Pokemon GO
עמוד 57 מתוך 119 ראשוןראשון ... 747555657585967107 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 841 עד 855 מתוך 1783
  1. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    *זה לואיס.
    לואיס אומר לך:"השגתי מהמפקדה של השוטרים כמה פוקימוני אש טובים אתה יודע בתור מגן העיר אני יכול לקחת כמה פוקימוני אש חזקים בתאריכים מסוימים".

יגאל**
    *אני דרשתי הודעות מושקעות ולא חצי משפט!
    משתמש בחבטה אך לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי תגן על עצמך בעזרת אגרוף אש!",ידיו של הופכות לכדורי אש,שני הפוקימונים מתקרבים זה אל זה במתקפות חזקות שלא ידוע מי יכול לנצח בקרב.

SportMan*
    לואיס אומר לך:"זה תמיד נשאר אחד על אחד זה תמיד גם יישאר עד שיבוא יומי לפרוש מין מנהיגות מכון ולהיות משהו אחר,אולי חבר רביעית על או מאמן על אולי משהו אחר לך תדע מה יהיה מחר ידידי".

Poke Style*
    לואיס אומר לך:"מלחמת אש באש זה נשמע נחמד,צא מגבי האדיר!",אתה רואה לפניך מוכן ודרוך לקרבות קשים מאוד,לואיס אומר לך:"הכבוד להתחיל הוא שלך".

Dav5000
    נכנסת לפוכדור שלה ואתה שומע קול רגוע שאומר לך:"אז הקרב של ליאור נגדך,ליאור הוא זה שנלחמת נגדו הוא מאמן שחצן ברגע שיש לו קרב משעמם הוא לוקח את הפוקימונים שלו והולך".

Adidas
    לירן אומר לך:"זה מאמן הצל הוא מאמן פוקימוני אופל ורוח נכון השם שלו מפחיד אבל הוא בחור טוב לב ותמיד מוכן לעזור למי שצריך עזרה",אתה רואה את מאמן הצל יוצא מין המרכז ומסמן ללירן לבוא איתו למרכז.

מי שיש לו כוכב אדום זה מקטין לו את הסיכויים לזכות בהגרלה,אם יש כוכב כחול זה מגדיל את הסיכויים לזכות בהגרלה.
    אני אומר "מי זה?" ומחפש את מי שאמר את זה

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Mons
    Poke Style*
    לואיס אומר לך:"מלחמת אש באש זה נשמע נחמד,צא מגבי האדיר!",אתה רואה לפניך מוכן ודרוך לקרבות קשים מאוד,לואיס אומר לך:"הכבוד להתחיל הוא שלך".

.
    "תודה רבה לואיס,סינדקוויל תקוף בחבטה קדימה!"
    'המגבי הזה נראה לי חזק ואם הוא מיומן ע"י מנהיג המכון הזה אז אני צריך לצפות להפתעה גדולה מאוד' אחשוב לעצמי

3. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    Monster
    *זה לואיס.
    לואיס אומר לך:"השגתי מהמפקדה של השוטרים כמה פוקימוני אש טובים אתה יודע בתור מגן העיר אני יכול לקחת כמה פוקימוני אש חזקים בתאריכים מסוימים".

יגאל**
    *אני דרשתי הודעות מושקעות ולא חצי משפט!
    משתמש בחבטה אך לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי תגן על עצמך בעזרת אגרוף אש!",ידיו של הופכות לכדורי אש,שני הפוקימונים מתקרבים זה אל זה במתקפות חזקות שלא ידוע מי יכול לנצח בקרב.

SportMan*
    לואיס אומר לך:"זה תמיד נשאר אחד על אחד זה תמיד גם יישאר עד שיבוא יומי לפרוש מין מנהיגות מכון ולהיות משהו אחר,אולי חבר רביעית על או מאמן על אולי משהו אחר לך תדע מה יהיה מחר ידידי".

Poke Style*

Dav5000
    נכנסת לפוכדור שלה ואתה שומע קול רגוע שאומר לך:"אז הקרב של ליאור נגדך,ליאור הוא זה שנלחמת נגדו הוא מאמן שחצן ברגע שיש לו קרב משעמם הוא לוקח את הפוקימונים שלו והולך".

Adidas
    לירן אומר לך:"זה מאמן הצל הוא מאמן פוקימוני אופל ורוח נכון השם שלו מפחיד אבל הוא בחור טוב לב ותמיד מוכן לעזור למי שצריך עזרה",אתה רואה את מאמן הצל יוצא מין המרכז ומסמן ללירן לבוא איתו למרכז.

מי שיש לו כוכב אדום זה מקטין לו את הסיכויים לזכות בהגרלה,אם יש כוכב כחול זה מגדיל את הסיכויים לזכות בהגרלה.
    "לירן אתה מתכוון ללכת?" אני שואל בחשש,הבן אדם נראה מפחיד אך אני מחליט לסמוך על מילותיו של לירן ולהתעלם מזה.
    "מה נראה לך שהוא רוצה ממך?" אני שואל אותו בסקרנות

_______
    אם אפשר לשאול,איך פועלת ההגרלה ? : D

4. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אני אומר ללואיס: "טוב, אז בוא נתחיל כבר את הקרב שלנו לואיס, בא לי כבר סוף סוף לנצח קרב במסע שלי".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

5. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    חח בלי לשגע אבל אמרתה שמשחק ל12 אז הייתי רוצה להירשם

כינוי:moriomer
    שם במשחק:לואיס ראש.
    תמונה\תיאור:

פוקימוןהתחלתי:מאדקים
    פוקימונים:לאלגעת
    כסף:3000$
    ציוד:5 פוכדורים.,פוקדע,חכה ישנה,מפה.
    בקשות:שותף שיהיה איתי במסע
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    יגאל**
    *אוקיי.
    לואיס אומר לפוקימון שלו בקור רוח:"תשתמש ברוח חמה!",מין גופו של יוצאים להבות קטנות שמקיפות את הזירה,אתה רואה את השופט מתחיל להתחבא במקום מוגן אתה רואה להבה קטנה עוברת לידך.

SportMan*
    אתה רואה ילד קטן מתקרב אל לואיס ואומר לו משהו שאתה לא מבין ולואיס אומר לך:"מצטער אני חייב ללכת לאן שהוא,הקרב בינינו נדחה אתה יכול להילחם מול המחליף שלי שנמצא בצפון העיר ורידיאן".

Poke Style*
    לואיס אומר לפוקימון שלו בקור רוח:"תשתמש ברוחות לוהטות של המוות השחור!",מין גופו של יוצאים כבלי אש שחורים שמקיפים את האזור.
    Dav5000
    אתה רואה שמין אחד העצים הסמוכים יוצא ילד קטן בעל שיער חום חלק שאומר לך:"שמי לירון ואני אחיו של מי שנלחמת מולו הוא די מעצבן נכון,אני לא מאמן פוקימונים בגלל שאני צעיר מדי אבל אני הולך להיות יום אחד מאסטר פוקימונים!".

Adidas
    *אני בוחר מספר לכול משתמש זורק קובייה מיוחדת והמספר הזוכה יקבל את הפוקימון,אם המספר לא שייך לאף משתמש ההגרלה מתבטלת.
    לירן אומר לך:"מאמן הצל ואני חברים טובים הוא זה שהגן עליי באחד הימים מאיזה דרקאי שרצה לפגוע בעירי,הוא די נחמד רוצה להכיר אותו?".

Moriomer
    תחליף התחלתי.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    *זה לואיס.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר ללאויס"אז תוציא את הפוקימון שלך.אני רוצה להביס אותך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    לואיס אומר לפוקימון שלו בקור רוח:"תשתמש ברוחות לוהטות של המוות השחור!",מין גופו של יוצאים כבלי אש שחורים שמקיפים את האזור.
    .
    "סינדקוויל תשתמש בגלגול כדי לנסות להתחמק ואז תשתמש בחבטה צא!"

9. משתמש מנוסה
    Adidas
    *אני בוחר מספר לכול משתמש זורק קובייה מיוחדת והמספר הזוכה יקבל את הפוקימון,אם המספר לא שייך לאף משתמש ההגרלה מתבטלת.
    לירן אומר לך:"מאמן הצל ואני חברים טובים הוא זה שהגן עליי באחד הימים מאיזה דרקאי שרצה לפגוע בעירי,הוא די נחמד רוצה להכיר אותו?".
    "דארקראי?ואוו" אני אומר לו כאשר במוחי הדעות עליו משתנות.
    "אני אשמח להכיר אותו" אני אומר לו.

10. וואו כל כך אין לי מושג
    שם: דוד
    יגאל**
    *אוקיי.
    לואיס אומר לפוקימון שלו בקור רוח:"תשתמש ברוח חמה!",מין גופו של יוצאים להבות קטנות שמקיפות את הזירה,אתה רואה את השופט מתחיל להתחבא במקום מוגן אתה רואה להבה קטנה עוברת לידך.

SportMan*
    אתה רואה ילד קטן מתקרב אל לואיס ואומר לו משהו שאתה לא מבין ולואיס אומר לך:"מצטער אני חייב ללכת לאן שהוא,הקרב בינינו נדחה אתה יכול להילחם מול המחליף שלי שנמצא בצפון העיר ורידיאן".

Poke Style*
    Dav5000
    אתה רואה שמין אחד העצים הסמוכים יוצא ילד קטן בעל שיער חום חלק שאומר לך:"שמי לירון ואני אחיו של מי שנלחמת מולו הוא די מעצבן נכון,אני לא מאמן פוקימונים בגלל שאני צעיר מדי אבל אני הולך להיות יום אחד מאסטר פוקימונים!".

Adidas

Moriomer
    תחליף התחלתי.
    אני עונה לו "הוא באמת מעצבן, טוב אני צריך ללכת אולי נפגש מתישהו באחד המחוזות
    ואז אנצח אותך, ביי" ואני הולך לכיוון ויאורדיאון.

11. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ערכתי
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

12. משתמש סופר ספאמר
    יגאל**
    *אוקיי.

SportMan*

Poke Style*
    Dav5000

Adidas

Moriomer
    תחליף התחלתי.
    אני זז קצת שהלהבה לא תפגע בי ואומר לצ'רמנדר להמשיך לתקוף בחבטות

13. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אני אומר ללואיס: "טוב, אני ילך למחליף שנמצא בצפון העיר", אני מתחיל ללכת לצפון העיר כדי להלחם מול המחליף.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

14. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    לואיס אומר בשלווה:"ידידי הצעיר אין לך סבלנות כמו פוקימוני אש שלהוטים ללמוד איך לנצח בקרבות או אולי כמו פוקימוני חרק כגון בידריל שרוצים רק לתקוף".

יגאל**
    ממשיך להתחמק מין החבטות ומין גופו ממשיכות לצאת להבות קטנות שזזות בכול המגרש,אתה רואה את השופט חוזר אבל הוא לבוש באפוד מגן.

SportMan*
    אחת מין האחיות ג'וי אומרת לך:"יש מצפן קיר ליד המרכז לך לכיוון צפון מזרח שמה נמצא המחליף",לואיס אומר לך:"תגיד לו שאני שלחתי אותך ואז הוא יבוא ישר".

Poke Style*
    לואיס אומר לך בזעם:"אמרתי רק מתקפות שמועילות בקרב ולא מתקפות כאלו,הקרב נגמר עכשיו עקב הפרת חוקי המכון לא זכית בתג עוף מפה עכשיו",לואיס מחזיר את הפוקימון שלו והולך לחדר שהיה מאחוריו.

Dav5000
    לירון אומר לך:"אני אולי לא בעל רישיון מאמן אבל יש לי פוקימון אחד שקיבלתי מאבי לפני שהוא יצר למסע המחקר שלו".

Adidas
    לירן אומר לך:"את דרקאי אתה לא רוצה להכיר מקרוב,תאמין לאחד שיודע,בוא אני אכיר לך את מאמן הצל".

Moriomer
    אתה יוצא מין המעבדה,רוח קרירה לא מתאימה לעונה מתחילה לנשב הפוכדור של הפוקימון הראשון שלך בידיך,אתה רואה שמחוץ לעיר פאלט בגבול לדרך מספר אחד עומד מישהו בעל פנס וכובע כחול,האיש אומר לך:"אני מזמין אותך לקרב פוקימונים אחד על אחד".

15. משתמש מנוסה
    Monster
    לואיס אומר בשלווה:"ידידי הצעיר אין לך סבלנות כמו פוקימוני אש שלהוטים ללמוד איך לנצח בקרבות או אולי כמו פוקימוני חרק כגון בידריל שרוצים רק לתקוף".

יגאל**
    ממשיך להתחמק מין החבטות ומין גופו ממשיכות לצאת להבות קטנות שזזות בכול המגרש,אתה רואה את השופט חוזר אבל הוא לבוש באפוד מגן.

SportMan*
    אחת מין האחיות ג'וי אומרת לך:"יש מצפן קיר ליד המרכז לך לכיוון צפון מזרח שמה נמצא המחליף",לואיס אומר לך:"תגיד לו שאני שלחתי אותך ואז הוא יבוא ישר".

Poke Style*
    לואיס אומר לך בזעם:"אמרתי רק מתקפות שמועילות בקרב ולא מתקפות כאלו,הקרב נגמר עכשיו עקב הפרת חוקי המכון לא זכית בתג עוף מפה עכשיו",לואיס מחזיר את הפוקימון שלו והולך לחדר שהיה מאחוריו.

Dav5000
    לירון אומר לך:"אני אולי לא בעל רישיון מאמן אבל יש לי פוקימון אחד שקיבלתי מאבי לפני שהוא יצר למסע המחקר שלו".

Adidas
    לירן אומר לך:"את דרקאי אתה לא רוצה להכיר מקרוב,תאמין לאחד שיודע,בוא אני אכיר לך את מאמן הצל".

Moriomer
    אתה יוצא מין המעבדה,רוח קרירה לא מתאימה לעונה מתחילה לנשב הפוכדור של הפוקימון הראשון שלך בידיך,אתה רואה שמחוץ לעיר פאלט בגבול לדרך מספר אחד עומד מישהו בעל פנס וכובע כחול,האיש אומר לך:"אני מזמין אותך לקרב פוקימונים אחד על אחד".
    "אוקיי..." אני אומר לו ומתלווה אליו בשקט לעבר מאמן הצל

עמוד 57 מתוך 119 ראשוןראשון ... 747555657585967107 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •