[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
לואיס אומר לך בקול אסרטיבי אך נחמד:"כן אבל בגלל הפלישה המכון שלי טיפה הרוס אז נצטרך לערוך את הקרב שלנו פה,אחד על אחד בלי מתקפות אפקטיביות רק שמשפיעות באופן חזק".
יגאל*
מתחמק באופן מיוחד מין המתקפה ומשתמש בגחלת חזקה שגורמת לאוויר החם שבאזור לחם יותר ויותר,השופט אומר:"והמגבי של אדון הלהבות לואיס משתמש בגחלת חזקה שגורמת לאוויר הנעים שפה להפוך לחם מאוד".
SportMan*
לואיס מסתכל על השמיים הוא רואה את השמש הזורחת בשמיי ורידיאן הוא אומר לך:"נערוך את הקרב עכשיו אבל לא בזירת הקרב של המכון,בחוץ שכוחות אש יהיו חזקים".
The Joker**
שוב פעם הפוקימונים שלך מתעלמים ממך ומתחילים לריב זה עם זה באופן מאוד מוזר,צ'אק יורד ואומר לך:"סלבי אכן היה פה לפי המרכז המיוחד לחקר היער,אני מבקש שתלך מפה אל עבר ורידיאן".
Poke Style*
*בקרוב אני אפרסם את התוצאות למי שזכה.
לואיס אומר לך:"ילד מצטער אני נלחם אומנם עם כמה פוקימונים אבל חוקי המכון הם אחד על אחד,קרב סופי לגמרי",וולקנר מצטרף לשיחה והוא אומר לך וללואיס:"לואיס יום יפה היום תערכו את הקרב פה,ואני יהיה השופט,מה אתה אומר ילד?".
Dav5000
נופלת על הראש,המאמן שנלחם מולך אומר לך:"אתה נלחם טוב,אבל לפוקימון שלך אין כושר להגנה,לכן אני הולך,רוזליה חזור",אתה רואה את המאמן מוציא את הפוכדור ומחזיר את הפוקימון שלו,הוא הולך אל עבר העיר ורידיאן.
Adidas
לירן אומר לך בקור רוח:"כן למה לא,אני עוד צריך לדעת איך הפוקימון שלי הפסיד כול כך מהר",גשם מתחיל לרדת אתה רואה דמות מסתורית מתקרבת אל עבר המרכז של ורידיאן,לירן אומר לך:"נו קדימה מתחיל לרדת גשם בוא למרכז".
אני דורש שההודעות יהיו מושקעות מאוד מאוד בלי זה תקבלו כוכב אדום!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אה סבבה אחי
-------------------
"אין בעיה אתה מוכן לקרב לואיס נעשה קרב של אחד על אחד"
'אין שום מצב שאני יוותר ללואיס הזה אני חייב לזות בתג המכון הזה'
אני מסתכל על הפוקדור של סינדקוויל ואומר:"אתה ה-פוקימון שלי אז קדימה בוא נראה לו מה אנחנו שווים,קדימה סינדקוויל!"
ואני אזרוק את הפוכדור לאוויר
"קדימה לואיס תוציא את הפוקימון שלך!" ואחייך ללואיס
Monster
*זה לואיס.
לואיס אומר לך:"השגתי מהמפקדה של השוטרים כמה פוקימוני אש טובים אתה יודע בתור מגן העיר אני יכול לקחת כמה פוקימוני אש חזקים בתאריכים מסוימים".
יגאל**
*אני דרשתי הודעות מושקעות ולא חצי משפט!
משתמש בחבטה אך לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי תגן על עצמך בעזרת אגרוף אש!",ידיו של
הופכות לכדורי אש,שני הפוקימונים מתקרבים זה אל זה במתקפות חזקות שלא ידוע מי יכול לנצח בקרב.
SportMan*
לואיס אומר לך:"זה תמיד נשאר אחד על אחד זה תמיד גם יישאר עד שיבוא יומי לפרוש מין מנהיגות מכון ולהיות משהו אחר,אולי חבר רביעית על או מאמן על אולי משהו אחר לך תדע מה יהיה מחר ידידי".
Poke Style*
לואיס אומר לך:"מלחמת אש באש זה נשמע נחמד,צא מגבי האדיר!",אתה רואה לפניךמוכן ודרוך לקרבות קשים מאוד,לואיס אומר לך:"הכבוד להתחיל הוא שלך".
Dav5000
נכנסת לפוכדור שלה ואתה שומע קול רגוע שאומר לך:"אז הקרב של ליאור נגדך,ליאור הוא זה שנלחמת נגדו הוא מאמן שחצן ברגע שיש לו קרב משעמם הוא לוקח את הפוקימונים שלו והולך".
Adidas
לירן אומר לך:"זה מאמן הצל הוא מאמן פוקימוני אופל ורוח נכון השם שלו מפחיד אבל הוא בחור טוב לב ותמיד מוכן לעזור למי שצריך עזרה",אתה רואה את מאמן הצל יוצא מין המרכז ומסמן ללירן לבוא איתו למרכז.
מי שיש לו כוכב אדום זה מקטין לו את הסיכויים לזכות בהגרלה,אם יש כוכב כחול זה מגדיל את הסיכויים לזכות בהגרלה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)