אני משתמש בגיווני פוקימונים אבל כרגע יש לי רק אחד צא מאדקים! וזורק את הפוקדור
Monster
לואיס שם את הכובע שלו ואומר לך:"תגיד זה נשמע לך הגיוני שאמרתי שזה לא יהיה אתגר לנצח אותך בעוד שיש גשם כבד ואתה משתמש בפוקימון מים ואדמה ואני רק באש,ואתה קורא לעצמך מאמן פוקימונים,נתראה מחר",לואיס הולך אל עבר המכון.
יגאל**
אתה רואה את הלילה מתחיל לרדת,יוצא מין הפוכדור ומתחיל לבכות,אתה שומע בראש שלך את קולו של לואיס שאומר לך:"זאת התנהגות לפוקימון אש הוא לא פוקימון אש הוא פוקימון לוזר".
Adidas
אתה רואה את האחות ג'וי מקבלת את פניך ואת פני שאר החברים שלך מאמן הצל אומר לאחות ג'וי:"סלחי האחות ג'וי קולוסאום הרוחות פנוי?",האחות ג'וי אומרת:"אכן כן מאמן הצל,אחרי בבקשה",והיא מסמנת לך לבוא איתה.
Moriomer*
*הרווחת כוכב אדום על הודעת ספאם נא תגיד את זה בה''פ,ולא נראה לי.
המאמן אומר לך:"צא ריצ'ו האלוף שלי!",אתה רואה לפניךחזק ועוצמתי,המאמן אומר לך:"אין לך סיכוי נגד ריצ'ו שלי".
Poke Style*
אתה שומע מאמן שנשמע קשוח שצועק:"קדימה תולעת עלובה תשתמש בלהביור אחרת שוב פעם אני אצטרך
לעבור לשיטת החשמול!".
Adidas
מאמן הצל אומר לך:"הקולוסאום נבנה בשביל לאמן מאמנים שרוצים להתחזק,אני משתמש בזירות שאמורות לעזור לי ולפוקימונים שלי שהם מהסוגים אופל ורוח כגון הגסטלי האהוב שלי".
Moriomer*
המאמן אומר לפוקימון שלו:"ריצ'ו תשתמש במכת ברק חזקה מאוד",משגר ברקים שמשתוללים בכול הזירות,שעומדים לפגוע בכך וב
שלך.
מי שניצח בהגרלה הוא......Poke Style הוא מקבל![]()
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
Monster
אתה נכנס למרכז ואתה רואה את ליאו מדבר עם מישהי בפוקפון של המרכז,האחות ג'וי אומרת לך:"מה בשבילך ילד?".
SportMan*
המחליף של לואיס אומר לך:"כן אני משתמש בפוקימוני מים וזה נשאר אחד על אחד,בוא נכנס לזירה ונלחם".
Poke Style*
המאמן אומר לך:"עוף מפה זה טייפלוז'ן שלא יודע מתקפת אש טובה אחת למה לי לא לצעוק אליו,עכשיו עוף מפה אחרת אני מוציא את הפוקימון הכי חזק שלי".
Adidas
אתה עולה לקומה השנייה של המרכז והאחות ג'וי מכניסה אותך ואת מאמן הצל לחדר אפלולי בעל אור חלוש,מאמן הצל אומר לך:"אני אלך לפינה הימינית ואתה לשמאלית".
Moriomer*
מאוחר מדי שקופץ הוא נפגע בגלל מכת ברק שנשלח אליו,אתה רואה שהוא נפגע קשה מאוד.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)