Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 119 ראשוןראשון ... 646545556575866106 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1783
  1. מנהל פורום ספורט לשעבר
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    SportMan*
    לואיס מופיע מאחוריך ואומר לך:"הרגל שלי בסדר אתה תערוך נגדי את הקרב שלך על התג הראשון,אני מקווה שיש לך פוקימונים חזקים כי אני אוהב אתגרים קשים".
    אני אומר ללואיס: "יופי, שמח שהרגל שלך בסדר, אז אנחנו נעשה את הקרב מחר או שאפשר עוד היום?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

2. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Monster
    אתה רואה את האיש בעל השכמייה הסגולה אומר לך שוב:"אני מצטער על מקודם פשוט זוהי שמורה מיוחדת לשימור אבני פיתוח,די נדיר למצוא אבנים כאלה בגלל זה הייתי כזה עצבני אני מצטער סולח לי?".

יגאל*
    הולמן אומר:"דרקאי תישאר באדמה עד שאגיד לך להשתמש בסיוט".

SportMan*
    האחות ג'וי אומרת לך בקול מיסתורי:"איך אתה יודע מהו המקרה המיסטי, אם אתה יודע מהו, אגב למה באת לפה אם אתה יודע מהו המקרה המיסטי?".

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"הם באמת פוקימונים מוזרים מאוד,שאומרים להם להילחם הם חברים שאומרים להם להיות חברים הם נלחמים,תגיד ראית את נשמת היער?".

Poke Style*
    המאמן אומר לך:"אני לא מוותר על הפיג'י שלי בחיים הוא החבר הכי טוב שלי בעצם הוא החבר היחיד שלי ואני לא אוותר אליו,כמובן עד שהוא התפתח ואז אני לא אוותר על הפיג'יוטו שלי".

Dav5000
    *אוקיי.
    מסתובב ושולח אגרוף חזק שפוגע בבטנה של שעפה אל עבר העצים.

DarkTiger
    תום אומר:"תגיד אפשר מחר,כי מתחיל להחשיך ואני עייף מאוד,טוב בוא נלך למרכז ונעשה את הקרב מחר".

Adidas
    המאמן אומר לך:"אין צורך עד שתגיע לפה הגשם יגמר".
    פתאום כאילו כלום הגשם נפסק,אין שום רמז לזה שהיה גשם לא עצים רטובים לא שלוליות ולא פוקימוני מים שאוהבים גשם.
    אני צועק לפיפלאפ "תנסי לנחות על הרגליים"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אתה רואה את המסוק של צוות D נעלם ואיתו כול הפוקימונים של הצבא,לואיס עומד מאחוריך ואומר לך:"ילד רוצה עכשיו את הקרב על התג "להבת ורידיאן",או שאתה רוצה לנוח?".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר ללאויס"אני רוצה נגדך עכשיו קרב.אתה יכול?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    אתה רואה,מאמן בעל מסכה מוזרה על פניו,וולקנר אומר לאיש הזה:"לואיס ידידי הוותיק,מה נשמע נו יש מתחרים חדשים על התג שלך?",האיש ששמו לואיס אומר בקול צלול לוולקנר:"לא סוג אש הוא סוג מסוכן יותר מחשמל ידידי,אין סיכוי למאמנים מתחילים לנצח במכון הזה".
    אני עושה הגרלה בקרוב על פוקימון מאוד נדיר אבל מאוד.
    מגניב אחי מתי ההגרלה?
    -------------------
    "הייי אתה כן אתה" אצעק לעבר מאמן מכון האש
    "אני רוצה להתחרות נגדך בקרב 2 על 2 מה אתה אומר?" ואני יסתכל למנהיג המכון בעיניים

5. משתמש מנוסה
    The Joker**
    צ'אק אומר לך:"טוב סלבי היה שם,אם הוא שם אז אין טעם למכון האימונים הזה,אז מצטער אתה תצטרך ללכת להתאמן",צ'אק עולה למעלה ואתה פשוט עומד שם לבד בחדר ריק.
    אני אומר לדאסקל ואלקיד:"אוקיי חברים, תקשיבו, אני צריך שאתה אלקיד תלמד את דאסקל אגרוף ברק אוקיי? ואל תלחמו אחד נגד השני"
    לשעבר MatanS23

גם אני שומע רוק ומטאל- המוסיקה הטובה בעולם!

יש רק קבוצה אחת בישבילי - Manchester United
    Spoiler ספוילר

6. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    אתה רואה את המסוק של צוות D נעלם ואיתו כול הפוקימונים של הצבא,לואיס עומד מאחוריך ואומר לך:"ילד רוצה עכשיו את הקרב על התג "להבת ורידיאן",או שאתה רוצה לנוח?".

יגאל*
    אתה רואה את ואת עומדים על הזירה,זרמי הלבה גורמים לאוויר הנעים שבאזור להתחמם,לואיס אומר לך:"האורחים של המכון שלי תמיד מתחילים תן אתה את המתקפה,זכור את חוקי המכון רק מתקפות שיכולות באמת לעזור לנצח,אני שונא את מתקפת הצעקה וכאלה,בגלל זה יש חוקים לכול מכון החוקים של המכון האלה הם לא להשתמש במתקפות אפקטיביות".

SportMan*
    לואיס מופיע מאחוריך ואומר לך:"הרגל שלי בסדר אתה תערוך נגדי את הקרב שלך על התג הראשון,אני מקווה שיש לך פוקימונים חזקים כי אני אוהב אתגרים קשים".

The Joker**
    צ'אק אומר לך:"טוב סלבי היה שם,אם הוא שם אז אין טעם למכון האימונים הזה,אז מצטער אתה תצטרך ללכת להתאמן",צ'אק עולה למעלה ואתה פשוט עומד שם לבד בחדר ריק.

Poke Style*
    אתה רואה,מאמן בעל מסכה מוזרה על פניו,וולקנר אומר לאיש הזה:"לואיס ידידי הוותיק,מה נשמע נו יש מתחרים חדשים על התג שלך?",האיש ששמו לואיס אומר בקול צלול לוולקנר:"לא סוג אש הוא סוג מסוכן יותר מחשמל ידידי,אין סיכוי למאמנים מתחילים לנצח במכון הזה".

Adidas
    לירן אומר לך:"אני מאמן של פוקימוני מים חזקים,רק שתדע שיום יבוא עוד ניפגש,אני רוצה שתדע שאני ואתה נלחם על תג בקרוב מאוד",לירן הולך אל עבר העיר ורידיאן ואיתו הילד שהוא שיחק איתו.

אני עושה הגרלה בקרוב על פוקימון מאוד נדיר אבל מאוד.
    אני אומר לו בסדר ואחר כך אומר לצ'רמנדר לתקוף בחבטה

7. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    לואיס אומר לך בקול אסרטיבי אך נחמד:"כן אבל בגלל הפלישה המכון שלי טיפה הרוס אז נצטרך לערוך את הקרב שלנו פה,אחד על אחד בלי מתקפות אפקטיביות רק שמשפיעות באופן חזק".

יגאל*
    מתחמק באופן מיוחד מין המתקפה ומשתמש בגחלת חזקה שגורמת לאוויר החם שבאזור לחם יותר ויותר,השופט אומר:"והמגבי של אדון הלהבות לואיס משתמש בגחלת חזקה שגורמת לאוויר הנעים שפה להפוך לחם מאוד".

SportMan*
    לואיס מסתכל על השמיים הוא רואה את השמש הזורחת בשמיי ורידיאן הוא אומר לך:"נערוך את הקרב עכשיו אבל לא בזירת הקרב של המכון,בחוץ שכוחות אש יהיו חזקים".

The Joker**
    שוב פעם הפוקימונים שלך מתעלמים ממך ומתחילים לריב זה עם זה באופן מאוד מוזר,צ'אק יורד ואומר לך:"סלבי אכן היה פה לפי המרכז המיוחד לחקר היער,אני מבקש שתלך מפה אל עבר ורידיאן".

Poke Style*
    *בקרוב אני אפרסם את התוצאות למי שזכה.
    לואיס אומר לך:"ילד מצטער אני נלחם אומנם עם כמה פוקימונים אבל חוקי המכון הם אחד על אחד,קרב סופי לגמרי",וולקנר מצטרף לשיחה והוא אומר לך וללואיס:"לואיס יום יפה היום תערכו את הקרב פה,ואני יהיה השופט,מה אתה אומר ילד?".

Dav5000
    נופלת על הראש,המאמן שנלחם מולך אומר לך:"אתה נלחם טוב,אבל לפוקימון שלך אין כושר להגנה,לכן אני הולך,רוזליה חזור",אתה רואה את המאמן מוציא את הפוכדור ומחזיר את הפוקימון שלו,הוא הולך אל עבר העיר ורידיאן.

