Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3947484950515999 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Poke Style*
    גרי אומר לך:"אנחנו דיברנו על הקרבות האחרונים שלנו והקרב האחרון שלי ושל סינת'יה היה הקרב האחרון,הקרב שלי היה דווקא די כיף אבל לסינת'יה היה משמעם".

"טוב היה נעים לפגוש אתכם אנחנו עוד ניפגש,בייי" ואחייך לעבר גרי וסנטיה
    ואני ימשיך לעבר עיר המכון הראשון וגם בחיפוש אחר פוקימון חדש לצוות שלי

2. משתמש מנוסה
    The Joker**
    צ'אק אומר:"אין בעיה בו נלמד תוך כדי קרב,תגיד להם להילחם זה בזה ובו נראה מי החזק ביותר".
    אני אגיד לצ'אק:"אוקיי"
    אחרי זה אני אפנה לאלקיד ודאסקל ואגיד להם:"אלקיד, דאסקל, תמשיכו להילחם אחד נגד השני, אנחנו רוצים לראות מי החזק מביניכם"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

3. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Monster
    אתה רואה שהדרך מלאה בסלעים מוזרות שיש בהם כול מיני סמלים כמו להבה טיפה וברק,אתה מבין שיש פה הרבה אבני פיתוח.

SportMan*
    ג'ון מסתכל בשעון שלו והוא אומר לך:"לפני שש בערב זה מאוחר, אסור לך ללכת לישון בגלל הדרקאי שפה".

The Joker**
    צ'אק אומר:"אין בעיה בו נלמד תוך כדי קרב,תגיד להם להילחם זה בזה ובו נראה מי החזק ביותר".

Poke Style*
    גרי אומר לך:"אנחנו דיברנו על הקרבות האחרונים שלנו והקרב האחרון שלי ושל סינת'יה היה הקרב האחרון,הקרב שלי היה דווקא די כיף אבל לסינת'יה היה משמעם".

DarkTiger
    תום אומר:"אני משתמש בצ'יקו,זה הכינוי לצ'יקוריטה שלי,ואתה איזה פוקימון אתה תשתמש?".

Adidas
    המאמן אומר לך בקור רוח:"אני לא נלחם מול פוקימוני מים בגלל שלי יש עשב,זה לא יוצא הוגן יש לך פוקימון אש אולי?".
    אני אומר לעצמי: "אולי באמת כדאי שאני לא ילך לישון בשעה כזאת ושדרקאי עלול להופיע פה, כדי שאני ישאר פה ויעזור אם דרקאי יגיע לפה וילחם מול האגדי השני, אבל קודם כדאי שילך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימון שלי", אני מסתובב אל ג'ון ומארלי חזרה ואז אני אומר לג'ון: "אני ילך לרפא את הפיקאצ'ו שלי בגלל שהוא נפגע הרבה בקרב שלנו מול פיג'וט ולא כדי ללכת לישון במרכז, אחר שאני ירפא את פיקאצ'ו שלי אני יחזור לכאן גם אם דרקאי יופיע וגם אם לא בסדר ג'ון?" ואז אני מתחיל ללכת אל המרכז הפוקימונים.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה רואה מאמן בעל שכמייה סגולה אומר לך:"זוהי שמורת האבנים אסור לגנוב אבני פיתוח באזור יש רק בן אדם אחד שמותר לו לקחת אבנים וזה פלינט,לך לעיר ורידיאן ושאני לא אראה אותך מנסה לגנוב!".

SportMan*
    אתה נכנס אל המרכז והאחות ג'וי אומרת לך:"שירותי הלינה סגורים כאן עד להודעה חדשה עקב סיבה סודית ומיסטית שאסור לי להגיד מהי".

The Joker**
    פתאום שני הפוקימונים הולכים אל הצד השני של החדר והם משחקים כאילו הם חברים טובים,צ'אק אומר לך:"הפוקימונים האלה מוזרים".

Poke Style*
    אתה רואה מאמן צעיר משחק עם ,המאמן אומר לך:"רוצה קרב פוקימונים זריז של אחד על אחד?".

Adidas
    המאמן הולך אל עבר המעבדה,רוח קרירה מנשבת באזור,מתחיל גשם קל.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה רואה מאמן בעל שכמייה סגולה אומר לך:"זוהי שמורת האבנים אסור לגנוב אבני פיתוח באזור יש רק בן אדם אחד שמותר לו לקחת אבנים וזה פלינט,לך לעיר ורידיאן ושאני לא אראה אותך מנסה לגנוב!".
    [/FONT][/COLOR]
    אני הולך אל עבר עיר ורידיאן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אתה נכנס אל המרכז והאחות ג'וי אומרת לך:"שירותי הלינה סגורים כאן עד להודעה חדשה עקב סיבה סודית ומיסטית שאסור לי להגיד מהי".
    אני אומר לאחות ג'וי: "אני יודע מהי הסיבה כי אני הייתי ליד האגם, אז אני צריך לחכות עד שהסכנה המיסטית תעלם?".

חתימה בשיפוצים.

7. משתמש סופר ספאמר
    יגאל*
    ה נכנס לאדמה ומתחיל להסתובב בזירה אתה מבין שיהיה קשה יותר לנצח בקרב הזה.

The Joker**
    אתה רואה ש מתחיל להתכונן לקרב מול , צ'אק אומר לך:"לא נראה לי הם מסתדרים שני אלה נכון נערי?".

Poke Style*
    גרי אומר לך:"לא נורא נערי כמו שסינת'יה אמרה אני מחכה להיפגש נגד טייפלוז'ן חזק ומדהים,להתראות ילד", גרי הולך אל עבר העיר פאלט אתה רואה את השקיעה היפה.
    אני אומר לצ'רמנדר לחקות עד שהוא יצא ואז לתקוף אותו בחבטה

8. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    Monster

SportMan*

The Joker**
    פתאום שני הפוקימונים הולכים אל הצד השני של החדר והם משחקים כאילו הם חברים טובים,צ'אק אומר לך:"הפוקימונים האלה מוזרים".

Poke Style*
    אתה רואה מאמן צעיר משחק עם ,המאמן אומר לך:"רוצה קרב פוקימונים זריז של אחד על אחד?".

Adidas
    המאמן הולך אל עבר המעבדה,רוח קרירה מנשבת באזור,מתחיל גשם קל.

"חכה!" אני צועק לו ורץ לעברו.
    "מתחיל לרדת גשם,אני יכול להצטרף אליך?"

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*

.
    "אני אשמח אני באמת צריך איזה אימון אבל מה אתה אומר שנעשה התערבות?" ואני אחייך לעבר הילד
    "אם אני ינצח אותך את תביא לי את הפיג'י שלך מה אתה אומר? ואם אני יפסיד אתה תקבל ממני מה שתרצה סבבה?" ואחייך לעבר המאמן הצעיר
    "כמובן שאתה לא חייב להסכים!"
    'אני חייב להשיג פוקימון מעופף חזק והפיג'י הזה נראה לי מצוין אני אצטרך לתת את כל מה שיש לי כדי שאני יזכה בו' אחשוב לעצמי

10. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Monster
    האיש אומר לך בנעימות:"נעים מאוד שמי פלינט לשעבר מנהיג המכון של העיר פיוטר בהווה מוכר חפצי פיתוח ואני גם מכיר את "סטון" באופן אישי,הנה איך תשיג אותו לך למוזיאון של צפון העיר הוא מסתובב שם חוקר מאובנים".

יגאל*
    הולמן אומר לך:"אם אתה חושב שעם צ'רמנדר תוכל לנצח את הדרקאי שלי אז בסדר,דרקאי צא", הפוכדור השחור של הולמן מתחיל לעוף ומקבל ידיים וגוף ואתה רואה שהפוכדור שלו הוא בעצם ה .

SportMan*
    מארלי אומרת לך:"קרסליה היא פוקימון החלום הטוב, האויב הטבעי של דרקאי פוקימון הסיוט השמועה אומרת שיש פה דרקאי אז היא פה בשביל קרב נגד דרקאי".
    ג'ון אומר למארלי:"דרקאי וקרסליה פה,טוב נקווה שצוות D לא יבוא לפה שוב פעם".

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"תקשיב אני לא מאמן פוקימונים התחלתיים,יש לך פוקימון רוח הוא צריך ללמוד מתקפות פיזיות כמו אגרוף חשמלי בשביל להתגבר על פוקימונים מסוג רגיל ולחימה".

Poke Style*
    בלי שגרי אומר יותר מדי משתמש במספריי X,הידיים של הופכות לסכינים למגנים מהמתקפה של ה שלך.

Dav5000
    ברגע ש רואה את מתקרבת הוא מתחיל לרוץ אל עבר העצים.

DarkTiger
    תום אומר לך:"אני רוצה להוכיח לך שאני ראוי להיות שותף אחרי הקרב תגיד אם אני יכול או לא!".
    עד יום חמישי אני לא אוכל להגיב בבקשה לא להעיף אותי
    --------------------------
    אני אומר לפיפלאפ "תרדפי אחריו ותשתמשי בניקור שוב"

11. משתמש מנוסה

The Joker**
    אני אומר לצ'אק:"זה בטוח שהם מוזרים, או שהם עושים הכל כדי לשגע אותנו" ואני שואל אותם:"אתם מתחילים באימון או לא?"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

12. היכל התהילה
    Monster
    אתה רואה שהדרך מלאה בסלעים מוזרות שיש בהם כול מיני סמלים כמו להבה טיפה וברק,אתה מבין שיש פה הרבה אבני פיתוח.

SportMan*
    ג'ון מסתכל בשעון שלו והוא אומר לך:"לפני שש בערב זה מאוחר, אסור לך ללכת לישון בגלל הדרקאי שפה".

The Joker**

Poke Style*

DarkTiger
    תום אומר:"אני משתמש בצ'יקו,זה הכינוי לצ'יקוריטה שלי,ואתה איזה פוקימון אתה תשתמש?".

Adidas
    המאמן אומר לך בקור רוח:"אני לא נלחם מול פוקימוני מים בגלל שלי יש עשב,זה לא יוצא הוגן יש לך פוקימון אש אולי?".
    "אני אשתמש בטריקו שלי" אני עונה לו

13. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה רואה את האיש בעל השכמייה הסגולה אומר לך שוב:"אני מצטער על מקודם פשוט זוהי שמורה מיוחדת לשימור אבני פיתוח,די נדיר למצוא אבנים כאלה בגלל זה הייתי כזה עצבני אני מצטער סולח לי?".

יגאל*
    הולמן אומר:"דרקאי תישאר באדמה עד שאגיד לך להשתמש בסיוט".

SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך בקול מיסתורי:"איך אתה יודע מהו המקרה המיסטי, אם אתה יודע מהו, אגב למה באת לפה אם אתה יודע מהו המקרה המיסטי?".

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"הם באמת פוקימונים מוזרים מאוד,שאומרים להם להילחם הם חברים שאומרים להם להיות חברים הם נלחמים,תגיד ראית את נשמת היער?".

Poke Style*
    המאמן אומר לך:"אני לא מוותר על הפיג'י שלי בחיים הוא החבר הכי טוב שלי בעצם הוא החבר היחיד שלי ואני לא אוותר אליו,כמובן עד שהוא התפתח ואז אני לא אוותר על הפיג'יוטו שלי".

Dav5000
    *אוקיי.
    מסתובב ושולח אגרוף חזק שפוגע בבטנה של שעפה אל עבר העצים.

DarkTiger
    תום אומר:"תגיד אפשר מחר,כי מתחיל להחשיך ואני עייף מאוד,טוב בוא נלך למרכז ונעשה את הקרב מחר".

Adidas
    המאמן אומר לך:"אין צורך עד שתגיע לפה הגשם יגמר".
    פתאום כאילו כלום הגשם נפסק,אין שום רמז לזה שהיה גשם לא עצים רטובים לא שלוליות ולא פוקימוני מים שאוהבים גשם.

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך בקול מיסתורי:"איך אתה יודע מהו המקרה המיסטי, אם אתה יודע מהו, אגב למה באת לפה אם אתה יודע מהו המקרה המיסטי?".
    אני אומר לאחות ג'וי בשקט שאף אחד לא ישמע: "בגלל שאני גיליתי אותה, הייתי באמצע קרב מול ג'ון ואז ראיתי אגדי אחד ושאלתי את ג'ון מי זה ואז הוא ענה לי שזה אגדי אחד ושעלול שדרקאי יגיע וילחם מול האגדי הראשון, רציתי לרפא את פיקאצ'ו כי הוא נפצע הרבה בקרב הזה מול ג'ון".

חתימה בשיפוצים.

15. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    אתה רואה את האיש בעל השכמייה הסגולה אומר לך שוב:"אני מצטער על מקודם פשוט זוהי שמורה מיוחדת לשימור אבני פיתוח,די נדיר למצוא אבנים כאלה בגלל זה הייתי כזה עצבני אני מצטער סולח לי?".

יגאל*
    הולמן אומר:"דרקאי תישאר באדמה עד שאגיד לך להשתמש בסיוט".

SportMan*

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"הם באמת פוקימונים מוזרים מאוד,שאומרים להם להילחם הם חברים שאומרים להם להיות חברים הם נלחמים,תגיד ראית את נשמת היער?".

Poke Style*
    המאמן אומר לך:"אני לא מוותר על הפיג'י שלי בחיים הוא החבר הכי טוב שלי בעצם הוא החבר היחיד שלי ואני לא אוותר אליו,כמובן עד שהוא התפתח ואז אני לא אוותר על הפיג'יוטו שלי".

Dav5000
    *אוקיי.
    מסתובב ושולח אגרוף חזק שפוגע בבטנה של שעפה אל עבר העצים.

DarkTiger
    תום אומר:"תגיד אפשר מחר,כי מתחיל להחשיך ואני עייף מאוד,טוב בוא נלך למרכז ונעשה את הקרב מחר".

Adidas
    המאמן אומר לך:"אין צורך עד שתגיע לפה הגשם יגמר".
    פתאום כאילו כלום הגשם נפסק,אין שום רמז לזה שהיה גשם לא עצים רטובים לא שלוליות ולא פוקימוני מים שאוהבים גשם.
    אני אומר לצ'רמנדר לרוץ כדי שסיוט הלילה לא היפגע בו

עמוד 49 מתוך 119 ראשוןראשון ... 3947484950515999 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •