Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 119 ראשוןראשון ... 848565758596068108 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 1783
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון צפה בהודעה
    Monster
    לואיס אומר בשלווה:"ידידי הצעיר אין לך סבלנות כמו פוקימוני אש שלהוטים ללמוד איך לנצח בקרבות או אולי כמו פוקימוני חרק כגון בידריל שרוצים רק לתקוף".

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר ללאויס"נו תוציא כבר בא לי להתחיל"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש סופר ספאמר
    Monster
    לואיס אומר בשלווה:"ידידי הצעיר אין לך סבלנות כמו פוקימוני אש שלהוטים ללמוד איך לנצח בקרבות או אולי כמו פוקימוני חרק כגון בידריל שרוצים רק לתקוף".

יגאל**
    ממשיך להתחמק מין החבטות ומין גופו ממשיכות לצאת להבות קטנות שזזות בכול המגרש,אתה רואה את השופט חוזר אבל הוא לבוש באפוד מגן.

SportMan*
    אחת מין האחיות ג'וי אומרת לך:"יש מצפן קיר ליד המרכז לך לכיוון צפון מזרח שמה נמצא המחליף",לואיס אומר לך:"תגיד לו שאני שלחתי אותך ואז הוא יבוא ישר".

Poke Style*
    לואיס אומר לך בזעם:"אמרתי רק מתקפות שמועילות בקרב ולא מתקפות כאלו,הקרב נגמר עכשיו עקב הפרת חוקי המכון לא זכית בתג עוף מפה עכשיו",לואיס מחזיר את הפוקימון שלו והולך לחדר שהיה מאחוריו.

Dav5000
    לירון אומר לך:"אני אולי לא בעל רישיון מאמן אבל יש לי פוקימון אחד שקיבלתי מאבי לפני שהוא יצר למסע המחקר שלו".

Adidas
    לירן אומר לך:"את דרקאי אתה לא רוצה להכיר מקרוב,תאמין לאחד שיודע,בוא אני אכיר לך את מאמן הצל".

Moriomer
    אתה יוצא מין המעבדה,רוח קרירה לא מתאימה לעונה מתחילה לנשב הפוכדור של הפוקימון הראשון שלך בידיך,אתה רואה שמחוץ לעיר פאלט בגבול לדרך מספר אחד עומד מישהו בעל פנס וכובע כחול,האיש אומר לך:"אני מזמין אותך לקרב פוקימונים אחד על אחד".
    אני אומר לצ'רמנדר להמשיך לתוף בחבטות ואחר כך אני שואל את השופט עם הוא יכול להביא לי גם חליפת מגן

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    Poke Style*
    לואיס אומר לך בזעם:"אמרתי רק מתקפות שמועילות בקרב ולא מתקפות כאלו,הקרב נגמר עכשיו עקב הפרת חוקי המכון לא זכית בתג עוף מפה עכשיו",לואיס מחזיר את הפוקימון שלו והולך לחדר שהיה מאחוריו.

.
    "אין לי מתקפות שמועילות בקרב סינדקוויל שלי לא יודע מתקפות אש עדיין אבל אם אתה לא רוצה לא צריך"
    ואני אלך מהמקום בלי להסתכל אחורה

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Monster
    לואיס הולך למכון וחוזר שבידו פוכדור הוא אומר:"צא וולוויקס אני בוחר בך",אתה רואה לפניך את ה שנלחמת מולו קודם.

יגאל**
    השופט מסמן לך שהוא לא יכול לתת לך עוד חליפת מגן, שוב מתחמק מהמתקפות ומגופו שוב ושוב יוצאות להבות גדולות יותר ויותר.

Poke Style*
    לואיס אומר לך:"אל תחזור עד שמה שאתה מכנה פוקימון אש מתקפות אש טובות ובפעם הבאה אל תחזור עד שתלמד אותו".

Adidas
    מאמן הצל אומר לך:"נעים מאוד,גם אתה ראית את גשם דמעות קרסליה נכון,אתה רוצה לעשות נגדי קרב פוקימונים אחד על אחד אם תנצח אתה תקבל פוקימון אחד שלי אם לא תנצח אז לא יקרה כלום".

5. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    Monster
    לואיס הולך למכון וחוזר שבידו פוכדור הוא אומר:"צא וולוויקס אני בוחר בך",אתה רואה לפניך את ה שנלחמת מולו קודם.

יגאל**
    השופט מסמן לך שהוא לא יכול לתת לך עוד חליפת מגן, שוב מתחמק מהמתקפות ומגופו שוב ושוב יוצאות להבות גדולות יותר ויותר.

Poke Style*
    לואיס אומר לך:"אל תחזור עד שמה שאתה מכנה פוקימון אש מתקפות אש טובות ובפעם הבאה אל תחזור עד שתלמד אותו".

Adidas
    מאמן הצל אומר לך:"נעים מאוד,גם אתה ראית את גשם דמעות קרסליה נכון,אתה רוצה לעשות נגדי קרב פוקימונים אחד על אחד אם תנצח אתה תקבל פוקימון אחד שלי אם לא תנצח אז לא יקרה כלום".
    "נכון" אני אומר לו,"נעים גם לי". ומשיב לו בחיוב בנוגע לקרב.
    "סקוירטל צא!" כול נרגש מהקרב מול מאמן כמותו ומחכה לראות מה תיהיה בחירתו

6. משתמש סופר ספאמר
    Monster

יגאל**

Poke Style*

Adidas
    אני אומר לשופט בסדר ואחר כך אומר לצ'רמנדר ונסות לתקוף שוב אבל הפעם בכל הכוח

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster

[/FONT][/COLOR]
    אני מוציא את וופר לקרב ואומר לו"תקוף באקדח מים את ולפקיס שלו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אחת מין האחיות ג'וי אומרת לך:"יש מצפן קיר ליד המרכז לך לכיוון צפון מזרח שמה נמצא המחליף",לואיס אומר לך:"תגיד לו שאני שלחתי אותך ואז הוא יבוא ישר".
    אני אומר ללואיס ולאחות ג'וי: "תודה לכם, אני ילך עכשיו אל המחליף", אז אני יוצא מהמרכז אל המחליף.
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

9. משתמש מנוסה
    Monster
    השמש מתחילה לרדת גשם קל מתחיל לרדת,האחות ג'וי אומרת לליאו:"ליאו יש לך טלפון מאימא שלך שבסינו",ליאו רץ למרכז,ואתה רואה את שמזג האוויר מתחיל להיות סוער.

יגאל**
    ממשיך להוציא מגופו להבות גדולות יותר ויותר שמתחילות לפגוע בכול האזור אתה רואה שהלהבות הקטנות נעלמות השופט אומר ללואיס:"לואיס חברי אני בחדר האחורי",הוא בורח לחדר שליד לואיס.

SportMan*
    אתה רואה בית קטן שבצפון מזרח העיר ורדיאן אתה נכנס לבית ואתה רואה מאמן שלא נראה שמח לראות אותך הוא אומר לך:"מה אתה רוצה ילד!".

Adidas
    מאמן הצל אומר לך:"אני אשתמש בגסטלי שהשגתי ביער אטרנה בסינו הרחוקה ביותר,המחוז הקדום ביותר בעל הכי כוח של פוקימונים,בוא נלך למרכז האימונים שבמרכז הפוקימונים".

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    השמש מתחילה לרדת גשם קל מתחיל לרדת,האחות ג'וי אומרת לליאו:"ליאו יש לך טלפון מאימא שלך שבסינו",ליאו רץ למרכז,ואתה רואה את שמזג האוויר מתחיל להיות סוער.

[/FONT][/COLOR]
    אני אומר ללאויס"למה שלא נילחם מחר זה לאהיה אופר אם נילחם בגשם"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש סופר ספאמר
    Monster

יגאל**
    ממשיך להוציא מגופו להבות גדולות יותר ויותר שמתחילות לפגוע בכול האזור אתה רואה שהלהבות הקטנות נעלמות השופט אומר ללואיס:"לואיס חברי אני בחדר האחורי",הוא בורח לחדר שליד לואיס.

SportMan*
    אתה רואה בית קטן שבצפון מזרח העיר ורדיאן אתה נכנס לבית ואתה רואה מאמן שלא נראה שמח לראות אותך הוא אומר לך:"מה אתה רוצה ילד!".

Adidas
    מאמן הצל אומר לך:"אני אשתמש בגסטלי שהשגתי ביער אטרנה בסינו הרחוקה ביותר,המחוז הקדום ביותר בעל הכי כוח של פוקימונים,בוא נלך למרכז האימונים שבמרכז הפוקימונים".
    אני אומר לצ'רמנדר להמשיך לתקוף אותו בחבטות בכל הכוח ולא להפסיק

12. מנהל פורום ספורט לשעבר
    SportMan*
    אני אומר למאמן שלא נראה שמח: "אני באתי כדי להלחם מולך במקום לואיס שהיה צריך ללכת, לואיס שלח אותי לכאן כי הוא אמר שאתה מחליף שלו".
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

13. Water, Earth, Fire, Air.
    שם: עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי אדון פלריון;759543

[COLOR=green
    Moriomer[/COLOR]
    אתה יוצא מין המעבדה,רוח קרירה לא מתאימה לעונה מתחילה לנשב הפוכדור של הפוקימון הראשון שלך בידיך,אתה רואה שמחוץ לעיר פאלט בגבול לדרך מספר אחד עומד מישהו בעל פנס וכובע כחול,האיש אומר לך:"אני מזמין אותך לקרב פוקימונים אחד על אחד".
    אני נלהט מההזמנה וצועק לו:"אני מוכן לקרב אבל תתכונן להפסיד" ואז מוציא את מאדקיפ.
    תודה שקראתם,עומר.

עליתי לניהול פורום פוקימון כללי בתאריך 26.5
    ופרשתי באיזה שהו יום.
    לכל עזרה או חפירה,כל דבר אפילו התלבטות פנו אליי בפרטי (תלחצו על הסמל כדי לשלוח הודעה)

]

14. משתמש מנוסה
    Monster
    לואיס חושב כמה שניות ומחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור,לואיס אומר לך:"באמת כדי שננוח פוקימונים כמו וופר טובים על אש ובגשם הם בכלל טובים אני רוצה קצת אתגר ולא ישר לנצח".

יגאל**
    מתמוטט מעייפות ולואיס אומר לך:"הפוקימון שלך מייבש את פוקימוני האש,מגבי סיים את זה עכשיו",הלהבות שיצאו מגופו של מתחילות להתקיף את שמביסות אותו,לואיס אומר לך:"אתה והפוקימון שלך הם אכזבה גדולה לי ולמכון שלי עכשיו לך הפסדת את התג שלך להפעם".

SportMan*
    המאמן אומר לך:"אם לואיס שלח אז ללואיס יש סיבה טובה,בוא למכון ושם נלחם,רק שתדע שבניגוד ללואיס אני משתמש בפוקימוני מים אבל בכול זאת תקבל את תג הלהבה אם תנצח כמובן".

Moriomer
    המאמן אומר לך:"אני נלחם בשביל לנצח,אני משתמש בפוקימוני עשב וחשמל ואתה?".

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    לואיס חושב כמה שניות ומחזיר את הפוקימון שלו לפוכדור,לואיס אומר לך:"באמת כדי שננוח פוקימונים כמו וופר טובים על אש ובגשם הם בכלל טובים אני רוצה קצת אתגר ולא ישר לנצח".

אני אומר ללאויס"אין בעיה"אני מחזיר את וופר והולך אל מרכז הפוקימונים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 58 מתוך 119 ראשוןראשון ... 848565758596068108 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •