אני אומר "מי זה?" ומחפש את מי שאמר את זהMonster
*זה לואיס.
לואיס אומר לך:"השגתי מהמפקדה של השוטרים כמה פוקימוני אש טובים אתה יודע בתור מגן העיר אני יכול לקחת כמה פוקימוני אש חזקים בתאריכים מסוימים".
יגאל**
*אני דרשתי הודעות מושקעות ולא חצי משפט!
משתמש בחבטה אך לואיס אומר לפוקימון שלו:"מגבי תגן על עצמך בעזרת אגרוף אש!",ידיו של
הופכות לכדורי אש,שני הפוקימונים מתקרבים זה אל זה במתקפות חזקות שלא ידוע מי יכול לנצח בקרב.
SportMan*
לואיס אומר לך:"זה תמיד נשאר אחד על אחד זה תמיד גם יישאר עד שיבוא יומי לפרוש מין מנהיגות מכון ולהיות משהו אחר,אולי חבר רביעית על או מאמן על אולי משהו אחר לך תדע מה יהיה מחר ידידי".
Poke Style*
לואיס אומר לך:"מלחמת אש באש זה נשמע נחמד,צא מגבי האדיר!",אתה רואה לפניךמוכן ודרוך לקרבות קשים מאוד,לואיס אומר לך:"הכבוד להתחיל הוא שלך".
Dav5000
נכנסת לפוכדור שלה ואתה שומע קול רגוע שאומר לך:"אז הקרב של ליאור נגדך,ליאור הוא זה שנלחמת נגדו הוא מאמן שחצן ברגע שיש לו קרב משעמם הוא לוקח את הפוקימונים שלו והולך".
Adidas
לירן אומר לך:"זה מאמן הצל הוא מאמן פוקימוני אופל ורוח נכון השם שלו מפחיד אבל הוא בחור טוב לב ותמיד מוכן לעזור למי שצריך עזרה",אתה רואה את מאמן הצל יוצא מין המרכז ומסמן ללירן לבוא איתו למרכז.
מי שיש לו כוכב אדום זה מקטין לו את הסיכויים לזכות בהגרלה,אם יש כוכב כחול זה מגדיל את הסיכויים לזכות בהגרלה.