שואל את ג'ון: "מי זה קרסליה?" ואז אני מחכה לתשובה של מארלי בנוגע לפוקימון האגדי.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    גרי אומר לך:"להבת הסינדווקויל לא מסוכנת לפוקימונים אחרים היא מקור הכוח של הסינדווקויל כמו להבת הזנב של צ'רמנדר וצ'ימצ'אר,אז אין סיכוי שתצליח להשתמש בלהבה בתור מתקפה,סיזור עזוב את סינדווקויל".
    עוזב את .
    "סינדקוויל מהר תשתמש בחבטה קדימה!"
    'אני חושב שבקרב הזה אין לי סיכוי לנצח אבל אני יתן את כל מה שיש לי ' אחשוב בעצב

7. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Dav5000

אני אומר לו בשלווה "אז תתקוף"
    ואז בהפתעה "פיפלאפ תשתמשי בצרחה ואז בניקור,
    אבל תיזהרי ממתקפת הנגד של רוזליה"

8. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    האיש אומר לך בנעימות:"נעים מאוד שמי פלינט לשעבר מנהיג המכון של העיר פיוטר בהווה מוכר חפצי פיתוח ואני גם מכיר את "סטון" באופן אישי,הנה איך תשיג אותו לך למוזיאון של צפון העיר הוא מסתובב שם חוקר מאובנים".

יגאל*
    הולמן אומר לך:"אם אתה חושב שעם צ'רמנדר תוכל לנצח את הדרקאי שלי אז בסדר,דרקאי צא", הפוכדור השחור של הולמן מתחיל לעוף ומקבל ידיים וגוף ואתה רואה שהפוכדור שלו הוא בעצם ה .

SportMan*
    מארלי אומרת לך:"קרסליה היא פוקימון החלום הטוב, האויב הטבעי של דרקאי פוקימון הסיוט השמועה אומרת שיש פה דרקאי אז היא פה בשביל קרב נגד דרקאי".
    ג'ון אומר למארלי:"דרקאי וקרסליה פה,טוב נקווה שצוות D לא יבוא לפה שוב פעם".

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"תקשיב אני לא מאמן פוקימונים התחלתיים,יש לך פוקימון רוח הוא צריך ללמוד מתקפות פיזיות כמו אגרוף חשמלי בשביל להתגבר על פוקימונים מסוג רגיל ולחימה".

Poke Style*
    בלי שגרי אומר יותר מדי משתמש במספריי X,הידיים של הופכות לסכינים למגנים מהמתקפה של ה שלך.

Dav5000
    ברגע ש רואה את מתקרבת הוא מתחיל לרוץ אל עבר העצים.

DarkTiger
    תום אומר לך:"אני רוצה להוכיח לך שאני ראוי להיות שותף אחרי הקרב תגיד אם אני יכול או לא!".

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    האיש אומר לך בנעימות:"נעים מאוד שמי פלינט לשעבר מנהיג המכון של העיר פיוטר בהווה מוכר חפצי פיתוח ואני גם מכיר את "סטון" באופן אישי,הנה איך תשיג אותו לך למוזיאון של צפון העיר הוא מסתובב שם חוקר מאובנים".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר לפלינט"תודה לך"אני הולך למזיאון העיר פיוטר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    מארלי אומרת לך:"קרסליה היא פוקימון החלום הטוב, האויב הטבעי של דרקאי פוקימון הסיוט השמועה אומרת שיש פה דרקאי אז היא פה בשביל קרב נגד דרקאי".
    ג'ון אומר למארלי:"דרקאי וקרסליה פה,טוב נקווה שצוות D לא יבוא לפה שוב פעם".
    אני אומר לג'ון ולמארלי: "אז צריך להגן עליו אם הם יגיעו או לא?" ואז אני אומר לג'ון: "אנחנו ממשיכים בקרב שלנו?, אם כן אז פיקאצ'ו תשתמש במכת ברק שוב בכל עבר כדי למצוא את פיג'יוט".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

11. משתמש מנוסה
    Poke Style*
    בלי שגרי אומר יותר מדי משתמש במספריי X,הידיים של הופכות לסכינים למגנים מהמתקפה של ה שלך.

.
    "סינדקוויל תשתמש שוב בחבטה קדימה"

12. משתמש מנוסה
    The Joker**
    צ'אק אומר לך:"תקשיב אני לא מאמן פוקימונים התחלתיים,יש לך פוקימון רוח הוא צריך ללמוד מתקפות פיזיות כמו אגרוף חשמלי בשביל להתגבר על פוקימונים מסוג רגיל ולחימה".
    אני אומר לו:"אוקיי, צא דאסקל!" ואני מוציא את דאסקל ומחזיר את טורצ'יק.
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה רואה בניין ענק ולידו יש שלט שכתוב בו:"מוזיאון העיר פיוטר",מאמן מסתורי בעל חולצה כתומה ושיער חום אומר לך:"רד שלח אותך?".

SportMan*
    ג'ון אומר לך:"רד במעקב כול הזמן על המפקדים המוכרים של צוות D ואין פעילות בינתיים אז לא צריך לדאוג מצוות D, אבל כן צריך לדאוג מין הקרב של דרקאי וקרסליה זה יכול לגרום להרס רב של העיר למה אתה חושב חצי מין העיר קנלייב היא חורבות, בגלל הקרב האחרון של דרקאי נגד קרסליה זה היה מסוכן, אחי הקטן היה שם ומת בגלל שני הפוקימונים האלה".

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"תוציא גם את אלקיד שלך שדסקול ילמד אגרוף חשמל,שיכול לתגבר על פוקימוני מעופף".

Poke Style*
    שוב פעם זה קורה, משתמש בגל הדף שמבלבל את .
    גרי אומר:"יפה מאוד סיזור!".

14. משתמש מנוסה
    Poke Style*
    שוב פעם זה קורה, משתמש בגל הדף שמבלבל את .
    גרי אומר:"יפה מאוד סיזור!".
    'מה אני יכול לעשות סינדקוויל מבולבל אני לא חושב שיש לי סוכוי לנצח,אלא אם כן סינדקוויל שלי יצליח ללמוד מתקפת אש בזמן הקרב אבל בשביל דבר כזה אני אצטרך לדחוף את סינדקוויל שלי למאמץ מקסימלי מה שיגרום לו לחולשה רבה אני לא מתכוון לעשות את זה לסינדקוויל שלי'
    "סינדקוויל צא מזה מהר!"אצעק לסינדקוויל
    "תשתמש בגלגול כדי לבלבל את סיזור ואז תשתמש בחבטה קדימה!"

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אתה רואה בניין ענק ולידו יש שלט שכתוב בו:"מוזיאון העיר פיוטר",מאמן מסתורי בעל חולצה כתומה ושיער חום אומר לך:"רד שלח אותך?".
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר לו"כן רד שלך אותי אליך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 46 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3644454647485696 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •