Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 119 ראשוןראשון ... 41495051525361101 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 1783
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    האיש אומר לך:"קח את אבן הירח הזו ותן אותה לקלפרי של מערת הירח הקלפרי יגמול לך באופן מיוחד",אתה רואה שהאיש נותן לך אבן כסופה מוזרה.
    קיבלת אבן ירח!

[/COLOR]
    אני אומר לאיש"תודה על האבן" והולך על ורידיאן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    יגאל*
    הולמן אומר לך:"קרסליה היא הפוקימון שהטיל את קללת הסיוט על דרקאי אז למה לה לרפא את הקללה היא לא רק תשמיד את הקללה היא תשמיד גם את הדרקאי הזה שלקח לי חמש שנים באיים פולמון וניומון בניסיון למצוא אותו,אז עכשיו לתת לה להשמיד אותו בחיים לא!".

DarkTiger
    תום אומר לך:"הילדה הזו שמה היא זואי,היא הייתה איתי באותה כיתה בבית הספר למאמנים בואו נגיד שהיו לנו חילוקי דעות".

Adidas
    הילדים מסתכלים בך כאילו נפלה מין הירח הגדול ביניהם אומר לך:"תגיד לי איזה גשם בראש שלך",אתה מסתכל ואתה רואה שהגשם ממשיך.

"מה איזה גשם??" אני אומר מופתע,"אתם לא רואים אותו?לא מרגישים?"... אני אומר להם בעודי מגביר טיפה את קולי

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה מגיע לורידיאן ואתה רואה שהקרב ממשיך אתה רואה את ליאו נלחם מול חבר בצוות D,רד צועק:"להמשיך להילחם חברים!",אתה שומע את קולו של "ספקטרה פנטום" אומר :"לוחמי המחתרת ואנשי ורידיאן,פיוטר ופאלט תיכנעו ואני ארחם אליכם!".

יגאל*
    הולמן אומר לך:"לפוקימונים אגדיים יש כוחות מיוחדים שאם הם לא רוצים הם עושים מה שבראש שלהם,גם אם הם שייכים למישהו הם נשארים פראיים".

DarkTiger
    האחות ג'וי עומדת מאחורי דלפק והיא אומרת לך:"מה בשבילכם ילדים?".

Adidas
    הילדים שוב מסתכלים בך כאילו נפלת מין הירח והילד הקטן אומר לך:"אתה מדבר על הגשם של דמות קרסליה?".

4. היכל התהילה
    DarkTiger
    "לרפא אותו" אני מגיש לה את הפוקדור של טריקו

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אתה מגיע לורידיאן ואתה רואה שהקרב ממשיך אתה רואה את ליאו נלחם מול חבר בצוות D,רד צועק:"להמשיך להילחם חברים!",אתה שומע את קולו של "ספקטרה פנטום" אומר :"לוחמי המחתרת ואנשי ורידיאן,פיוטר ופאלט תיכנעו ואני ארחם אליכם!".

[/FONT][/COLOR]
    אני מחפש את רד

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    אתה רואה שלושה ליד איש מבוגר שנותן להם אוכל,המאמן אומר לך:"שלום לך נערי הצעיר מה בשבילך?".

.
    "חשבתי שאולי אתה תוכל להביא לי פיג'י אחד שיצטרף לצוות שלי? מה אתה אומר?" ואחייך אל האיש
    'אני מקווה שהוא יסכים אני ממש רוצה פיג'י'אחשוב לעצמי

7. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    Adidas
    הילדים שוב מסתכלים בך כאילו נפלת מין הירח והילד הקטן אומר לך:"אתה מדבר על הגשם של דמות קרסליה?".
    "קרסיליה? על.. על מה אתה מדבר?"

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור ומחזירה לך אותו כעבור דקה, היא אומרת לך:"ג'ון ומארלי קראו לרד או לאקווה?".
    אני אומר לאחות ג'וי: "שאני הייתי לידם לא, לא יודע אם הם קראו להם לאחר שאני הלכתי, אני חושב שאני יחזור אליהם או שכדאי שאני ישאר במרכז ואז אני יחכה פה בישיבה עד שהבעיה תפתר?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    The Joker**
    צ'אק אומר לך:"הם באמת פוקימונים מוזרים מאוד,שאומרים להם להילחם הם חברים שאומרים להם להיות חברים הם נלחמים,תגיד ראית את נשמת היער?".
    אני שואל את צ'אק:"את מה?"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

10. משתמש סופר ספאמר
    Monster

יגאל*
    הולמן אומר לך:"לפוקימונים אגדיים יש כוחות מיוחדים שאם הם לא רוצים הם עושים מה שבראש שלהם,גם אם הם שייכים למישהו הם נשארים פראיים".

DarkTiger

Adidas
    אני אומר לו שאצלי זה אחרת אני מחזיר את צ'רמנדר לפוקדור והולך להילחם בקרסיליה

11. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה רואה ליד ג'ון ומראלי את רד רגלו מדממת,ואתה רואה לידו את הפוקימונים שלו עייפים,אתה רואה שמין יער ורידיאן ודרך מספר אחד הצטרפו הפוקימונים הפראיים,אתה שומע קול מוזר שאתה שומע אותו מהדהד בראשך והקול אומר:"צבא מיוטו להשמיד את החיקויים שלנו קדימה!".

יגאל*
    הולמן אומר:"רק אופל יכול לגבור על אור!".
    מתקרב אל שהודפת אותו בגל על חושי שמהמם אותו.

SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך:"זה בסדר אם תסתכל מימנך הבחור בז'קט החום נקרה לוקר הוא שוטר שעובד בשביל המחתרת גם השוטרים האחרים ועובדי המרכז במחתרת", אתה מסתכל מימנך ואתה רואה איש בעל ז'קט חום מדבר עם אחת מין האחות ג'וי.

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"נשמת היער היא עוד שם לסלבי,יש ביער ילד שובב שמשתמש בחברים שלו פוקימוני החרק והעשב בשביל לפגוע במאמנים צעירים ואחרים,ושהוא עושה את זה סלבי מופיע ואז כול הפוקימונים שבאזור מתבלבלים".

Poke Style*
    האיש מחייך אליך בנעימות ואומר לך:"ברצון רב אבל אני לא יכול כי הפיג'י האלה גם לא שלי הם פראיים אני רק נותן להם אוכל,כמו לרטטה שעוברים פה וכמו לעוד פוקימונים".

DarkTiger
    האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור,וכעבור שלוש דקות היא מחזירה לך את הפוכדור ולידו מכתב.

Adidas
    אחד הילדים אומר לך:"האגדה מספרת על סיפור כאוב של פוקימונים,שני שבטים הדרקאי והקרסליה היו חברים טובים במשך מאות בשנים עד שמישהו רשע החליט להשתמש בכוחו של הדרקאי לרע וגרם הרס רב לרוב השבט של קרסליה,האגדה אומרת שאחת מהקרסליה הייתה מאוהבת באותו הדרקאי שהשמיד את רוב השבט וליבה נשבר ומאז מדי פעם היא בוכה גשם שנראה רק לטהורי לב מרשע כמוה וכמו הדרקאי שלה או טהורי לב מטוב כמו האיש שהשתמש בכוח הדרקאי לרע".

12. היכל התהילה
    DarkTiger
    האחות ג'וי לוקחת לך את הפוכדור,וכעבור שלוש דקות היא מחזירה לך את הפוכדור ולידו מכתב.

Adidas
    אחד הילדים אומר לך:"האגדה מספרת על סיפור כאוב של פוקימונים,שני שבטים הדרקאי והקרסליה היו חברים טובים במשך מאות בשנים עד שמישהו רשע החליט להשתמש בכוחו של הדרקאי לרע וגרם הרס רב לרוב השבט של קרסליה,האגדה אומרת שאחת מהקרסליה הייתה מאוהבת באותו הדרקאי שהשמיד את רוב השבט וליבה נשבר ומאז מדי פעם היא בוכה גשם שנראה רק לטהורי לב מרשע כמוה וכמו הדרקאי שלה או טהורי לב מטוב כמו האיש שהשתמש בכוח הדרקאי לרע".
    אני קורא את המכתב

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אתה רואה ליד ג'ון ומראלי את רד רגלו מדממת,ואתה רואה לידו את הפוקימונים שלו עייפים,אתה רואה שמין יער ורידיאן ודרך מספר אחד הצטרפו הפוקימונים הפראיים,אתה שומע קול מוזר שאתה שומע אותו מהדהד בראשך והקול אומר:"צבא מיוטו להשמיד את החיקויים שלנו קדימה!".
    [/FONT][/COLOR]
    אני ממשיך לצפות בקקרב ומחפש את צבא מיוטו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך:"זה בסדר אם תסתכל מימנך הבחור בז'קט החום נקרה לוקר הוא שוטר שעובד בשביל המחתרת גם השוטרים האחרים ועובדי המרכז במחתרת", אתה מסתכל מימנך ואתה רואה איש בעל ז'קט חום מדבר עם אחת מין האחות ג'וי.
    אני אומר לאחות ג'וי: "טוב, נראה לי אני יחזור אל מראלי וג'ון, אולי הם צריכים משהו, ביי ותודה האחות ג'וי" ואז אני מתחיל ללכת.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

15. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    האיש מחייך אליך בנעימות ואומר לך:"ברצון רב אבל אני לא יכול כי הפיג'י האלה גם לא שלי הם פראיים אני רק נותן להם אוכל,כמו לרטטה שעוברים פה וכמו לעוד פוקימונים".

"אז אין בעיה אני אתפוס אחד,קדימה סינדקוויל!"
    ואני זורק את הפוכדור של סינדקוויל לאויר
    "קדימה סינדקוויל תשתמש בחבטה צא!"

עמוד 51 מתוך 119 ראשוןראשון ... 41495051525361101 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •