Monster
המאמן אומר:"איך אתה יודע שאני מי שרד מחפש,יש עוד אנשים בעיר פיוטר שרד יכול לחפש ולא דווקא אותי,נעים מאוד שמי הוא "סטון",בעבר מנהיג מכון בהווה לוחם נגד צוות D".
SportMan*
ג'ון חושב כמה שניות ואומר לך:"נחכה עד שדרקאי יופיע,
אם קרסליה פה גם דרקאי פה,פיג'יוט חזור".
אתה רואה אתחוזר על כתפו של ג'ון.
Poke Style*
גרי אומר לך:"נו איפה המהלך שלך,אני מחכה כדי לחסום אותו,אם אתה לא תעשה כלום אז אני אעשה משהו,סיזור תשתמש בכדור מים!".
מידיו שליש כדור שעשוי מים,הוא משגר את הכדור אל עבר
.
DarkTiger
תום אומר:"גם הצ'יקוריטה שלי יודע שני מתקפות חבטה וצעקה".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
סטון אומר לך:"רד הרבה זמן לא ראינו זה את זה,פעם לי קראו ברוק ולו קראו אש היינו חברים טובים ואז אחרי ההפסד בסינו הוא החליט להתבודד לקח איתו כמה פוקימונים ויצא לחפש את היעוד שלו או משהו כזה,מיסטי הכוונה אקווה שם?".
SportMan*
ג'ון אומר לך בעוז:"מצידי אתה יכול ללכת למרכז או למכון,
אני נשאר כאן בשביל לנקום את מותו של אחי!".
Poke Style*
כדור המים פוגע בומהמם אותו,גרי אומר:"המתקפה הזו קלה להתחמקות למרות שעם המהירות של סיזור שלי המתקפה די מהירה".
DarkTiger
*שיט.
תום אומר לך בקור רוח:"קדימה קרב אני הלך לצד אחד של העיר ואתה פה,הקרב יהיה קרב של אחד על אחד,ברור?".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
לשעבר MatanS23
גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!
יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
ספוילר
Monster
סטון אומר לך:"מארלי וג'ון שם אני בטוח,טוב ילד איפה אמרת שהקרב בורידיאן נכון,אני הלך מדרך הקיצור הכוונה בעזרת תעופה,טוב אני הלך לי ביי", אתה רואה את סטון נעלם ואתה מבין שאתה צריך לחזור לורידיאן.
The Joker**
שני הפוקימונים שלך עושים כן עם הראש,צ'אק אומר לך:"נקווה שהדסקול שלך מספיק חזק בשביל ללמוד את זה".
Poke Style*
גרי אומר:"סיזור סיים את זה במהירות חרקים!".
השל גרי מתחיל לרוץ במהירות מופרזת ומשתמש באגרוף שמעיף את
ומביס אותו.
'בכל מקרה לא הייתי יכול לנצח את הפוקימון שלו' אחשוב בזמן שאני מחזיר את סינדקוויל לפוקדור שלו
אני מסתכל על הפוקדור של סינדקוויל ואומר:"לא נורא ידיד אתה נתת את כל מה שיכולת הוא פשוט חזק מידי בשבילך,אני גאה בך!" ואחייך
אני אלך לגרי אלחץ את ידו ויגיד:"אתה מאמן טוב אנחנו עוד נפגש" אחייך לעברו ואמשיך בדרכי לעיר ורידיאן ובתקווה למצוא פוקימונים חדשים לצוות
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)