Adidas
    לירן אומר לך בקור רוח:"כן למה לא,אני עוד צריך לדעת איך הפוקימון שלי הפסיד כול כך מהר",גשם מתחיל לרדת אתה רואה דמות מסתורית מתקרבת אל עבר המרכז של ורידיאן,לירן אומר לך:"נו קדימה מתחיל לרדת גשם בוא למרכז".

אני דורש שההודעות יהיו מושקעות מאוד מאוד בלי זה תקבלו כוכב אדום!

8. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    לואיס אומר לך בקול אסרטיבי אך נחמד:"כן אבל בגלל הפלישה המכון שלי טיפה הרוס אז נצטרך לערוך את הקרב שלנו פה,אחד על אחד בלי מתקפות אפקטיביות רק שמשפיעות באופן חזק".

יגאל*
    מתחמק באופן מיוחד מין המתקפה ומשתמש בגחלת חזקה שגורמת לאוויר החם שבאזור לחם יותר ויותר,השופט אומר:"והמגבי של אדון הלהבות לואיס משתמש בגחלת חזקה שגורמת לאוויר הנעים שפה להפוך לחם מאוד".

SportMan*
    לואיס מסתכל על השמיים הוא רואה את השמש הזורחת בשמיי ורידיאן הוא אומר לך:"נערוך את הקרב עכשיו אבל לא בזירת הקרב של המכון,בחוץ שכוחות אש יהיו חזקים".

The Joker**
    שוב פעם הפוקימונים שלך מתעלמים ממך ומתחילים לריב זה עם זה באופן מאוד מוזר,צ'אק יורד ואומר לך:"סלבי אכן היה פה לפי המרכז המיוחד לחקר היער,אני מבקש שתלך מפה אל עבר ורידיאן".

Poke Style*
    לואיס אומר לך:"ילד מצטער אני נלחם אומנם עם כמה פוקימונים אבל חוקי המכון הם אחד על אחד,קרב סופי לגמרי",וולקנר מצטרף לשיחה והוא אומר לך וללואיס:"לואיס יום יפה היום תערכו את הקרב פה,ואני יהיה השופט,מה אתה אומר ילד?".

Dav5000
    נופלת על הראש,המאמן שנלחם מולך אומר לך:"אתה נלחם טוב,אבל לפוקימון שלך אין כושר להגנה,לכן אני הולך,רוזליה חזור",אתה רואה את המאמן מוציא את הפוכדור ומחזיר את הפוקימון שלו,הוא הולך אל עבר העיר ורידיאן.

Adidas
    לירן אומר לך בקור רוח:"כן למה לא,אני עוד צריך לדעת איך הפוקימון שלי הפסיד כול כך מהר",גשם מתחיל לרדת אתה רואה דמות מסתורית מתקרבת אל עבר המרכז של ורידיאן,לירן אומר לך:"נו קדימה מתחיל לרדת גשם בוא למרכז".

אני אומר לצ'רמנדר לתקוף שוב בדחיפה

9. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    Monster

יגאל*

SportMan*

The Joker**

Poke Style*

Dav5000

Adidas

"חח גם אני" אני אומר בצחוק

"חכו!" אני אומר להם בבהלה,"אתם לא רואים את זה?" אני אומר בעודי מצביע על הדמות המסתורית

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    [/FONT][/COLOR]
    אני אומר ללאויס"אין בעיה מסכים"אני מוציא את וופר לקרב שלי נגד לוקאס
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    אה סבבה אחי
    -------------------
    "אין בעיה אתה מוכן לקרב לואיס נעשה קרב של אחד על אחד"
    'אין שום מצב שאני יוותר ללואיס הזה אני חייב לזות בתג המכון הזה'
    אני מסתכל על הפוקדור של סינדקוויל ואומר:"אתה ה-פוקימון שלי אז קדימה בוא נראה לו מה אנחנו שווים,קדימה סינדקוויל!"
    ואני אזרוק את הפוכדור לאוויר
    "קדימה לואיס תוציא את הפוקימון שלך!" ואחייך ללואיס

12. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    Monster

יגאל*

SportMan*

The Joker**

Poke Style*

Dav5000

Adidas

אני חושב לעצמי "מה? איזה חוצפן"
    ואומר לפיפלאפ "אנחנו נתאמן ועוד נקרע אותו פעם נכון?"
    ואז שם את הפוקדור לידה ואומר לה
    "אם את רוצה תיכנסי אם לא, את יכולה להשאר מחוץ לפוקדור"

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אני אומר ללואיס: "יופי, אז בוא נלך בחוץ ונתחיל בקרב שלנו, אנחנו עדיין בקרב של 1 מול 1 או שזה השתנה?".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    *זה לואיס.
    לואיס אומר לך:"השגתי מהמפקדה של השוטרים כמה פוקימוני אש טובים אתה יודע בתור מגן העיר אני יכול לקחת כמה פוקימוני אש חזקים בתאריכים מסוימים".

יגאל**
    *אני דרשתי הודעות מושקעות ולא חצי משפט!
    משתמש בחבטה אך לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי תגן על עצמך בעזרת אגרוף אש!",ידיו של הופכות לכדורי אש,שני הפוקימונים מתקרבים זה אל זה במתקפות חזקות שלא ידוע מי יכול לנצח בקרב.

SportMan*
    לואיס אומר לך:"זה תמיד נשאר אחד על אחד זה תמיד גם יישאר עד שיבוא יומי לפרוש מין מנהיגות מכון ולהיות משהו אחר,אולי חבר רביעית על או מאמן על אולי משהו אחר לך תדע מה יהיה מחר ידידי".

Poke Style*
    לואיס אומר לך:"מלחמת אש באש זה נשמע נחמד,צא מגבי האדיר!",אתה רואה לפניך מוכן ודרוך לקרבות קשים מאוד,לואיס אומר לך:"הכבוד להתחיל הוא שלך".

Dav5000
    נכנסת לפוכדור שלה ואתה שומע קול רגוע שאומר לך:"אז הקרב של ליאור נגדך,ליאור הוא זה שנלחמת נגדו הוא מאמן שחצן ברגע שיש לו קרב משעמם הוא לוקח את הפוקימונים שלו והולך".

Adidas
    לירן אומר לך:"זה מאמן הצל הוא מאמן פוקימוני אופל ורוח נכון השם שלו מפחיד אבל הוא בחור טוב לב ותמיד מוכן לעזור למי שצריך עזרה",אתה רואה את מאמן הצל יוצא מין המרכז ומסמן ללירן לבוא איתו למרכז.

מי שיש לו כוכב אדום זה מקטין לו את הסיכויים לזכות בהגרלה,אם יש כוכב כחול זה מגדיל את הסיכויים לזכות בהגרלה.

15. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    *זה לואיס.
    לואיס אומר לך:"השגתי מהמפקדה של השוטרים כמה פוקימוני אש טובים אתה יודע בתור מגן העיר אני יכול לקחת כמה פוקימוני אש חזקים בתאריכים מסוימים".

יגאל**
    *אני דרשתי הודעות מושקעות ולא חצי משפט!
    משתמש בחבטה אך לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי תגן על עצמך בעזרת אגרוף אש!",ידיו של הופכות לכדורי אש,שני הפוקימונים מתקרבים זה אל זה במתקפות חזקות שלא ידוע מי יכול לנצח בקרב.

SportMan*
    לואיס אומר לך:"זה תמיד נשאר אחד על אחד זה תמיד גם יישאר עד שיבוא יומי לפרוש מין מנהיגות מכון ולהיות משהו אחר,אולי חבר רביעית על או מאמן על אולי משהו אחר לך תדע מה יהיה מחר ידידי".

Poke Style*
    לואיס אומר לך:"מלחמת אש באש זה נשמע נחמד,צא מגבי האדיר!",אתה רואה לפניך מוכן ודרוך לקרבות קשים מאוד,לואיס אומר לך:"הכבוד להתחיל הוא שלך".

Dav5000
    נכנסת לפוכדור שלה ואתה שומע קול רגוע שאומר לך:"אז הקרב של ליאור נגדך,ליאור הוא זה שנלחמת נגדו הוא מאמן שחצן ברגע שיש לו קרב משעמם הוא לוקח את הפוקימונים שלו והולך".

Adidas
    לירן אומר לך:"זה מאמן הצל הוא מאמן פוקימוני אופל ורוח נכון השם שלו מפחיד אבל הוא בחור טוב לב ותמיד מוכן לעזור למי שצריך עזרה",אתה רואה את מאמן הצל יוצא מין המרכז ומסמן ללירן לבוא איתו למרכז.

מי שיש לו כוכב אדום זה מקטין לו את הסיכויים לזכות בהגרלה,אם יש כוכב כחול זה מגדיל את הסיכויים לזכות בהגרלה.
    בסדר
    ---------
    אני אומר לצ'רמנדר לקום מהר ולתקוף את מגבי בחבטה ואחר כך לתקוף אותו שוב בחבטה

עמוד 56 מתוך 119 ראשוןראשון ... 646545556575866106 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •