אני אומר לעצמי: "אולי באמת כדאי שאני לא ילך לישון בשעה כזאת ושדרקאי עלול להופיע פה, כדי שאני ישאר פה ויעזור אם דרקאי יגיע לפה וילחם מול האגדי השני, אבל קודם כדאי שילך למרכז הפוקימונים כדי לרפא את הפוקימון שלי", אני מסתובב אל ג'ון ומארלי חזרה ואז אני אומר לג'ון: "אני ילך לרפא את הפיקאצ'ו שלי בגלל שהוא נפגע הרבה בקרב שלנו מול פיג'וט ולא כדי ללכת לישון במרכז, אחר שאני ירפא את פיקאצ'ו שלי אני יחזור לכאן גם אם דרקאי יופיע וגם אם לא בסדר ג'ון?" ואז אני מתחיל ללכת אל המרכז הפוקימונים.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
Monster
אתה רואה מאמן בעל שכמייה סגולה אומר לך:"זוהי שמורת האבנים אסור לגנוב אבני פיתוח באזור יש רק בן אדם אחד שמותר לו לקחת אבנים וזה פלינט,לך לעיר ורידיאן ושאני לא אראה אותך מנסה לגנוב!".
SportMan*
אתה נכנס אל המרכז והאחות ג'וי אומרת לך:"שירותי הלינה סגורים כאן עד להודעה חדשה עקב סיבה סודית ומיסטית שאסור לי להגיד מהי".
The Joker**
פתאום שני הפוקימונים הולכים אל הצד השני של החדר והם משחקים כאילו הם חברים טובים,צ'אק אומר לך:"הפוקימונים האלה מוזרים".
Poke Style*
אתה רואה מאמן צעיר משחק עם,המאמן אומר לך:"רוצה קרב פוקימונים זריז של אחד על אחד?".
Adidas
המאמן הולך אל עבר המעבדה,רוח קרירה מנשבת באזור,מתחיל גשם קל.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"אני אשמח אני באמת צריך איזה אימון אבל מה אתה אומר שנעשה התערבות?" ואני אחייך לעבר הילד
"אם אני ינצח אותך את תביא לי את הפיג'י שלך מה אתה אומר? ואם אני יפסיד אתה תקבל ממני מה שתרצה סבבה?" ואחייך לעבר המאמן הצעיר
"כמובן שאתה לא חייב להסכים!"
'אני חייב להשיג פוקימון מעופף חזק והפיג'י הזה נראה לי מצוין אני אצטרך לתת את כל מה שיש לי כדי שאני יזכה בו' אחשוב לעצמי
Monster
אתה רואה את האיש בעל השכמייה הסגולה אומר לך שוב:"אני מצטער על מקודם פשוט זוהי שמורה מיוחדת לשימור אבני פיתוח,די נדיר למצוא אבנים כאלה בגלל זה הייתי כזה עצבני אני מצטער סולח לי?".
יגאל*
הולמן אומר:"דרקאי תישאר באדמה עד שאגיד לך להשתמש בסיוט".
SportMan*
האחות ג'וי אומרת לך בקול מיסתורי:"איך אתה יודע מהו המקרה המיסטי, אם אתה יודע מהו, אגב למה באת לפה אם אתה יודע מהו המקרה המיסטי?".
The Joker**
צ'אק אומר לך:"הם באמת פוקימונים מוזרים מאוד,שאומרים להם להילחם הם חברים שאומרים להם להיות חברים הם נלחמים,תגיד ראית את נשמת היער?".
Poke Style*
המאמן אומר לך:"אני לא מוותר על הפיג'י שלי בחיים הוא החבר הכי טוב שלי בעצם הוא החבר היחיד שלי ואני לא אוותר אליו,כמובן עד שהוא התפתח ואז אני לא אוותר על הפיג'יוטו שלי".
Dav5000
*אוקיי.
מסתובב ושולח אגרוף חזק שפוגע בבטנה של
שעפה אל עבר העצים.
DarkTiger
תום אומר:"תגיד אפשר מחר,כי מתחיל להחשיך ואני עייף מאוד,טוב בוא נלך למרכז ונעשה את הקרב מחר".
Adidas
המאמן אומר לך:"אין צורך עד שתגיע לפה הגשם יגמר".
פתאום כאילו כלום הגשם נפסק,אין שום רמז לזה שהיה גשם לא עצים רטובים לא שלוליות ולא פוקימוני מים שאוהבים גשם.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)