Pokemon GO
עמוד 52 מתוך 119 ראשוןראשון ... 242505152535462102 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 766 עד 780 מתוך 1783
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    אתה מחפש אבל אתה רואה חבורת פוקימונים פראיים נלחמים ביחד נגד צוות D,אתה רואה את רד מדבר עם מישהו עם שריון.

SportMan*
    אתה רואה את ג'ון ומארלי מחכים לבואו של פוקימון נוסף, ג'ון אומר לך:"לך למרכז ואל תחזור לך אל לוקר ותגיד לו שצייד אבן המגמה חזר".

Poke Style*
    אתה רואה ששלושת ה ,בורחים והאיש אומר לך:"הפיג'י האלה מאוד פחדנים מה לעשות,להתראות נערי",אתה רואה אותו נכנס לבית שלו ואתה רואה את הירח עולה.

DarkTiger
    אתה פותח את המכתב ואתה רואה שבמכתב כתוב:"ירח ושמש ביום הדין יושמדו,שני לוחמים יכריעו את הקרב במוות של אחד מהם,אותו אחד ישתמש בפוקימון עוצמתי כול-כך".

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    The Joker**
    צ'אק אומר לך:"נשמת היער היא עוד שם לסלבי,יש ביער ילד שובב שמשתמש בחברים שלו פוקימוני החרק והעשב בשביל לפגוע במאמנים צעירים ואחרים,ושהוא עושה את זה סלבי מופיע ואז כול הפוקימונים שבאזור מתבלבלים".
    אני אומר לצ'אק:"אני פגשתי את הילד הזה, אני די בטוח, והוא ניסה להתקיף אותי, אבל אני לא בטוח שאני זוכר שראיתי שם את סלבי"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    אתה רואה ששלושת ה ,בורחים והאיש אומר לך:"הפיג'י האלה מאוד פחדנים מה לעשות,להתראות נערי",אתה רואה אותו נכנס לבית שלו ואתה רואה את הירח עולה.

".
    'מה אני יעשה עכשיו' אחשוב לעצמי בזמן שאני מחזיר את סינדקוויל לפוקדור
    אולי אם אני יתן להם אוכל אחד מהם יתחבר איתי.
    ואני ישים לפיג'י אחד אוכל לידי ויגיד:"בוא חמוד אני לא אפגע בך"

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה מחפש אבל אתה רואה חבורת פוקימונים פראיים נלחמים ביחד נגד צוות D,אתה רואה את רד מדבר עם מישהו עם שריון.
    [/FONT][/COLOR]
    אני בודק מי זה עם השריון שמסבר עם רד
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    Adidas
    אחד הילדים אומר לך:"האגדה מספרת על סיפור כאוב של פוקימונים,שני שבטים הדרקאי והקרסליה היו חברים טובים במשך מאות בשנים עד שמישהו רשע החליט להשתמש בכוחו של הדרקאי לרע וגרם הרס רב לרוב השבט של קרסליה,האגדה אומרת שאחת מהקרסליה הייתה מאוהבת באותו הדרקאי שהשמיד את רוב השבט וליבה נשבר ומאז מדי פעם היא בוכה גשם שנראה רק לטהורי לב מרשע כמוה וכמו הדרקאי שלה או טהורי לב מטוב כמו האיש שהשתמש בכוח הדרקאי לרע".
    "אני לא מאמין..." אני אומר לילד בעודי עדיין סורק את הסביבה ואת הגשם.
    "אז מה אני נחשב?" אני שואל את הילד בסקרנות

6. מנהל פורום ספורט לשעבר
    Monster

SportMan*
    אתה רואה את ג'ון ומארלי מחכים לבואו של פוקימון נוסף, ג'ון אומר לך:"לך למרכז ואל תחזור לך אל לוקר ותגיד לו שצייד אבן המגמה חזר".

Poke Style*

DarkTiger
    אתה פותח את המכתב ואתה רואה שבמכתב כתוב:"ירח ושמש ביום הדין יושמדו,שני לוחמים יכריעו את הקרב במוות של אחד מהם,אותו אחד ישתמש בפוקימון עוצמתי כול-כך".
    אני אומר אל ג'ון: "בסדר, אני ילך למרכז" ואני רץ מהר אל המרכז כדי להגיד ללוקר.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

7. היכל התהילה

DarkTiger
    "מה הקטע!?" אני שואל את עצמי וזורק את המכתב לפח "סתם זבל"

8. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה מתקרב אל האיש ואתה שומע שוב פעם את הקול,הפעם הקול מדבר אל מישהו מסוים והקול אומר:"רד מי הילד הזה!האם הוא שייך לקית'?",רד אומר לאיש בעל השריון:"מיוטו אומנם אתה לא פוקימון רגיל אבל אתה לא מכני ואתה ואני בעלי ברית,הצבא שלך והמחתרת שלי נהיה המנצחים במלחמה".

SportMan*
    אתה נכנס למרכז ואתה רואה את לוקר, מתקרב אליך והוא אומר לך בזמן שהוא משחק עם שערו בלחש:"ילד אתה גילית את הקרסליה שבאזור הזה נכון, בעבר הייתי צייד של חיילי צוות גאלקטיק הכוונה שהייתי צריך לתפוס אותם,בהווה אני מחפש את חיילי צוות D ומנסה ללכוד אותם".

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"תגיד ראית משהו בעצים אולי בלהבות,כי סלבי יכול להופיע בכול צורות האלמנטים של הטבע רוח קולו של הטבע,עשב כוח החיים,מים זרימת החיים ואש כעס הטבע,סלבי כנראה כעס שוב על הילד ההוא שמסתובב שם".

Poke Style*
    אתה רואה שוב את גרי והוא אומר לך:"מנסה לתפוס פיג'י יש פוקימונים הרבה יותר טובים אומנם לא באזור,יש אחד שמו סקורמרי,חוץ מין האגדיים הוא פוקימון המעופף בעל הכי הרבה עוצמה,יש לו רק מעט חולשות שמשפיעות אליו,אש וחשמל".

DarkTiger
    מופיעה דמות בעלת כובע לבן וסמל שנראה מוזר על ידיו והוא אומר לך:"אני שלחתי לך את זה,נעים מאוד אריק ון,אני מאמן הפוקימונים הכי טוב באזור אם לא בעולם,כול פוקימון שאני רוצה אני משיג,רוצה קרב?".

Adidas
    הילד אומר לך:"אני לא מכיר אותך אז אני לא יודע,עזוב רוצה קרב פוקימונים של אחד על אחד,יש לי פוקימוני מים כמו מדקיפ ופיפלאפ ולך,אגב שמי לירן ושמך?".

9. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אתה נכנס למרכז ואתה רואה את לוקר, מתקרב אליך והוא אומר לך בזמן שהוא משחק עם שערו בלחש:"ילד אתה גילית את הקרסליה שבאזור הזה נכון, בעבר הייתי צייד של חיילי צוות גאלקטיק הכוונה שהייתי צריך לתפוס אותם,בהווה אני מחפש את חיילי צוות D ומנסה ללכוד אותם".
    אני אומר ללוקר: "כן זה אני, נעים להכיר אותך לוקר, ג'ון אמר לי להגיד לך שצייד אבן המגמה חזר".

חתימה בשיפוצים.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אתה מתקרב אל האיש ואתה שומע שוב פעם את הקול,הפעם הקול מדבר אל מישהו מסוים והקול אומר:"רד מי הילד הזה!האם הוא שייך לקית'?",רד אומר לאיש בעל השריון:"מיוטו אומנם אתה לא פוקימון רגיל אבל אתה לא מכני ואתה ואני בעלי ברית,הצבא שלך והמחתרת שלי נהיה המנצחים במלחמה".
    [/COLOR.[/FONT]
    אני אומר למיוטו"אני חבר עזרתי לרד"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    Monster
    אומר לך:"לי אין חברים,אם תצליח יותר מהם הן יקנאו בך אם הם יצליחו יותר ממך אתה תכעס אליהם,מה שיותר טוב מחבר טוב הוא שותף טוב בגלל שיש לך ולשותף שלך את אותה מטרה אם אתה תצליח גם הוא יצליח,ולכן רד הוא השותף שלי".

SportMan*
    לוקר מחייך אליך ואומר לך:"צייד אבן המגמה חזר, אני מבין שג'ון חושב שהוא באק אחיו שנהרג אחרי שדרקאי וקרסליה, מטרתו של באק היא למצוא את אבן המגמה ולהשתלט בעזרת על היטרן פוקימון כיפת המגמה".

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אומר לך:"לי אין חברים,אם תצליח יותר מהם הן יקנאו בך אם הם יצליחו יותר ממך אתה תכעס אליהם,מה שיותר טוב מחבר טוב הוא שותף טוב בגלל שיש לך ולשותף שלך את אותה מטרה אם אתה תצליח גם הוא יצליח,ולכן רד הוא השותף שלי".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר למיוטו"אוקי לעזור לך במשהו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    לוקר מחייך אליך ואומר לך:"צייד אבן המגמה חזר, אני מבין שג'ון חושב שהוא באק אחיו שנהרג אחרי שדרקאי וקרסליה, מטרתו של באק היא למצוא את אבן המגמה ולהשתלט בעזרת על היטרן פוקימון כיפת המגמה".
    אני אומר ללוקר: "אז זה מטרתו של הצייד הזה באק, הוא אמר לי להשאר פה במרכז אז אני יחכה פה עד שיקרה משהו, אז מה עושים?".

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    אתה רואה שוב את גרי והוא אומר לך:"מנסה לתפוס פיג'י יש פוקימונים הרבה יותר טובים אומנם לא באזור,יש אחד שמו סקורמרי,חוץ מין האגדיים הוא פוקימון המעופף בעל הכי הרבה עוצמה,יש לו רק מעט חולשות שמשפיעות אליו,אש וחשמל".

.
    "מה אתה אומר תודה על העצה ידידי אני חושב שאתפוס סקרמורי תודה"
    'וואו גרי עוזר לי הרבה חחח כנראה שהוא מנסה להכין אותי לקרב שלנו או משהו חח או שהוא סתם נהנה לעזור לי' אחשוב בשמחה

15. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    Adidas
    הילד אומר לך:"אני לא מכיר אותך אז אני לא יודע,עזוב רוצה קרב פוקימונים של אחד על אחד,יש לי פוקימוני מים כמו מדקיפ ופיפלאפ ולך,אגב שמי לירן ושמך?".
    "חח טוב..." אני אומר לו בחיוך מוזר.

"קוראים לי מקס,נעים מאוד"
    "יש לי סקוירטל אבל עדיין לא נלחמתי איתו אז אל תקשה עליי אוקיי?" אני אומר לו בנחמדות ומוציא את סקוירטל מהפוכדור

עמוד 52 מתוך 119 ראשוןראשון ... 242505152535462102 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •